FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Desole
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 16 feb 2012, 23:24

FK Sarajevo je napisao/la:Ne znam samo koliko je tacno,necu da dizem hajku :) .
neka senzacija ? :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 00:00

Sarajlijc@ je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Dajte na pm ime tog beka.
To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 dana :D .
Ma ne znas ni ti :mrgreen:
Zna. :lol:
I upravu je covek sto nece da vam kaze,da se ne bi izjalovilo pa ga posle napadali sto siri dezinformacije. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 feb 2012, 00:07

Joj suti popravili smo se vise nema mahalanja nikakvog i to mi se svidja 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 feb 2012, 00:10

Devil je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la: To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 dana :D .
Ma ne znas ni ti :mrgreen:
Zna. :lol:
I upravu je covek sto nece da vam kaze,da se ne bi izjalovilo pa ga posle napadali sto siri dezinformacije. ;)
Devile, jel' to i ti znas? :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2012, 00:27

Aha,al' obecao sam da necu nikome reci na forumu tako da ne morate bespotrebno trositi tastaturu da saljete PP da vam kazem ko je taj igrac. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 feb 2012, 00:34

Devile ne rise matere ti :mrgreen: Sta ima ti znas :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2012, 09:28

Sarajlijc@ je napisao/la:Devile ne rise matere ti :mrgreen: Sta ima ti znas :lol: :lol:
Ja mu rekao :mrgreen: :mrgreen: ,mislim potrazio vise informacija o igracu.Devil kaze ako dodje da smo dobili pravo pojacanje,ali nema potrebe o tome govoriti,do ponedjeljka bi se trebalo znati da li dolazi.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 17 feb 2012, 10:23

Vidić nam stiže :D samo sutit :)

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 feb 2012, 11:06

Evo vam i sportski direktor podnio ostavku.Ja kod vas cirkusa
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2012, 11:08

Šteta, velika. :mrgreen: Njegova ostavka može u rubriku "pojačanja".
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

TeraNova
Kontakt:

Post Postao/la TeraNova » 17 feb 2012, 11:12

BLU SKY je napisao/la:Evo vam i sportski direktor podnio ostavku.Ja kod vas cirkusa
Ko nam prica,idi popraljaj onaj cumez sto vam se srusio :lol: Ostavka Hadzialagica je veliko pojacanje za nas,ta funkcija je neprotrebna i gasi se,Jovic ce biti i trener i sportski direktor ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 feb 2012, 11:15

BLU SKY je napisao/la:Evo vam i sportski direktor podnio ostavku.Ja kod vas cirkusa
jesi dotrcao da to napises,a veze nemas..cccc nek komsije crkne krava..da imas o cemu "kenjat".. :roll: :roll:
razocarao si me i kao covjek i kao forumas.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2012, 11:21

Nadam se da njegova ostavka automatski znači i gašenje ove funkcije.
Doduše, treba i Senzaciji priznat jednu stvar, pretvorio je utorak u najiščekivaniji dan u sedmici :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 feb 2012, 11:29

VanBasten je napisao/la:Nadam se da njegova ostavka automatski znači i gašenje ove funkcije.
Doduše, treba i Senzaciji priznat jednu stvar, pretvorio je utorak u najiščekivaniji dan u sedmici :mrgreen:
za moj ukus u sarajevu je previse nestabilna situacija... stalno neke ostavke, smjene itd...
You are someone else I am still right here

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 17 feb 2012, 11:54

Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanje :? a do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 feb 2012, 11:55

nit se radujem nit tugujem za ovim sto se dogodilo i sto ce se dogadjat kod vas...
al mi je smijesno da kod vas cim neko da ostavku i samim time napusti brod koji tone vi dodjete i kazete nije valjao itd....
cuj ugasice se funkcija LOOOOL daj ba basten ne lupaj bolan ni ti dosta je i tebe

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 17 feb 2012, 12:19

FK Sarajevo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Devile ne rise matere ti :mrgreen: Sta ima ti znas :lol: :lol:
Ja mu rekao :mrgreen: :mrgreen: ,mislim potrazio vise informacija o igracu.Devil kaze ako dodje da smo dobili pravo pojacanje,ali nema potrebe o tome govoriti,do ponedjeljka bi se trebalo znati da li dolazi.
Znači dolazi (ili je igrao) iz Srbije :D

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 17 feb 2012, 12:38

Hoomer je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanje :? a do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica :mrgreen:
Ponavlja Jović staru svoju priču čojk hoće da bude trener-menadžer uspio je iz Zrinskom "ko fol" ukinut funkciju sp. direktora i maknut Džidića koji mu je sa Bakom stvorio Zrinski kojeg je Jović dovođenjem svojih igrača doveo do skoro ispadanja iz lige ali sreća pa su ga na vrijeme maknuli, istu priču je uspio "prodat" nama u Gradačcu (kako će on Zvijezdu dovest do Evrope) uspio je svojom pričom i kod nas ukinut funkciju direktora i maknut Cvitkušića jer mu je on smetao kod dovođenja igrača, pobjego je iz Zvijezde kad je dobio prvu ponudu jer mu je Zvijezda bila rezervna opcija, sad mu i kod vas smeta Hadžialagić... a iza toga stoji Jović.
Zadnja izmjena: Zmajjj, dana/u 17 feb 2012, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2012, 12:48

fera je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nadam se da njegova ostavka automatski znači i gašenje ove funkcije.
za moj ukus u sarajevu je previse nestabilna situacija... stalno neke ostavke, smjene itd...
Ah, svakako.
Međutim u ovom trenutku na njegovu ostavku gledam kao na pozitivnu stvar. Insan je bio potpuni promašaj u svakom pogledu. Druga stvar, lično smatram da je ta funkcija sama po sebi nepotrebna. Eh sad, ako ej ostavka Senzacije najava nekih novih odlazaka, onda je to druga stvar. Međutim, kako čujem ne radi se o tome.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2012, 12:53

Zmajjj je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanje :? a do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica :mrgreen:
Ponavlja Jović staru svoju priču čojk hoće da bude trener-menadžer uspio je iz Zrinskom "ko fol" ukinut funkciju sp. direktora i maknut Džidića koji mu je sa Bakom stvorio Zrinski kojeg je Jović dovođenjem svojih igrača doveo do skoro ispadanja iz lige ali sreća pa su ga na vrijeme maknuli, istu priču je uspio "prodat" nama u Gradačcu (kako će on Zvijezdu dovest do Evrope) uspio je svojom pričom ukinut funkciju direktora i maknut Cvitkušića jer mu je on smetao kod dovođenja igrača, pobjego je iz Zvijezde kad je dobio prvu ponudu jer mu je Zvijezda bila rezervna opcija, sad mu kod vas smeta Hadžialagić a iza toga stoji Jović.
Kad nas je prvobitno odbio pisali ste o njemu mitove ravne grčkim. Sad ga pljujete. Mislim, daj malo obraza majka mu stara :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, nedimmmm1337 i 5 gostiju.