Arogantni ti bas sljedis svoj nik ?
Reci takvo nesto za igraca kao sto je Henry je besmisleno.Ne volim ga ni ja.Nije ni Ti-ti bio cvjecka ali je bio vanserijski igrac.
Spektakularan u svakom pogledu.Potezima ostavljao bez daha a golove sa kakvom je lahkocom davao to je gotovo nevidjeno.
Henry je legenda i jedan od najboljih centarfora Evrope u posljednjoj deceniji.
--------------------
@ Arnelinho - Zaista ne svatam poentu tvog posta.Pokusavas mi reci da je Fabregas WC igrac od svoje 18-e godine a Xavi od 24 ?
Fabregas je na visokom nivou posljednjih 2 do 3 godine.
Xavi je zasigurno 7-8 godina.A taj nivo koji drzi Xavi je genijalni nivo.
To je isto kao da Messi otanji sada i reci ce se da on ne iga na visokom nivou iako je taj isti nivo u rangu najboljih na Svijetu.Jer ono sto smo navikli od njega je nivo iznad ostalih.
Valjda se razumijemo!?
Nemoj me pogresno svatiti , ja ne umanjujem kvalitet Cesca.Smatram ga igracem koji je za svoje godine na svojoj poziciji apsolutni vladar u Svijetu.Medjutim u isti kos sa doktorom nikako ne moze ici.Pa covjek je Alfa i Omega Barcinog stroja godinama a to je vjeruj nesto najteze na Svijetu.
Koliko je Xavi dobar dovoljno je cuti Fergusona,Pepa i igace koji mu se dive a medju njima je i jedan Cesc
btw : Kad vec pricamo o Iniesti meni licno je to igrac koji je u mnogo cemu kvalitetniji od oba ova igraca.Jednostavno meni je bolji , spektakularniji i volim njegov nacin igre.Mnogo me podsjeca na Savicevica pa mozda iz tog razloga