Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anonimni
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anonimni » 17 feb 2012, 23:50

vedofeelgood je napisao/la:@anonimni Drago mi je sto se slazemo :) A ne fakat, neki ovdje pridodaju veliki značaj ovim trolovima na forumu, samo im spucaj ignore i to je to. Inače, Walcott trazio povecanje plaće, samo se pitam na osnovu čega je to trazio !?
Brate nek je i remi sutra na Emiratesu bi bilo lakse, barem bi imali jos sansi, samo da ne izgubimo i da se ne oprostimo od ovog zadnjeg trofeja eventualnog.
Igra li u Arsenalu Ibrahimović? Ne igra i samim tim on nije ni važan što se ove teme tiče. Svaku normalnu raspravu ti trollovi moraju prekinuti, pa oni žive od toga... Kad Walcott malo popravi svoje igre, neka slobodno zatraži povišicu, a do tad haman ko živ ko mrtav. Naravno da je dobar rezultat sutra bitan, inače se igrači psihički neće dobro osjećati još dugo, dugo, to može dovesti do još gore situacije nego sad, a dio vitrine predviđen za trofeje u sezoni 2011/12 ostaje prazan, što mi ne želimo. Daj Bože da sutrašnji dan prođe kako treba, ali mislim da može biti dobar ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 17 feb 2012, 23:53

on Gervinho…
He is back in the squad. From the other night, we have lost Koscielny. Everyone else is available for selection.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 17 feb 2012, 23:57

evo dobre vijesti,pa makar bila i spekulacija srce mi ko kanta kad ovo citam
Avantura Theo Walcotta u Arsenalu bi se mogla završiti, jer kako 'Daily Mirror' navodi, krilo Topdžija je odlučilo da napusti Arsenal.

Naime, i ako napusti Arsenal, Walcott bi mogao ostati u Engleskoj, jer je za njega zainteresiran i Chelsea Villasa Boasa. Međutim, ne bi se trebao zaboraviti ni povratak Juventusa koji je prošlog ljeta pokušavao da kupi Walcotta prije nego što je prešao na druge mete.

Conte nikada nije krio svoju naklonost prema Walcottu, i u narednim nedeljama bi moglo doći do neke važnije vijesti povodom ove, za sada, samo špekulacije.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 feb 2012, 00:03

kakvi god da su klubovi tad bili, Thierry je tad osvajao trofeje, a to je vama bitno.. Ibrahimović jeste kvalitetan igrač, to ne sporim, međutim to da je Henry mal igrač koji bi se osramotio u Juventusu sigurno ne stoji, ne znam što tvrdiš da je Ibra najbolji napadač milenija, pazite, MILENIJA... ja više ni riječi neću napisati o ovakvim poređenjima jer to nije tema :!:

Kapiten Blue Traina

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 18 feb 2012, 00:08

Cuj Ibra bolji od Henrya. :lol: :lol: :lol:

slika
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Nepobjedivi
Kontakt:

Post Postao/la Nepobjedivi » 18 feb 2012, 00:22

Heh, pa naravno da nije se dokazao, ko bi mogao igrati sa tim talijanskim trolovima i da postane zvijezda, liga u kojoj se ne trci i igraci koji su po godinama za saha da igraju, naravno potrazio je gdje valja, gdje ce se pokazat moci talent i umijece jednog takvog nogometasa...
Sto bi igrao u Juvetu koji je svojim dedama kupovao bodove da bi nesta osvojio u italiji :lol:
Henry za ibru, heh wenger je znao zasto :lol:

Gdje su talijani bili zadnju deceniju kada su u 1/2 Lp igrala po 3 engl.kluba, 1/4 cak 4 predstavnika...
gdje ste tad bili misevi, sad vam malo ruze cvatu i mislite da je vas svijet...heh, igrajte saha, to je za vas :lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 feb 2012, 00:23

-Usmanov je kupio novi deo akcija od vecinskog vlasnika Kroenke-a, sada posjeduje 30%..
je l' ovo istina? nadjo na nekoj fb stranici . bilo bi fino kad bi onaj glavonja kroenke sve prodo' akcije.
Vođa zna.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 feb 2012, 00:28

ako je istina, naravno da je dobro, ali nisam siguran da je. Još nisam naišao na tu vijest

Kapiten Blue Traina

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 feb 2012, 00:32

Ako ima 30% to uopšte nije malo, oko trećina akcija je njegovo, znači važna je karika u timu. Dobro Arogantni shvatili smo te, možeš odštetat sa teme. idi svom dragom timu koji je osvajo zahvaljujući namiještanju, Arsenal nije barem tako osvojio ništa. :mrgreen:
Vođa zna.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 feb 2012, 00:33

De ba pustite ove talijane, pa nezovu ih djabe cigani, jer da sta valjaju nebi se zvali talijani nego englezi...
lijepo je cuti ovako njihove komplekse, sami sebe postavljaju na svoj nivo, vidite da ih j#ebe osjecaj nize vrijednosti, pa sad uvidjeli priliku da nesto trabunjaju...
nezz sto se vi Gunnersi lozite, pa jedino im ibro trenutno lijek, pa se dice, vidite da lete na ovu temu ko muha na ****, sada osjecaju malo moci, nedaj Boze da sta osvoje, pa nebi im bili ravni ni Anonimusy
:lol: :lol: :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 feb 2012, 00:34

@Arogantni, ja poštujem tvoje znanje i informacije oko FKŽ-a, ali ti nisi za komentarisanje stranog fudbala..
munja je napisao/la:De ba pustite ove talijane, pa nezovu ih djabe cigani, jer da sta valjaju nebi se zvali talijani nego englezi...
lijepo je cuti ovako njihove komplekse, sami sebe postavljaju na svoj nivo, vidite da ih j#ebe osjecaj nize vrijednosti, pa sad uvidjeli priliku da nesto trabunjaju...
nezz sto se vi Gunnersi lozite, pa jedino im ibro trenutno lijek, pa se dice, vidite da lete na ovu temu ko muha na ****, sada osjecaju malo moci, nedaj Boze da sta osvoje, pa nebi im bili ravni ni Anonimusy
:lol: :lol: :lol:
smiješno, ali i istinito

Kapiten Blue Traina

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 18 feb 2012, 00:35

Ko ce sutra zamijenit Titija, i donijet nam bodove sa veoma teskog gostovanja? Hmm ?

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 feb 2012, 00:38

Nezz kako sam cuo, pa moze li mi ko reci ili potvrditi...da Ox neigra na svojoj prirodnoj poziciji, msm kao krilo, i da bi on zelio da postane igrac sredine terena? Pa moze li mi ko pojasniti?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 feb 2012, 00:40

munja je napisao/la:Nezz kako sam cuo, pa moze li mi ko reci ili potvrditi...da Ox neigra na svojoj prirodnoj poziciji, msm kao krilo, i da bi on zelio da postane igrac sredine terena? Pa moze li mi ko pojasniti?
On kaze sa sebe da je attacking midfielder ali da može igrati i na krilu, medjutim najsretniji bi bio kad bi igro svoju pravu poziciju.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 18 feb 2012, 00:47

Cuj onog Henry se nije dokazao hahahhahahahahha :lol: :lol: :lol:
E sta sve neces procitati. Jos je jace da je ibra najbolji napadac ikada :mrgreen:
Jes ako izuzmemo Ronalda, Batistutu, Raula, Van Bastena, Mullera i jos njih 20-ak ukljucujuci i Hernyja
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 feb 2012, 00:53

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enala.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nesto interesantno, nezz koliko znate, al et da podijelim sa vama zanimljiv clanak

....................song.....................

.........Wilshere............Ox............

.krilo(npr.Hazzard)..............gervinho.
......................Rvp....................

Dali to znaci da bi moglo izgledati i ovako?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 feb 2012, 00:56

munja je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enala.html
Evo nesto interesantno, nezz koliko znate, al et da podijelim sa vama zanimljiv clanak

....................song.....................

.........Wilshere............Ox............

.krilo(npr.Hazzard)..............gervinho.
......................Rvp....................

Dali to znaci da bi moglo izgledati i ovako?
----------------Song------Jack--------------
Krilo------------------OX----------------Yao
-----------------------RVP------------------

Nešto što sam ja par stranica nazad rek'o da bih želio vidjeti. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 18 feb 2012, 01:06

strasna formacija, jos da je rijesit probleme odbrane imali bi top ekipu, Jack i Ox bi mogli lahko postati vodje ekipe.
Nedostaje nam ta stabilnost i sigurnost u zadnjoj liniji, jer kada si siguran u zadnju liniju lakse je krenut u napad.
Imamo solidne stopere, treba samo neko ko ce sa njima trenirat, npr,Tony Adams ili M.keown, ko ce unijet cvrstinu i sigurnost u njih.
al eto, tako nam je kako je...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 feb 2012, 01:06

Arogantni ti bas sljedis svoj nik ?

Reci takvo nesto za igraca kao sto je Henry je besmisleno.Ne volim ga ni ja.Nije ni Ti-ti bio cvjecka ali je bio vanserijski igrac.
Spektakularan u svakom pogledu.Potezima ostavljao bez daha a golove sa kakvom je lahkocom davao to je gotovo nevidjeno.

Henry je legenda i jedan od najboljih centarfora Evrope u posljednjoj deceniji.

--------------------

@ Arnelinho - Zaista ne svatam poentu tvog posta.Pokusavas mi reci da je Fabregas WC igrac od svoje 18-e godine a Xavi od 24 ?
Fabregas je na visokom nivou posljednjih 2 do 3 godine.
Xavi je zasigurno 7-8 godina.A taj nivo koji drzi Xavi je genijalni nivo.

To je isto kao da Messi otanji sada i reci ce se da on ne iga na visokom nivou iako je taj isti nivo u rangu najboljih na Svijetu.Jer ono sto smo navikli od njega je nivo iznad ostalih.
Valjda se razumijemo!?
Nemoj me pogresno svatiti , ja ne umanjujem kvalitet Cesca.Smatram ga igracem koji je za svoje godine na svojoj poziciji apsolutni vladar u Svijetu.Medjutim u isti kos sa doktorom nikako ne moze ici.Pa covjek je Alfa i Omega Barcinog stroja godinama a to je vjeruj nesto najteze na Svijetu.
Koliko je Xavi dobar dovoljno je cuti Fergusona,Pepa i igace koji mu se dive a medju njima je i jedan Cesc ;)

btw : Kad vec pricamo o Iniesti meni licno je to igrac koji je u mnogo cemu kvalitetniji od oba ova igraca.Jednostavno meni je bolji , spektakularniji i volim njegov nacin igre.Mnogo me podsjeca na Savicevica pa mozda iz tog razloga :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 feb 2012, 01:14

ma arnelinho je to vise rekao kako bi docarao doticnom forumasu na koji nacin poredi RVP-a i Ibrahimovica

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.