28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Ma tepam im brate 

-
- Kontakt:
stvarno ovo nece biti na BHT1? sramota
Toliko sam patio sto nisam mogao ici u Francusku i gledati tu nasu veliku utakmicu, ali evo ukazala mi se prilika da idem u Svicarsku i da gledam nasu BiH kako igra sa velikim Brazilom..uhhh..jedva cekam
) plus sto su na drugoj strani moj Jonas i Diego Alves iz Valencije
)

Meni svi ludokravasi ili ti Veliko Britanci Atkinsoni (zato sto mi lice na mister grah) ko i Chelzijovcima Ovrebrovi.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Protiv Francuske nam je sudio Craig Alexander Thompson.harishp je napisao/la:Dzeko je to trebao rijesiti vec u prvom poluvremenu.Onolike neiskoristene sanse su nam morale na kraju dohakati.Principatus je napisao/la:Kako smo ih tu razvlacili, Lulic po ljevoj, Mujdza po desnoj sa Pjanicem i Miske kroz sredinu. Nismo imali sta da izgubimo i igrali smo kao protiv Luxa, a cim smo dali gol...
Pa su onda i Atkinson i Platimi mogli svirati qurcu,a ne penal.
@ahmic
Nisu oni Zmajići nego Zmajevi.![]()
Yebes mu prezime,bitna je poenta,,cudi me da Mishelu nisi nasao greskicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra Pape objavljuje spisak.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nisam je ni tražio...
Nezz šta je Safet mislio pod onim da ćemo protiv Brazila igrati u najjačem sastavu koji bude na raspolaganju, mislim da li on misli staviti u igru nove igrače jer ih već smatra boljim od ovih koji su već upisali nastup za "A" ili želi igrati "na sigurno" sa već provjerenim igračima...
Nezz šta je Safet mislio pod onim da ćemo protiv Brazila igrati u najjačem sastavu koji bude na raspolaganju, mislim da li on misli staviti u igru nove igrače jer ih već smatra boljim od ovih koji su već upisali nastup za "A" ili želi igrati "na sigurno" sa već provjerenim igračima...
Mislim da je i glupo da ubaci nove protiv Brazila !Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nisam je ni tražio...
Kad vec igramo protiv jednog super jakog i atraktivnog tima, veci je rizik nego korist ubacit novog. Safet je izjavio da ce igrati igraci koji su iznjeli protekle kvalifikacije. Gledaj realno, jel i jedan od tih "novih" ranije igrao u repki nije - niti se poznaje sa ostalim niti je moguce za kratko vrijeme da se uhoda.
Strpi te se vec od Meksika vjerovatno dolaze nova imena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Na spisku nece biti iznenadjenja,jer je selektor vec nekoliko puta rekao da ne bi bilo pravedno igracima koli su na svojim ledjima iznijeli prosli ciklus,uskratiti jednu tako veliku utakmicu 
Avaz

Avaz

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Sad bas procitah taj clanak u Avazu. Pape planira igrati sa dva napadaca. Znaci 4-4-2. I to u vecini utakmica kvalifikacija. Hmmm. Jesmo li mi ekipa za toga? Ja bih prije stavio Ibisevica na desnu stranu u 4-2-3-1 formaciji s tim da bi on im'o iskljucivo ofanzivnu ulogu, a potpora nazad jedan DM. Ali sta ja znam.
P.S. U koja doba je presica? Znal' ko?
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
11h.maxuz baxuz je napisao/la:Sad bas procitah taj clanak u Avazu. Pape planira igrati sa dva napadaca. Znaci 4-4-2. I to u vecini utakmica kvalifikacija. Hmmm. Jesmo li mi ekipa za toga? Ja bih prije stavio Ibisevica na desnu stranu u 4-2-3-1 formaciji s tim da bi on im'o iskljucivo ofanzivnu ulogu, a potpora nazad jedan DM. Ali sta ja znam.

- Goalgetter
- Kontakt:
Nije mi bas ovaj spisak po ukusu, zbog odbrane, pa pozvao je samo 4 defanzivca, od kojih su 3 spremna, Mujdza sigurno nece igrati 90 min. Valjda opet planira krpiti poziciju desnog beka Zahirovicem
.
Koliko toliko pozitivno je, sto je izostavio Avdukica, Mravca i Muslimovica, ali Stilica i Zeca, neznam.. Ocito da za Meksiko planira pozvati par novih igraca, umjesto Stilica i Zeca.

Koliko toliko pozitivno je, sto je izostavio Avdukica, Mravca i Muslimovica, ali Stilica i Zeca, neznam.. Ocito da za Meksiko planira pozvati par novih igraca, umjesto Stilica i Zeca.
valjda je mogao uputiti barem poziv barem jednom od stopera kojeg su mu nudili novinari i mi forumasi! a Maletic? pa zar opet!?
Volim te Bosno!!!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Pa šta hoćete više, izostavio je Mravca, Muslimovića, Zeca, Štilića i Avdukića, pozva će par novih igrača u sljedećoj prijateljskoj...xavi26 je napisao/la:valjda je mogao uputiti barem poziv barem jednom od stopera kojeg su mu nudili novinari i mi forumasi! a Maletic? pa zar opet!?
I mene brine samo taj desni bek. Šta je više sa Vranješom
Maletić suvišan.

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Iako je rek'o da cemo vjerovatno igrati sa dva napadaca, Susic je pozv'o samo Dzeka i Ibisevica. To mi se nikako ne rimuje. Izgleda da je bilo samo mazanje ociju. Znaci ipak 4-2-3-1. Jos jedna stvar sto skripi kod mene je (k'o sto rece @Goalgetter) malo odbrambenih igraca. Treb'o je bar jos jednog pozvati, nije vazno koga. Medjutim dobra stvar je sto su samo dva golmana i da je Sehic jedan od njih. Nije da nevolim Hasagica i Avdukica, ali je Sehic realno u ovom trenutku bolji od obadvojice.
-
- Kontakt:
Ako se ne varam Sanel Jahic je takodjer stoper...? Drago mi je sto je Mehmed Alispahic dobio ponovo poziv poslije povrede ruke. Decko je vrlo zahvalan igrac i moze igrati na vise pozicija u veznom redu, sto nama izuzetno dosta znaci. Jos nije lose spomenut da Mehmed Alispahic je brzi od svih veznih igraca sem Lulica.Goalgetter je napisao/la:Nije mi bas ovaj spisak po ukusu, zbog odbrane, pa pozvao je samo 4 defanzivca, od kojih su 3 spremna, Mujdza sigurno nece igrati 90 min. Valjda opet planira krpiti poziciju desnog beka Zahirovicem.
5 defanzivni
11 vezni
2 napadaca
Zadnja izmjena: AÐ_Official, dana/u 17 feb 2012, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Marseille84
- Kontakt:
Je*o li te Dzekamaxuz baxuz je napisao/la:Iako je rek'o da cemo vjerovatno igrati sa dva napadaca, Susic je pozv'o samo Dzeka i Ibisevica. To mi se nikako ne rimuje. Izgleda da je bilo samo mazanje ociju. Znaci ipak 4-2-3-1. Jos jedna stvar sto skripi kod mene je (k'o sto rece @Goalgetter) malo odbrambenih igraca. Treb'o je bar jos jednog pozvati, nije vazno koga. Medjutim dobra stvar je sto su samo dva golmana i da je Sehic jedan od njih. Nije da nevolim Hasagica i Avdukica, ali je Sehic realno u ovom trenutku bolji od obadvojice.

Nije los spisak konacno je pape neke igrace izostavio. Samo jos da je Izbacio Maketica i Rahimica a mozda ostavio Zeca i Stilica bilo bi odlicno. Al mislim da ce ovo biti oprostajna tekma za Rahimica u dresu reprezentacije.
Ocekivan spisak, i drago mi je sto je izostavio Mravca, Zeca, Muslimovica, Stilica.
Od Mexika idu nova imena, Cocalic i mozda jos 2-3 igraca.
Od Mexika idu nova imena, Cocalic i mozda jos 2-3 igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a zasto tog nekog nije mogao pozvati i sada, pa ga na treningu ocijeniti, pa na novoj prijateljskoj pozvati nekog drugog, pa tom nekom novom dati i sansu na utakmici...ali dobro, bice da pametujem, ko sam ja na kraju krajeva, rezultati ce biti mjerilo moga misljenja!! ali i pored toga, igraci koje imamo svakako zasluzuju respekt, barem po klubovima za koje nastupaju..NK/RK Krivaja je napisao/la:Pa šta hoćete više, izostavio je Mravca, Muslimovića, Zeca, Štilića i Avdukića, pozva će par novih igrača u sljedećoj prijateljskoj...xavi26 je napisao/la:valjda je mogao uputiti barem poziv barem jednom od stopera kojeg su mu nudili novinari i mi forumasi! a Maletic? pa zar opet!?
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.