FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 13:07

nastavak priprema u opatiji.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:29

@Blue sky da te pitam u potpisu sam ti vidio neku nelogičnost - piše viceprvaci 1999/00 a zvanična statistika kaže da su finale te godine igrali Brotnjo i Budućnost.
Neko od njih je završio drugi pa mi nejasno... :mrgreen:

Jedan se otegao drugi se protegao što bi narod rekao... Cirkus se nastavlja.. vidjeti ćemo šta će dalje biti.

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 feb 2012, 13:39

Odlicno sad ce Jovic biti kao sto je i Prosinecki u Zvezdi 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 feb 2012, 13:42

znali ko da li ova ostavka ima veze sa rizvanovicem,koliko znam njih dvojica su zajedno usli u klub i bili su vezani u poslu

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 feb 2012, 13:49

ramiral je napisao/la:@Blue sky da te pitam u potpisu sam ti vidio neku nelogičnost - piše viceprvaci 1999/00 a zvanična statistika kaže da su finale te godine igrali Brotnjo i Budućnost.
Neko od njih je završio drugi pa mi nejasno... :mrgreen:

Jedan se otegao drugi se protegao što bi narod rekao... Cirkus se nastavlja.. vidjeti ćemo šta će dalje biti.

VOLIM VOLIM VOLIM...
Nije ni meni jasno kako ste vi osvojili titulu u sezoni 98/99 kad se nije igrao play off .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:52

Pa ko je bio prvi na tabeli Prve lige BiH (mislim da se tad tako zvala)?
Da nije Đerzelez ili Visočka Bosna?

Šta sa ratnim godinama, treba li ukinuti i ne priznavati te rezultate možda?
Čeliku npr...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

TeraNova
Kontakt:

Post Postao/la TeraNova » 17 feb 2012, 14:18

Ko nam prica,idi popraljaj onaj cumez sto vam se srusio :lol: Ostavka Hadzialagica je veliko pojacanje za nas,ta funkcija je neprotrebna i gasi se,Jovic ce biti i trener i sportski direktor ;)[/quote]
Cuj ovoga primitivca jeli ti drago mi bar imamo sta popravit dok neki nemaju ni sijalice za reflektor u svom vlasnistvu :lol:[/quote]
Vi imate Cumez u svome vlasnistu,a mi stadion Kosevo,t.j. Stadion Asim Ferhatovic Hase,koji je dobio naziv po najboljem igracu BiH svih vremena ;) I to je nas stadion,kolko je i vasa grbavica,jer nezaboravi da ste prije 7-8 godina dobili sradion grbavicu na koosristenje od strane spostrskog drustva,tj od opstine,na celu sa Damirom Hadzicem,tako da neserite vise o tome,mene bi bilo stid da moj klub ima onakav cumez od stadiona,u Africi su civilizovaniji stadioni :oops: Pa grbavica je jedinini stadion na kojem je zmija ujela navijaca :lol: Izasla iz one sume iznad juga :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 14:25

TeraNova je napisao/la: I to je nas stadion,kolko je i vasa grbavica,jer nezaboravi da ste prije 7-8 godina dobili sradion grbavicu na koosristenje od strane spostrskog drustva,tj od opstine,na celu sa Damirom Hadzicem
:? :roll: :roll: :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 14:31

Vi imate Cumez u svome vlasnistu,a mi stadion Kosevo,t.j. Stadion Asim Ferhatovic Hase,koji je dobio naziv po najboljem igracu BiH svih vremena ;) I to je nas stadion,kolko je i vasa grbavica,jer nezaboravi da ste prije 7-8 godina dobili sradion grbavicu na koosristenje od strane spostrskog drustva,tj od opstine,na celu sa Damirom Hadzicem,tako da neserite vise o tome,mene bi bilo stid da moj klub ima onakav cumez od stadiona,u Africi su civilizovaniji stadioni :oops: Pa grbavica je jedinini stadion na kojem je zmija ujela navijaca :lol: Izasla iz one sume iznad juga :lol:
Sad ce ti reci da si ljubomoran zato sto na Grbavici imaju zooloski vrt. ;)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 feb 2012, 14:33

Dobro je ovo sto je otisao Hadzialagic.Ne mogu reci da je nesto radio protiv kluba i da je mutio ha hu ali siguran sam da nije ni nesto posebno dobro uradio, nesposoban je za ovaj posao.Sad ili te funkcije nece biti ili ce je obavljati neko sposobniji, kako god dobar potez.

Samo se valjda ne muti nesto iza brda..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 14:35

samosarajvo je napisao/la:Dobro je ovo sto je otisao Hadzialagic.Ne mogu reci da je nesto radio protiv kluba i da je mutio ha hu ali siguran sam da nije ni nesto posebno dobro uradio, nesposoban je za ovaj posao.Sad ili te funkcije nece biti ili ce je obavljati neko sposobniji, kako god dobar potez.

Ovo je odlicno :) ,nije on bio za funkcije sportskog direktora.Mozda je pokusavao pomoci klubu,ali nije shvatao da je vise odmagao,sve sto se moglo zajebati on je zajebao,a nije doveo nijednog kvalitetnog igraca osim Adilovica.Hvala ti Hadzialagicu,ali daleko ti Kosevo bilo.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 17 feb 2012, 14:46

samosarajvo je napisao/la:Dobro je ovo sto je otisao Hadzialagic.Ne mogu reci da je nesto radio protiv kluba i da je mutio ha hu ali siguran sam da nije ni nesto posebno dobro uradio, nesposoban je za ovaj posao.Sad ili te funkcije nece biti ili ce je obavljati neko sposobniji, kako god dobar potez.

Pa kod vas već niko ništa ne radi, a ne samo on. Ne viditi vi to. Vi ste najjači na svijetu Škoro ne dođe ma kakav Škoro nije u formi, Luca Toni ma gdje će on ostario pravo, Hadžialagić ma kakav on nije ništa radio, sad da ode Jović rekli bi ma kakav on propali trener šta će nam on. Stvarno .. :lol:
Potpis!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 feb 2012, 14:56

Aldinn1 je napisao/la:

Pa kod vas već niko ništa ne radi, a ne samo on. Ne viditi vi to. Vi ste najjači na svijetu Škoro ne dođe ma kakav Škoro nije u formi, Luca Toni ma gdje će on ostario pravo, Hadžialagić ma kakav on nije ništa radio, sad da ode Jović rekli bi ma kakav on propali trener šta će nam on. Stvarno .. :lol:
Ma stipu ih nisu ni svjesni u kavim su **** ,vrijeme ce im pokazati sve.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:01

FK Sarajevo je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: dje ubaci Damira Hadzica bgt :lol: :lol: jel Damir Hadzic nacelnik Novog Sarajeva ili Novog Grada (bio) !? mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka na ime koristenja stadiona Koševo, svih pratećih objekata i pomoćnih terena ?? tu se vidi čije je sta ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 15:25

Hoomer je napisao/la: mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka
notorna laž koju može izmisliti samo dimitrijević.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 15:37

pacovi_tu_ima je napisao/la:
Hoomer je napisao/la: mozda neznas da tvoj klub godisnje u kasu JU "Centar za sport i rekreaciju" uplati oko 225.000 maraka
Da li se ti sjecas mozda prije par godina kada su ljudi iz JU "Centar za sport i rekreaciju" na čelu sa direktoricom Jasminom Polić zaprijetili da zbog neizmirivanja obaveza na ime koristenja stadiona Koševo nece moci koristiti vise isti !? pa je tada bila priča kako se selite u Vogošću na stadion "Hakija Mršo" sto vam je tada ponudio načelnik Vogošće, stadion i svi prateći objekti su u vlasništvu grada Sarajeva a za upravljanjem svim tim zaduzena je JU "Centar za sport i rekreaciju", svi sportski kolektivi koji treniraju i koriste objekte i poligone to jest terene plaćaju odredjenu naknadu pa tako i FK .Sarajevo, neznam sta te to cudi !?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 feb 2012, 15:44

Hoomer je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:
Da li se ti sjecas mozda prije par godina kada su ljudi iz JU "Centar za sport i rekreaciju" na čelu sa direktoricom Jasminom Polić zaprijetili da zbog neizmirivanja obaveza na ime koristenja stadiona Koševo nece moci koristiti vise isti !? pa je tada bila priča kako se selite u Vogošću na stadion "Hakija Mršo" sto vam je tada ponudio načelnik Vogošće, stadion i svi prateći objekti su u vlasništvu grada Sarajeva a za upravljanjem svim tim zaduzena je JU "Centar za sport i rekreaciju", svi sportski kolektivi koji treniraju i koriste objekte i poligone to jest terene plaćaju odredjenu naknadu pa tako i FK .Sarajevo, neznam sta te to cudi !?
CUj 225 hiljada godisnje za Kosevo, pa da je tako bankrotirali bi jos 2004 ili 2005 ja mislim.
A sve i da je tako, a nije, opet ti to na isto dodje i da imamo svoj stadion.Ovako ga opcina, tj centar za sport i rekreaciju odrzava, tj travnjak, svlacionice i ostale potrebne stvari, taman kolko je potrebno za licencu za Europu.Mi tu marku ne dadnemo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 feb 2012, 15:45

Opaaa, ovo je jedinstven slucaj da se bekucnik ruga nekome kako mu je kuca u losem stanju.Shvatam i sportski rivalitet ali zlobnost ne shvatam, valjda se po tome i hvala Bogu razikujemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 feb 2012, 15:50

joj ovi strumfovi na nasoj temi bas su mi gotivni likovi ,uvijek od njih mozes nesto pametno procitat.posebno hoomer i aladin 1 ,zbog njih razmisljam da pocnem navijat za zelju

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 feb 2012, 15:54

homere poznato je to da sarajevo plaća naknadu centru za sport i rekreacije. ali da plaća tu cifru koju si ti naveo, nije istina. još jednom ponavljam to je notorna laž koju si od nekog čuo, ili si sam izmislio. nema druge.

fudbalski klub sarajevo bio bez stadiona ili ne, on igra na koševu od početka nastanka i igrat će na njemu i dalje svidilo se to nekome ili ne. p.s. stadion nosi ime najveće fudbalske legende grada i kluba asima ferhatovića haseta. pametnom dosta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, johntravolta123, Lavcina, Majestic-12 [Bot], mosarajvosa83, NazorUso, Rodman i 65 gostiju.