NJN ...doe78 je napisao/la:Koji vam je?izguli ste jednu utakmicu,igrate bez dericka ne cudi me.
nije upitanju poraz , vec ipak se radi o porazu porotiv Netsa i naravno jako losa igra u zadnjih par utkamica, tacnije od utkamice protiv Bostonau Bostonu...bilo je jos par losih partija, ali ovih zadnjih nekoliko tekmi jako los procenat suta, puno profulanih zicera, ali bukvalno zicera, onda imas startera sutera koji ostane na 0p proslu tekmu, naranvo mislim na Brewera..Asik je jako lose odigrao ovih zadnjih par utakmica takodjer, Lucas glumi Rosa, Watson poceo srat tako da moras njih kritikovati.doe78 je napisao/la:Koji vam je?izguli ste jednu utakmicu,igrate bez dericka ne cudi me.
SaltCityAttack je napisao/la:nije upitanju poraz , vec ipak se radi o porazu porotiv Netsa i naravno jako losa igra u zadnjih par utkamica, tacnije od utkamice protiv Bostonau Bostonu...bilo je jos par losih partija, ali ovih zadnjih nekoliko tekmi jako los procenat suta, puno profulanih zicera, ali bukvalno zicera, onda imas startera sutera koji ostane na 0p proslu tekmu, naranvo mislim na Brewera..Asik je jako lose odigrao ovih zadnjih par utakmica takodjer, Lucas glumi Rosa, Watson poceo srat tako da moras njih kritikovati.doe78 je napisao/la:Koji vam je?izguli ste jednu utakmicu,igrate bez dericka ne cudi me.
Nemoj samo kad se javis da kazes zasto nisam ubrojao i Noaha za losu prestavu sinoc nesto mi govori da bi mi spomeno to...istina i Noah je sinoc bio los i ako nije igrao mnogo, ali kako da njega ubrojim sa njima kad Noah zadnjih 15 utakmica ima prosjek 14.5p po utkamici i nesto vise od 12 skokova po tekmi, skoro 4 asistencije po tekmi i nesto vise od 2 blokade po tekmi... ovo je Noahova statistika u zadnjih 15 utakmica, za ralziku od prvih 15 i ako je i tu bio solidan
SaltCityAttack je napisao/la:m kakvi lucasa hvalili, jesmo watsona...gdjeces Lucasa hvalit ebote hahahhaha...jest odigrao jendu dobru ntekmu ali uzeo 28 suteva
Za Lukasa smo govorili da je solidna 3ca vilina na poziciji PG-a. I dalje to jeste, solidna 3-ca ... Ali vec 2-ga nije.doe78 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:m kakvi lucasa hvalili, jesmo watsona...gdjeces Lucasa hvalit ebote hahahhaha...jest odigrao jendu dobru ntekmu ali uzeo 28 suteva
e ebiga sada,zar nije tada igrao za rose i rekli ste da je odlican igrac,da je dobra zamjena?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.