POTPIS!!messilla je napisao/la:A koji je ovo više k.... ?
Šta rade moderatori ?
Nećemo ni mi više da trpimo flopa delldell-a na ovoj temi isto kao što ni "madridiste" nisu trpile bparenu na temi real madrida.
Uredu je ako momak ima nešto pametno da napiše, ali postaje iritantno njegovo stalno trollanje. Čovjek gaji toliku mržnju prema Barceloni kao da mu je neko iz iste pobio čitavu porodicu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
.
- Bernabéu
- Kontakt:
Dakle, danas meč s VCF na Nou Campu. Na tiketu sam odigrao na Vas, da li je to realno u ovom trenutku?
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Sasvim realno kada znamo da Barcelona igra na Camp Nou pa makar izveli sastav gdje ce biti 5 omladinacaBernabéu je napisao/la:Dakle, danas meč s VCF na Nou Campu. Na tiketu sam odigrao na Vas, da li je to realno u ovom trenutku?

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Realno je jer Barca igra na Nou Campu, a svi znamo rezultate na tom stadionu...Bernabéu je napisao/la:Dakle, danas meč s VCF na Nou Campu. Na tiketu sam odigrao na Vas, da li je to realno u ovom trenutku?

http://****.cc.cc/p/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false; BARCELONA -VALENCIA 21:40H 

tekmu veceras prenosi arena sport 3 i tv1
Valencia večeras nastupa bez Evera Banege kojeg je pregazio njegov sopstveni auto, pošto je zaboravio povući ručnu kočnicu kada je stao na benzinskoj pumpi. Auto mu je prešlo preko potkoljenice, i sezona je za njega završena
MVP - Messi-Villa-Pedro
Sastav Barcelone za utakmicu protiv Valencije: Valdés; Montoya, Piqué, Puyol, Abidal; Iniesta, Busquets, Fàbregas; Alexis, Messi, Pedro
MVP - Messi-Villa-Pedro
9 igraca iz La masije + 5 igraca na klupilosmi je napisao/la:Sastav Barcelone za utakmicu protiv Valencije: Valdés; Montoya, Piqué, Puyol, Abidal; Iniesta, Busquets, Fàbregas; Alexis, Messi, Pedro

Na klupi su ostali
Pinto, Xavi, Thiago, Adriano, Cuenca, Bartra i Tello
Visca el Barça ! Mes que un club !
ne znam ko je gore reagov'o
pike il valdes
pike il valdes

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Majmun ovaj put nije kriv - Pique ko da je namjerno otisao od lopte. Vidio si sve.T-MAC je napisao/la:ne znam ko je gore reagov'o
pike il valdes

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Haha,joj koji je ovaj Messi igrac..
Šta je sve ovaj Diego Alves poskidao.
pored lose igre ove sezone, nema se ni srece... 

Borba za drugo mjesto i nastavak masakriranja Reala u medjusobnim omjerima koji traje vec par godina 

Ajd dosta ba vise s tom nepotrebnom raspravom,dzaba ce @bparena morat reagovat
Dobra tekma,nazalost po neke,jednosmjerna
Barca zasluzeno vodi.Ja sam iskreno vise ocekivao od Valencie i Mathieua,pogotovo sto igra Montoya,bez potcjenjivanja
,a tek nakon postignutog gola.
Steta za onaj sut Fabregasa sto ne udje.

Dobra tekma,nazalost po neke,jednosmjerna

Barca zasluzeno vodi.Ja sam iskreno vise ocekivao od Valencie i Mathieua,pogotovo sto igra Montoya,bez potcjenjivanja

Steta za onaj sut Fabregasa sto ne udje.
Sretno zmajevi!!
ajd sta se sad prepirete obojica ce dobit ban i eto ha ya
sto se tice tekme,barca zasluzeno vodi..razlika je mogla bit i veca da je bilo vise srece...al valjda naplate to u drugom poluvremenu i da pokusaj izbjec neku zavrsnicu za infarkta
sto se tice tekme,barca zasluzeno vodi..razlika je mogla bit i veca da je bilo vise srece...al valjda naplate to u drugom poluvremenu i da pokusaj izbjec neku zavrsnicu za infarkta
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Uh steta sto onaj sut Fabregasa nije usao...Barca zasluzeno vodi, nadam se da ce zabiti jos koji gol, jer jedan gol prednosti nije nista...
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I kad se sjetim Mourinhove izjave da bi ga bilo stid osvojiti titulu preko sudija
I kad se sjetim Mourinhove izjave da bi ga bilo stid osvojiti titulu preko sudija

Koje silovanje Valencije
Al' neće u gol da je *ebeš ...

Al' neće u gol da je *ebeš ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.