Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ono bese Hjuston ?Senaid L.F.C je napisao/la:Kako se zove jedini Plutonov satelit?
ne bjese Hjuston ali jes sa H.Devil je napisao/la:Ono bese Hjuston ?Senaid L.F.C je napisao/la:Kako se zove jedini Plutonov satelit?
SirAlexFerguson je napisao/la:Haron?
SirAlexFerguson je napisao/la:Koliko rumunjskih gradova ima više od 100.000 stanovnika?
ANTIFA ! je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la:Koliko rumunjskih gradova ima više od 100.000 stanovnika?
25
SirAlexFerguson je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la:Koliko rumunjskih gradova ima više od 100.000 stanovnika?
25
![]()
Volim ova pitanja o gradovima i državama, to mi je specijalnost
Riga, Viljnus, Budimpešta, Kišnjev i Helsinki. Bezveze ti pitanjeANTIFA ! je napisao/la: Glavni gradovi : Latvije , Litvanije , Mađarske , Moldavije , Finskedosta za sada
Evo me, ovo mi se tiče fakulteta jer ovo studiramadisice je napisao/la:ajd ko ovde ne koristi wikipediju kad odgovara na pitanja?![]()
Evo me, ovo mi se tiče fakulteta jer ovo studiram[/quoteSirAlexFerguson je napisao/la:adisice je napisao/la:ajd ko ovde ne koristi wikipediju kad odgovara na pitanja?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.