28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

ahmic
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la ahmic » 17 feb 2012, 13:24

AjdBosnaVodi je napisao/la:ljudi! Ludi ste! Igramo protiv Dani Alvesa i THIAGA SILVA, NE MOZEMO DZEKO STAVITI SAM U NAPADU!!
jes druze slazem se,ali nemoj zaboraviti da igramo i protiv Neymra ili Hulka,Ronaldinja .......................
Ja mislim da je Sajo pozvao najbolje sto imamo,sve ostalo su nijanse .....

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 17 feb 2012, 13:27

ahmic je napisao/la:
AjdBosnaVodi je napisao/la:ljudi! Ludi ste! Igramo protiv Dani Alvesa i THIAGA SILVA, NE MOZEMO DZEKO STAVITI SAM U NAPADU!!
jes druze slazem se,ali nemoj zaboraviti da igramo i protiv Neymra ili Hulka,Ronaldinja .......................
Brate mozda malo radikalno al bilo bi lijepo vidjeti u repki Zukanovica, Seferovica, Vranjes, Terzic, Kolasinac, Visca, Stevanovic.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2012, 13:28

Znaci samo dva napadaca, tri stopera, par bekova i brdo veznih igraca koji su uz to svi dosta slicni. Sta jos Maletic radi na spisku, Boga pitaj. Gdje su Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Zukanovic? Yebo Brazil ako to znaci da necemo nista novo probat. Vidim ove izjave "Ne mozemo se obrukat" i vec mi je jasno sta nas ceka i sa kakvim planovima ulazimo u susret. Katastrofa spisak jednostavno. Nije prvi put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 17 feb 2012, 13:28

AjdBosnaVodi je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
Brate mozda malo radikalno al bilo bi lijepo vidjeti u repki Zukanovica, Seferovica, Vranjes, Terzic, Kolasinac, Visca, Stevanovic.
:lol: :lol: :lol:

Ebote ledara sve sami pametnjakovici.Uspanici li ste se previse oko ovog spiska k'o prdez po gacama.
Sto se kaze,pricaj kurku muda pukose,Pape je pozvao sta je htio. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 feb 2012, 13:29

Ne moze Dzeko sam naravno,zato je tu kamikaza Ibisevic :lol:

Kad nas ljudi otresu necemo doci sebi par dana ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 feb 2012, 13:30

Sve valja, osim Ibričića :evil:
Čelik Zenica 1945

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 13:31

Cartman je napisao/la:Znaci samo dva napadaca, tri stopera, par bekova i brdo veznih igraca koji su uz to svi dosta slicni. Sta jos Maletic radi na spisku, Boga pitaj. Gdje su Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Zukanovic? Yebo Brazil ako to znaci da necemo nista novo probat. Vidim ove izjave "Ne mozemo se obrukat" i vec mi je jasno sta nas ceka i sa kakvim planovima ulazimo u susret. Katastrofa spisak jednostavno. Nije prvi put.
a šta bi ti stavljao zukovanovića protiv brazila? :lol: :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:32

Nimla_RZ je napisao/la:Sve valja, osim Ibričića :evil:
Slažem se jarane... mogao je mjesto njega bilo ko od ovih ''novih'' nada koje vazda spominjemo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2012, 13:34

dzonvejn je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znaci samo dva napadaca, tri stopera, par bekova i brdo veznih igraca koji su uz to svi dosta slicni. Sta jos Maletic radi na spisku, Boga pitaj. Gdje su Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Zukanovic? Yebo Brazil ako to znaci da necemo nista novo probat. Vidim ove izjave "Ne mozemo se obrukat" i vec mi je jasno sta nas ceka i sa kakvim planovima ulazimo u susret. Katastrofa spisak jednostavno. Nije prvi put.
A sta bi ti stavljao Maletica? :lol: :lol: :lol:

Naravno da bi mu dao priliku pred kraj utakmice, da se vidi sta moze. Je li nama cilj izvuc 0:0 protiv Brazila ili plasman na SP? Umjesto da se gradi ekipa za kvalifikacije, Susic fokusira na ovu utakmicu kao da je po zivot, a ne znaci apsolutno nista. I jos idol kaze igrat cemo 8 od 10 utakmica sa dva napadaca, i onda stavi samo Vedu i Dzeku na spisak. Pa sta cemo ako se jedan povrijedi ili da nam treba dzoker sa klupe? Je li tek tad treba Mahmutovic ili neko drugi debitovat?

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 17 feb 2012, 13:34

ahmic je napisao/la:
Znam, a ja mislim da igramo 4-2-2-2 formacija s Ibisevicem i Dzekom.

Imamo li mi nekog igraca kao sto je Neymar?

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:36

Ima Ibričić... samo malo ljepoši od brazilske kokoši... :mrgreen: :lol:

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 13:36

Cartman je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:
A sta bi ti stavljao Maletica? :lol: :lol: :lol:

Naravno da bi mu dao priliku pred kraj utakmice, da se vidi sta moze. Je li nama cilj izvuc 0:0 protiv Brazila ili plasman na SP? Umjesto da se gradi ekipa za kvalifikacije, Susic fokusira na ovu utakmicu kao da je po zivot, a ne znaci apsolutno nista. I jos idol kaze igrat cemo 8 od 10 utakmica sa dva napadaca, i onda stavi samo Vedu i Dzeku na spisak. Pa sta cemo ako se jedan povrijedi ili da nam treba dzoker sa klupe? Je li tek tad treba Mahmutovic ili neko drugi debitovat?
pa maletić neće ni igrati, je li lijepo čovjek rekao na pressici? lijepo je objasnio da protiv brazila nema smisla zvati nove igrače jer neće biti puno izmjena. zamisli na terenu zukanović, bilbija, ljevaković, stevanović, a sa druge strane ronaldinho, hulk, neymar, dani alves, marcelo i ostalo... :lol: pa primili bi 14 komada u isto toliko minuta.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 feb 2012, 13:37

Uredu brate,ja kazem da sam na Sajinom mjestu vjerovatno bih isto radio...
Stevanovic,Visca su tu,mladi su,doci ce vrijeme...
A da biram izmednji njih,ili ovih koje je pozvao ,izabrao bih kao i Safet...
Govorim o trenutnom stanju...
Sve su nijanse,i to je sigurno...
Nemoze se on tek tako odrec Pandze,ili nekog s kim je radio 2 godine..
Valja se sutra pozdravit :-)

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 17 feb 2012, 13:39

ahmic je napisao/la:Uredu brate,ja kazem da sam na Sajinom mjestu vjerovatno bih isto radio...
Stevanovic,Visca su tu,mladi su,doci ce vrijeme...
A da biram izmednji njih,ili ovih koje je pozvao ,izabrao bih kao i Safet...
Govorim o trenutnom stanju...
Sve su nijanse,i to je sigurno...
Nemoze se on tek tako odrec Pandze,ili nekog s kim je radio 2 godine..
Valja se sutra pozdravit :-)
Nemamo ni jednog igraca koji koristi ovaj "Skill" kao Neymar?

Ako moze Neymar protiv Barcelona i Piquea raditi njegovi skillovi, kako nece protiv Pandze? :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 feb 2012, 13:40

Ne znam sto napadate Ibricica, covjek je dobar igrac za klupe. Pa mi nemamo igraca da moze uc sa klupe i nesto promjenit osim njega i Ibisevica kad ne igra od pocetka. Necete docekat taj dan kad igrac iz Lokomotiv Moskve nece bit na spisku BiH.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 feb 2012, 13:41

ramiral je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Sve valja, osim Ibričića :evil:
Slažem se jarane... mogao je mjesto njega bilo ko od ovih ''novih'' nada koje vazda spominjemo
Koga bi novog u vezni red? Visca i Stevanovic su s mladom reprezentacijom. Za zadnje vezne imamo Rahimica, Medunjanina, Salihovica, Jahica, Alispahica. Svi ti igraci igraju ili su igrali zadnjeg veznog za klub/reprezentaciju. Za stopere imam Jahica, Spahica, Pandzu...a zaista sumnjam da u prijateljskoj utakmici protiv Brazila mijenjas stopere. Imas Mujdzu koji igra desnog beka i siguran sam da ce biti u prvih 11 protiv Brazila, isto tako mogu Jahic, Zahirovic igrati na tim pozicijama po potrebi. Lijevi bocni ti je standardni Sasa Papac. Vezni red je vec krcat, Misimovic, Pjanic, Lulic, Medunjanin, Rahimic, Alispahic, Zahirovic, Maletic. Protiv Brazila dolaze u obzir samo najbolji napadaci, a trenutno ih samo dvojicu imamo.

Alispahic: moze sve pozicije u veznom redu igrati
Medunjanin: Sve pozicije sem desnog veznog
Zahirovic: Def vezni, desni bocni po potrebi
Jahic: Def vezni, bilo gdje u zadnjoj liniji
Salihovic: Sve pozicije u veznom redu

Sto se tice pozicija, sve i jedna je pokrivena i nema problema protiv Brazila.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 feb 2012, 13:41

Spisak je veliko razocarenje al nisam iznenadjen nimalo. Poslije par fantasticnoh poziva i obnavljanja igrackog fonda on je ima jedno vrijeme stao. Ovo nije nimalo bitna utakmica i trebalo se isprobati par novih igraca. Nisam nimalo optimista za ove kvalifikacije , Susic ce izgleda da opet profula ove prijateljske kao i prosli ciklus. :twisted: :cry:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:42

Cartman je napisao/la:Ne znam sto napadate Ibricica, covjek je dobar igrac za klupe. Pa mi nemamo igraca da moze uc sa klupe i nesto promjenit osim njega i Ibisevica kad ne igra od pocetka. Necete docekat taj dan kad igrac iz Lokomotiv Moskve nece bit na spisku BiH.
Prije će Kijametski nastupiti 8-)
Dobar je i nekako ako ga stavi u špic... nema nikakve fajde od njega kad ga vidim na krilu, odmah bih se ubio kamenom sa tribine... :evil:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 feb 2012, 13:44

Raduje me da je neke izostavio :-)
Mi ako budemo igrali na to da zaustavimo pojedincano ,njihov individualni kvalitet,onda zviimo u zabludi,hehe

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:47

@Ađ official jarane... sve ok sve uredu... nije nam potreban igrač koji i ne sjedi na klupi u svojoj ekipi. I tako je malo toga dobrog uradio u zadnjem kvalifikacionom ciklusu + ono ''**** i tebe i navijače''

Autogol i samobanovanje što se mene tiče.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.