FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Rudareva ekspedicija stigla u Makarsku
Nešto prije 16,oo sati zelenocrni su bezbjedno stigli u hotel Bonaca kako bi odradili desetodnevne pripreme
Rudareva ekspedicija sastavljena od 24 igrača, četiri trenera, fizioteraputa i ekonoma stigla je u Makarsku. S obzirom na vremenske uvjete i potovanje preko Kupresa, Šuice i Livna, dolazak oko 16,00 sati u Makarsku kao da je izveden u potpuno normalnim uvjetima. To samo znači da je ovaj putni pravac potpuno prohodan.
Putovanje je obavljeno autobosom i vozačkom posadom prevoznika iz Tomislavgrada, koji je jutros također na vrijeme prema dogovoru prije devet sati stigao u Kakanj i oko 9.30 se uputio prema Makarskoj.
Vijest o bezbjednom dolasku u Makarsku potvrdili su nam Mirsad Jašarspahić, čelni čovjek Operativnog tima za upravljanje Klubom i Mirzet Husić sekretar Kluba.
Nešto prije 16,oo sati zelenocrni su bezbjedno stigli u hotel Bonaca kako bi odradili desetodnevne pripreme
Rudareva ekspedicija sastavljena od 24 igrača, četiri trenera, fizioteraputa i ekonoma stigla je u Makarsku. S obzirom na vremenske uvjete i potovanje preko Kupresa, Šuice i Livna, dolazak oko 16,00 sati u Makarsku kao da je izveden u potpuno normalnim uvjetima. To samo znači da je ovaj putni pravac potpuno prohodan.
Putovanje je obavljeno autobosom i vozačkom posadom prevoznika iz Tomislavgrada, koji je jutros također na vrijeme prema dogovoru prije devet sati stigao u Kakanj i oko 9.30 se uputio prema Makarskoj.
Vijest o bezbjednom dolasku u Makarsku potvrdili su nam Mirsad Jašarspahić, čelni čovjek Operativnog tima za upravljanje Klubom i Mirzet Husić sekretar Kluba.
#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
aBd-a da se sad pripreme..pa da odigraju ovu polusezonu na nivouL' Imperator je napisao/la:Rudareva ekspedicija stigla u Makarsku

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Ja 'ocu da gledam lijep, atraktivan fudbal u Kaknju, a sto se tice PL i pored ovakvog igrackog kadra nisam bas neki optimistaFree_shooteR je napisao/la:
aBd-a da se sad pripreme..pa da odigraju ovu polusezonu na nivoupa da se nadamo PL

#samoRudar #zauvijek
Ma ne možeš ga gledati u Prvoj ligi, gdje gosti u 95% slučajeva igraju 'bunker', osim kada nije "3 za 3".L' Imperator je napisao/la:Ja 'ocu da gledam lijep, atraktivan fudbal u Kaknju, a sto se tice PL i pored ovakvog igrackog kadra nisam bas neki optimistaFree_shooteR je napisao/la:
aBd-a da se sad pripreme..pa da odigraju ovu polusezonu na nivoupa da se nadamo PL

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- L' Imperator
- Kontakt:
Hocu da se to promijeniLjumanM95 je napisao/la:Manje/više niko ne mari za atraktivnu i finu igru što privlači gledaoce na stadion, nažalost.L' Imperator je napisao/la:Ja 'ocu da gledam lijep, atraktivan fudbal u Kaknju, a sto se tice PL i pored ovakvog igrackog kadra nisam bas neki optimistaFree_shooteR je napisao/la:

#samoRudar #zauvijek

Imaš moju podršku, mada sami ne možemo ništa ostvariti, treba nam masa.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
vidim vas dvojica aktivni u kasne sate,promijenice se sigurno,onda kada odpadnu divlji klubovi,koji nemaju ni istoriju ni tradiciju a u njima su ljudi koji nemaju pojma o fudbalu,vec glume mangupe u svojim sredinama,a blizu je to da se promjene dese.LjumanM95 je napisao/la:![]()
Aktivni smo mi nego šta.unisovac je napisao/la:vidim vas dvojica aktivni u kasne sate,promijenice se sigurno,onda kada odpadnu divlji klubovi,koji nemaju ni istoriju ni tradiciju a u njima su ljudi koji nemaju pojma o fudbalu,vec glume mangupe u svojim sredinama,a blizu je to da se promjene dese.LjumanM95 je napisao/la:![]()

Pa dobro, to je jedan od razloga, samo ne znam na koje si klubove mislio, odprilike znam ali me zanima tačno na koje si mislio pa ako ti nije problem kada ovo pročitaš da mi napišeš preko pp-e. Ja se iskreno nadam tim promjenama, i da se napokon desi ovo o čemu @L' Imperator govori, ali ne vjerujem u skorijoj budućnosti.
- L' Imperator
- Kontakt:
Moze li mi netko nesto vise reci o vasem bivsem igracu Goranu Kusljicu.poziciju koju igra,karakteristike..?? 

- L' Imperator
- Kontakt:
Solidan napadac za ove lige :]nkvitez je napisao/la:Moze li mi netko nesto vise reci o vasem bivsem igracu Goranu Kusljicu.poziciju koju igra,karakteristike..??
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Imotski - Rudar 0:0
Bio je ovo prvi izalazak igrača Rudara na travnati teren nakon posljednjeg jesenjeg kola.
Trener Buza šansu je pružio svim igračima, s tim što je kombinirao sa sastavom. U prvom poluvremenu igrali su: Amel Pjanić, Kenan Nemeljaković, Amel Hrustanović, Mirza Spahić, Admir Kubat, Samir Duro, Zlatan Gafurović, Armin Topalović, Adis Čulov, Eldin Murić i Amel Neimarlija, a u drugom poluvremenu Kemal Hadžić, Saša Prkić, Petar Matović, Jasmin Čeliković, Semir Kubat, Armin Alagić, Kenan Helja, Armin Duvnjak, Mirza Kovač, Dženan Duraković i Bajro Spahić.
-S obzirom da smo tek dva treninga odradili s loptom i nakon duže pauze izašli na travnati teren, te za protivnika imali jakog hrvatskog drugoligaša koji se nalazi u završnoj fazi priprema, možemo biti zadovoljni prikazanom igrom. Imali smo veći posjed lopte, povoljnije prilike, čak preko Topalovića postigli pogodak kojeg sudija nije priznao.
U subotu će protiv juniora Sarajeva ponovo nastupiti dva sastava Rudara, dok će u nedjelju protiv premijerligaša Rudara iz Prijedora trener Buza šansu pružiti igračima koji su najbliži takmičarskoj ekipi.
Ugovoren je i susret sa hrvatskim drugoligašem Mosorom kojeg s klupe vodi bivši reprezentativac BiH Bruno Akrapović, koji je igrao u juniorima Čelika u generaciji sa Mirnesom Buzom.
Bio je ovo prvi izalazak igrača Rudara na travnati teren nakon posljednjeg jesenjeg kola.
Trener Buza šansu je pružio svim igračima, s tim što je kombinirao sa sastavom. U prvom poluvremenu igrali su: Amel Pjanić, Kenan Nemeljaković, Amel Hrustanović, Mirza Spahić, Admir Kubat, Samir Duro, Zlatan Gafurović, Armin Topalović, Adis Čulov, Eldin Murić i Amel Neimarlija, a u drugom poluvremenu Kemal Hadžić, Saša Prkić, Petar Matović, Jasmin Čeliković, Semir Kubat, Armin Alagić, Kenan Helja, Armin Duvnjak, Mirza Kovač, Dženan Duraković i Bajro Spahić.
-S obzirom da smo tek dva treninga odradili s loptom i nakon duže pauze izašli na travnati teren, te za protivnika imali jakog hrvatskog drugoligaša koji se nalazi u završnoj fazi priprema, možemo biti zadovoljni prikazanom igrom. Imali smo veći posjed lopte, povoljnije prilike, čak preko Topalovića postigli pogodak kojeg sudija nije priznao.
U subotu će protiv juniora Sarajeva ponovo nastupiti dva sastava Rudara, dok će u nedjelju protiv premijerligaša Rudara iz Prijedora trener Buza šansu pružiti igračima koji su najbliži takmičarskoj ekipi.
Ugovoren je i susret sa hrvatskim drugoligašem Mosorom kojeg s klupe vodi bivši reprezentativac BiH Bruno Akrapović, koji je igrao u juniorima Čelika u generaciji sa Mirnesom Buzom.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la:@Ljumani_Banovici, slabo kod nas ima(preko ruku)

Preko glave

1947!
-
- Moderator
- Kontakt:
Aferim.LjumanM95 je napisao/la:Ma ne možeš ga gledati u Prvoj ligi, gdje gosti u 95% slučajeva igraju 'bunker', osim kada nije "3 za 3".L' Imperator je napisao/la:Ja 'ocu da gledam lijep, atraktivan fudbal u Kaknju, a sto se tice PL i pored ovakvog igrackog kadra nisam bas neki optimistaFree_shooteR je napisao/la:
Za atraktivan i lijep fudbal su ti potrebni timovi kao Željo, Borac, Sarajevo, Široki, sa majstorima kakvi su Zeba, Wagner, Krunić, Handžić i slično.
Dok ovdje kući gledaj samo 'oštro i u kost' u gostima bunker pa ako uzmemo koji bod dobro i jest. Manje/više niko ne mari za atraktivnu i finu igru što privlači gledaoce na stadion, nažalost.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledao sam tekmu i Vaša me ekipa razočarala,stvarno katastrofa pa tu nema pola od igrača,jadni onaj Duro godine pritisle a njemu još treba para a lopta nesluša,da kažem stvarno sudeć po ovom danas sa konbiniranom ekipom iz Prijedora niste jednu šansu napravili pa ovo je ništa s ničim.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma ima dosta novih igraca, novi trener.., dok se to malo uigra, bice bolje nadam se..plavobijeli je napisao/la:Gledao sam tekmu i Vaša me ekipa razočarala,stvarno katastrofa pa tu nema pola od igrača,jadni onaj Duro godine pritisle a njemu još treba para a lopta nesluša,da kažem stvarno sudeć po ovom danas sa konbiniranom ekipom iz Prijedora niste jednu šansu napravili pa ovo je ništa s ničim.
Iznendio sam se bas kad sam cuo da smo 2:0 izgubili. Bio sam ubjedjen da nas necete pobjediti, al' et'.., nek' ste nas spustili na zemlju

#samoRudar #zauvijek
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
najgore je kad se ekipa digne u vazduh i počne da obara avione, onda naleti jedan i obori njih. To je lekcija za svaku ekipu.. nadam se da ce se uozbiljit i poceti da donose dobre rezultate, jer i ove pripremne utakmice su ogled forme i spremnosti te same uigranosti ekipe...L' Imperator je napisao/la:Ma ima dosta novih igraca, novi trener.., dok se to malo uigra, bice bolje nadam se..plavobijeli je napisao/la:Gledao sam tekmu i Vaša me ekipa razočarala,stvarno katastrofa pa tu nema pola od igrača,jadni onaj Duro godine pritisle a njemu još treba para a lopta nesluša,da kažem stvarno sudeć po ovom danas sa konbiniranom ekipom iz Prijedora niste jednu šansu napravili pa ovo je ništa s ničim.
Iznendio sam se bas kad sam cuo da smo 2:0 izgubili. Bio sam ubjedjen da nas necete pobjediti, al' et'.., nek' ste nas spustili na zemlju
1947!
- L' Imperator
- Kontakt:
Upravo tako.Ljumani_Banovici je napisao/la: najgore je kad se ekipa digne u vazduh i počne da obara avione, onda naleti jedan i obori njih. To je lekcija za svaku ekipu.. nadam se da ce se uozbiljit i poceti da donose dobre rezultate, jer i ove pripremne utakmice su ogled forme i spremnosti te same uigranosti ekipe...
Jucer su igrali protiv juniora Sarajeva i jedva 1:0 dobili.., nezz koji im je qrac

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.