28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
jel 2x rekao Zahirovic?
jel 2x rekao Zahirovic?
Mogu to zamislit. Al' mislim da bi to tek trebalo biti realna opcija kad nam Visca i Stevanovic budu dio A reprezentacije. Zbog toga sto nebi izgubili nista na brzini uz aut liniju. Nesta slicno ovome...
.....Salihovic......Lulic......
Stevanovic...Pjanic......Visca....
............Dzeko.................
Moze i Vedad umjesto Stevanovica.[/quote]
pa dobro, uz zdravog mujdzu, i u formi tik prije ozljede desna strana nam je itekako dobro pokrivena, jos da je naci tog nekog iole kvalitetnog lijevog bocnog, jer bih ja papca koristio kao stopera, njih dvojica bi mogli na te pozicije i sa ovim profilima igraca..
Moze i Vedad umjesto Stevanovica.[/quote]
pa dobro, uz zdravog mujdzu, i u formi tik prije ozljede desna strana nam je itekako dobro pokrivena, jos da je naci tog nekog iole kvalitetnog lijevog bocnog, jer bih ja papca koristio kao stopera, njih dvojica bi mogli na te pozicije i sa ovim profilima igraca..
Volim te Bosno!!!
Ja i u cemu je fazon ....dzonvejn je napisao/la:pogledaj video...Bundesliga je napisao/la:SUŠIĆ POZVAO CESARA, RONALDINHA...
Mislim wtf kakav je ovo naslov, pa ne igra Ronaldinho za Bosnu, dajte modovi prepravljajte ovo
blago receno gluplji je ovaj Piše: M. Dautbegović sto potencira gresku Susica. Sta ima veze ako covjek pogrijesi. Naslov ovog Piše: M. Dautbegović potencira nesto drugo osim spiska BiH reprezentacije a to nije potrebno na SportSport ba.

p.s. providno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Može Lulić na lijevog beka a Višća na lijevog veznog, ili u nekom slučaju i Muhamed Subašić bi mogao pokriti tu poziciju lijevog beka.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
pa dobro, uz zdravog mujdzu, i u formi tik prije ozljede desna strana nam je itekako dobro pokrivena, jos da je naci tog nekog iole kvalitetnog lijevog bocnog, jer bih ja papca koristio kao stopera, njih dvojica bi mogli na te pozicije i sa ovim profilima igraca..[/quote]xavi26 je napisao/la:Mogu to zamislit. Al' mislim da bi to tek trebalo biti realna opcija kad nam Visca i Stevanovic budu dio A reprezentacije. Zbog toga sto nebi izgubili nista na brzini uz aut liniju. Nesta slicno ovome...
Moze i Vedad umjesto Stevanovica.
Najgore je sto mi tog lijevog bocnog nemamo, barem dovoljno kvalitetnog da igra za A reprezentaciju. Ima ovih mladi momaka. Vidjet cemo rasplet situacije u narenoj godini, dvije. Nedo bog da ovo kurtman vidi, odmah bi ga srcani strefio. Sve bi nam u fameliji pozdravio sto nismo uvrstili Cocalica kao zadnjeg veznog

@bagrcavi, dobro ti to navede, imamo Subasica, hvala na pomoci druze. Samo se nadati da ce se Subasic oporavit i da ce nastavit igrati u cvajti ili u nekoj drugoj jakoj ligi.
meni recimo ova formacija nije losa protiv brazila....

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Goalgetter
- Kontakt:
Spisak mi se ne svidja, ali ako Susic misli da moze sa ovim spiskom parirati Brazilu samo naprijed. Tu je negdje u pravu da nema smisla pozivati nove igrace, ali ipak bi bilo bolje da je pozvao 2-3, prije svega defanzivca, pa makar i presjedili na klupi, neka budu uz repku, ali ok. Protiv Irske/Mexika, onda ocekujem par novih imena.
Takodje, nije mi po ukusu, da ce Ibricica u kvalifikacijama koristiti kao napadaca
, to znaci da izgleda nece pozivati nove napadace pored Dzeke i Ibisevica.
Takodje, nije mi po ukusu, da ce Ibricica u kvalifikacijama koristiti kao napadaca

-
- Kontakt:
Nemoj tako u vezi napadaca. Ja svakako nasu reprezentaciju vidim u ovom predstojecem ciklus da nastavi s formacijom 4-2-3-1 jer sada imamo izuzetno dobre krilne igrace koji ce hranit Edina loptama. A sa brzim krilnim igracima se otvara prostor u veznom redu jer se razvlaci odbrana protivnika, onda moze doci do potpunog izrazaja Mire, Haris.Goalgetter je napisao/la:Spisak mi se ne svidja, ali ako Susic misli da moze sa ovim spiskom parirati Brazilu samo naprijed. Tu je negdje u pravu da nema smisla pozivati nove igrace, ali ipak bi bilo bolje da je pozvao 2-3, prije svega defanzivca, pa makar i presjedili na klupi, neka budu uz repku, ali ok. Protiv Irske/Mexika, onda ocekujem par novih imena.
Takodje, nije mi po ukusu, da ce Ibricica u kvalifikacijama koristiti kao napadaca, to znaci da izgleda nece pozivati nove napadace pored Dzeke i Ibisevica.
da, meni se cinilo da je dresden pun pogodak za subasica, cvajta je mozda bolja od belgijske i tako tih liga, i onda dodje ta ozljeda, nadati se da ce se Subasa sto prije oporaviti i izboriti mjesto u prvih 11, a za dalje ce biti potrebno i malo srece..
Volim te Bosno!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve to stoji sto ti kazes, ali ako se Dzeko ne daj boze povrijedi, a uz to i Vedo, nema nas onda nigdjeAÐ_Official je napisao/la:Nemoj tako u vezi napadaca. Ja svakako nasu reprezentaciju vidim u ovom predstojecem ciklus da nastavi s formacijom 4-2-3-1 jer sada imamo izuzetno dobre krilne igrace koji ce hranit Edina loptama. A sa brzim krilnim igracima se otvara prostor u veznom redu jer se razvlaci odbrana protivnika, onda moze doci do potpunog izrazaja Mire, Haris.Goalgetter je napisao/la:Spisak mi se ne svidja, ali ako Susic misli da moze sa ovim spiskom parirati Brazilu samo naprijed. Tu je negdje u pravu da nema smisla pozivati nove igrace, ali ipak bi bilo bolje da je pozvao 2-3, prije svega defanzivca, pa makar i presjedili na klupi, neka budu uz repku, ali ok. Protiv Irske/Mexika, onda ocekujem par novih imena.
Takodje, nije mi po ukusu, da ce Ibricica u kvalifikacijama koristiti kao napadaca, to znaci da izgleda nece pozivati nove napadace pored Dzeke i Ibisevica.

Imamo Đurića koji je posuđen u Crotone iz Parme pozvan je u U21, Muslimovića ako nađe klub, Mahmutovića, Seferovića, možda neki i iz mlađih selekcija se pokaže, tako da se ne treba brinuti.Samo pomenuti igrači trebaju nastaviti da igraju i da zabijaju golove.
DRUG NEBI TI PUNCA
Spisak i nije loš, jeste da su se mnogi nadali Stevanoviću ili Višći, ali Sušić je objasnio zašto ih neće pozvati. On je odradio kako misli da je najbolje, možda i on malo strahuje pa je pozvao najbolje što je imao bez 'eksperimentisanja', ipak su i Brazilci izabrali ono najbolje što trenuntno imaju. Tu je kostur ekipe iz kvalifikacija za EP koja je pomrsila račune Francuzima u sred Pariza pa vjerujem i da na 'neutralnom' terenu mogu pružiti dostojan otpor Brazilcima.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ovo mi se sviđa, samo zamjeni Lulića i Pjanića, i u tom slučaju onda je Pjanić na poziciji koju igra u Romi, a gore i Miske i lulić da se mijenjaju kako oni hoće. Ovo bi moglo valjati.maxuz baxuz je napisao/la:Nesto sad kontam kako bi bilo da igramo tzv. "jelka" formaciju, 4-3-2-1? Nesto poput ovoga:
---------------------------Begovic-------------------------------
Mujdza/Jahic/Zahirovic----Pandza------Spahic------Papac
----------Lulic------------Rahimic-------Salihovic-------------
-----------------Pjanic-------------Misimovic------------------
---------------------------Dzeko---------------------------------
Ovako bi imali malo jacu odbranu, Lulic i Salihovic bi isli naprijed kad imamo posjed lopte, Pjanic i Misimovic bi imali slobodu da se krecu po cijeloj sredini terena. Sta velite?
Neko je kritikovao ovo obrazlažući da bi onda pali na kontrama, jer je brazil dobra u tome, pa ko se to može nositi sa njihovim dobro urađenim kontrama, a realno ako pogledaž da su u zadnjoj liniji Papac lijevo i desno ako bude zahirović oni neće puno ići u napad pa eto to je jedno od rješenja.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- LakersAttack
- Kontakt:
teodolit je napisao/la:Ovo mi se sviđa, samo zamjeni Lulića i Pjanića, i u tom slučaju onda je Pjanić na poziciji koju igra u Romi, a gore i Miske i lulić da se mijenjaju kako oni hoće. Ovo bi moglo valjati.maxuz baxuz je napisao/la:Nesto sad kontam kako bi bilo da igramo tzv. "jelka" formaciju, 4-3-2-1? Nesto poput ovoga:
Ovako bi imali malo jacu odbranu, Lulic i Salihovic bi isli naprijed kad imamo posjed lopte, Pjanic i Misimovic bi imali slobodu da se krecu po cijeloj sredini terena. Sta velite?
Neko je kritikovao ovo obrazlažući da bi onda pali na kontrama, jer je brazil dobra u tome, pa ko se to može nositi sa njihovim dobro urađenim kontrama, a realno ako pogledaž da su u zadnjoj liniji Papac lijevo i desno ako bude zahirović oni neće puno ići u napad pa eto to je jedno od rješenja.
Dobra je ova gore formacija samo mi nekako Džeko djeluje usamljen bolje bi bilo ubacit i Vedu.

Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
LA Lakers
FK Sarajevo
FC Bayern
LA Lakers
Budimo realni,to je to sto imamo...Shvatimo da su to nijanse,beze je pricat sto nije ovog dto nije onog..Ajmo danas reci,ok SJo,to je to,idemo igrat lopte pa sta Bog -Allah da...Svi smo pametni,a nemamo veze s fudbLom,da nam nije tv ne bi ni pravila znali...
Dobro bio bi on usmaljen ali Lulić bi to mobao riješiti svojim prodorima bi odvlačio pažnju, (ja naravno pričavm općenito da bi ovo valjalo ne samo protiv brazila), a Misketa čekati sa nekim pasom i kad u nema tog pasa a treba nam go ide unutra Ibišević i to je to...LakersAttack je napisao/la:teodolit je napisao/la:maxuz baxuz je napisao/la:Nesto sad kontam kako bi bilo da igramo tzv. "jelka" formaciju, 4-3-2-1? Nesto poput ovoga:
Dobra je ova gore formacija samo mi nekako Džeko djeluje usamljen bolje bi bilo ubacit i Vedu.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
- Kontakt:
to mozemo mi i sa igracem manje protiv BrazilaLimuntos je napisao/la:meni recimo ova formacija nije losa protiv brazila....

kako moj rajko ?rajkoPETKOVIC je napisao/la:to mozemo mi i sa igracem manje protiv BrazilaLimuntos je napisao/la:meni recimo ova formacija nije losa protiv brazila....

jest rahimic uvijek nevidljiv na terenu, al nije vala na papiru

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
- Kontakt:
ja brojim jedanaest..rajkoPETKOVIC je napisao/la:to mozemo mi i sa igracem manje protiv BrazilaLimuntos je napisao/la:meni recimo ova formacija nije losa protiv brazila....

Jos 11 dana do ovog spektakla. Hvalim te boze pa vise nemoram gledat kako igamo protiv Omana, Katra, Rijeke, itd. Hvala ti Pape, hvala ti gospodine Osime i ostalim u komitetu.
- Goalgetter
- Kontakt:
------------------- Begovic ------------------------
Jahic ------ Pandza ------- Spahic ------ Papac
--------- Salihovic ------- Rahimic ---------------
Pjanic ---------- Misimovic ----------------- Lulic
-------------------- Dzeko---------------------------
Bolje nemamo u momentu, desna strana propuh, i to samo kakav u defanzivi, ne stavljam Pjanica rado na krilo, ali drugacije ne ide. Jedino da Lulic predje na desnu, a Sejo lijevo, sto znaci Miske ili Pjanic na klupu.
Jahic ------ Pandza ------- Spahic ------ Papac
--------- Salihovic ------- Rahimic ---------------
Pjanic ---------- Misimovic ----------------- Lulic
-------------------- Dzeko---------------------------
Bolje nemamo u momentu, desna strana propuh, i to samo kakav u defanzivi, ne stavljam Pjanica rado na krilo, ali drugacije ne ide. Jedino da Lulic predje na desnu, a Sejo lijevo, sto znaci Miske ili Pjanic na klupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.