Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 feb 2012, 19:57

Moćni Sunderland :oops:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 18 feb 2012, 19:58

nedim1993 je napisao/la:htjeli mi/vi/oni to ili ne, Arsenal se pretvara u prosječan tim. Nekad sam volio gledat Arsenal kad stiže prednost, pa eto neću ići dalje prošle godine npr. strašna je to ekipa bila, gotovo nezaustavljiva. ovo nije više Arsenal, neke balerine igraju. valjda ne prođemo ni evropa ligu, jer stvarno mi nemamo šta tražit ni u jednom tom takmičenju. :cry:
To care... ;) Ovdje se i dalje misli da je Gervinho na nivou Nasrija,da je mladjahni Oxlade tu negdje,da je Arteta dostojna zamjena Cescu,da je Gibbs skoro kao i Clichy... :x
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 18 feb 2012, 20:09

I think we have showed great mental strength :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 feb 2012, 20:10

sessegnon 8-) man of the match ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 feb 2012, 20:11

Da hoce doc yebeni trener, koji smije potrosit 100m za 3 kvalitetna igraca, koji smije prodat/otpustit nepotrebne igrace. Tek tada bi MOZDA bili "nalik" na velike ekipe. Ovako smo u rangu A.Ville, Sunderlanda, NewCastlea, itd.. da ne nabrajam sve..

I kao i svaki normalan navijac Arsenala, preporucio bih Vermalenu, Songu, Sagna-i, Wilsheru, Robinu da napuste ovaj krš od tima i odu osvojit neki trofej.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 feb 2012, 20:12

bravo Arsenal, bravo.. :x
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 feb 2012, 20:14

anonimni je napisao/la:bravo Arsenal, bravo.. :x
Ne Arsenal. Bravo Wenger !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 feb 2012, 20:14

Sve tonemo dublje i dublje :cry:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 feb 2012, 20:19

Citam na stranici Arsenala:

"Djourou - You will see the best of me now "

Pa kakav on mora bit parmak, da bi ovo izjavio, ja ne vjerujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.

Pjesma Wengeru.
[youtube][/youtube]

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 feb 2012, 20:21

Edin.- je napisao/la:
anonimni je napisao/la:bravo Arsenal, bravo.. :x
Ne Arsenal. Bravo Wenger !
pa i on je dio Arsenala..
Edin.- je napisao/la:Citam na stranici Arsenala:

"Djourou - You will see the best of me now "

Pa kakav on mora bit parmak, da bi ovo izjavio, ja ne vjerujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.

Pjesma Wengeru.
[youtube][/youtube]
ne vjerujem ni ja Djourouu, ali bar je pjesma poučna, sad, šta će s Wengerom biti, ne znam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 feb 2012, 20:27

Utakmica kakvu sam očekivao,dok mi budemo meljali loptu Sunderland će čekati priliku iz kontri ili eventualnog prekida,.

Ne treba ovdje gledati idividualno i birati lošijeg među lošijim,jednostavno čitav tim je udaren u glavu,nemamo ideja i raznovrsnosti u igri a igramo komičnu taktiku,nit se branimo niti napadamo,ja ne znam šta je njima cilj,čuvati loptu dok je ne izgube aman :lol:

Dakle,LP - OUT,FA CUP OUT,ništa,ostala je liga i borba za četvrto mjesto,da nije žalosno bilo bi smiješno..

Patnja za oči je ovaj Arsenal,iskreno izgubio sam volju da ovu tugu više pratim,.

belefront

Post Postao/la belefront » 18 feb 2012, 20:36

Iduce sedmice ce biti trening za Tottenham ako nesto ne promijenite u timu (formacija, Arshavina i Rosckyog izbaciti iz ekipe i pokusati sa 3 napadaca Van Persie,Gervinho i Chamack). Prognoziram 3:2 za Tottenham :D :D

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 feb 2012, 20:38

ovo je kao copy-paste od prosle sezone, samo sto smo tada pored ispadanja iz Fa, carling cupa i LP, izgubili i borbu za to 1.mjesto u EPL, ove sezone umjesto za to 1. gubimo borbu za 4.mjesto a ko zna mozda i 7.bude vrhunac.
Protiv Totenh.nemamo sansi, ici onda Liv.u goste, tako da nemam nade, a gdje je tu i Chel.te Man.c.kuci koje cekamo, et ni Newcas.nije vise za odbacit...

Sta se desava svake god.u ovo doba, dok drugi dizu forme i grabe bodove mi ih kao sirotinji dijelimo.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 feb 2012, 20:39

chily-rz je napisao/la:Utakmica kakvu sam očekivao,dok mi budemo meljali loptu Sunderland će čekati priliku iz kontri ili eventualnog prekida,.

Ne treba ovdje gledati idividualno i birati lošijeg među lošijim,jednostavno čitav tim je udaren u glavu,nemamo ideja i raznovrsnosti u igri a igramo komičnu taktiku,nit se branimo niti napadamo,ja ne znam šta je njima cilj,čuvati loptu dok je ne izgube aman :lol:

Dakle,LP - OUT,FA CUP OUT,ništa,ostala je liga i borba za četvrto mjesto,da nije žalosno bilo bi smiješno..

Patnja za oči je ovaj Arsenal,iskreno izgubio sam volju da ovu tugu više pratim,.
A kako ćemo imati ideje i raznovrsnosti u igri kad je protok lopte na nivou nekog lokalnog tima iz sarajeva.Brži protok lopte imamo kad ja igram sa ovim svojima na livadi,nego oni koji su profesionalci.Sa onako sporim protokom lopte ne dolazi se do gol sanse to ti mogu garantovati,a nekad nas je brz protok lopte karasio i izdvajao od ostalih.
Ima li oni plan B ikad kad mu ne uspije sa onim prvobitnim planom :twisted:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 feb 2012, 20:42

Jedva čekam Arsenal poslije Wengera. Dotad štedim živce. :)

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 feb 2012, 20:52

hehe ima, ubacit Arsavina umjesto Ox-a, izvodit Djuru kojeg siluju na desnoj strani pa ga mijenjat kad prime go, i slicnih da ne nabrajam...ima AW planova samo neznamo vise ni pod kojim se slovom vode, jer nisu B.
B-plan bit ce onda kada proda, napravi ciscu u timu, kako igraca tako i Visih odg., kada nekog trola poput Wolk.pododi kopackom u glavu i otjera, ak je Sir.AF mogao mega Bekama sto nebi i ovaj Wolk.
Kada odrijesi kesu pa kupi ono sto treba kao npr.Mancini sa Silvom i Aguerom koji sada haraju terenom pa i da je Bilino polje u pitanju, ljudi jednostavno tjeraju ostatak ekipe da ore po terenu zajedno sa njima.

Da je AW bio pametan kao sto nije u pojedinim momentima pa da se iskesirao za ovu dvojicu kao covjek, gledali bi sigurno drugi arsenal, i psovali bi sto protiv Man.U.nismo uzeli 6 umjesto 4 boda i slicno.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 feb 2012, 21:23

Bosco je napisao/la:Jedva čekam Arsenal poslije Wengera. Dotad štedim živce. :)
Vođa zna.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 18 feb 2012, 21:27

munja je napisao/la:ovo je kao copy-paste od prosle sezone, samo sto smo tada pored ispadanja iz Fa, carling cupa i LP, izgubili i borbu za to 1.mjesto u EPL, ove sezone umjesto za to 1. gubimo borbu za 4.mjesto a ko zna mozda i 7.bude vrhunac.
Protiv Totenh.nemamo sansi, ici onda Liv.u goste, tako da nemam nade, a gdje je tu i Chel.te Man.c.kuci koje cekamo, et ni Newcas.nije vise za odbacit...

Sta se desava svake god.u ovo doba, dok drugi dizu forme i grabe bodove mi ih kao sirotinji dijelimo.
Ne sikiraj se za ans, kolko god vi loši bili, mi smo još više... ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 feb 2012, 21:43

@Johny: U pravu si. Ovo nije tema Barcelone, pa da pričamo o Xaviju. Ne slažem se u potpunosti sa tobom oko Xavija (jer su tih godina nositelji igre Barcelone bili Guardiola i Rivaldo, možda još pokoji igrač, al' teško mi se sjetiti. Sjećam se Rochembacka npr. al' on nije bio ključni čovjek, to 100%). No ,kako god ...Nije ni bitno. Možemo recimo tu diskusiju prenijeti na temu Barce, ako hoćeš. A i ne moramo...

@tema:

Sinoć rekoh da je Sunderland favorit i ovo danas me uopće nije iznenadilo. Ne mislim ,da je sve toliko crno. I dalje mislim da ova ekipa ima potencijal, al' da ga ne koriste na pravi način. A od današnje tekme mi se povraćalo, jes' majke mi. :mrgreen:

Čini mi se da je postalo lakše pisati ,ko treba da ostane, nego ko treba da ode. :lol: Al' aj neću se zamarati time, ni sebe ,ni druge, hoću samo da čestitam Rosickyu, koji je danas dao primjer drugima. Ako je ko igrao kako treba onda je to on.

Chamberlain je igrao fino (a nije odlično). Čak štaviše, kod onog autogola, on je izgubio loptu na nekih 70 metara od našeg gola i momak, kakav je ,odgovoran, se vratio čak do svog gola po nju. Par puta je i pao na zemlju, pa se bac'o za igračima, ne bi li vratio loptu. Po kraju tekme, jedini on vidno razočaran.

A kad je tako, onda mu dajem za pravo da da još 50 autogolova, a ne ovaj jedan, nesretan.

Inače, jbš ekipu, koja proigra ,tek kad se mora zaostatak ganjati. To nije ekipa, to je grupa luzera.

Chambo, Song, Sagna, Vermaelen, Rosicky, Gervinho- daleko najodgovornija grupa igrača na današnjoj tekmi. Možda nisu pokazali puno, al' jesu odgovornost. To je i najbitnije. Makar za nas, jer nama fali odgovornosti u igri. Arsenal igra previše nonšalantno.

Drugo ,što se da primijetiti, kod ove ekipe, je da ne znaju prenijeti težište igre. Nekoliko puta ove sezone u zadnjim minutama, kada treba napadati, oni nisu znali kako da dodju do zadnje trećine igrališta.

To je malo i povezano sa time, da ne znaju igrati, ako ne zabiju gol na početku- sa panikom. Arsenal,kad ima nula-nula, a pogotovo kad primi gol, ne liči ni na šta. Treba nam iskustva i smirenosti. Trebamo igrača poput Artete, al' puno kvalitetnijeg. Trebamo i žustrine.

I ono što i slijepac vidi, iako to nije samo problem Arsenala, je da igrači katkad nemaju kome dodati lopte. Pogovoto naprijed. Pa jbmu majku, jes' i neka matematika. Čim nemaš lopte otkrivaj se, idi prema igraču, na mjesta gdje ti on može dodati. I ne jedan igrač, nego svi. :roll:

Od ove sezone ne očekujem ništa više. Mislim, da ćemo biti četvrti, a jako, al' stvarno jako bih volio da ove godine ne idemo u ligu prvaka.

Puno korisnije bi nam bilo, nego da se plasiramo na guz've.

Edit: Gled'o sam danas 1. poluvrijeme Boltona. Ryo je majstor, to svako zna, sem hejtera. :mrgreen: On je nevjerovatan talenat i strašna radilica, imaćemo strašna krila sledeće sezone. Pazite šta vam rekoh. A pustite vi one trolove, koji ga nisu niti u jednoj (ili su možda jednu) tekmi gledali. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 feb 2012, 21:56

sagna je danas daleko ponajbolji pojedinac u ekipi bio. odvaja se od svih. ne mislim da je samo radio dobro svoj posao. nego je momak probijao' po toj desnoj strani, razigravo igrače. Song standardno dobar, vermelalen isto.
Chambo se trudio, gino za ekipu a tako i treba igrat, kad niko drugi neće.
mislim ovo su samo pojedinci, al dzaba je ovo sve kad stroj čitav ne radi, staji u mjestu i djeluje mrtvo isto ništa.
djeluju izgubljeno i nasukano. prije smo imali veom velik broj dodavanja i strašno mnogo prilika. sad je to samo mrtvo peglanje lopte, bez i jedne prave prilike.
od ove sezone ne očekujem ništa, a aBd nećemo u LP.
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.