Ovaj portal i ovi strumfovi imam osjecaj kad bi Dino prn.o oni bi objavili i komentarisali,pametovali i jos pojedini pricaju o nekim kompleksima

, sta se brinete za nas ja propali ja nez ti sta nas problem, ima te vi svoje probleme popravite taj cumez pardon Mercedes arenu a nas ostavite snacemo se nekako bez stadiona il sa;)
A sad nesto vezano za pripreme, ipak kolko god ovo lose vrijeme bilo mnogi vec uveliko igraju prijateljske a mi kolko vec 2-3 samo odigrali iskreno to je pravo malo , mislim da ovo je dobro da idu ponovo i treba sto vise dogovorit prijateljskih,druga stvar raja koja je bila protiv travnika prenjela mi je dosta dobre utiske i kad skontam nama je iz prvih 11 otisao samo pixi a doveli smo 3 provjerena igraca koji mogu biti itekako pojacanja(al koja treba da dokazu) e sad to samo treba uigrat i po ovom sto vidim zrinjski je dosta oslabljen a olimpic nikad siguran stoga evropa ne bi trebala doci u pitanje s tim da od ovih prvih 5-6 ekipa imamo relativno najtezi raspored,a vezano za sportskog direktora svi znamo da se u klubu pokusava sto vise racionalizirat mjesta jer finasnsijska situacija nije bas najbolja i toga smo svi svjesni i nez sad sta je tu problem da se neke mahalske price vode

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...