FK Krajina Cazin

delldell
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la delldell » 31 jan 2012, 16:10

paco05 je napisao/la:tacno nisam iz cazina, mozda nisam kompletan,,al logicno dolaskom ova dva igraca dali su puno za krajinu i zato se nalazite zasluzeno na 1 mijestu,,jos da niste prodavali ili davali 3 za 3 utakmice(bodove)bili bi daleko vise,,(steta);;odlazak jednog claca(vazan clan) iz uprave neznam bas ime,,dosta govori da nemate cilj PL;;tako da cete najvjerovatnije prodavati utekme da bi se doslo do para,,to je moje misljenje,,mozda se varam al vrijeme ce pokazati.neznem bas za muzgonju ako se nije dogovorio u zadnji 2-3 dana POZDRAV
Klub je to objavio, odnosno direktor kluba Emir Pajić da je Muzgonja dogovorio nastavak suradnje sa FK Krajina, ali kako se vratio i Edin Smajić mnogi misle kako zbog toga odlazi i Muzgonja.

Iz uprave koja je bila nije otišao nijedan VAŽAN član kako navodiš. Predsjednik uprave je još tu, jaka dva privatnika su još tu...
FK Krajina Cazin
‎Boris Muzgonja je dogovorio nastavak saradnje sa FK Krajina Cazin.
A sta ce se desiti u buducnosti, tj. za dan, dva ili tri, ne znamo, mozda Muzgonja i na kraju krajeva napusti Krajinu. Ne bi to bio neki hendikep za nas jer se vraća Smajić, a što se Premier lige tiče, naravno da nam to nije cilj, to niko ne smije ni reći

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 feb 2012, 14:44

U Krajinu došla još dva igrača, napadač Halid Delić i Amel Zec. Amel Zec (1989.) je došao na probu, igra poziciju lijevog i/ili desnog krilnog. Možda ostane, nakon par treninga će štab odlučiti.

Izvor http://www.facebook.com/profile.php?id=100001218862357" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 14:48

BaDa12 je napisao/la:U Krajinu došla još dva igrača, napadač Halid Delić i Amel Zec. Amel Zec (1989.) je došao na probu, igra poziciju lijevog i/ili desnog krilnog. Možda ostane, nakon par treninga će štab odlučiti.

Izvor http://www.facebook.com/profile.php?id=100001218862357" onclick="window.open(this.href);return false;
Amel Zec vam ne bi trebao biti nikakvo pojacanje. Sitan, nejak, ne bas brz, s loptom i nije bas najspretniji. Igrao za Slogu Gornji Vakuf nakon sto nije izborio mjesto u prvom timu Iskre. A bio je dvije sezone kod nas i dobijao prilike.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 03 feb 2012, 19:33

krajinu su definitivno napustali Šišić (Švicarska) i Arnes Brkić (krajišnik),kao i Tarik Okanović,ostali su svi tu.
Moželi mi ko reći nešto o Halidu Deliću,nekako mi je poznato to ime.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 08 feb 2012, 16:42

snježne pripreme Krajine,pojačanja,planovi...

" onclick="window.open(this.href);return false;

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 feb 2012, 15:22

bosnacazin je napisao/la:krajinu su definitivno napustali Šišić (Švicarska) i Arnes Brkić (krajišnik),kao i Tarik Okanović,ostali su svi tu.
Moželi mi ko reći nešto o Halidu Deliću,nekako mi je poznato to ime.
Ma Halid iga po turnirima za Gatu! visok momak ,veoma jak! mislim da je prije trenirao u jedinstvu, zadnje vrijeme je bio u Hrvatskoj u nekom manjem klubu!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2012, 16:19

vrebac86 je napisao/la:Ma Halid iga po turnirima za Gatu! visok momak ,veoma jak! mislim da je prije trenirao u jedinstvu, zadnje vrijeme je bio u Hrvatskoj u nekom manjem klubu!!
Ja sam odmah pretpostavljao da je to taj, ali nisam bio siguran, u malom nogometu je dobar, a sad za veliki ćemo vidjeti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 feb 2012, 16:26

juventus 0244 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Ma Halid iga po turnirima za Gatu! visok momak ,veoma jak! mislim da je prije trenirao u jedinstvu, zadnje vrijeme je bio u Hrvatskoj u nekom manjem klubu!!
Ja sam odmah pretpostavljao da je to taj, ali nisam bio siguran, u malom nogometu je dobar, a sad za veliki ćemo vidjeti.
Ma ja ga poznajem jos od dijetinjstva skupa smo igrali, nije los igrac, sad neznam jeli kalibar za nesto vise ali za sredinu tabele moze proci, ako bude voljan igrati. ;) ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 10 feb 2012, 11:49

Halid na treninzima veoma dobar,trudi se,bolji je od ovih nazovi spiceva sto ih sad imamo!:D
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 feb 2012, 12:09

Armin Abdihodžić dobio poziv za utakmicu mladih reprezentacija BiH i Srbije koja će biti odigrana 29. februara. ;)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 feb 2012, 16:05

Drago mi je što je Almin pozvan u mladu reprezenatciju, pored Kerana sigurno najbolji golman 1. lige FBIH.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 18 feb 2012, 18:55

Krajina odigrala prvu pripremnu utakmicu sa Primorcem iz Biograda.Završilo je 2-2,za krajinu zabili Mirvić i Ljeljek.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 feb 2012, 21:31

Abdihodžić ode?
Odlaskom Asmira Avdukića iz Borca koji je otišao u Persepolis (Iran), ostalo je upražnjeno mjesto na golu Banjalučana. Avdukića bi mogao naslijediti golman FK Krajine iz Cazina, Almin Abdihodžić.

Dobre igre u dresu Cazinjana koji se nalaze na liderskoj poziciji 1. Lige FBiH nisu mogle ostati nezapaženo. Prvo je selektor mlade reprezenacije BiH , Vlado Jagodić mladom i perspektivnom golmanu uručio poziv u reprezentaciju BiH (U21) za prijateljsku utakmicu protiv Srbije.
Nakon što je Avdukić napustio Borac, Banjalučani su krenuli u potragu za novim golmanom, a kao idealnu zamjenu vide upravo u mladom Abdihodžiću.
Almin je u Krajinu stigao prošlog ljeta iz bihaćkog Jedinstva i slovi za najboljeg golmana u ligi .
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 29 feb 2012, 19:47

izvještaj sa utakmice NK"VINODOL" - FK"KRAJINA" 2-3 ,koji je objavljen na facebook stranici Fk Krajine:

I poluvrijeme-ABDIHODŽIĆ,HUŠIĆ,MUZGONJA,PUŠKAR,ŠAHINOVIĆ,DŽELALAGIĆ,HALILOVIĆ,NUHANOVIĆ,ČAHTAREVIĆ,LJELJAK,MIRVIĆ

1-0 15 min Dedaj, 1-1 20 min. Šahinović

Krajina puno bolja,dominirala na terenu,stvarala šanse(Mirvić i Nuhanović) koje nije iskoristila da bi nakon jedne greške Šahinovića domaćini iznenada došli u vidstvo.5 min. kasnije Šahinović se iskupio za grešku nakon dobre akcije veznog reda i odigranog duplog pasa Šahinovića sa Ljeljakom ušao je u 16 m i preciznim udarcem pogodio gol domaćina.Krajina je prvo poluvrijeme dominirala na terenu,kontrolisala igru sa puno trke i kombinatorike.Bilo je prisutno grešaka u igri koje su i normalne s obzirom da Krajina nije trenirala na terenu duži period što je i glavni problem

II poluvrijeme-KARALIĆ(TATAREVIĆ),ČAUŠEVIĆ,PALIĆ,ŠAHINOVIĆ,HUŠIĆ,DIZDARIĆ,SELIMOVIĆ,NUHIĆ,REKIĆ,HALILOVIĆ,OMANOVIĆ,HOROZOVIĆ.

Drugo poluvrijeme slično prvome.Krajina i dalje dominirala,više držala loptu u svome posjedu a rezultat toga je i gol Selimovića u 65 min nakon odlične asistencije Dizdarića.U 75 min nakon kornera najviši u skoku je bio Hušić koji glavom pogađa golmana domaćina ali mu se lopta odbija do njega te je posprema u mrežu za 1-3.Poslije tog gola Krajina popušta malo pritisak i ležernije igra zadnjih 10 min što koriste domaćini i u 88 min nakon greške odbrane postižu gol za 2-3.U tim trenucima na golu je bio mladi Tatarević koji ne snosi krivicu za gol.

Sve u svemu jedna dobra partija Krajine protiv dobre ekipe Vinodola.

Ovom prilikom FK"KRAJINA" se zahvaljuje ekipi i ljudima iz NK"VINODOL" na ukazanom gostoprimstvu i dočeku a posebno treneru ekipe-bivšem igraču i treneru FK"KRAJINA" Ahmetu Kečaloviću Karetu koji je bio i inicijator ovoga susreta i tokom boravka ekipe bio citavo vrijeme na usluzi kako igracima tako i strucnom stabu

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 02 mar 2012, 20:07

Krajina-Podgrmeč 0-0,sljedeću utakmicu Krajina igra protiv prijedorskog Rudara.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 02 mar 2012, 23:23

Krajina Cazin-Podgrmeč Sanski Most 0:0
igralište u Krupi na Vrbasu
gledalaca:80
sudija:Robert Zrilić(Banja Luka)
FK KRAJINA:Karalić,Hušić,Muzgonja,Puškar,Šahinovic,Halilovic,Nuhanovic,Dizdaric,Čahtarević,Delić,Ljeljak,
još su igrali:Tatarevic,Račić,Zec,Omanovic,Mirvić,Mujezinovic,Dželalagic,Kahrić,kunovic.Trener M.Berberovic
FK PODGRMEČ:Hamzibegovic,Begovic,Husic,Šehovic,Fific,Kaltak,Jusovic,Podunavac,Karic,Krantic,Ališić,E.Habibovic,
još su igrali:Korlet,Rezic,Kuželj,Rizvan,Demiračaq,B.Hebibovic,Dedić,Mesic,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 mar 2012, 18:58

bosnacazin je napisao/la:Krajina-Podgrmeč 0-0,sljedeću utakmicu Krajina igra protiv prijedorskog Rudara.
Ne znam sta reci,osim da je zalosno sto Podgrmec niste mogli pobjediti :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 05 mar 2012, 23:22

Krajina odigrala još jednu utakmicu protiv Radnika iz Urije(tako nešto),uglavnom treća liga RS.Odigrali smo 0:0,slabo al' pošto su ovo pripremne rezultat je u drugom planu.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 14 mar 2012, 13:06

Po nekim neprovjerenim informacijama Elvis Mesic novi clan FK Krajina Cazin. Svaka cast ako je istina!

krajina1932
Kontakt:

Post Postao/la krajina1932 » 14 mar 2012, 14:48

FKKrajina je napisao/la:Po nekim neprovjerenim informacijama Elvis Mesic novi clan FK Krajina Cazin. Svaka cast ako je istina!
Istina Mesic je potpisao za Krajinu, jedan od najboljih igraca ove lige ako ne i najbolji, samo mi nista vise nije jasno u vezi Krajine,nema se ambicija za PL a dovodi se takav jedan igrac, koji sigurno kosta finih para...il se nesto krije od javnosti u Cazinu,jer da neko od ljudi iz uprave kaze da se zeli u PL, bilo bi vise gledalaca na stadionu i veca podrska navijaca...ovako se sve drzi na distanci,malo prica jedna pa druga...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.