28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

maverick_tz
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la maverick_tz » 17 feb 2012, 11:55

evo juče čitam u avazu da je i pape rekao,da bi se predo da nije prijateljska,uvijek sam ga podržavao i cjenio,al objesiš trenera koji ide u utakmicu s mišlju da će mo izgubit,mislim kad će nekog intersovati samo pobjede,glasam za klopa kao idučeg selektora ;)))

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 feb 2012, 11:56

Svaka cast selektoru Susicu i selektoru Jagodicu. Vidi se veliki pomak u igrama A i U21 selekcije. Polako nam A ekipa dize rejting, stvara pravi stil igre(prepoznatljiv), dok U21 ekipa pocinje da igra dobro, dobijaju poziv najbolji mladi sto imamo(polako al' sigurno). Sada cemo moci da crpimo fudbalere iz mlade reprezentacije, a ne da ih moramo testirat kroz A selekciju. Kao sto bi uvazeni @harishp rekao "saka puna brade" :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 12:00

maverick_tz je napisao/la:evo juče čitam u avazu da je i pape rekao,da bi se predo da nije prijateljska,uvijek sam ga podržavao i cjenio,al objesiš trenera koji ide u utakmicu s mišlju da će mo izgubit,mislim kad će nekog intersovati samo pobjede,glasam za klopa kao idučeg selektora ;)))
I Bernd Stange je obecavao pobjede pa se na kraju usra k'o grlica.
Obecanje ludom radovanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 12:04

znači nema hasagića, mravca, bešića, vranješa, štilića, muslimovića, zeca...

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 12:19

dakle nešto ovako?

..................begović..............

..zahirović..pandža...spahić...papac..

..............rahimić...salihović........

...pjanić...........misimović.....lulić...

.......................džeko..................

klupa: šehić, mujdža, jahić, medunjanin, ibričić, alispahić, maletić, ibišević

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 12:22

Ciscenje terena.Nesto prekontavam sto mu Vranjes nikako nije sjeo i Maletic dobija poziv.
Vjerovatno sto je Vranjes fokusiran na defanzivu dok ga u ofanzivi vecinom slucaja mozes zaj,ovaj zaboraviti.
Maletic itekako zna povuci loptu naprijed i relativno je brz.Nesto kao Lulic samo sa suprotne strane.
Mujdza je naravno tu bolji ali zavisi koliko ce biti spreman.
Sto se Rahimica tice tek kad se oprosti,onda cemo da vidimo rupcagu u defanzivnom redu.Zato boga moliti da ovaj produzi makar jos jednu godinu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2012, 12:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 17 feb 2012, 12:23

dzonvejn je napisao/la:dakle nešto ovako?

Čini mi se da će Miske na klupu, a Ibišević od prve minute ali vidjećemo još.

“Ne želimo se obrukati jer igramo protiv Brazila. Stoga sam odlučio da zovnem najjače snage jer ne želim ništa eksperimentisati”, istakao je Sušić, dodavši da će se Brazilu suprotstaviti sa dva napadača:

“Već sada tražimo ekipu za kvalifikacije za SP 2014. Naravno da je teško obećati dobar rezultat, ali je sigurno da bi nam poraslo samopouzdanje ukoliko bi ostali neporaženi. Vjerovatno ću igrati sa dva napadača, baš kao i u većini utakmica kvalifikacija".

Na pitanje zbog čega nije bilo novih imena na spisku, popularni Pape je naglasio:

“Pratio sam sve igrače i razmišljao o članovima U 21 selekcije, Stefanoviću i Višći. No, u razgovoru sa Vladom Jagodićem, selektorom mlade reprezentancije, shvatio sam kako su mu oni potrebniji da bi protiv Srbije imao najjači tim na raspolaganju”. Pozvao sam Mujdžu, bez kojeg ne mogu zamisliti tim. Neka dođe, pa ćemo vidjeti da li može igrati. Alispahića pratim neko vrijeme i vidjećemo hoći li nam biti od koristi u narednom periodu. Šehić se ustalio na golu i dobio je prednost u odnosu na Hasagića, koji ne trenira niti brani i Avdukića koji odlazi u Iran", kaže Pepe.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 feb 2012, 12:29

Ne mogu da vjerujem da nema Mravca :? Da li to konacno znaci da je Pape dosao pameti da ovaj nije za reprezentaciju :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 12:35

Adi_Zepce je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nema Mravca :? Da li to konacno znaci da je Pape dosao pameti da ovaj nije za reprezentaciju :mrgreen:
Baka,Muzurovic,Kodro,Ciro po tvom nisu bili dosli pameti jer su i oni pozivali Mravca. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 17 feb 2012, 12:41

Nesto sad kontam kako bi bilo da igramo tzv. "jelka" formaciju, 4-3-2-1? Nesto poput ovoga:

---------------------------Begovic-------------------------------

Mujdza/Jahic/Zahirovic----Pandza------Spahic------Papac

----------Lulic------------Rahimic-------Salihovic-------------

-----------------Pjanic-------------Misimovic------------------

---------------------------Dzeko---------------------------------

Ovako bi imali malo jacu odbranu, Lulic i Salihovic bi isli naprijed kad imamo posjed lopte, Pjanic i Misimovic bi imali slobodu da se krecu po cijeloj sredini terena. Sta velite?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 feb 2012, 12:43

harishp je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nema Mravca :? Da li to konacno znaci da je Pape dosao pameti da ovaj nije za reprezentaciju :mrgreen:
Baka,Muzurovic,Kodro,Ciro po tvom nisu bili dosli pameti jer su i oni pozivali Mravca. :roll:
Bgt kako su ga zvali Muzur,Kodro i Baka,ako je debitovao protiv Armenije (4:1) u kvalifikacijama ?.
I ako su ga zvali ranije bio je i mladji,mozda je mogao napredovati u karijeri ovako sa 30 godina dalje od Matesburga i ovog ne moze.Sansu zasluzuju mladi igraci poput Cocalica,Zukanovica itd.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 feb 2012, 12:51

maxuz baxuz je napisao/la:Nesto sad kontam kako bi bilo da igramo tzv. "jelka" formaciju, 4-3-2-1? Nesto poput ovoga:

---------------------------Begovic-------------------------------

Mujdza/Jahic/Zahirovic----Pandza------Spahic------Papac

----------Lulic------------Rahimic-------Salihovic-------------

-----------------Pjanic-------------Misimovic------------------

---------------------------Dzeko---------------------------------

Ovako bi imali malo jacu odbranu, Lulic i Salihovic bi isli naprijed kad imamo posjed lopte, Pjanic i Misimovic bi imali slobodu da se krecu po cijeloj sredini terena. Sta velite?
Ja licno nebi volio ovo vidjeti, zbog toga sto Brazilci su izuzetno jaki u polu kontrama, a kad bi Lulic i Salihovic krenuli u napad ostao bi samo Rahimic da stiti zadnju liniju. Bolje nam sluzi 4-2-3-1 zbog tipa igraca sto imamo.

Begovic
Mujdza Pandza Spahic Papac
Rahimic Salihovic
Pjanic Misimovic Lulic
Dzeko

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 feb 2012, 12:57

dzonvejn je napisao/la:dakle nešto ovako?

nije lose :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2012, 12:59

Samo da ne bude kao protiv Portugala, igra u krug, a nikako do protivnickog gola. Ja bih Ibisevica stavio od pocetka, pa kud pukne, nek pukne, samo je prijateljska. Ibi je upravo u dobroj formi i nabrusen, mogao bi najzad Dzeki stvoriti prostora, a ne da mu se neko natakari citavu utakmicu na glavu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2012, 13:04

Adi_Zepce je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Bgt kako su ga zvali Muzur,Kodro i Baka,ako je debitovao protiv Armenije (4:1) u kvalifikacijama ?.
I ako su ga zvali ranije bio je i mladji,mozda je mogao napredovati u karijeri ovako sa 30 godina dalje od Matesburga i ovog ne moze.Sansu zasluzuju mladi igraci poput Cocalica,Zukanovica itd.
Debitirao(zaigrao)i pozivan,ponekad nije isto.
A sto ti rece u vezi onog drugog mozda,bas tako mozda vazi i za ove ''mlade' koji bas i nisu rosno cvjece.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2012, 13:07

Evo sta jos govori za eventualnu formaciju sa 2 napadaca:
Treba pripremati ekipu za kvalifikacije, u kojima ćemo od 10 utakmica sigurno osam igrati sa dvojicom napadača - kaže Sušić.
Pitam se protiv koga cemo igrati samo sa jednim napadacem. Slovacima ili bunkerasima Grcima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 feb 2012, 13:12

Principatus je napisao/la:Evo sta jos govori za eventualnu formaciju sa 2 napadaca:
Treba pripremati ekipu za kvalifikacije, u kojima ćemo od 10 utakmica sigurno osam igrati sa dvojicom napadača - kaže Sušić.
Pitam se protiv koga cemo igrati samo sa jednim napadacem. Slovacima ili bunkerasima Grcima.
Htio je da kaze "Prvih 8 cemo pobijedit a za ostale dvije cu da popunim vezni redi s Viscom, Stevanovicem, Lulicem, Pjanicem, Salihovicem" :mrgreen:

.............Dzeko.............
Visca...Lulic....Pjanic...Stevanovic
.............Salihovic................
Papac....Spahic...Pandza....Mujdza

How sexy :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: AÐ_Official, dana/u 17 feb 2012, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 17 feb 2012, 13:12

Principatus je napisao/la:Evo sta jos govori za eventualnu formaciju sa 2 napadaca:
Po nekoj mojoj logici: Da, u gostima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 13:16

Rekao je da neće nikoga novog pozivati, et mogao je Cocalića i Višću al hajd...

Begović

Jahić Pandža Spahić Papac

Zahirović Rahimić

Pjanić Misimović Lulić

Džeko

Ovako bih ja počeo imali bi pokretljiv vezni red sa Zahirovićem i Pjanićem + ofanzivni Lulić
Odbranu iskusnu i stamenu a u isto vrijeme sposobnu da zaustavi nasrtaje goropadnih Hulka i Neymara i Ronaldinha
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 17 feb 2012, 13:20

ljudi! Ludi ste! Igramo protiv Dani Alvesa i THIAGA SILVA, NE MOZEMO DZEKO STAVITI SAM U NAPADU!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.