FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 17 feb 2012, 23:42

Colo Colo je napisao/la:Derali smo Anorthosis ;)
Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 na Kipru, na Kosevu 3:0.

Kamo srece da smo mi sa finansijam kao Anorthosis dans, imaju buđet 30. mil. eura !!!
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 feb 2012, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 feb 2012, 23:47

Elegant je napisao/la:
Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 tamo, na Kosevu 3:0.

Kamo srece da smo mi sa finansijam kao Anorthosis dans, imaju buđet 30. mil. eura !!!
2003/2004 smo pobjedili anorthosis, neposredno prije odlaska amara sa klupe zelje...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 feb 2012, 23:52

Isti taj Anorthosis što smo derali je 2008 igrao LŠ što znači da je sve do organizacije.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 17 feb 2012, 23:55

u ljeto 2003. smo dobili Anorthosis, 1:0 ovdje i 3:1 dole. tad je Zeljo vec bio u osjetnom padu u odnosu na ranije godine, ali smo ih nalupali i bez vecih problema prosli dalje.

pet godina kasnije, Anorthosis prodje sva tri pretkola Lige prvaka (izbacili Pyunik, Rapid i Olympiakos), nastupi u grupnoj fazi Lige Prvaka i to pazi im rezultata.

Anorthosis - Werder 2:2
Werder - Anorthosis 0:0
Anorthosis - Inter 3:3
Inter - Anorthosis 1:0
Anorthosis - Panathinaikos 3:1
Panathinaikos - Anorhosis 1:0.

:oops:

kolonija
Kontakt:

Post Postao/la kolonija » 17 feb 2012, 23:59

narednih 100 god ni jedan klub iz ove takozvane premijer lige nece vidjeti neko takmicenje po grupama trebamo biti malo realni mi smo 100 liga na svijetu

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 feb 2012, 00:04

Elegant je napisao/la:
Ako se dobro sjecam 2000/2001 - 0:1 na Kipru, na Kosevu 3:0.

1:0 na Kosevu A.Avdija dao golcinu, a tamo je bilo 1:3, kolko se sjecam Gredic je dao 1-2 gola... Inace izvjestaj sa te utakmice je bio putem radio preneso a izvjestavao N. Starovlah...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 feb 2012, 00:08

Gredić je za nas na Koševu zabio golčinu i to negdje oko 75. minute. ;) :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 feb 2012, 00:14

Bianconeri1988 je napisao/la:Gredić je za nas na Koševu zabio golčinu i to negdje oko 75. minute. ;) :mrgreen:

90% sam siguran da je Avdija, napadali ka sjeveru, gol pao sa nekih 25 metara od stativu se odbila lopta...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 feb 2012, 00:17

Proguglaj pa se uvjeri. ;)

Sumnjam da je Avdija i igrao za nas kad smo igrali protiv Anarthosisa i Heartsa, ima starijih koji se sigurno bolje sjećaju od mene. :D

Jedini gol koji je Avdija dao u Europi za nas je protiv Litexa čini mi se, tu smo tekmu igrali na Grbavici. :D
Ž '21!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 feb 2012, 00:56

Greda dao gol,glavom,a Arben imao precku sa 30 metara,joj davno je bilo,inace nisu nam pogledali prema golu,dole ih Greda i Jahic ubili...

Nadjoh sastav na netu:Hasagic, Mulalic, Alihodzic, Muharemovic, Joldic, Jahic, Gredic, Rascic, Biscevic, Vuksanovic, Avdija
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 feb 2012, 01:03

Gdje naći taj snimak s te utakmice ?
Potpis!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 feb 2012, 01:04

bistrikboy je napisao/la:Greda dao gol,glavom,a Arben imao precku sa 30 metara,joj davno je bilo,inace nisu nam pogledali prema golu,dole ih Greda i Jahic ubili...

Ma bas tako, u to vijeme kod njih onaj Kecbaja ili kako se vec pise bio u napadu...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 feb 2012, 01:06

o sole mio je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Greda dao gol,glavom,a Arben imao precku sa 30 metara,joj davno je bilo,inace nisu nam pogledali prema golu,dole ih Greda i Jahic ubili...

Ma bas tako, u to vijeme kod njih onaj Kecbaja ili kako se vec pise bio u napadu...
Poznato mi to ime ali ne sjecam ga se bas,znam da je bas lijep dan bio,na Kosevu svugdje po betonu one sugave zastave sto su im djelili pred tekmu sa Smederevom,ali djaba :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 feb 2012, 01:06

Ja sam našao neki članak o toj utakmici kako je Avdija pogodio stativu, a Gredić zabio gol glavom u 71. minuti. :D
Ž '21!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 feb 2012, 01:08

bistrikboy je napisao/la:
o sole mio je napisao/la:

Poznato mi to ime ali ne sjecam ga se bas,znam da je bas lijep dan bio,na Kosevu svugdje po betonu one sugave zastave sto su im djelili pred tekmu sa Smederevom,ali djaba :mrgreen:

Ma davno je bilo, ne sjecam se dobro... U pravu si za smederevo :D Ma znas i sam da kod njih ima samo ono sto se udjeli :)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 feb 2012, 01:08

F. K. ŽELJEZNIČAR - Videoton, UEFA cup Semi-Final!

Šta ima divovi :lol:

Veliki pozdrav iz Beograda za svu raju iz Sarajeva! Ja sam ''zvezdas'',ali je ovaj tim ''Zelje'' bio genijalan i ogromna je steta sto nije igrao u finalu s slavnim Realom iz Madrida! Kakav bi to spektakl na ''Grbavici'' bio!
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 18 feb 2012, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 feb 2012, 01:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam našao neki članak o toj utakmici kako je Avdija pogodio stativu, a Gredić zabio gol glavom u 71. minuti. :D
Ja se sjecam precke prije gola tamo prema sjeveru kad su napadali (moze biti da je prvo poluvrijeme bilo),pamtim taj dan i po tome sto je telecom uveo onaj fazon provjere kredita sa *100# :mrgreen:

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 feb 2012, 01:13

Sječa li se neko utakmice Željo-Kilmarnock kad ga je Vazda zabio iz slobodnog s 30 metara. :o
Potpis!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 feb 2012, 01:17

bistrikboy je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam našao neki članak o toj utakmici kako je Avdija pogodio stativu, a Gredić zabio gol glavom u 71. minuti. :D
Ja se sjecam precke prije gola tamo prema sjeveru kad su napadali (moze biti da je prvo poluvrijeme bilo),pamtim taj dan i po tome sto je telecom uveo onaj fazon provjere kredita sa *100# :mrgreen:
Nisam ja išao na tu utakmicu, bio mali, završavao 8. razred koliko se sjećam, a otac mi nije nikad bio fudbalski fan, a u komšiluku uglavnom svi pitari, pa nisam imao s kim da idem, tako da sam slušao radio prenos.

Znam da sam poludio kad ga je Gredić zabio. :mrgreen:
Ž '21!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 18 feb 2012, 01:43

Žvaka je napisao/la:Čovječe kad malo retroaktivno pogledamo par zadnjih godina, u biti nam se već uveliko dešava ono o čemu smo svi sanjali. Vratio se brko, ok, al pogledajte samo kakva su "imena" došla kod nas, što povratnici, što novi.

Počnimo od Bešlije, Zebe koji su se vratili iako su mogli još vani igrati, zatim Smajić, Kvesić, evo sad i Bekrić, bivši reprezentativci i momci koji sve vrijeme stoje tu negdje da zaigraju za prvi tim. Sigurno sam nekog i zaboravio...
Odbijali smo Vladaviće, Bučane i još poneke igrače koje bi svaki tim u PL poželio.
Odbijali smo ponude klubova iz daleko boljih i organizovanijih liga i zadržali nosioce igre.

Ljudi mi već živimo svoj san samo vjerovatno nismo ni svjesni, postat ćemo vjerovatno tek kad se napokon uđe u grupnu fazu nekog takmičenja što nas za koju godinu sigurno čeka, nastavimo li ovako (možda se i prije omakne :D ).

Sada je marketing na potezu, Bekrićev povratak se itetkako može iskoristiti, povratak publike, dresovi, sponzorski ugovori. Od ovog "transfera" markentinški napraviti baš ono big deal kao što rade veliki timovi kad kupe neko svjetsko ime, Bekrić to i jeste u ovom našem malom svijetu...
Šta reci nego Potpis !! epsko poetski napisano :lol: :mrgreen: svaka cast
evo veceras sam saznao da je opština Novo Sarajevo vec predvidjela i izdvojila odredjenu cifru za izgradnju zapadne tribine, otprilike tu je i neki iznos ali neznam jeli tačan pa da ne bi lupao bezveze da ga ne iznosim, ceka se jos kanton Sarajevo i ministarstvo kulture i sporta FBIH koji bi trebali izdvojiti poveći dio novca, nakon sto se to desi slijedi arhitektonski nacrt tribine i sva zavrsna papirologija i abd izgradnja :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, ristagrad i 32 gosta.