KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Rekao sam da nije CZB. Postavio sam link gdje pise da je Crvena Zvezda Diva, kao sto je Partizan mt:s.
Nije ti cilj informisanje vec prozivanje, cim ti je pitanje godine "kako ce se zvati Zvezda nakon isteka sponzorskog ugovora"?
Zasto se uopste moram tu pronalaziti? Hvalis Nislije, kudis Beogradjane i SIGURAN si da nisu Beogradjani bili u Nisu? Kako ti to znas? I kako uopste mozes razdvajati Delije iz Nisa i Delije iz Beograda kao da oni sami odlucuju na koje utakmice se ide a na koje ne?
Nije ti cilj informisanje vec prozivanje, cim ti je pitanje godine "kako ce se zvati Zvezda nakon isteka sponzorskog ugovora"?
Zasto se uopste moram tu pronalaziti? Hvalis Nislije, kudis Beogradjane i SIGURAN si da nisu Beogradjani bili u Nisu? Kako ti to znas? I kako uopste mozes razdvajati Delije iz Nisa i Delije iz Beograda kao da oni sami odlucuju na koje utakmice se ide a na koje ne?
Kako mogu da ih razdvajam? Pa na osnovu iskustva sine. Delije nece da dodju u Pionir a potegnuce u Nis po ovakom vremenu?! Pa koga ti pravis budalom, majke ti? U mom pitanju nema nista prozivajuce ako to ne vidis onda imas problem percepcije stvarnosti i pomalo si paranoican. Ja kad podje-bavam i prozivam to ne krijem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odgledaj Covicevu emisiju kod istog tog Tegija gde je on rekao kako se ZOVE klub,to je moj argument.
Crvena Zvezda Beograd - Partizan ako cemo sa sponzorima onda je CZBGD Diva i Partizan MTS.
PS. Inace danas vam se te Delije bas fino provedose u Nisu
@ Dantes Delije ne dolaze u Pionir jer ne prate NLB ligu,bojkotuju....ovde je sasvim ocekivano da dodju jer je takmicenje pod okriljem KSS-a.
Crvena Zvezda Beograd - Partizan ako cemo sa sponzorima onda je CZBGD Diva i Partizan MTS.
PS. Inace danas vam se te Delije bas fino provedose u Nisu

@ Dantes Delije ne dolaze u Pionir jer ne prate NLB ligu,bojkotuju....ovde je sasvim ocekivano da dodju jer je takmicenje pod okriljem KSS-a.
Ma pusti ga, on to po iskustvu razdvaja...sasagmp je napisao/la: @ Dantes Delije ne dolaze u Pionir jer ne prate NLB ligu,bojkotuju....ovde je sasvim ocekivano da dodju jer je takmicenje pod okriljem KSS-a.
Trazio sam argument zbog kojeg kazes da ce ovaj projekat propasti.sasagmp je napisao/la:Odgledaj Covicevu emisiju kod istog tog Tegija gde je on rekao kako se ZOVE klub,to je moj argument.

Zvala se CZB jer vec postoji CZ, sada je tu sponzor Diva, tako da nije CZB Diva vec CZ Diva, uostalom kao sto pise i na sajtu lige.
Za to nema argumenata,ali poznajuci ove koji su vam opet usli u klub tu su cisto zbog interesa,a ne zbog neke dobrote....znas i sam da idu izbori.
Da ali CZB je ime kluba kako ne kapiras i ono se ne menja-ne gubi ako ti dodje sponzor,sponzor je PREZIME.
To sto pise na sajtu lige pise jer vi date nalog kako da napisu,uostalom i na tom sajtu lige u grbu vam pise CZB
(i adresa Stjepana Supanca)
Da ali CZB je ime kluba kako ne kapiras i ono se ne menja-ne gubi ako ti dodje sponzor,sponzor je PREZIME.
To sto pise na sajtu lige pise jer vi date nalog kako da napisu,uostalom i na tom sajtu lige u grbu vam pise CZB

Da, znam. Zato su predstavnici navijaca na sjednici i rekli da podrzavaju ovu upravu, ali da ce zbog tih ljudi dobro "nadgledati" njihov rad.sasagmp je napisao/la:Za to nema argumenata,ali poznajuci ove koji su vam opet usli u klub tu su cisto zbog interesa,a ne zbog neke dobrote....znas i sam da idu izbori.
E sad, sta ce ti iz uprave raditi mene i ne interesuje previse, interesuju me najvise rezultati i na osnovu toga cu gledati na njihov rad.
Ne mogu stvarno vise oko ovoga, zovite nas KKCZBGDFMP Diva, meni stvarno ne smeta.sasagmp je napisao/la: Da ali CZB je ime kluba kako ne kapiras i ono se ne menja-ne gubi ako ti dodje sponzor,sponzor je PREZIME.
To sto pise na sajtu lige pise jer vi date nalog kako da napisu,uostalom i na tom sajtu lige u grbu vam pise CZB(i adresa Stjepana Supanca)
Ma jok u Nisu nema uopste Nislija, sve su to Beogradjani. Kakav stav. Ja NAGLASAVAM da atmosferu prave Nislije Delije! Vrlo glupo tvrditi drugacije. Mozda Begisa ima vise ali zna se ko je zacin.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja ne znam da li ti neces da citas ono sto ja pisem, ili ne razumijes, ili razumijes ali se pravis da ne razumijes, foliras ili sta, ali nema svrhe stvarno da ista vise pisem na tu temu.
e pa i ti citaj sta ja pisem. ne gledaj u macku kad pricam o zecu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uh kako me iznervirala zadnja 1/4 jednostavno nedopustivo.Imas +29 i to skoro prokockas,pa **** mu kevu.
Previse nonsalantan ulazak u drugo poluvreme,kao vodimo skoro 30 i mozemo da se sprdamo i da privedemo sa 20% snage utakmicu.E pa dragi moji niste vi jos kadar za to.Ne mozete ni biti kada bolji basket igraju moji ortaci iz kraja od tatinog sina.
Nije ovo svakako odraz kvaliteta,ovo je samo odraz jedne kurcobolje,jednog nepostovanja protivnika,shvatam to na pocetku utakmice,i tada je nedopustivo ali bar mi je lakse kada se trgnemo pa prestignemo prednost nego kada ovako vodimo i jedva privedemo utakmicu kraju.
Subotic odlicna partija,Popovic,Miliutinovic isto tako.
Sutra to finale sa komsijama,favotiti su ali ne treba se predavati,prvo poluvreme je svakako putokaz kojim trebamo da idemo.
TI SE BORI,CAIR CE DA GORI !!!
Previse nonsalantan ulazak u drugo poluvreme,kao vodimo skoro 30 i mozemo da se sprdamo i da privedemo sa 20% snage utakmicu.E pa dragi moji niste vi jos kadar za to.Ne mozete ni biti kada bolji basket igraju moji ortaci iz kraja od tatinog sina.
Nije ovo svakako odraz kvaliteta,ovo je samo odraz jedne kurcobolje,jednog nepostovanja protivnika,shvatam to na pocetku utakmice,i tada je nedopustivo ali bar mi je lakse kada se trgnemo pa prestignemo prednost nego kada ovako vodimo i jedva privedemo utakmicu kraju.

Subotic odlicna partija,Popovic,Miliutinovic isto tako.
Sutra to finale sa komsijama,favotiti su ali ne treba se predavati,prvo poluvreme je svakako putokaz kojim trebamo da idemo.
TI SE BORI,CAIR CE DA GORI !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
Samo ovo mogu da porucim za veceras !
Samo ovo mogu da porucim za veceras !

Ovo je bre tekma i atmosfera.
Cair bukvalno gori.

Cair bukvalno gori.

Smijesna Zvezda... Partizan dosad se napromasivao zicera(msm cistih suteva) pa opet vodi 8 razlike...
Sta ce biti kad krenu pogadjati... Prognoziram jedno 25 razlike za Partizan... Jer ovo Zvezdin maximum a Partizanov nije...
Sta ce biti kad krenu pogadjati... Prognoziram jedno 25 razlike za Partizan... Jer ovo Zvezdin maximum a Partizanov nije...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ova utakmica donosi potvrdu mojih davnih reci da je Covic definitivno zalutao u basket.
Pa ono sto je on odigrao za sada u prvih 20 minuta moze odigrati bilo koje dete iz kadetske selekcije.
Nervozna utakmica,dosta prekrsaja,neke izuzetno cudne odluke,mi zahvaljujuci mangupiranju Covica i P.Popovica gubimo na poluvremenu.Timskom igrom se ovo dobija,ali problem je sto nemamo timsku igru.
edit:

Pa ono sto je on odigrao za sada u prvih 20 minuta moze odigrati bilo koje dete iz kadetske selekcije.
Nervozna utakmica,dosta prekrsaja,neke izuzetno cudne odluke,mi zahvaljujuci mangupiranju Covica i P.Popovica gubimo na poluvremenu.Timskom igrom se ovo dobija,ali problem je sto nemamo timsku igru.

edit:

ima li ko stream kakav?
Pobijedila bolja ekipa koja nije uzasno limitirana kvalitetom. Spustis ih na 64 poena i ne uspijes pobijediti... Da Pesic vodi Partizan a Vlada Jovanovic (mada vise Kecman vodi ekipu nego on) Zvezdu bilo bi +40.
Nakon ovoga se opet vracamo na stari mod pracenja Zvezde koji kod mene traje unazad 2-3 meseca a to je negledanje utakmica sve dok ne dodje opet liga Srbije i opet ovakva atmosfera,jer igrom nicim nisu uspeli da zasluze da se nerviram bespotrebno.
Ipak jos jednom se pokazalo da NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI !!!!
[youtube][/youtube]
To se tako radi.
Ipak jos jednom se pokazalo da NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI !!!!
[youtube][/youtube]
To se tako radi.

Pa jel gledas Zvezdu ili navijace?Devil je napisao/la:Nakon ovoga se opet vracamo na stari mod pracenja Zvezde koji kod mene traje unazad 2-3 meseca a to je negledanje utakmica sve dok ne dodje opet liga Srbije i opet ovakva atmosfera,jer igrom nicim nisu uspeli da zasluze da se nerviram bespotrebno.

Pokusavam da gledam Zvezdu,ali ne ide,sve dok se nesta ne promeni,i dok Kari ne pocne da radi ono sto prica,a to je da stvara i selektuje igrace za sledecu sezonu.A to selektovanje nije nikako da Covica drzis u igri iako on ne moze osnovne zakone kretanja(ne basket kretanja,nego obicnog kretanja) da savlada,i koji se majmunise sa pasovima kroz reket gde je svaka izgubljena lopta.braoolyo je napisao/la:Pa jel gledas Zvezdu ili navijace?Devil je napisao/la:Nakon ovoga se opet vracamo na stari mod pracenja Zvezde koji kod mene traje unazad 2-3 meseca a to je negledanje utakmica sve dok ne dodje opet liga Srbije i opet ovakva atmosfera,jer igrom nicim nisu uspeli da zasluze da se nerviram bespotrebno.Cim kazes da nisu zasluzili da ih gledas, vidi se da nisi gledao utakmice 2-3 mjeseca.
Gledao sam ovaj kup,sve tri utakmice samo radi toga sto sam se uzeleo atmosfere na basket utakmicama,igra se jeste kao nesto promenila ali to je daleko od onoga sto se najavljivalo i pogotovo od onoga sto se trazi.Naravno treba biti strpljiv to sam i sam davno rekao,ali prosto kada vidim kako odredjeni igraci sa dozom kurcobolje igraju,i kako nepostuju protivnika,e preko toga se stvarno ne prelazi lagano.
Pokusacu da izbegnem gledanje utakmica u NLB do kraja,i postedim sebe nerviranja,jer koliko god sam puta sebi rekao necu se nervirati,uvek sve sklanjam blizu sebe kada gledam.Pa danas sam prosuo vise od pola limenke Jelenka kada nam je svirana ona tehnicka u 3/4,to definitivno necu da prezalim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.