neka senzacija ?FK Sarajevo je napisao/la:Ne znam samo koliko je tacno,necu da dizem hajku.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
neka senzacija ?FK Sarajevo je napisao/la:Ne znam samo koliko je tacno,necu da dizem hajku.
Zna.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ne znas ni tiFK Sarajevo je napisao/la:To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 danaSarajlijc@ je napisao/la:Dajte na pm ime tog beka..
Devile, jel' to i ti znas?Devil je napisao/la:Zna.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ne znas ni tiFK Sarajevo je napisao/la: To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 dana.
![]()
I upravu je covek sto nece da vam kaze,da se ne bi izjalovilo pa ga posle napadali sto siri dezinformacije.
Ja mu rekaoSarajlijc@ je napisao/la:Devile ne rise matere tiSta ima ti znas
![]()
Ko nam prica,idi popraljaj onaj cumez sto vam se srusioBLU SKY je napisao/la:Evo vam i sportski direktor podnio ostavku.Ja kod vas cirkusa
jesi dotrcao da to napises,a veze nemas..cccc nek komsije crkne krava..da imas o cemu "kenjat"..BLU SKY je napisao/la:Evo vam i sportski direktor podnio ostavku.Ja kod vas cirkusa
za moj ukus u sarajevu je previse nestabilna situacija... stalno neke ostavke, smjene itd...VanBasten je napisao/la:Nadam se da njegova ostavka automatski znači i gašenje ove funkcije.
Doduše, treba i Senzaciji priznat jednu stvar, pretvorio je utorak u najiščekivaniji dan u sedmici
Znači dolazi (ili je igrao) iz SrbijeFK Sarajevo je napisao/la:Ja mu rekaoSarajlijc@ je napisao/la:Devile ne rise matere tiSta ima ti znas
![]()
![]()
,mislim potrazio vise informacija o igracu.Devil kaze ako dodje da smo dobili pravo pojacanje,ali nema potrebe o tome govoriti,do ponedjeljka bi se trebalo znati da li dolazi.
Ponavlja Jović staru svoju priču čojk hoće da bude trener-menadžer uspio je iz Zrinskom "ko fol" ukinut funkciju sp. direktora i maknut Džidića koji mu je sa Bakom stvorio Zrinski kojeg je Jović dovođenjem svojih igrača doveo do skoro ispadanja iz lige ali sreća pa su ga na vrijeme maknuli, istu priču je uspio "prodat" nama u Gradačcu (kako će on Zvijezdu dovest do Evrope) uspio je svojom pričom i kod nas ukinut funkciju direktora i maknut Cvitkušića jer mu je on smetao kod dovođenja igrača, pobjego je iz Zvijezde kad je dobio prvu ponudu jer mu je Zvijezda bila rezervna opcija, sad mu i kod vas smeta Hadžialagić... a iza toga stoji Jović.Hoomer je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanjea do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica
Ah, svakako.fera je napisao/la:za moj ukus u sarajevu je previse nestabilna situacija... stalno neke ostavke, smjene itd...VanBasten je napisao/la:Nadam se da njegova ostavka automatski znači i gašenje ove funkcije.
Doduše, treba i Senzaciji priznat jednu stvar, pretvorio je utorak u najiščekivaniji dan u sedmici
Kad nas je prvobitno odbio pisali ste o njemu mitove ravne grčkim. Sad ga pljujete. Mislim, daj malo obraza majka mu staraZmajjj je napisao/la:Ponavlja Jović staru svoju priču čojk hoće da bude trener-menadžer uspio je iz Zrinskom "ko fol" ukinut funkciju sp. direktora i maknut Džidića koji mu je sa Bakom stvorio Zrinski kojeg je Jović dovođenjem svojih igrača doveo do skoro ispadanja iz lige ali sreća pa su ga na vrijeme maknuli, istu priču je uspio "prodat" nama u Gradačcu (kako će on Zvijezdu dovest do Evrope) uspio je svojom pričom ukinut funkciju direktora i maknut Cvitkušića jer mu je on smetao kod dovođenja igrača, pobjego je iz Zvijezde kad je dobio prvu ponudu jer mu je Zvijezda bila rezervna opcija, sad mu kod vas smeta Hadžialagić a iza toga stoji Jović.Hoomer je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog šupljiranja tipa njegova ostavka za nas veliko pojačanjea do jucer je sve ok. bilo niti se ko žalio niti bilo ko imao prigovor na njegov rad, Jović trener i sportski direktor !? moze samo kod vas, da je trener i menadzer pa ok. ali trener i sportki direktor ne ide nikako, neka bude onda i trener,sportski direktor,trener golmana, fizoterapeut, ekonom itd. posto ste u besparici svakako da ce te ustediti "velike" pare, mislim do pocetka sezone dvadesetak dana a vi kvazi "pojačanja" doveli i jos se nadate necemu bgm bit ce vec na pocetku sezone novih epizoda urnebesne komedije "Viza za Evropu i borba za opstanak" u režiji Irfana Redzepagica