Ja se u potpunosti slazem, i nemam nikakvog prepiranja sta se tvog komentara tice. Ja samo ne vidim nekog igraca koji bi mogao da zamijeni Ibricica, il bolje receno da igra slicnu poziciju a da je solidan igrac kao Ibricic. Visca i Stevanovic U21. Zukanovic Stoper. Cocalic Def vezni. A nije bas idealna situacija da se isproba neki novi igrac protiv Brazila.ramiral je napisao/la:@Ađ official jarane... sve ok sve uredu... nije nam potreban igrač koji i ne sjedi na klupi u svojoj ekipi. I tako je malo toga dobrog uradio u zadnjem kvalifikacionom ciklusu + ono ''**** i tebe i navijače''
Autogol i samobanovanje što se mene tiče.
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Pa i ne treba niko da ga mijenja, i tako imamo 3 igrača sličnih karakteristika : Medunjanin, Pjanić + Miske...
Nije nam potreban ovaj, osim ako ne želi pojačati navalnu liniju ako se neko povrijedi (ne daj Bože).
Ja bih radije pozvao Vučkića neka ga... pružila bi se prilika da uđe zadnjih par min i tako ga zakaparišemo..
Nisam baš upratio ali negdje vidjeh da je dobio poziv od Janeza
Nije nam potreban ovaj, osim ako ne želi pojačati navalnu liniju ako se neko povrijedi (ne daj Bože).
Ja bih radije pozvao Vučkića neka ga... pružila bi se prilika da uđe zadnjih par min i tako ga zakaparišemo..
Nisam baš upratio ali negdje vidjeh da je dobio poziv od Janeza

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
SUŠIĆ POZVAO CESARA, RONALDINHA...
Mislim wtf kakav je ovo naslov, pa ne igra Ronaldinho za Bosnu
, dajte modovi prepravljajte ovo 
Mislim wtf kakav je ovo naslov, pa ne igra Ronaldinho za Bosnu

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
pogledaj video...Bundesliga je napisao/la:SUŠIĆ POZVAO CESARA, RONALDINHA...
Mislim wtf kakav je ovo naslov, pa ne igra Ronaldinho za Bosnu, dajte modovi prepravljajte ovo

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pregledaj video klip, nisu slucajno napisali ovakav naslov.Bundesliga je napisao/la:SUŠIĆ POZVAO CESARA, RONALDINHA...
Mislim wtf kakav je ovo naslov, pa ne igra Ronaldinho za Bosnu, dajte modovi prepravljajte ovo

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
To je bila sala od strane Selektora Susica...ako nisi gledao snimakBundesliga je napisao/la:SUŠIĆ POZVAO CESARA, RONALDINHA...

@Ramiral, Vuckic je dobio poziv od Janeza jer se Milivoje Novakovic oprostio od reprezentacije. Nebi da komentarisem o tome je li Selektor Susic kontaktirao Harisa ili ne, al' bi se prije usudio reci da, jer imamo vec vise primjera gdje Pape nista ne govori za javnost, a tamo obavlja razgovore s mladim i potencijalnim igracima.
-
- Kontakt:
Nisam gledao snimak prethodno
. Ajde barem i da se Susis ponekad nasali.

I am not yet born; O hear me.
Safete ti si mrtav za mene kao i reprezentacija sve dok si ti selektor.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koga to zanima?Pauk je napisao/la:Safete ti si mrtav za mene kao i reprezentacija sve dok si ti selektor.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jbm... Ništa od njega znači... još ostaje nada da se ne odazove...
Senijada sam prije jako gotivio, bio mi je drag dok nije počeo raditi neke ''mangupluke''... otišao iz Hajduka i odmah nabacio 5-6 kg viška, nonšalancija pri igri a i kod odnosa prema ljudima, invalidima, djecom koji su od usta otkinuli da bi sa drugog kraja države došli gledati reprezentaciju + jako slaba igra kad god je ''morao'' na teren...
Ništa lično Senijad mislim da je njegovo vrijeme prošlo i samo džaba popunjava roster... opet Pape zna zašto i kako..
2:3 pobjeđujemo ... odoh sad uplatiti

Senijada sam prije jako gotivio, bio mi je drag dok nije počeo raditi neke ''mangupluke''... otišao iz Hajduka i odmah nabacio 5-6 kg viška, nonšalancija pri igri a i kod odnosa prema ljudima, invalidima, djecom koji su od usta otkinuli da bi sa drugog kraja države došli gledati reprezentaciju + jako slaba igra kad god je ''morao'' na teren...
Ništa lično Senijad mislim da je njegovo vrijeme prošlo i samo džaba popunjava roster... opet Pape zna zašto i kako..

2:3 pobjeđujemo ... odoh sad uplatiti

ja mislim da se on uopste nije salio sa onim, nego je onako ispalo!!!Bundesliga je napisao/la:Nisam gledao snimak prethodno. Ajde barem i da se Susis ponekad nasali.
P.S. E da mi je docekati da ispred stopera zavladaju salihovic i lulic..
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Ma ne, vidi se da je pripremio tu salu. Pogeldaj mu izraz lica pred objavljanje spiska, vidi se da se malo kao smjeska i razmislja hoce li ovo ispast smijesno il ofirno. Mislis Salihovic i Lulic kao zadnji vezni?xavi26 je napisao/la:ja mislim da se on uopste nije salio sa onim, nego je onako ispalo!!!Bundesliga je napisao/la:Nisam gledao snimak prethodno. Ajde barem i da se Susis ponekad nasali.
Salihović itekako može kao zadnji vezni pružiti dobru partiju...
Sjetimo se Njemačke i prijateljske protiv njih.. dobrim dijelom je funkcionisalo
Sjetimo se Njemačke i prijateljske protiv njih.. dobrim dijelom je funkcionisalo
Znaci neces gledati reprezentaciju u Brazilu ??Pauk je napisao/la:Safete ti si mrtav za mene kao i reprezentacija sve dok si ti selektor.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Kad cjepnemo Brazil nemoj početi plakatiPauk je napisao/la:Safete ti si mrtav za mene kao i reprezentacija sve dok si ti selektor.

-
- Kontakt:
Ma dobro, slazem se u vezi Salihovica, al' mi to malo sumnjivo za Lulica. Jer on je nama od vise koristi uz aut-liniju.ramiral je napisao/la:Salihović itekako može kao zadnji vezni pružiti dobru partiju...
A vjerujem da on ne zna da si se ti uopste rodioPauk je napisao/la:Safete ti si mrtav za mene kao i reprezentacija sve dok si ti selektor.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
da, dva igraca koji mogu trcati koliko god treba, a uz to znaju sa loptom, mislim da bi sa njima dvojicom na tim pozicijama nasa igra dobila savim jednu novu dimenziju, bolju naravno..AÐ_Official je napisao/la:Ma ne, vidi se da je pripremio tu salu. Pogeldaj mu izraz lica pred objavljanje spiska, vidi se da se malo kao smjeska i razmislja hoce li ovo ispast smijesno il ofirno. Mislis Salihovic i Lulic kao zadnji vezni?xavi26 je napisao/la:ja mislim da se on uopste nije salio sa onim, nego je onako ispalo!!!Bundesliga je napisao/la:Nisam gledao snimak prethodno. Ajde barem i da se Susis ponekad nasali.
Volim te Bosno!!!
Pauk je napisao/la:Safete ti si mrtav za mene kao i reprezentacija sve dok si ti selektor.

Kaze Sajo nece moci spavati veceras zbog tebe.Opasno su pojedinci uzeli fursata.Tvoje je da navijas a njegovo da razradjuje taktiku i poziva koga on hoce.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
-
- Kontakt:
Mogu to zamislit. Al' mislim da bi to tek trebalo biti realna opcija kad nam Visca i Stevanovic budu dio A reprezentacije. Zbog toga sto nebi izgubili nista na brzini uz aut liniju. Nesta slicno ovome...xavi26 je napisao/la:da, dva igraca koji mogu trcati koliko god treba, a uz to znaju sa loptom, mislim da bi sa njima dvojicom na tim pozicijama nasa igra dobila savim jednu novu dimenziju, bolju naravno..AÐ_Official je napisao/la:Ma ne, vidi se da je pripremio tu salu. Pogeldaj mu izraz lica pred objavljanje spiska, vidi se da se malo kao smjeska i razmislja hoce li ovo ispast smijesno il ofirno. Mislis Salihovic i Lulic kao zadnji vezni?xavi26 je napisao/la: ja mislim da se on uopste nije salio sa onim, nego je onako ispalo!!!
.....Salihovic......Lulic......
Stevanovic...Pjanic......Visca....
............Dzeko.................
Moze i Vedad umjesto Stevanovica. Al' opet mi nekako zao toga, jer je stvarno grahota takvog trkaca kakav je Lulic koristit bilo gdje osim uz aut-liniju. Ako se Visca ili Stevanovic pokazu kao pun pogodak onda bez dileme se moze to eksperimentisat.
Zadnja izmjena: AÐ_Official, dana/u 17 feb 2012, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.