Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

yup
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la yup » 14 feb 2012, 18:22

Nista, covjek je sve objasnio :D.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 feb 2012, 19:12

Pa ja sam siguran da bar 50 posto ljudi razmišlja kao on, a po statističkim podacima 17 posto je i nepismeno kao spomenuti forumaš. Zbog svega toga i jesmo u ovakvom položaju, katastrofalnom položaju i u sportu i ekonomiji i kulturi...da ne nabrajam dalje.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2012, 19:19

spielführer_21 je napisao/la:Pa ja sam siguran da bar 50 posto ljudi razmišlja kao on, a po statističkim podacima 17 posto je i nepismeno kao spomenuti forumaš. Zbog svega toga i jesmo u ovakvom položaju, katastrofalnom položaju i u sportu i ekonomiji i kulturi...da ne nabrajam dalje.
U gori polozaj nas guraju svakakvi pre-pismeni.Koji ne vide dalje od nosa.Ali fotelja,upropastavanje privrede,hapanje do bola,syebavanje politicki do kraja''da ne nabrajam dalje'' im je u krvi vec u prvim danima u porodilistu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 feb 2012, 19:39

harishp je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Pa ja sam siguran da bar 50 posto ljudi razmišlja kao on, a po statističkim podacima 17 posto je i nepismeno kao spomenuti forumaš. Zbog svega toga i jesmo u ovakvom položaju, katastrofalnom položaju i u sportu i ekonomiji i kulturi...da ne nabrajam dalje.
U gori polozaj nas guraju svakakvi pre-pismeni.Koji ne vide dalje od nosa.Ali fotelja,upropastavanje privrede,hapanje do bola,syebavanje politicki do kraja''da ne nabrajam dalje'' im je u krvi vec u prvim danima u porodilistu.
jes vala @harishp@, nepismeni seljak ce tesko upropastiti drzavu (kamo srece da su nam oni na vlasti) , nego ovi nasi navodno skolovani sto nam drzavu vode, pa vidi nas gdje smo stigli!

Evo ja spadam u tih 17% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 feb 2012, 19:58

harishp je napisao/la:
Takvima glasove daje nepismena većina (pod nepismeni ne mislim na onih 17 posto koji su stvarno nepismeni, već ogromnu većinu koja razmišlja upravo onako kao @baboitata).
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2012, 23:21

baboitata je napisao/la:Vidi Avde Avdica kako se maskirao u Alexandra...Nema vise besplatnih letova, kurava u hotelima, viskija i krkanluka, Spaha ih reastera ko jastreb pilice. Ja se ponosicim sa svojim kapitenom. Ponosisim se sto je u Francuskoj stitio golmana, a sto mu se onaj nabio na lakat njegov problem. Sto ima mehku glavu, pa je sam sebi rascopo na Spahin lakat, opet njegov problem. Ponosim se sto je odvalio samarcinu Marinu, pikavcu zgoljavom koji se slikao sa pajdom Suboticem pokazujuci tri prsta a neki kurcevi Bosancu su...I onda naso psovati majku Bosansku...trebo ga je nabiti u zemlju, mamicu mu zutu, onu olosku. Podrzavam ga sto se branio protiv navijaca i kako vidimo ovoga agresivnog majmuna iz Juzne Amerike. Sve dok igraci, reprezentativci postuju Spahu, sve dok je Susic zadovoljan njime kao svojom desnom rukom, a to je vise puta pokazao...razne Avde preruseni u Aleksandre i ostali Avdici i Makedonci mogu do mile volje da pisaju uz vjetar. Tu su obavezno i par prirepaka spremni da skoce u shupak Velikome, kao i par mentola koji i ne znaju o cemu se prica ali su protiv svega sto ima prefiks Bosne Ponosne.
objasnio.
DRUG NEBI TI PUNCA

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 14 feb 2012, 23:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sevillu pravo krenulo otkako im Spahe nema,ha @aco.Kud se ranije ne sjetise. :mrgreen:
http://www.sportsport.ba/tabela/SPANIJA ... evilla/191" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta da ti kaze, dobro ih islo dok je kapiten lavljeg srca igrao. :lol: Kad se sjetim tekme se Realom dodje mi da svrsim :lol:
Od 20 i kusur utakmica ti naso samo jednu,ma bravo,a ostale cemo zanemariti. A zanemaricemo i to da je spaha uvrsten u prvih 11 polusezone,vjerovatno jer je toliko los. Pa cemo zanemariti i to dok je bio u Francuskoj,da je bio medju 3 najbolja defanzivca lige.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 feb 2012, 23:18

Mogu se mnoge stvari reci o Spahicu, ali Spaha je jedan od rijektih nasih igraca koji ima muda i koji je hrabar, i Spahic se ne boji konfrontacije.

Jeste da pogresno nekad reaguje Spahic, ali i to je bolje nego da popusti nekom kretenu na terenu :D

Emir Spahic je alfa omega nase odbrane i bez njega nemamo odbranu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 16 feb 2012, 00:59

Nemojte grijesiti dusu sto se tice ovog covjeka. Da nije dobar igrac ku+ac bi igrao u Sevilji.

Njegov problem je samo sto je prepotentan, pa ga to ponekad kosta,a bgm i nas je jako puno kostalo, nismo otisli na prvenstvo,zbog njegove prepotencije. Ali dobro, da nije njega bilo mozda nebi ni imali priliku da zadnja utakmica nam odlucuje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2012, 22:35

Kad igra kao veceras,Osasuna veceras u prvom poluvremenu ni suta na gol nisu mogli ostvariti.Naravno onda nikakvih komentara.Cim je nesto u losijem kontestu eto zohara da pribiljeze koju.
Znas ti nas,yebo ti nas. :evil:
P.S inace da Osasuna dobije ovaj mec bili bi cetvrti na tabeli ako neko konta da lane kako su ovi losi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 18 feb 2012, 23:33

dobar spaha za sad,kupi sve(i ibrahimahu iz osasune),ima zuti od 58 min.Imao cak i jedan udarac glavom nakon kornera golman jedva odbranio
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 feb 2012, 23:54

harishp je napisao/la:Kad igra kao veceras,Osasuna veceras u prvom poluvremenu ni suta na gol nisu mogli ostvariti.Naravno onda nikakvih komentara.Cim je nesto u losijem kontestu eto zohara da pribiljeze koju.
P.S inace da Osasuna dobije ovaj mec bili bi cetvrti na tabeli ako neko konta da lane kako su ovi losi.
:lol:

Ko ne prati tvoje postove na temi Begovica, pomislit ce da si ozbiljan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2012, 23:56

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kad igra kao veceras,Osasuna veceras u prvom poluvremenu ni suta na gol nisu mogli ostvariti.Naravno onda nikakvih komentara.Cim je nesto u losijem kontestu eto zohara da pribiljeze koju.

Ti poredis Begsona dvoguznog sjedaca,mogao si i Mudonju ''povesti sa sobom''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2012, 00:00

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ti poredis Begsona dvoguznog sjedaca,mogao si i Mudonju ''povesti sa sobom''
Da ti ponovim po stoti put, Begovic nikad nije odbio BiH, Mudonja jest. Velika razlika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 feb 2012, 00:04

Samo u tome razlika,a u biti isti qurac.Ne poznajem uopste Bosanski jezik,Kanada je moja drzava od opanka do vrha subare itd.Yebe me Dura-celo baterija i tako dalje i tako blize.
Da je u kojem slucaju bila Holandija ovaj bi kao i Mudonja dupli potpis stavio.Ovako mu se ne gura ona kegla za curling po ledari :lol:
@Curtmo hvatas se neceg a i sam znas da je stanje komplikovano :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 feb 2012, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 feb 2012, 00:07

Dobar Spahic protiv Osasune! vidi se da je jako vazan igrac Sevilje i da ne mogu bez njega!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 feb 2012, 00:10

Losa ova Sevilla sa Spahom :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 feb 2012, 00:26

Imao je Bgm' onu jednu lošu reakciju u drugom pol., tamo negdje oko 70 i neke minute, zamal' gol nisu primili...sreća pa je Palop bio i više nego raspoložen :)

Al' dobro, sve u svemu, not bad 8-)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 19 feb 2012, 01:58

harishp je napisao/la:Samo u tome razlika,a u biti isti qurac.Ne poznajem uopste Bosanski jezik,Kanada je moja drzava od opanka do vrha subare itd.Yebe me Dura-celo baterija i tako dalje i tako blize.
Da je u kojem slucaju bila Holandija ovaj bi kao i Mudonja dupli potpis stavio.Ovako mu se ne gura ona kegla za curling po ledari :lol:
@harise, tipicno se s tobom slazem al' ovdje ti moram reci da grijesis. Hajmo gledati fudbalske kvalitete a ne ko je vise nalik majki terezi. Da, Asmir je dao tu izjavu i pojeo je ****, ali da na osnovu toga ga ismijavamo kad primi gol il nesta slicno, nidje veze. Ti si sigurno, kao i svi ostali istinski navijaci reprezentacije, kleo se u njega poslije odbrane Nasrijevog slobodnog udarca. On je bez ikakve rasprave nas najbolji golman, a vjerujem da ce vrijeme pokazat da je jedan od najboljih igraca sto je ikad obukao sveti dres.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 feb 2012, 02:57

AÐ_Official je napisao/la:
harishp je napisao/la:Samo u tome razlika,a u biti isti qurac.Ne poznajem uopste Bosanski jezik,Kanada je moja drzava od opanka do vrha subare itd.Yebe me Dura-celo baterija i tako dalje i tako blize.
@harise, tipicno se s tobom slazem al' ovdje ti moram reci da grijesis. Hajmo gledati fudbalske kvalitete a ne ko je vise nalik majki terezi. Da, Asmir je dao tu izjavu i pojeo je ****, ali da na osnovu toga ga ismijavamo kad primi gol il nesta slicno, nidje veze. Ti si sigurno, kao i svi ostali istinski navijaci reprezentacije, kleo se u njega poslije odbrane Nasrijevog slobodnog udarca. On je bez ikakve rasprave nas najbolji golman, a vjerujem da ce vrijeme pokazat da je jedan od najboljih igraca sto je ikad obukao sveti dres.
Da je jedna bilo bi odlicno.Srao je on duze vrijeme i cesce .Ali kako kod nas idu razliciti arsini ili ona ako te niko nece hoce te BIH repka preduzece.Kod drvosjeca i curlingista je skontao da nema plaho hajra pa ko biva eto ga vamo.Zato ih u biti vrlo malo cijeni tu svetinju.Da li ce biti najbolji ili samo jedan u nizu ostaje da se vidi,zasad mu nesto zvijezde nisu naklonjene.
Yebote Poljaci imaju golmana za izvoz pa opet ne kenjaju ko mi.A ovamo kod nas nasi ''najbolji na svijetu'' a dva kola brani deset ne.
BTW i ti poput @Curtme mjesas kruske i jabuke.Jer niti ce niti se mogu takvi porediti sa Spahicem ili jos par nasih reprezentativaca.Razliciti svjetovi.Kakvi god da su problematicni nikad poziv i odziv u repku nije dolazilo u pitanje kod ovog ne racunajuci onaj bojkot.Koji na kraju i urodio plodom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem i 62 gosta.