Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 na Kipru, na Kosevu 3:0.Colo Colo je napisao/la:Derali smo Anorthosis
Kamo srece da smo mi sa finansijam kao Anorthosis dans, imaju buđet 30. mil. eura !!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 na Kipru, na Kosevu 3:0.Colo Colo je napisao/la:Derali smo Anorthosis
2003/2004 smo pobjedili anorthosis, neposredno prije odlaska amara sa klupe zelje...Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 tamo, na Kosevu 3:0.Colo Colo je napisao/la:Derali smo Anorthosis
Kamo srece da smo mi sa finansijam kao Anorthosis dans, imaju buđet 30. mil. eura !!!
Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 na Kipru, na Kosevu 3:0.Colo Colo je napisao/la:Derali smo Anorthosis
Bianconeri1988 je napisao/la:Gredić je za nas na Koševu zabio golčinu i to negdje oko 75. minute.![]()
bistrikboy je napisao/la:Greda dao gol,glavom,a Arben imao precku sa 30 metara,joj davno je bilo,inace nisu nam pogledali prema golu,dole ih Greda i Jahic ubili...
Poznato mi to ime ali ne sjecam ga se bas,znam da je bas lijep dan bio,na Kosevu svugdje po betonu one sugave zastave sto su im djelili pred tekmu sa Smederevom,ali djabao sole mio je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Greda dao gol,glavom,a Arben imao precku sa 30 metara,joj davno je bilo,inace nisu nam pogledali prema golu,dole ih Greda i Jahic ubili...
Ma bas tako, u to vijeme kod njih onaj Kecbaja ili kako se vec pise bio u napadu...
bistrikboy je napisao/la:Poznato mi to ime ali ne sjecam ga se bas,znam da je bas lijep dan bio,na Kosevu svugdje po betonu one sugave zastave sto su im djelili pred tekmu sa Smederevom,ali djabao sole mio je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Greda dao gol,glavom,a Arben imao precku sa 30 metara,joj davno je bilo,inace nisu nam pogledali prema golu,dole ih Greda i Jahic ubili...
Ma bas tako, u to vijeme kod njih onaj Kecbaja ili kako se vec pise bio u napadu...
Ja se sjecam precke prije gola tamo prema sjeveru kad su napadali (moze biti da je prvo poluvrijeme bilo),pamtim taj dan i po tome sto je telecom uveo onaj fazon provjere kredita sa *100#Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam našao neki članak o toj utakmici kako je Avdija pogodio stativu, a Gredić zabio gol glavom u 71. minuti.
Nisam ja išao na tu utakmicu, bio mali, završavao 8. razred koliko se sjećam, a otac mi nije nikad bio fudbalski fan, a u komšiluku uglavnom svi pitari, pa nisam imao s kim da idem, tako da sam slušao radio prenos.bistrikboy je napisao/la:Ja se sjecam precke prije gola tamo prema sjeveru kad su napadali (moze biti da je prvo poluvrijeme bilo),pamtim taj dan i po tome sto je telecom uveo onaj fazon provjere kredita sa *100#Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam našao neki članak o toj utakmici kako je Avdija pogodio stativu, a Gredić zabio gol glavom u 71. minuti.
Šta reci nego Potpis !! epsko poetski napisanoŽvaka je napisao/la:Čovječe kad malo retroaktivno pogledamo par zadnjih godina, u biti nam se već uveliko dešava ono o čemu smo svi sanjali. Vratio se brko, ok, al pogledajte samo kakva su "imena" došla kod nas, što povratnici, što novi.
Počnimo od Bešlije, Zebe koji su se vratili iako su mogli još vani igrati, zatim Smajić, Kvesić, evo sad i Bekrić, bivši reprezentativci i momci koji sve vrijeme stoje tu negdje da zaigraju za prvi tim. Sigurno sam nekog i zaboravio...
Odbijali smo Vladaviće, Bučane i još poneke igrače koje bi svaki tim u PL poželio.
Odbijali smo ponude klubova iz daleko boljih i organizovanijih liga i zadržali nosioce igre.
Ljudi mi već živimo svoj san samo vjerovatno nismo ni svjesni, postat ćemo vjerovatno tek kad se napokon uđe u grupnu fazu nekog takmičenja što nas za koju godinu sigurno čeka, nastavimo li ovako (možda se i prije omakne).
Sada je marketing na potezu, Bekrićev povratak se itetkako može iskoristiti, povratak publike, dresovi, sponzorski ugovori. Od ovog "transfera" markentinški napraviti baš ono big deal kao što rade veliki timovi kad kupe neko svjetsko ime, Bekrić to i jeste u ovom našem malom svijetu...
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Kajkutenjoyer i 22 gosta.