Ja cu ti navest 2 puta vise razloga zasto jeste u toj kategoriji nego sto ces ti meni navesti zasto nije.
Pa pocni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Hoces da kazes da je Xavi igrao 2002 u Barci na vrhunskom nivouJohny je napisao/la:@ Arsenalisation - Otvori mi oci i daj konkretan argument a ne neke suptilne cinjenice.
Ja cu ti navest 2 puta vise razloga zasto jeste u toj kategoriji nego sto ces ti meni navesti zasto nije.
Pa pocni
Da se ne ponavljam,samo ponovo procitaj prethodni komentar...Johny je napisao/la:@ Arsenalisation - Otvori mi oci i daj konkretan argument a ne neke suptilne cinjenice.
Pa pocni
Od 2000 godine igra na vrhunskom nivou.Njegova forma je rasla iz godine u godinu a sa iskustvom je dostigao zenit u svojo karijeri koji traje vec 3-4 godine.Faraon iz Visokog je napisao/la:Hoces da kazes da je Xavi igrao 2002 u Barci na vrhunskom nivouJohny je napisao/la:@ Arsenalisation - Otvori mi oci i daj konkretan argument a ne neke suptilne cinjenice.
Pa pocni
2000\2001 20 nastupaJohny je napisao/la:Od 2000 godine igra na vrhunskom nivou.Njegova forma je rasla iz godine u godinu a sa iskustvom je dostigao zenit u svojo karijeri koji traje vec 3-4 godine.Faraon iz Visokog je napisao/la:Hoces da kazes da je Xavi igrao 2002 u Barci na vrhunskom nivouJohny je napisao/la:@ Arsenalisation - Otvori mi oci i daj konkretan argument a ne neke suptilne cinjenice.
Pa pocni
I Walcott je kod Wengera neizostavan dio Arsenala,pa opet nit' Arsenal,nit' on meda mogu,sto se moze rec' i za Xavi-a i Barcu u vremeno kojeg ste se dotakli..Johny je napisao/la:@ Faraon
Povrede su sastavni dio ove igre jel tako ?
Godinu prije toga je imao preko 35 nastupa u dresu Barcelone.
Dakle od 19-20 godine je igrac koji je neizostavan dio Barcelone
edit : Neka mi samo neko objasni kako covjek tek sa 28 godina moze nauciti igrati fudbal kada u tim godinama vecina posenili ?
Haj nebitno bolji je eto Fabregas.Onda je ocito Iniesta doktor nauka za oboicu.Arsenalisation je napisao/la:I Walcott je kod Wengera neizostavan dio Arsenala,pa opet nit' Arsenal,nit' on meda mogu,sto se moze rec' i za Xavi-a i Barcu u vremeno kojeg ste se dotakli..Johny je napisao/la:@ Faraon
Povrede su sastavni dio ove igre jel tako ?
Godinu prije toga je imao preko 35 nastupa u dresu Barcelone.
Dakle od 19-20 godine je igrac koji je neizostavan dio Barcelone
edit : Neka mi samo neko objasni kako covjek tek sa 28 godina moze nauciti igrati fudbal kada u tim godinama vecina posenili ?
nije smiješno koliko je žalosno..Edin.- je napisao/la:Poredit Henrya i Ibrahimovica je vise nego smijesno.