Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:26

pa to je ono sto i mene muci dodjemo na 8 i onda opet pocnemo srat :)..profulati otvoreno sve ispod kosa, vanjske suteve i td...ispadaju nam lopte ebiga... ma hajde vratit ce se nadam se :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 feb 2012, 23:33

Idi u 3 lijepe Deng. Pa kako maloumno igrate dragi Boze.

edit: sta C.J. umislja da je Rose!? ... ma daj levatu loptu, ti si PG, ne SG, **** ti tetku u supak.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:35

OMG igre :)...ovo nije normalno kako lose igramo u zadnje vrijeme...umjesto da se vratimo pogodimo ono, mi primamo koseve tako jeftino naivno :(...potjeraj to Thibs ili ih izvedi uvedi ove sto ne igraju cesto ako ne ide ebiga barem neka odmore, jer ne moze se ovo gledati lose izgleda skroz
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:38

Breweru se treba zahvalit i odpustiti ga i dovesti Chandlera kad se vrati iz kine, jer Chandler je inace iz Chicaga volio bi sigurno se vratiti kuci...pa nema smisla on je SG i treba da radi bolje svoj posao na toj poziciji...svaka mu cast za odbranu, ali i ona mu je u zadnje vrijeme losa skroz
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 18 feb 2012, 23:38

Sto smo nervozni :mrgreen: :lol:. Hvala bogu pa nisam znao da igramo tako rano(konto u 1 pocinje :D) sam bi se iznerviro..

PS: Ako moze neko postaviti kakav kvalitetan link za sliku bio bih mu zahvalan :).
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:42

nemoj gledat care evo ni box ne mogu da gledam od huje nista ne mozemo nece nista da udje... ni skakat ne mozemo sto je najgore...izubili smo bruku lopti 19 razlike je za ljude bilo je 8 ponado sam se da mozemo, ali ono ide sve gore i gore...treci period gori nego sami pocetak utakmice...izvedi ih Thibs barem necu se nervirati gledjauci Butlera,Scala i ostale poput njih , jer ovo kad gledam brewera i Watsona ovakvog je uzasno :(...GOO BULLS!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:47

bravo Boozer jedino se u tebe i Denga uzdam, ali ako Deng vude skontao da utakmica jos nije gotova -13 hajdeeee potjeraj ih Thibs
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:50

hahaha kako ljudi dadose kos izgubismo opet dvije lopte :( primismo 4p svasta majkemiii... jojj boze pa sta je ovooooooo sta se desava u pm sa nase igre pa nije ovo normalno...nije prva ovakva partija vec evo zadnjih nekoliko utkamica nema igre nema nicega...pa dosli na -11 i ond aopet usrali stvar :(... pa ebo majku kako me ovo nervira
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 feb 2012, 23:57

34% nam je sut ponovo...ovo je zadnjih nekoliko utakmica normalno za nas...cisto sumnjam da mozemo 17 razlike dostici sa ovakvm igrom ebiga...imali smo sansu nado sam se trecem periodu da cemo barem biti na 7-8 zaostatka, ali nista jos losije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 feb 2012, 23:58

12 poena u 3/4. jel nam to minimalni rekord franzise? ovako losu igru nisam odavno vidio.

dosta sam gledao amaterizma za jednu noc.

vidimo se ljudi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2012, 00:01

Gotovo je ovo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2012, 00:01

imamo Lucasa nas Rose ....Lucas otac ti je dobar, ali kud ti on eba mater i napravi tolikog idiota od tebe :(....sta glumi lik? 20 razlike gubimo prvu poziciju ebiga po prvi put nakon prosle godine :)...niko skocit ne moze ebote zivot
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 19 feb 2012, 01:02

Koji vam je?izguli ste jednu utakmicu,igrate bez dericka ne cudi me.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 feb 2012, 01:59

Jao, sva sreca pa sam se zadrzo igrajuci i sam kosarku od 8 do 12 pa nisam stigao pogledati Bullse...
Kad mi sestra rece koliko smo izgubili nisam moogo jeb.. vjerovatno.
Nesto ocigledno ne stima u zadnje vrijeme, ali ima i povezanosti s ozljedom Rose/a jer mi smo bez mvpa samo solidna ekipa.

Jebote, pa jesu barem 5 utakmica Rip i Rose ove sezone zajedno odigrali ? Ja se ne sjecam iskreno, a evo tek mi je treca ukupno utakmica da propustim pogledati ove sezone.
NE, NE ZELIM SNIMAK TEKME :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 feb 2012, 03:56

doe78 je napisao/la:Koji vam je?izguli ste jednu utakmicu,igrate bez dericka ne cudi me.
NJN ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2012, 10:44

doe78 je napisao/la:Koji vam je?izguli ste jednu utakmicu,igrate bez dericka ne cudi me.
nije upitanju poraz , vec ipak se radi o porazu porotiv Netsa i naravno jako losa igra u zadnjih par utkamica, tacnije od utkamice protiv Bostonau Bostonu...bilo je jos par losih partija, ali ovih zadnjih nekoliko tekmi jako los procenat suta, puno profulanih zicera, ali bukvalno zicera, onda imas startera sutera koji ostane na 0p proslu tekmu, naranvo mislim na Brewera..Asik je jako lose odigrao ovih zadnjih par utakmica takodjer, Lucas glumi Rosa, Watson poceo srat tako da moras njih kritikovati.

Nemoj samo kad se javis da kazes zasto nisam ubrojao i Noaha za losu prestavu sinoc nesto mi govori da bi mi spomeno to :)...istina i Noah je sinoc bio los i ako nije igrao mnogo, ali kako da njega ubrojim sa njima kad Noah zadnjih 15 utakmica ima prosjek 14.5p po utkamici i nesto vise od 12 skokova po tekmi, skoro 4 asistencije po tekmi i nesto vise od 2 blokade po tekmi... ovo je Noahova statistika u zadnjih 15 utakmica, za ralziku od prvih 15 i ako je i tu bio solidan
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 19 feb 2012, 11:59

SaltCityAttack je napisao/la:
nije upitanju poraz , vec ipak se radi o porazu porotiv Netsa i naravno jako losa igra u zadnjih par utkamica, tacnije od utkamice protiv Bostonau Bostonu...bilo je jos par losih partija, ali ovih zadnjih nekoliko tekmi jako los procenat suta, puno profulanih zicera, ali bukvalno zicera, onda imas startera sutera koji ostane na 0p proslu tekmu, naranvo mislim na Brewera..Asik je jako lose odigrao ovih zadnjih par utakmica takodjer, Lucas glumi Rosa, Watson poceo srat tako da moras njih kritikovati.

Nemoj samo kad se javis da kazes zasto nisam ubrojao i Noaha za losu prestavu sinoc nesto mi govori da bi mi spomeno to :)...istina i Noah je sinoc bio los i ako nije igrao mnogo, ali kako da njega ubrojim sa njima kad Noah zadnjih 15 utakmica ima prosjek 14.5p po utkamici i nesto vise od 12 skokova po tekmi, skoro 4 asistencije po tekmi i nesto vise od 2 blokade po tekmi... ovo je Noahova statistika u zadnjih 15 utakmica, za ralziku od prvih 15 i ako je i tu bio solidan

pa ne znam,doskoro ste tog lucasa dizali u nebesa,kako je igracina i dobra zamjena za derricka..

ma necu na noaha,nije on igrac koji dobija tekme,on je kod vas 4 violina posle,derricka,denga,boozera...
Nemam namjeru pljuvati po njemu,moj stav se ne mijenja.

Svaki tim ima ponekad laksi pad forme,a kod vas ne igra najbolj igrac ,pa me ne cudi..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2012, 12:05

m kakvi lucasa hvalili, jesmo watsona :)...gdjeces Lucasa hvalit ebote hahahhaha...jest odigrao jendu dobru ntekmu ali uzeo 28 suteva :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 19 feb 2012, 12:13

SaltCityAttack je napisao/la:m kakvi lucasa hvalili, jesmo watsona :)...gdjeces Lucasa hvalit ebote hahahhaha...jest odigrao jendu dobru ntekmu ali uzeo 28 suteva :)

e ebiga sada,zar nije tada igrao za rose i rekli ste da je odlican igrac,da je dobra zamjena?

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 feb 2012, 15:28

doe78 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:m kakvi lucasa hvalili, jesmo watsona :)...gdjeces Lucasa hvalit ebote hahahhaha...jest odigrao jendu dobru ntekmu ali uzeo 28 suteva :)

e ebiga sada,zar nije tada igrao za rose i rekli ste da je odlican igrac,da je dobra zamjena?
Za Lukasa smo govorili da je solidna 3ca vilina na poziciji PG-a. I dalje to jeste, solidna 3-ca ... Ali vec 2-ga nije.

Vidi, meni licno nije problem poraz. Za mene je vazniji njihov pristup igri, i njihova pozrtvovanost. To mi vise smeta od poraza. A toga sinoc nije bilo. Pristup je bio salabajzerski, a pozrvovanosti nije bilo, svi su bili ko mrtav konj. Kad ti NJN, u prvih 5 min nabije 3:22 rezultat, i kad niko ne cuva svog covjeka n blizu kako treba ... onda covjek se iznervira do milog Boga. Ja sam uvijek govorio, i jos uvijek stojim iza toga, kad oni imaju pravi pristup igri, i kad su pozrtvovani, i poraz mi ne smeta.

Slijedi im ribanje od Thibs-a.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.