FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 17 feb 2012, 17:49

Stadion Koševo,fudbalski to je hram,na njemu igra Sarajevo,tim za koji živim ja.
F.K.SARAJEVO

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 17 feb 2012, 17:50

molotovljev je napisao/la:Stadion Koševo,fudbalski to je hram,na njemu igra Sarajevo,tim za koji živim ja.
Ne znam, ali kao da ti stihovi idu malo drugačije.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 feb 2012, 17:55

Dragan Jovic pobjeci ce iz Sarajeva isto onako kao sto je pobjegao i iz Travnika par kola prije kraja kada je doveo klub u bezizlaznu situaciju,a imao je ekipu koja je bila prilicno dobra.U Zrinjskom kad je on vodio nije ni bio potreban trener jer su ljudi toliko love imali da ih nije ni trebalo voditi. :D Sta da pricamo o Zvjezdi.Svi znaju kako je dosao ,sta je obecavao i kako je otisao.Ne zelim se prepirati samo vas upozoravam.Pazite se Sarajlije.I znaju Travnicani puno ,puno vise nego sto se misli.Bar kako kolega rece oni pravi...Ne znate vi ko je Dragan Jovic...Oprez...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 feb 2012, 18:03

A vidi dusmana sto su se raspisali... Neka, neka... :lol: :lol:

SIR DRAGAN JOVIC.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 feb 2012, 18:04

vidovitadjemila je napisao/la:Dragan Jovic pobjeci ce iz Sarajeva isto onako kao sto je pobjegao i iz Travnika par kola prije kraja kada je doveo klub u bezizlaznu situaciju,a imao je ekipu koja je bila prilicno dobra.U Zrinjskom kad je on vodio nije ni bio potreban trener jer su ljudi toliko love imali da ih nije ni trebalo voditi. :D Sta da pricamo o Zvjezdi.Svi znaju kako je dosao ,sta je obecavao i kako je otisao.Ne zelim se prepirati samo vas upozoravam.Pazite se Sarajlije.I znaju Travnicani puno ,puno vise nego sto se misli.Bar kako kolega rece oni pravi...Ne znate vi ko je Dragan Jovic...Oprez...
ja ti nisam vjerovao al sam se uvjerio al prije ce njega sarajlije naguzit nego on njih on je dosao u zmijsko gnijezdo morace i onu astru crnu da proda ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 feb 2012, 18:04

vidovitadjemila je napisao/la:Dragan Jovic pobjeci ce iz Sarajeva isto onako kao sto je pobjegao i iz Travnika par kola prije kraja kada je doveo klub u bezizlaznu situaciju,a imao je ekipu koja je bila prilicno dobra.U Zrinjskom kad je on vodio nije ni bio potreban trener jer su ljudi toliko love imali da ih nije ni trebalo voditi. :D Sta da pricamo o Zvjezdi.Svi znaju kako je dosao ,sta je obecavao i kako je otisao.Ne zelim se prepirati samo vas upozoravam.Pazite se Sarajlije.I znaju Travnicani puno ,puno vise nego sto se misli.Bar kako kolega rece oni pravi...Ne znate vi ko je Dragan Jovic...Oprez...
Pa pobjegne svaki kad su losi rezultati :D
dinolj
de samo objasni gdje sam te repliciro :roll:
Druga stvar ovo nije moja tema al cudno kako mnogu forumasi su prestali pisat na temama fk borca,nk celika,na ovoj sve zbog jednih te istih vas strumfova kojima se dopusta da pisete gluposti od koje nema ni slova od teme al bitno je da se to tolerise a jel jedan jedini post koji nema veze s temom pojavi se na zeljinoj onda se automatski javljaju moderatori ,brisu se postovi daju se banovi .... i dobor je neko vec napisao ovo komotno moze da se zove portal zeljozeljo.ba
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 17 feb 2012, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 feb 2012, 18:05

Elegant je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Stvarno kada vidim na šta su spale komšije zapitam se gdje je otišao onaj duh grada Sarajeva. Nakon kopiranja časopisa Bordo fan, pa sad ovo sa otvaranjem fan shopa par mjeseci poslije nas može se vidjeti kuda je ovaj svijet otišao, i još se ponose sa tim :roll: a da ne pričam o njihovim navijačkim provalama, plagiranjem pjesama iz susjendih država, fuj fuj bruka za grad
Kopiranje fan shopa i magazina ? :lol:

To samo vi mozete da imate fan shop i magazin, drugima je zabranjeno ? Ajde probudi se malo, to sto su neki dobili fan shop i magazin kasnije ili ranije nema nikakve veze sa "kopiranjem".
Naravvno da nije izmišljanje tople vode fan shop i magazin, ali ako ti to isto napraviš nakon mjesec dva isto, a imao si sve godine prije da to pokreneš, onda izvini ali to se zove KOPIRANJE. A da ne govorim o pjesmama, parolama, navijačkim furkama i sl. vi ste svjesni da nemate kapacitet ni kritičnu masu za neke furke pa onda prepisujete, ali je malo sramota prepisat od komšije , zar ne? :oops:

TeraNova
Kontakt:

Post Postao/la TeraNova » 17 feb 2012, 18:06

Hvala ti puno sto nas pokusavas prosvjetlili,vama je spakovao 7 komada prekjucer,nama dosta ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 feb 2012, 18:26

:
TeraNova je napisao/la:
Hvala ti puno sto nas pokusavas prosvjetlili,vama je spakovao 7 komada prekjucer,nama dosta ;)
:D pa znate li vi da nas vise nema.Igrali ste sa mrtvom ekipom gdje igraju samo oni koji nigdje drugo nemaju.Od toga Travnika citav grad sva raja svi,ali bas svi digli su ruke.U rangu su cetveroligasa,a na celu je lopovska uprava u cijim je lopovlucima i stimanjima bas Dragan Jovic ucestvovao.Dok je islo a onda pobjegao.Pa koga ce dovesti da vama pokaze kakav je trener ako nece ofucani Travnik kome ce dati 7 komada i svi cete ga slaviti i reci ala smo dobili trenera svaka mu cast.Razmislite ljudi moji malo ,nemam ni sekunde razloga da vam zlo mislim,izuzetno cjenim Sarajevo,ali iskreno mislim da vam je to greska.Neki Travnicani kada je Jovic dosao na pocetku u Zvjezdu iz Gradacca ,i kada su oni likovali su ih upozoravali i napisali im da ce im se uprevo to desiti,ali su ih Zvjezdasi docekali na noz i reagovali isto kao i ti.Mislili su da je neka zavist u pitanju sta li.Reci cu ti samo nesto u sta sam sto posto siguran.Gdje dodje Dragan Jovic tu nisu cista posla.I ima ona narodna,SAMO SE MAGARAC UCI NA SVOM ISKUSTVU...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 18:29

Za kaj ovi Manijaci moraju upropastiti svaku temu,zar su toliko prokleti?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 17 feb 2012, 19:30

Jedan info za vjerne navijace Fk Sarajevo a to je : Danas je Haris Handzic napustio ekipu Sarajeva tj.raskid ugovora na obostarano zadovoljstvo .. Hare sretno gdje god nam igrao,meni si kao igrac uvijek bio drag i za mene si uvijek mogao komotno igrati u prvih 11 ! Sretno majstore !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 feb 2012, 19:34

Iskren je napisao/la:Jedan info za vjerne navijace Fk Sarajevo a to je : Danas je Haris Handzic napustio ekipu Sarajeva tj.raskid ugovora na obostarano zadovoljstvo .. Hare sretno gdje god nam igrao,meni si kao igrac uvijek bio drag i za mene si uvijek mogao komotno igrati u prvih 11 ! Sretno majstore !
Sto je to uradio? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 feb 2012, 19:46

Iskren je napisao/la:Jedan info za vjerne navijace Fk Sarajevo a to je : Danas je Haris Handzic napustio ekipu Sarajeva tj.raskid ugovora na obostarano zadovoljstvo .. Hare sretno gdje god nam igrao,meni si kao igrac uvijek bio drag i za mene si uvijek mogao komotno igrati u prvih 11 ! Sretno majstore !
:shock: :shock: e jbg,bas sam 2 stranice unazad pisao kako ce nam to biti pojacanje u ovoj polusezoni..
po meni je to velika steta za nas igracki kadar,al ko zna sta je tu u pitanju... :? :?
i po meni je bio sada za prvih 1 i zao mi je sto sada odlazi cccccc....upravo,gdje god ode sretno mu... ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 feb 2012, 16:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 feb 2012, 20:12

mma_hz je napisao/la:
po meni je to velika steta za nas igracki kadar,al ko zna sta je tu u pitanju... :? :?
:lol: Haris Handzic velika steta za nas igracki kadar , e ne vjerujem :lol:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 17 feb 2012, 21:31

Znaju u Gradačcu puno puno toga, upoznali smo ga, zna raja nije luda, čula je šta je on sve radio u Mostaru, pitaj malo igrače iz Mostara da vam kažu ko je on da ne povjeruješ da takav radi u fudbalu, al pametno radi, on okupi oko sebe grupicu navijača kojima priča šatro priče a to sve zato da ga ne prozivaju, pa par ljudi koji ga drže i koji padaju na priču "Evropski Zrinski" provalit ćete vi njega brzo, možda ga potjerate već poslije Tuzle..bolan nemoj da vas zavarava ova pobjeda protiv Travnika. Riješite se toga zla za vaše dobro.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 feb 2012, 21:39

Ne brinite se vi za Jovica i za Sarajevo. Sarajevo nije ni Travnik, a niti Zvijezda. Cuj da nas ne zavara pobjeda nad Travnikom. :lol: Pa nismo UNIS Vogosca. Ozbiljnosti malo treba. Brinite se za svoju "avliju", ne zavirujte u nasu. ;)

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 feb 2012, 21:50

BegAx je napisao/la:Ne brinite se vi za Jovica i za Sarajevo. Sarajevo nije ni Travnik, a niti Zvijezda. Cuj da nas ne zavara pobjeda nad Travnikom. :lol: Pa nismo UNIS Vogosca. Ozbiljnosti malo treba. Brinite se za svoju "avliju", ne zavirujte u nasu. ;)
Ma pustite ih, to je dio travničke raje koje će uvjek srati, Vidovita imam samo jedno pitanje, koji je najbolji rezultat Travnika u historiji? i koga je postigao? odgovori kratko

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 17 feb 2012, 22:06

Hz_ ilidzaa@
Nebranim nikog pa ni Harisa al realan nisi brate ,brzo se sve zaboravi al hajd...Momak je prosle sezone donio evropu protiv Sirokog Brijega ako se uopste sjecas utakmice a pitat cu te ja na kraju ove sezone Jel Steta za ekipu ili ne ??? Zivi bili vidjeli pa docekali tabelu na kraju sezone toliko !!!
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 17 feb 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 17 feb 2012, 22:44

Vi tjerate mladog Handzica a dovodite 30-godisnjeg Matka koji nije bio standardan ni u Zvijezdi (odigrao samo 5 utakmica), a prije toga skoro da i ne pamti kad je zadnji put igrao.To mi je nekako van pameti.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 17 feb 2012, 22:50

niste na nivou unisa, ali ste veoma blizu, vasi omladinci, vase nade, zvijezde i sta sve ne cine okosinicu unisa i to nesto pokazuje, mene bi bilo strah susjeda :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], keli, perodeformero i 39 gostiju.