Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- skyisthelimit
Re: Arsenal
svasta ces procitati na ovom forumu..Cuj Henry nije vrhunski igrac i da je truba
al hajd nek su igracine danasnji Carolli ili ti sta ja znam

15.10 - 15.06 ...
Pokušavam ti objasniti ko je bio (i sada je) Fabregas od svoje 18. do 24., a ko je bio Xavi.Johny je napisao/la:Arogantni ti bas sljedis svoj nik ?
Reci takvo nesto za igraca kao sto je Henry je besmisleno.Ne volim ga ni ja.Nije ni Ti-ti bio cvjecka ali je bio vanserijski igrac.
Spektakularan u svakom pogledu.Potezima ostavljao bez daha a golove sa kakvom je lahkocom davao to je gotovo nevidjeno.
Henry je legenda i jedan od najboljih centarfora Evrope u posljednjoj deceniji.
--------------------
@ Arnelinho - Zaista ne svatam poentu tvog posta.Pokusavas mi reci da je Fabregas WC igrac od svoje 18-e godine a Xavi od 24 ?
Fabregas je na visokom nivou posljednjih 2 do 3 godine.
Xavi je zasigurno 7-8 godina.A taj nivo koji drzi Xavi je genijalni nivo.
To je isto kao da Messi otanji sada i reci ce se da on ne iga na visokom nivou iako je taj isti nivo u rangu najboljih na Svijetu.Jer ono sto smo navikli od njega je nivo iznad ostalih.
Valjda se razumijemo!?
Nemoj me pogresno svatiti , ja ne umanjujem kvalitet Cesca.Smatram ga igracem koji je za svoje godine na svojoj poziciji apsolutni vladar u Svijetu.Medjutim u isti kos sa doktorom nikako ne moze ici.Pa covjek je Alfa i Omega Barcinog stroja godinama a to je vjeruj nesto najteze na Svijetu.
Koliko je Xavi dobar dovoljno je cuti Fergusona,Pepa i igace koji mu se dive a medju njima je i jedan Cesc
btw : Kad vec pricamo o Iniesti meni licno je to igrac koji je u mnogo cemu kvalitetniji od oba ova igraca.Jednostavno meni je bolji , spektakularniji i volim njegov nacin igre.Mnogo me podsjeca na Savicevica pa mozda iz tog razloga
Fabregas sa 18-24 godina -najbolji igrač i vodja svoje ekipe.
Xavi sa 18-24 godine- prosječan igrač Barcelone.
On (1.) nije bio vodja svoje ekipe sa 20 godina, a (2.) nije ni osvajao tolike silne trofeje ,koje sada osvaja. Upravo, jer u toj mašini nije bilo R'inha, Eta,Deca, pa nakon toga Inieste,Messija (I XAVIA).
Drugi par rukava ,odnosno druga je priča, kako je Xavi došao do ovoga što je danas. A nepobitna je činjenica da Xavi prije "10 godina" nije ovaj Xavi "danas". Fabregas to jeste, bar u puno većoj mjeri, nego Xavi.
I ako je Ibrahimović utoliko bolji od Robina, jer igra duže vremena na većem nivou, onda mora i Fabregas biti bolji od Xavia, jer duže vremena igra na većem nivou. Barcelona je postojala i prije 2004. ,ali pitanje je u kakvom je stanju bila, a svi znamo da je i tada imala Xavia.
I, Iniesta je i meni najdraži igrač Barcelone (izuzmemo li, naravno, Fabregasa). On i Pedro, druge i ne volim pretjerano.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Tako je.Desole je napisao/la:ma arnelinho je to vise rekao kako bi docarao doticnom forumasu na koji nacin poredi RVP-a i Ibrahimovica

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Kako mozes tako reci molim teArnelinho je napisao/la:Pokušavam ti objasniti ko je bio (i sada je) Fabregas od svoje 18. do 24., a ko je bio Xavi.Johny je napisao/la:Arogantni ti bas sljedis svoj nik ?
Reci takvo nesto za igraca kao sto je Henry je besmisleno.Ne volim ga ni ja.Nije ni Ti-ti bio cvjecka ali je bio vanserijski igrac.
Spektakularan u svakom pogledu.Potezima ostavljao bez daha a golove sa kakvom je lahkocom davao to je gotovo nevidjeno.
Henry je legenda i jedan od najboljih centarfora Evrope u posljednjoj deceniji.
--------------------
@ Arnelinho - Zaista ne svatam poentu tvog posta.Pokusavas mi reci da je Fabregas WC igrac od svoje 18-e godine a Xavi od 24 ?
Fabregas je na visokom nivou posljednjih 2 do 3 godine.
Xavi je zasigurno 7-8 godina.A taj nivo koji drzi Xavi je genijalni nivo.
To je isto kao da Messi otanji sada i reci ce se da on ne iga na visokom nivou iako je taj isti nivo u rangu najboljih na Svijetu.Jer ono sto smo navikli od njega je nivo iznad ostalih.
Valjda se razumijemo!?
Nemoj me pogresno svatiti , ja ne umanjujem kvalitet Cesca.Smatram ga igracem koji je za svoje godine na svojoj poziciji apsolutni vladar u Svijetu.Medjutim u isti kos sa doktorom nikako ne moze ici.Pa covjek je Alfa i Omega Barcinog stroja godinama a to je vjeruj nesto najteze na Svijetu.
Koliko je Xavi dobar dovoljno je cuti Fergusona,Pepa i igace koji mu se dive a medju njima je i jedan Cesc
btw : Kad vec pricamo o Iniesti meni licno je to igrac koji je u mnogo cemu kvalitetniji od oba ova igraca.Jednostavno meni je bolji , spektakularniji i volim njegov nacin igre.Mnogo me podsjeca na Savicevica pa mozda iz tog razloga
Fabregas sa 18-24 godina -najbolji igrač i vodja svoje ekipe.
Xavi sa 18-24 godine- prosječan igrač Barcelone.
On (1.) nije bio vodja svoje ekipe sa 20 godina, a (2.) nije ni osvajao tolike silne trofeje ,koje sada osvaja. Upravo, jer u toj mašini nije bilo R'inha, Eta,Deca, pa nakon toga Inieste,Messija (I XAVIA).
Drugi par rukava ,odnosno druga je priča, kako je Xavi došao do ovoga što je danas. A nepobitna je činjenica da Xavi prije "10 godina" nije ovaj Xavi "danas". Fabregas to jeste, bar u puno većoj mjeri, nego Xavi.
I ako je Ibrahimović utoliko bolji od Robina, jer igra duže vremena na većem nivou, onda mora i Fabregas biti bolji od Xavia, jer duže vremena igra na većem nivou. Barcelona je postojala i prije 2004. ,ali pitanje je u kakvom je stanju bila, a svi znamo da je i tada imala Xavia.
I, Iniesta je i meni najdraži igrač Barcelone (izuzmemo li, naravno, Fabregasa). On i Pedro, druge i ne volim pretjerano.

To je Fabregas bio vodja Henryu , Piresu , Denisu ?
Ko je igrao u Arsenalu od 2004 a ko u Barceloni ? Jel lahko biti atraktivniji od Ronaldinha , Eto'oa nego li od Reyesa i Flaminija ?
Poredis nebo i zemlju.U Barceloni su uvjek cjenili Xavija maximalno.I u tadasnje vrijeme Ronaldinho , Eto'o , Deco i ostali su govorili da je on dusa tog tima.
Prije njih Guardiola , Puyol , braca De Bur uzvikivali njegovo ime na proslavama titula.
Nikada necu zaboraviti kada je Davids davao interviju a voditelj ga pitao ko je po tebi najbolji igrac Barcelone ? On ko iz topa odgovara Xavi.I govori da je on najvrijedniji i najinteligentniji igrac sa kojim je ikada igrao.Kada znamo sa kim i kakvim je igracima igrao Edgar

Sjeti se da je u tom periodu za Barcelonu igrao Overmars,Lusi Enrique,Saviola ,Klajvert , Ronaldinho.
Xavi je oduvjek bio fenomenalan igrac i bit ce.
Iniesta je meni pure genius i igrac kojeg od svih najvise volim gledati.Takva lahkoca a nevjerovatna produktivnost.
btw : manimo se Barcelone na temi Arsenala nije joj mjesto ako nista ovde.I ova poredjenja Henrya , Ibre , Persija su uzaludna.
Henry>Ibra>>Persie

Jedan je Van Basten

Edit : Evo jedan podatak i ja sam se iznenadio.
Xavi je u sezoni 2001-2002 bio igrac sa nejvecom minutazom u Barceloni.
u sezoni 2002-2003 bio je takodjer igrac sa najvecom minutazom.
sezona 2003-2004 samo je Cocou imao veci broj minuta od njega provedenih na terenu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ovo je daleko najgluplji post na internetu. Ikad.Arogantni je napisao/la:Sto je zalosno kada je Ibra bolji...anonimni je napisao/la:nije smiješno koliko je žalosno..Edin.- je napisao/la:Poredit Henrya i Ibrahimovica je vise nego smijesno.
Lahko je Henryu bilo tad u Premiershipu koji je tih sezona bio u ku.rcu tamo od 2003-2005... mada je liverpool znao povremeno iznenaditi...
Sto se Henry nije dokazao u JUVENTUSU kao recimo njegov bivsi klupski kolega Trezeguet ili Del Piero ili na koncu Ibra... Jednostavno jer nije klasa a sramotu je spasio bjezanjem iz JUVETA jer je znao da je mali igrac i da nece moci nikad ozbiljno zaigrati u tad najjacoj ekipi na svijetu koja nije imala srece u finalu LP 2003. i u jos kasnijim nastupima...
Dakle Henry je u JUVETU imao sramotan ucinak u msm 17 utakmica 1 gol... Dakle obicna truba...
Ibra je najbolji napadac ovog milenija kakvi Henryi i sl. koji ne mogu ni u TOP5...
Osim ako neko neozbiljan misli suprotno, a uostalom ko misli da nisam upravu neka me slobodno uhvati za kar.u....
- vedofeelgood
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la: Sto je zalosno kada je Ibra bolji...
Lahko je Henryu bilo tad u Premiershipu koji je tih sezona bio u ku.rcu tamo od 2003-2005... mada je liverpool znao povremeno iznenaditi...
Sto se Henry nije dokazao u JUVENTUSU kao recimo njegov bivsi klupski kolega Trezeguet ili Del Piero ili na koncu Ibra... Jednostavno jer nije klasa a sramotu je spasio bjezanjem iz JUVETA jer je znao da je mali igrac i da nece moci nikad ozbiljno zaigrati u tad najjacoj ekipi na svijetu koja nije imala srece u finalu LP 2003. i u jos kasnijim nastupima...
Dakle Henry je u JUVETU imao sramotan ucinak u msm 17 utakmica 1 gol... Dakle obicna truba...
Ibra je najbolji napadac ovog milenija kakvi Henryi i sl. koji ne mogu ni u TOP5...
Osim ako neko neozbiljan misli suprotno, a uostalom ko misli da nisam upravu neka me slobodno uhvati za kar.u....
Oplodi me IBRAAAAAAAA

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Dokaz da momak može, samo sto mu se nesto dešava u zivotu i to ga sputava. Ovo je jedna od njegovih najboljih utakmica u karijeri !
http://www.youtube.com/watch?v=gseBPRLI ... AAAAAAAAAg
http://www.youtube.com/watch?v=gseBPRLI ... AAAAAAAAAg
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
O Walcottu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pogledaj link i vidjecesAllGunsBlazing je napisao/la:O kome ti pricas????

Arsene Wenger
Arsene Wenger
stalno se pitam sta je bilo sa njim, on je uvijek dobro igrao, dobro zavrsavao akcije, ono bas hladno, trcao je, stalno se kretao po terenu, ove godine kao da to nije isti covjekBosco je napisao/la:O Walcottu.

Slučajno naletih na ovu sliku

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cudno mi to sto recenica sadrzi moze i Walcott, to nikako ne ide zajedno. On jeste jedno vrijeme bio dobar, ali ni tad nije bio na nivou Arsenala, medjutim naravno ocekivalo se da ce jos napredovati i doci na taj nivo. Ipak nije dosao na taj nivo, a ja imam osjecaj da on ni trcati vise ne zna. Jednostavno nije ni brz kao prije, i jedino Wenger zna zasto mu ova daska od igraca igra.
Celik!3,2,2.
Evo ne igra danas ako je istina što je ono Ferdy postavio. Wenger progled'o.
Samo bolje bi bilo da Kokolan igra umjesto Ramiza, a da dersni bek bude Sagna.

dobra je iovako formacija, sa ova dva krilina imaćemo širinu na terenu, i RVP će lakše dobijati prave lopte.
a pogledajte povrede :/. svi nam gotov' fale
a pogledajte povrede :/. svi nam gotov' fale

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
@AGB Postavio sam i ovaj video da bi vidjeli da lik može, samo mora podhitno promjeniti način na koji razmislja na terenu. Normalno je da nece igrati sad kad se G'inho vratio, jedva čekam da vidim G-a i OX-a po krilima 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ryo u pocetnom sastavu Boltona, koji igra protiv Millwalla u FA cupu!
COYG!

COYG!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Profesor je napisao/la:Ryo u pocetnom sastavu Boltona, koji igra protiv Millwalla u FA cupu!![]()
COYG!
Upravo tu tekmu gledam samo zbog Rya

Edit : KOJAAA IGRAČINA RYOOOOO !!!

Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 18 feb 2012, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.