RK Čelik
Re: RK Čelik
33:28...bravo momci, samo napred do plasmana u razigravanje. Sve je super, sve je za 5, samo se pitam kakve veze imaju ČELIK i plavo bijeli dresovi 

#samoČelik
Dresovi su plavo bijeli iz razloga sto kod nas kad se neko javi da ti kupi opremu, nemas mogucnost biranja nego kako ti ta firma izabere. To je jedini razlog sto Celik svake polusezone ima drugu boju dresova. Najveci problem je nedostatak sponzora. A ovo mora puno bolje ako planiraju ligu 6. Sljedece sedmice igramo protiv Konjuha, i tu ako pobijede imamo se cemu nadat. Mada bice jako tesko.Lawer_88 je napisao/la:33:28...bravo momci, samo napred do plasmana u razigravanje. Sve je super, sve je za 5, samo se pitam kakve veze imaju ČELIK i plavo bijeli dresovi
RZ88!
Posto nisam gledao utakmicu sa Leotarom moze li mi neko tko je bio nazocan tom dogadjaju dati OBJEKTIVNO misljenje o kvalitetu ovih novajlija, kao i generalno procjenu da li smo jaci ili slabiji u odnosu na prethodnu polusezonu. Dakle, konkretno da li su Dominikovic i Ivancev dostojne zamjene za Bubija i Bajramovica ili su pak bolja ili losija rjesenja. Jer, ruku na srce, ovih "mrsavnih" +5 uz opet relativno veliki broj primljenih golova protiv, bar po tablici i broju bodova, takodjer mrsavnog Leotara ne ulijeva neko samopouzdanje pred naredne meceve i borbu za prva tri mjesta.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
ja ne znam nisam gledao,ali su vjerovatno bolji ljudi od bubija,sto je najvaznije i sta ste se digli prije niste ni bili u premier ligi,a sad vam guzica zinula pa ste prokleti,sad analizirate koliko ste golova primili a do prije dvije godine niste ni mogli igrati premier ligu,svaka cast momcima na rezultatu.pozdrav
Sabane, jel' se to ovdje ne smije komentarisati koliko smo golova dali ili primili??? I kakve veze ima to sto smo tek usli u Premier ligu? Tu je sada kao skoncentrisan neki "OGROMNI kvalitet" pa jedan Celik(koji je tek usao u to drustvo) nema sta da trazi. Osvrni se malo oko sebe i pogledaj u kakvim uslovima egzistira vecina klubova pa bi onda mogao i shvatiti zasto nam je GUZICA ZINULA. Lijepo sam pitao samo da mi neko prokomentarise igru Celika, netko tko je kompetentan, jer ja nisam mogao doci, a ti sabane ako nemas informacija o tome i ako nisi gledao onda malo speka nakoso, umasti ruke i kani se tastature i bespotrebnih komentara da se ista ne bi zamastila.savo je napisao/la:ja ne znam nisam gledao,ali su vjerovatno bolji ljudi od bubija,sto je najvaznije i sta ste se digli prije niste ni bili u premier ligi,a sad vam guzica zinula pa ste prokleti,sad analizirate koliko ste golova primili a do prije dvije godine niste ni mogli igrati premier ligu,svaka cast momcima na rezultatu.pozdrav
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
slazem se sa ovim likom sto rece maloprije do prije dvije god nas nigdje nije bilo sad bi preko noci u europu, svaka cast momcima na svemu do sada sto su uradili, probat zadrzat ekipu do godine pa onda trazit ozbiljniji rezultat, ako sve bude ok i uz malo srece eto nas u ligi 6 AKO ne netreba ni tada dizati frku............... VOLIM TE CELIK.....

U Živinicama su bodove podijelili domaći Konjuh i Čelik (21:21). Gosti iz Zenice su cijelo vrijeme imali prednost i činilo se da će kući odnijeti tri boda. Sredinom drugog dijela Zeničani su vodili sa 19:12, no onda su se probudili domaći, koji su na kraju ipak uspjeli ostati neporaženi. Kod Konjuha su najefikasniji bili Hajdarević sa 6, te Smajić sa 5 golova, dok je kod Čelika sa 6 golova najefikasniji bio Kadić.

Čelik Zenica 1945
Cudi me kako se uprava celika nije obratila javnosti kako trazi od bosne novac za svog bivseg igraca koji je bio bez ugorova u celiku,nebi covjek mogao povjerovati da ima takvi dzubradi u sportu i upravi rk celika.Velka sramota za Paneta Skriva i Ahmica idt. i sve su dobro zataskali to je dno dna.Divim se momcima koji igraju za ove kriminalce bez dinara kad su uspjeli da prevare Bubija i Bajramovica sve mi je jasno svoje vlastite igrace,a kako tek nekog stranog sramota.
Nego filozofe de ti meni reci kako to da su Bubija otjerale i Sarajevska i Visocka Bosna,a poslije toga i Celik.Vjerovatno ni jedan od tri tima nisu valjala a samo je on ispravan.Vidim malo ti je vuna sto smo tu gdje jesmo ali evo da te obradujem bit cemo i boljirkbosna je napisao/la:Cudi me kako se uprava celika nije obratila javnosti kako trazi od bosne novac za svog bivseg igraca koji je bio bez ugorova u celiku,nebi covjek mogao povjerovati da ima takvi dzubradi u sportu i upravi rk celika.Velka sramota za Paneta Skriva i Ahmica idt. i sve su dobro zataskali to je dno dna.Divim se momcima koji igraju za ove kriminalce bez dinara kad su uspjeli da prevare Bubija i Bajramovica sve mi je jasno svoje vlastite igrace,a kako tek nekog stranog sramota.

Nema vise :P
Nije stvar u bubiju nego u mladom Kasumovicu koji je bio igrac celika bez ugovora igraro je na dvojnu registaraciju cak mu celik ni smejtas nije mogao da plati.Preso je u bosnu a onda su lopovi Pane i idt culi da je sponzor bosne bh telekom odna su odjednom poslali zalbe efhu kako nas igrac moze da igra za bosnu i napravili neke lazne ugovoro i papire i tako da momak sad zbog ti kriminalaca nemoze da igra nigdje.Momak je mladi reprezentivac i jedan od najtalenovani igraca u bih celik bosni trazi pare koje bosna nece dat tako da ispasta mladi igrac zbog lopova.Tako celik cjeni svoje igrace.flash je napisao/la:Nego filozofe de ti meni reci kako to da su Bubija otjerale i Sarajevska i Visocka Bosna,a poslije toga i Celik.Vjerovatno ni jedan od tri tima nisu valjala a samo je on ispravan.Vidim malo ti je vuna sto smo tu gdje jesmo ali evo da te obradujem bit cemo i boljirkbosna je napisao/la:Cudi me kako se uprava celika nije obratila javnosti kako trazi od bosne novac za svog bivseg igraca koji je bio bez ugorova u celiku,nebi covjek mogao povjerovati da ima takvi dzubradi u sportu i upravi rk celika.Velka sramota za Paneta Skriva i Ahmica idt. i sve su dobro zataskali to je dno dna.Divim se momcima koji igraju za ove kriminalce bez dinara kad su uspjeli da prevare Bubija i Bajramovica sve mi je jasno svoje vlastite igrace,a kako tek nekog stranog sramota.I na kraju bas me interesuje koliko ce ostati u Vogosci?
Nece biti Celik medju prvr 3...Sloga, Gorazde, Zrinjski ce biti prve 3...Zrinjski ce da dobije sutra u Derventi...trener je nas Dervencanin Zoran Dokic, Derventa u dubokoj hladovini sredine tabele, Mostarci imaju para...a Celikova uprava, vazda ciganija...vazda mijenjaju igrace, ostaju duzni itd...i vazda najavljuju neke ambicije bez pokrica
joj sto vas voli dokic nabio vas 12 razlike u mostaru,pa se ismijavao sa vama,a sad je dervencanin kada treba navuci neka igra posteno pa ces vidjeti koji bi zavrsio na kraju,a ovo oko ovog malog ne znam ni koje ni sta je u pitanju pa necu komentarisati ahma.
- gradacac10
- Kontakt:
Niko ne spominje Gradacac, nigdje...BROJ1 je napisao/la:Nece biti Celik medju prvr 3...Sloga, Gorazde, Zrinjski ce biti prve 3...Zrinjski ce da dobije sutra u Derventi...trener je nas Dervencanin Zoran Dokic, Derventa u dubokoj hladovini sredine tabele, Mostarci imaju para...a Celikova uprava, vazda ciganija...vazda mijenjaju igrace, ostaju duzni itd...i vazda najavljuju neke ambicije bez pokrica

Mislim da ovaj kiks protiv Konjuha sebi nismo smjeli dopustiti, narocito ako se u obzir uzme cinjenica da smo vodili i po 7 razlike, te i fakt da su domacini samo 2 puta dolazili do izjednacenja i to 2. put na kraju utakmice za konacan rezultat. Moramo ,ako zelimo medju prve 3 ekipe, pobjedjivati, uslovno receno, slabije protivnike. Sreca je sto nam do kraja dolazi i Zrinjski i Sloga, a od jacih ekipa gostujemo Gorazdu. 

auu,sto ste jaki pa vam sad konjuh u zivinicama kiks,pa oni su slogu pregazili tamo,ja kad god pogledam forum rk celik neko lupeta gluposti i pretjeruje,opet vas pitam gdje ste sve ove godine,samo vam je mana sto hocete previse.
Šta je previše? Biti prvak? Ili barem u prva tri? Mi to ne smijemo tražiti? Imamo ovakve igrače i ne smijemo? I da, Konjuh je kiks, kako i @tigar reče slabiji protivnik od Čelika, što i jest.
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.