FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

seha
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la seha » 18 feb 2012, 02:57

Znal se, i ako se ne zna kad će se znat na koji period je/će Bekrić potpisat ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 feb 2012, 02:58

Hoomer je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Čovječe kad malo retroaktivno pogledamo par zadnjih godina, u biti nam se već uveliko dešava ono o čemu smo svi sanjali. Vratio se brko, ok, al pogledajte samo kakva su "imena" došla kod nas, što povratnici, što novi.

Počnimo od Bešlije, Zebe koji su se vratili iako su mogli još vani igrati, zatim Smajić, Kvesić, evo sad i Bekrić, bivši reprezentativci i momci koji sve vrijeme stoje tu negdje da zaigraju za prvi tim. Sigurno sam nekog i zaboravio...
Odbijali smo Vladaviće, Bučane i još poneke igrače koje bi svaki tim u PL poželio.
Odbijali smo ponude klubova iz daleko boljih i organizovanijih liga i zadržali nosioce igre.

Ljudi mi već živimo svoj san samo vjerovatno nismo ni svjesni, postat ćemo vjerovatno tek kad se napokon uđe u grupnu fazu nekog takmičenja što nas za koju godinu sigurno čeka, nastavimo li ovako (možda se i prije omakne :D ).

Sada je marketing na potezu, Bekrićev povratak se itetkako može iskoristiti, povratak publike, dresovi, sponzorski ugovori. Od ovog "transfera" markentinški napraviti baš ono big deal kao što rade veliki timovi kad kupe neko svjetsko ime, Bekrić to i jeste u ovom našem malom svijetu...
Šta reci nego Potpis !! epsko poetski napisano :lol: :mrgreen: svaka cast
evo veceras sam saznao da je opština Novo Sarajevo vec predvidjela i izdvojila odredjenu cifru za izgradnju zapadne tribine, otprilike tu je i neki iznos ali neznam jeli tačan pa da ne bi lupao bezveze da ga ne iznosim, ceka se jos kanton Sarajevo i ministarstvo kulture i sporta FBIH koji bi trebali izdvojiti poveći dio novca, nakon sto se to desi slijedi arhitektonski nacrt tribine i sva zavrsna papirologija i abd izgradnja :D
Polako brate, sabura.
Gdje zivimo i kako zivimo ne treba se nicemu nadati.

No ja i dalje vjerujem da ce do toga doci ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 feb 2012, 03:00

seha je napisao/la:Znal se, i ako se ne zna kad će se znat na koji period je/će Bekrić potpisat ???
Znat će se to na zvaničnom predstavljanju igrača, vjerovatno nekad prije početka nastavka sezone. Isto kao prošle godine kad su potpisali Jamak i Stančeski, a Šehić produžio ugovor, čini mi se.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 feb 2012, 03:01

seha je napisao/la:Znal se, i ako se ne zna kad će se znat na koji period je/će Bekrić potpisat ???

:lol:

E jesi ga uvrno ni sam ne znas sta si pitao :mrgreen:

Koliko sam nacuo trebao bi na sezonu ipo potpisati sa mogucnoscu da se ugovor produzi.Pri tome bi njegov naredni ugovor trebao biti veci za min 25%.

Koliko je tacno ne znam , ali sve ce se saznati kada Amar nesto vise kaze o tome.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

manijakb
Kontakt:

Post Postao/la manijakb » 18 feb 2012, 03:31

kako mi sam Bekric rece potpisace 1+1 tako on kaze da se dogovorio nije mi nista vise spomeno

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 feb 2012, 11:01

jeko onaj s brojem 90 :mrgreen:

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 feb 2012, 11:14

slika

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 18 feb 2012, 14:17

Popović: Nama je bitan kvalitet, a Željo je brend

Ako želite osvojiti trojef, onda je Istra najbolja destinacija za zimske pripreme. Potvrdio je to sarajevski Željezničar koji je u posljednje dvije godine odabrao Pulu i u vitrine Plavog salona na Grbavici donio dva trofeja.

Prije dvije godine Željo je osvojio šampionski pehar, a prošle godine izabranici menadžera Amara Osima stigli su do trofeja u Kupu. Željo je i ove godine u Istri, ali je umjesto Pule odabrao Rovinj.

“Najbolji uz najbolje. Sada je red na duplu krunu“, rekao je na početku razgovora za ****.ba Tomislav Popović, generalni direktor Adrisove turističke kompanije Maistra, koja je domaćin jesenjem prvaku, dodavši:

“Ovdje dolaze samo najbolji, a Željo je jedna od takvih momčadu. U jednom od naših hotela je i Dinamo. Nama je manje bitna kvaliteta, želimo kvalitetu i zato surađujemo sa najboljima. Važnije nam je da dođe Željo, nego neka druga ekipa, bez uvrede prema ostalima. Željo je, ipak, brend u bh. okvirima.Ovdje su bili i Hajduk, nogometna reprezentacija Hrvatske, Rijeka... Gostovali su nam i Roman Abramovič, Bill Gates i mnogi drugi“.

Popović je objasnio prednosti istarske regije u odnosu na Tursku, Portugal ili Španiju, bar za ekipe iz naše zemlje.

„Ovdje se mogu koliko toliko simulirati uslovi, posebno oni koji će ekipe imati u BiH. Mali nedostatak je što Rovinj ne raspolaže sa većim brojem nogometnih terena. Infrastrktura je problem, jer sa trenutnim kapacitetima možemo primiti samo pet, šest momčadi. Ali, vjerujemo da će grad pronaći svoj interes i da će u bliskoj budućnosti biti izgrađen još koji teren. Bitno nam je međudobno podupiranje“, rekao je Popović, naglasivši da Maistra raspolaže sa 34.000 kreveta u Rovinju, koji su raspoređeni u deset hotela, osam naselja i 7 kampova.

Jedan od njih je i hotel Lone, koji je otvoren u junu mjesecu prošle godine, a u čije ljepote smo se mogli uvjeriti i sami.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 18 feb 2012, 14:24

" onclick="window.open(this.href);return false;

yebem ti pauzu,kad ce 10.mart pa da zagalamimo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 feb 2012, 14:44

Hoomer je napisao/la:Popović: Nama je bitan kvalitet, a Željo je brend

“Ovdje dolaze samo najbolji, a Željo je jedna od takvih momčadu. U jednom od naših hotela je i Dinamo. Nama je manje bitna kvaliteta, želimo kvalitetu i zato surađujemo sa najboljima. Važnije nam je da dođe Željo, nego neka druga ekipa, bez uvrede prema ostalima. Željo je, ipak, brend u bh. okvirima.Ovdje su bili i Hajduk, nogometna reprezentacija Hrvatske, Rijeka... Gostovali su nam i Roman Abramovič, Bill Gates i mnogi drugi“.
:mrgreen:

Fino nas nafalise, a kako i ne bi. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 feb 2012, 14:50

Aldinn1 je napisao/la:Sječa li se neko utakmice Željo-Kilmarnock kad ga je Vazda zabio iz slobodnog s 30 metara. :o
" onclick="window.open(this.href);return false; aaaaaaaaaaaaaaaa meraka pogledat i po 10 puta.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 18 feb 2012, 14:59

Šta ovom fali...
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 feb 2012, 15:06

Da vam je Osim bio na klupi dok je Dialiba igrao vi bi milion eura za njega uzeli.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 feb 2012, 15:10

ipetm je napisao/la:slika

slika
**** nas realizacija, valjda noge jos uvijek teske :)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 feb 2012, 16:34

zeljocity je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Sječa li se neko utakmice Željo-Kilmarnock kad ga je Vazda zabio iz slobodnog s 30 metara. :o
" onclick="window.open(this.href);return false; aaaaaaaaaaaaaaaa meraka pogledat i po 10 puta.
To je ta golčina. Eh Nermine, Nermine ..
Potpis!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 feb 2012, 17:29

Ovo se moze vazda gledat :lol: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 18 feb 2012, 18:43

Sarajlijc@ je napisao/la:Da vam je Osim bio na klupi dok je Dialiba igrao vi bi milion eura za njega uzeli.
Ma i za njega i za stilu!
AMAR OSIM!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 feb 2012, 18:46

csh je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da vam je Osim bio na klupi dok je Dialiba igrao vi bi milion eura za njega uzeli.
kolko je Željo uzeo para za njih ? po transfermarktu piše da su fine pare, ali ja sumnjam da Željo nije dobio ni pola od toga.
DRUG NEBI TI PUNCA

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 feb 2012, 18:48

bagrcavi je napisao/la:
csh je napisao/la:
kolko je Željo uzeo para za njih ? po transfermarktu piše da su fine pare, ali ja sumnjam da Željo nije dobio ni pola od toga.
Za obojicu oko 300k eura...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 feb 2012, 18:49

Zar nije za bubu bilo negdje oko 500 000 KM :lol: Il su bivsi bacili bombu...,a za Stilu se ne sjecam koliko smo uzeli ..svakako malo koliko je vrijedio

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, imekorisnicko, Proximic i 32 gosta.