FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za Stilu smo uzeli od Lecha 100k eura, a za Bubu od Murcie oko 200k eurica....nime_tm87 je napisao/la:Zar nije za bubu bilo negdje oko 500 000 KMIl su bivsi bacili bombu...,a za Stilu se ne sjecam koliko smo uzeli ..svakako malo koliko je vrijedio
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mislim da smo uzeli čak i manje od 600.000 KM za obojicu. Ako me sjećanje ne vara za Štilu smo uzeli oko 200.000 ( pri čemu je Štila ispao gospodin pa nije otišao džaba a mogao je) a za Bubu oko 300.000 s tim što smo poslije iskihali onu naknadu za treniranje i solidarnost pa smo na kraju bili dužni 80.000 za Bubu. Sumnjam da je Željo išta dobio od tih para. Pa Sanel Jahić je otišao za 18.000 eura ili maraka, ne sjećam se dobro
Samir Ahmedbegović, Landžo i kompanija djeci im za lijekova trebalo. Doduše, počelo je da se vraća lagano. Samiru sve najgore u životu, nek umire u mukama jedno deset godina.

Samir Ahmedbegović, Landžo i kompanija djeci im za lijekova trebalo. Doduše, počelo je da se vraća lagano. Samiru sve najgore u životu, nek umire u mukama jedno deset godina.
štila je imao klauzulu da može bez uslova otići za 100.000 EUR i za toliko je i otišao. za bubu niko ne zna pouzdano 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zna li neko koliko ste para morali dati Buducnosti od ovog Viscinog transfera?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Morali ne znam... Dali okruglo 0...Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko koliko ste para morali dati Buducnosti od ovog Viscinog transfera?
Jos im nismo htjeli isplatiti onih 10k sto su nam prodali Viscu...
Ne da Brko guzovace...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Nismo mi trebali dati vec Istanbul kao onaj dio zato sto je Edin tu proveo nekoliko godina... ne znam tacno kako se to zove..jel solidarnost ili nesto tako...Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko koliko ste para morali dati Buducnosti od ovog Viscinog transfera?
Možda naknada za treniranje?nime_tm87 je napisao/la:Nismo mi trebali dati vec Istanbul kao onaj dio zato sto je Edin tu proveo nekoliko godina... ne znam tacno kako se to zove..jel solidarnost ili nesto tako...Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko koliko ste para morali dati Buducnosti od ovog Viscinog transfera?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Da to..ne znam jel tako ako nije neka me neko ispraviLjumanM95 je napisao/la:Možda naknada za treniranje?nime_tm87 je napisao/la:Nismo mi trebali dati vec Istanbul kao onaj dio zato sto je Edin tu proveo nekoliko godina... ne znam tacno kako se to zove..jel solidarnost ili nesto tako...Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko koliko ste para morali dati Buducnosti od ovog Viscinog transfera?
Dvije stavke postoje, naknada za treniranje i fond solidarnosti.
0,5 % od obeštećenja po godini provedenoj u omladinskoj školi Banovića. Bar bi tako trebalo biti
Klub koji kupuje igraca plaća naknadu za treniranje koja nema veze za cifrom koju je klub platio za tog odredjenog igraca dok je fond solidarnosti sasvim nesto drugo a to je da veci i bogatiji klubovi prilikom kupovine igraca iz manjeg kluba ili slabije lige plaćaju odredjenu naknadu kao neku vrstu solidarnosti, a Budućnost je čini mi se dobila oko 22.000 maraka 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
ako Višća opet ode u neki klub za obeštećenje, da li ćemo mi i Budućnost dobiti išta?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Samo Budućnostanonimni je napisao/la:ako Višća opet ode u neki klub za obeštećenje, da li ćemo mi i Budućnost dobiti išta?

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
znači, nismo se ugradili ni u kakav postotak?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
od Višće ne, ali od Šehića imamo neki fin procenat čini mi se 20 %, neka me neko ispravi ako griješim.anonimni je napisao/la:znači, nismo se ugradili ni u kakav postotak?
DRUG NEBI TI PUNCA
anonimni je napisao/la:znači, nismo se ugradili ni u kakav postotak?
Nemamo pravo na postotak od Višćinog narednog transfera jer nije ponikao u našoj omladinskoj školi, ali zato imamo pravo na sljedeći postatak od transfera Džeke,Štilića,Šehića,Cocalića i mnogih drugih a poznavajuci kvalitet izbacenih igraca iz Željine omladinske škole netrebamo sigurno brinuti za to, Džeko nam je donio skoro 2.500.000 maraka i ako je otisao za nekih 50.000 eura cini mi se sto je apsurdno

Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 18 feb 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
To mi radi.Hoomer je napisao/la:Samo Budućnostanonimni je napisao/la:ako Višća opet ode u neki klub za obeštećenje, da li ćemo mi i Budućnost dobiti išta?isti slučaj sa Džekom, gdje god ode mi dobivamo dio kolača

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
hvala na odgovorubagrcavi je napisao/la:od Višće ne, ali od Šehića imamo neki fin procenat čini mi se 20 %, neka me neko ispravi ako griješim.anonimni je napisao/la:znači, nismo se ugradili ni u kakav postotak?
bi li Arsenal popravio igru sa njim?LjumanM95 je napisao/la:To mi radi.Neka i mi malo ugrabimo šta za njega para, ipak smo zaslužili, da nas nije bilo ko zna možda bi i dan-danas igrao u Kantonalnoj ligi. Uh, kada bi kako u Arsenal otišao, bilo bi para, bilo.

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne znam bi li popravio igru, ali bi svakako popravio naše finansijsko stanje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.