KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la DANTES » 15 feb 2012, 21:57

@braoylo nikad ne podcjenjuj Tegija. On je toliko puta bio u pravu. Samo se neki prave ludi. Kako nije vise CZB? Sta je sad FMP? Salim se, ali ozbiljno sta je sad i otkad to?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 15 feb 2012, 22:56

DANTES je napisao/la:@braoylo nikad ne podcjenjuj Tegija. On je toliko puta bio u pravu. Samo se neki prave ludi. Kako nije vise CZB? Sta je sad FMP? Salim se, ali ozbiljno sta je sad i otkad to?
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/ ... enu-zvezdu" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2012, 00:37

DANTES je napisao/la:@braoylo nikad ne podcjenjuj Tegija. On je toliko puta bio u pravu. Samo se neki prave ludi. Kako nije vise CZB? Sta je sad FMP? Salim se, ali ozbiljno sta je sad i otkad to?
Ali toliko puta i u krivu.
Sta li ce sad skontati da mi je znati,cenim da mu se nece svidjati ni Diva,ipak je Zlatibor Voda mnogo lepsa za grlo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 feb 2012, 16:07

Nasi igraci stigli u Nis i odradili jednocasovni trening. Sutra u 18 casova igramo prvu tekmu protiv BKK Radnickog .A podrska kosarkasima bice vise nego velika 8-)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 17 feb 2012, 10:30

Ne treba se podcijeniti BKK Radnički nikako,ipak je to ekipa koja je ove godine dosta napredovala.

Delije su iz Sarajeva krenule.
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 13:10

Prava Zvezda veceras konacno igra.Zato cu i ja nakon duzeg vremena(2-3 meseca) ponovo odgledati utakmicu. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 feb 2012, 14:12

Ja nisam skontao vi bi tek u polufinalu trebali da igrate protiv vaseg Radnickog. Nego kakve su tekme bile sinoc? Nije bilo struje nisam gledao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 feb 2012, 15:28

DANTES je napisao/la:Ja nisam skontao vi bi tek u polufinalu trebali da igrate protiv vaseg Radnickog. Nego kakve su tekme bile sinoc? Nije bilo struje nisam gledao
Ako dobiju Hemofarm, da.

Mega se dobro drzala protiv Partizana prvo poluvrijeme, imaju bas talentovanu ekipu ali nemaju snage za vise od tih 20 minuta protiv ozbiljnijih ekipa. Partizan dosta los u prvom poluvremenu, drugo sam slabije pratio ali rezultat pokazuje da su odigrali kako treba.

Radnicki nastavio sa slabim partijama, Sajmon se povrijedio pred kraj 1. cetvrtine, pa nije ulazio do pred sami kraj kad je donio pobjedu Radnickom. Da nije usao dobila bi Vosa sigurno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 18:18

Molimo gledaoce da smanje svoje Tv prijemnike kako ne bi ostetili sluh, :mrgreen: 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 feb 2012, 19:50

Nislije naravno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 20:37

DANTES je napisao/la:Nislije naravno
Da su samo Nislije,naravno da nisu. ;)

Rutinska pobeda na kraju 88:74.Lako smo izasli na kraj sa ekipom sa Crvenog krsta i plasirali se u 1/2 finale Kupa Radivoja Koraca.Pobeda bi bila i ubedljivija da se nisu karte mesale zadnjih 10 minuta i tu smo izgubili 11 razlike ako se ne varam.

Radnicki odigrao jednu poprilicno losu utakmicu,previse diletantski su usli u mec,kamara izgubljenih lopti,promasenih suteva i svega ostalog sto nije za pohvaliti.

Ali ipak ono sto me najvise iznerviralo i razocaralo je ponasanje trenera Radnickog,Nikolica.Time-out sredinom 1/4 i 'ladno lik rece ako ide na tebe daj mu lakat u vilicu. :oops: :oops:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2012, 00:05

pa sigurno nisu ni beogradjani... kad su oni navijali zadnji put na nekoj tekmi? nego pitanje kako ce se zvati tim kad istekne sponzorski ugovor, sa divom? to je cini mi se pitanje godine
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2012, 01:01

Vidis,ja kada nisam upucen u neke stvari pokusavam da se ne mesam u njih,i vecinom to uspevam,pa bih voleo kada bi i ti isto pokusao. ;)

A kako cemo da se zovemo,mislim da necemo nikako,to bi najvise svi voleli i Tegi i SOS i Zurnal al' zao mi ih jbg onda nece imati na kome da lece svoje komplekse. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2012, 12:55

zasto u nedostatku argumenata jurisas na vjetrenjace? i zasto na prosto pitanje ne odgovoris najprostije i smislenije mozes? je li to tako tesko?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 feb 2012, 14:35

Evo ja cu ti odgovoriti, iako ti nije cilj pitanja da se informises.
DANTES je napisao/la:pa sigurno nisu ni beogradjani... kad su oni navijali zadnji put na nekoj tekmi?
Na generalnoj protiv Bajerna.
DANTES je napisao/la:nego pitanje kako ce se zvati tim kad istekne sponzorski ugovor, sa divom? to je cini mi se pitanje godine
Za ovo vec treba biti vidovit. Rekao bih da zavisi od sljedeceg sponzora.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 feb 2012, 16:08

Jeste Tegi vas namerno .ebucka sa tim BGD,ali on IMA POTPUNO PRAVO NA TO jer se u registru zovete(BGD nije sponzor) tako i druga je CZ bez obzira sto je vi bodrite.Sta sad i da Hemofarm promeni ime u CZ,ako je vi hocete bodriti to je onda prava Zvezda? :?

Sto ga Covic nije tuzio kao sto je bilo najavljeno?Jer i sam on rekao da CZBGD NIJE clan SD CZ i da je prava CZ "zamrznuta".

Sada ce vas zvati Crvena Zvezda Beograd Diva(to ce tek biti sou) ... sto mu se vise javljate i prozivate ga i podrigujete sve ce vam vise inatiti,ne opet toliko vama nego koliko politickom projektu zvanom izbori 2012.
Zivi bili pa videli za 5 godina sta ce vam ovo doneti,a mozda i manje.

Da se gleda interes CZ igrao bi Nikolic,a ne Ilic ...igrao bi Nedovic,a ne Covic itd itd ...Kapiram i da je vama lakse(bilo bi i meni) da gledam ovu "Zvezdu",nego da se sa onom gleda mucenje,ali nekad je dobro i istrpeti par samara zarad bolje buducnosti,nego ovako odloziti neku katastrofu.

Ne smetate meni iskreno,ali najiskrenije i bilo bi mi svejedno da vas zove samo i CZ...ali mi smeta kad 90 posto emisije ubedjujete coveka u nesto za sta je u pravu i kukate po forumima kako je iskompleksiran i bla bla.Opustite se i uzivajte

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 feb 2012, 16:26

Do sada je imao pravo, ali eto da vidimo kako ce od sada govoriti... Meni iskreno to Beograd nije ni jednog trenutka zasmetalo, ali ako vec smeta ljudima, ne bi ga ubilo da govori jednostavno Zvezda.

Trpiti par samara? Trpiti klub u kojem je Nikitovic trener a Mirko generalni menadzer (?!) a predsjednika ni UO uopste nema? Kako to moze biti bolje od Covica predsjednika a Pesica trenera?

Nije bas 90 posto, javi se poneko ali se javlja mnogo vise vasih navijaca koji crkose od brige za Zvezdom, pa stanu fino objasnjavati kako smo mi FMP, kako Zvezda ne postoji, kako Delije ne znaju za koga navijaju i sl, nesto slicno kao i vi ovdje na forumu. I onda kazes, opustite se i uzivajte. Vjeruj da ja dok gledam ovu Zvezdu zaista uzivam, isto kao i svi drugi Zvezdini navijaci, jedino nam tu uzivanciju prekidate vi koji toliko brinete za nas i pokusavate da nas vratite u "stvarnost". Pa eto, apel tebi i drugima da nas ostavis u nasoj zabludi. :mrgreen:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 feb 2012, 16:40

Ma ne kazem ja da vama nije lepo,ali ce i tome doci kraj....pa onda muke ispocetka(sto vam od sveg srca zelim,da ne foliram :mrgreen: ).

Realno taj Pavlovic vam ispade najveci krivac,a covek je preuzeo funkciju kad je bilo najteze....sto ne pljujete Zezelja,Ziku Pauka(koji gle cuda opet u UO),Djilasa i tu ekipu?One koji su doveli do tih 14 milki...Lako je krenuti na najslabijeg...Pominjes Nikitovica,pa taj isti ti je stvorio Nedovica u mladjim kategorijama Zvezde,Cvetkovica....Osvajao Juniorsku ligu Srbije....u tom trenutku nije bilo para za trenera svetske klase.Jeste Moka neko ko najmanje treba da se javlja,ali je za Pesica ubo 100% takav trener sa takvom platom ne sme da trazi alibi u mladim igracima koji mu gle cuda Popovic plej(29 godina),Popovic centar(32 godine),Tomas(30 godina),Jao Mile :D(28 godina)... itd itd

Samo sagledavam realno situaciju bez namere da nekog ubedjujem u nesto,ali me kazem ti toliko to sektasenje smori da se zapitam dokle? Covek ima argumente i tu prestaje svaka dalja rasprava sa pametnim ljudima.Argumenti

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 feb 2012, 17:00

Argumenti? Koje ti argumente imas kada govoris da ce ovo sve propasti? Eto, sagledaj realno kao sto kazes da gledas pa reci.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2012, 17:01

Otkud ti znas sta je moj cilj @braoylo? Naravno da je moj cilj da se informisem. Ti si ovdje sirio dezinformacije da ste opet Zvezda. Kad sam trazio objasnjenje trijumfalno si nalijepio link. Otvorim ga u iscekivanju neceg revolucionarnog kad sipak. Obicni interno-obavjestajni clanak o sponzorima i nista vise. I da utakmica sa Bajernom i koja jos u zadnjih 300? Uostalom kudim beogradjane i hvalim nislije. Gdje se ti tu pronalazis?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.