FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 17 feb 2012, 17:59

Jović osvojio 1(jedan) Kup i jednom Prvenstvo.Osim 3(tri) puta osvojio Kup,i tri puta Prvenstvo,i 2(dva) Superkupa,takođe je osvojio Kup u Japanu sa JEF Unitedom.
SIR AMAR OSIM
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 17 feb 2012, 18:07

Ovo za Bekrica je sjajna vijest jos mozda kad bi kakvog napadaca doveli ne bi bilo lose da imamo zamjenu za Adilovica u slucaju povrede ili kartona

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 17 feb 2012, 18:17

ne znam za vas, al meni je "sir" svakako bezveze!
jedan je "brko" ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 17 feb 2012, 19:03

slika
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 feb 2012, 19:07

slika
Evo podmetac za sjevera :D
svoj ti pos'o !

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 17 feb 2012, 19:10

zidni sat je najjaci ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 17 feb 2012, 19:11

kako ce ovo dobro da bude 8-)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 feb 2012, 19:13

Kad su i ove stvarcice ovako dobre kakav li ce tek tekstil bit,jedva cekam 10 ;)
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 feb 2012, 19:15

I ja jedva čekam 10. ali više zbog utakmice. Neću ja ići prvi dan u fan shop, to će prvi dan biti gužva nećeš moći fino ni pogledati čega sve ima. :mrgreen:

Da hoće više objaviti slike tekstila. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 feb 2012, 19:16

Bianconeri1988 je napisao/la:I ja jedva čekam 10. ali više zbog utakmice. Neću ja ići prvi dan u fan shop, to će prvi dan biti gužva nećeš moći fino ni pogledati čega sve ima. :mrgreen:

Da hoće više objaviti slike tekstila. :D
Ma prvu heftu ce bit navala,sreca ja pored stadiona zivim pa mi sekunda.
svoj ti pos'o !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 feb 2012, 19:17

sačekat 2-3 dana i onda polako s merakom sve pogledat fino i kupit :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 feb 2012, 19:22

KB-TM87 je napisao/la:sačekat 2-3 dana i onda polako s merakom sve pogledat fino i kupit :mrgreen:
upravo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 feb 2012, 19:39

Čovječe kad malo retroaktivno pogledamo par zadnjih godina, u biti nam se već uveliko dešava ono o čemu smo svi sanjali. Vratio se brko, ok, al pogledajte samo kakva su "imena" došla kod nas, što povratnici, što novi.

Počnimo od Bešlije, Zebe koji su se vratili iako su mogli još vani igrati, zatim Smajić, Kvesić, evo sad i Bekrić, bivši reprezentativci i momci koji sve vrijeme stoje tu negdje da zaigraju za prvi tim. Sigurno sam nekog i zaboravio...
Odbijali smo Vladaviće, Bučane i još poneke igrače koje bi svaki tim u PL poželio.
Odbijali smo ponude klubova iz daleko boljih i organizovanijih liga i zadržali nosioce igre.

Ljudi mi već živimo svoj san samo vjerovatno nismo ni svjesni, postat ćemo vjerovatno tek kad se napokon uđe u grupnu fazu nekog takmičenja što nas za koju godinu sigurno čeka, nastavimo li ovako (možda se i prije omakne :D ).

Sada je marketing na potezu, Bekrićev povratak se itetkako može iskoristiti, povratak publike, dresovi, sponzorski ugovori. Od ovog "transfera" markentinški napraviti baš ono big deal kao što rade veliki timovi kad kupe neko svjetsko ime, Bekrić to i jeste u ovom našem malom svijetu...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 feb 2012, 19:47

Žvaka je napisao/la:Čovječe kad malo retroaktivno pogledamo par zadnjih godina, u biti nam se već uveliko dešava ono o čemu smo svi sanjali. Vratio se brko, ok, al pogledajte samo kakva su "imena" došla kod nas, što povratnici, što novi.

Počnimo od Bešlije, Zebe koji su se vratili iako su mogli još vani igrati, zatim Smajić, Kvesić, evo sad i Bekrić, bivši reprezentativci i momci koji sve vrijeme stoje tu negdje da zaigraju za prvi tim. Sigurno sam nekog i zaboravio...
Odbijali smo Vladaviće, Bučane i još poneke igrače koje bi svaki tim u PL poželio.
Odbijali smo ponude klubova iz daleko boljih i organizovanijih liga i zadržali nosioce igre.

Ljudi mi već živimo svoj san samo vjerovatno nismo ni svjesni, postat ćemo vjerovatno tek kad se napokon uđe u grupnu fazu nekog takmičenja što nas za koju godinu sigurno čeka, nastavimo li ovako (možda se i prije omakne :D ).

Sada je marketing na potezu, Bekrićev povratak se itetkako može iskoristiti, povratak publike, dresovi, sponzorski ugovori. Od ovog "transfera" markentinški napraviti baš ono big deal kao što rade veliki timovi kad kupe neko svjetsko ime, Bekrić to i jeste u ovom našem malom svijetu...
Potpis!
Mozda si mogao spomenuti i Adilovica. Mozda..... :)

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 feb 2012, 19:56

SamoZeljo je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Čovječe kad malo retroaktivno pogledamo par zadnjih godina, u biti nam se već uveliko dešava ono o čemu smo svi sanjali. Vratio se brko, ok, al pogledajte samo kakva su "imena" došla kod nas, što povratnici, što novi.

Potpis!
Mozda si mogao spomenuti i Adilovica. Mozda..... :)
Njega ćemo spominjati u nekoj od sljedećih retrospektiva, kako smo ga nekome hinjski uvalili za miliončić eura :D

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 feb 2012, 19:58

Odbijen je i Jese,a haman i Husic.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 17 feb 2012, 20:19

Nažalost, živimo u kapitalizmu, a kako para ovdje nema, tako ni Željo neće nikad (dok je para najbitnija) biti ono što je mogao biti i bio prije 20-30 godina. Samo mala ozbiljnost i profesionalnost ljudi u Klubu je dovoljna da Željo bude u BH prvi narednih 10 godina,al Želju ne vidim u grupama LP narednih 5 godina, i tad ako bude, biće to opet malo čudo ;)
Pogledajte samo klubove koji igraju LP, pa i one kojima se svi čude, otkud tamo. Nismo mi organizaciono ni finansijski njima do koljena! Jedan Arsenal koji je kao klub i kao profitabilna firma uzor svima nikad neće osvojiti LP pored jednog Reala koji je Španiji dužan desetine miliona na ime poreza... Ja bi prije bio vlasnik Arsenala nego Reala...
Nama su stolice na stadionu peksinave, a mi bi u LP? :D ma dajte
Mada nije sve tako ni crno ;) guramo mi pofino, nema tu sistema, a dok se sistem ne postavi, nikad firme od nas neće biti.
Šanse: biti prvi u njesra ligi, igrati redovno sto vise u Europi, uzimati sve sto valja od djece u BH, praviti podmladak... to kad budemo imali, onda smo klub...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 feb 2012, 20:39

Zeljo treba slijediti recept Apoela sa Kipra..kojeg smo nekada razvaljivali u kupu Uefa,a svi znamo gdje su oni sada! trenutno imamo odlicne igrace za nase prilike,i uz mozda 2 dobra pojacanja na ljeto nije nemoguce izboriti grupnu fazu EL sto nam treba biti i cilj uz rekonstrukciju Grbavice! Cim zavrsi ova polusezona treba krenuti u izgradnju zapadne tribine stadiona Grbavica,tako da u dogledno vrijeme u svom domu igramo evropske utakmice! Bitno je da su svi nivoi vlasti zainteresovani za rekonstrukciju stadiona,pocevsi od opstine,kantona,entiteta,fsbih,kluba... Mislim da za 3 miliona KM, mozemo izgraditi super modernu zapadnu tribinu sa svim sadrzajima,svlacionicama,lozom,novinarskim kabinama... samo konacno treba krenuti sa izgradnjom!!!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 17 feb 2012, 20:41

bosnas_ je napisao/la:Zeljo treba slijediti recept Apoela sa Kipra..kojeg smo nekada razvaljivali u kupu Uefa,a svi znamo gdje su oni sada! trenutno imamo odlicne igrace za nase prilike,i uz mozda 2 dobra pojacanja na ljeto nije nemoguce izboriti grupnu fazu EL sto nam treba biti i cilj uz rekonstrukciju Grbavice! Cim zavrsi ova polusezona treba krenuti u izgradnju zapadne tribine stadiona Grbavica,tako da u dogledno vrijeme u svom domu igramo evropske utakmice! Bitno je da su svi nivoi vlasti zainteresovani za rekonstrukciju stadiona,pocevsi od opstine,kantona,entiteta,fsbih,kluba... Mislim da za 3 miliona KM, mozemo izgraditi super modernu zapadnu tribinu sa svim sadrzajima,svlacionicama,lozom,novinarskim kabinama... samo konacno treba krenuti sa izgradnjom!!!
Derali smo Anorthosis ;)
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 21:55

bosnas_ je napisao/la:Zeljo treba slijediti recept Apoela sa Kipra..kojeg smo nekada razvaljivali u kupu Uefa,a svi znamo gdje su oni sada! trenutno imamo odlicne igrace za nase prilike,i uz mozda 2 dobra pojacanja na ljeto nije nemoguce izboriti grupnu fazu EL sto nam treba biti i cilj uz rekonstrukciju Grbavice! Cim zavrsi ova polusezona treba krenuti u izgradnju zapadne tribine stadiona Grbavica,tako da u dogledno vrijeme u svom domu igramo evropske utakmice! Bitno je da su svi nivoi vlasti zainteresovani za rekonstrukciju stadiona,pocevsi od opstine,kantona,entiteta,fsbih,kluba... Mislim da za 3 miliona KM, mozemo izgraditi super modernu zapadnu tribinu sa svim sadrzajima,svlacionicama,lozom,novinarskim kabinama... samo konacno treba krenuti sa izgradnjom!!!
to za tribinu se već zakotrljalo ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Noke995, Stanceski i 43 gosta.