Chicago Bulls
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Pa sutni je neko je...la vas ona
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vodili ljudi 1 razlike nakon sto smo mi vodili 16 nevjerovatno
...James nas nekako izvleci lik je solidna igrac za klupe moze pricat ko sta hoce...mislim fakat ebo mater ako ga nakon 10 dana ponovo poslaju nazad bili bi pravi idioti

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako STABILNO izgledamo sa ovim Jamesom u line/up-u.
Svaka cast! BRAVO MIKE !
Svaka cast! BRAVO MIKE !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sutnut Lucasa, a ostaviti Jamesa, kakvu loptu za Denga posla... pa za Booza kakva raketa 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Koji no look pass Mike/a!
RONDO SUCKS! Nisu mu zaboravili !

RONDO SUCKS! Nisu mu zaboravili !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ori se Rondo sucks
....Mike asistira jako fino i jako pametnu kosarku igra..vidi se da je veteran..lik jednostavno ne srlja trazi pametnu soluciju da uposli nekoga ko ce zavrsiti napad....ponovo smo napraivli 10:0 protiv Bostona i izgledamo kao veterani, a zapravo ovaj Boston bi trebao ovako da izgled au ovim trenutcima..Boozer ima jako finu utkamicu, smo ono nije smjeo profulat
..Noah takodjer, ali maloprije profula obadva slobodna

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
opet cemo mi naci nacin da ovo prokockamo do kraja ne sumnjam 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- L' Imperator
- Kontakt:
I meni se ciniSaltCityAttack je napisao/la:opet cemo mi naci nacin da ovo prokockamo do kraja ne sumnjam

#samoRudar #zauvijek
- Titova-Juga
- Kontakt:
Izgubimo li ovo, nema me vise na forumu!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo Mike jos jedna asistencija.
Drive safe guys in green!
Drive safe guys in green!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije jos gotovo ima 40 sekundi, Watson in, sad odbranu odigrati i sacuvati prednost
EDIT: E sad je gotovo
Booz 23p, 15 reb, Deng 23p, 10 ass, Noah 15p, 15reb
EDIT: E sad je gotovo

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Deng poludio sa asistencijama
opet veceras 10+ ast 
Deng 23p,10 ast, 4 skoka,
Boozer 23p,15 skokova,5 asistencija...odlicna utakmica , samo onaj promasaj ga je ebao pravo
Noah 15p,16 skokova(8 ofanzivnih), 2 blokade...jos jedna odlicna partija Noaha koji u zadnje vrijeme igra odlicno i ako je slabo poceo utkamicu sa par profulanih zicera
Mike James 8p 6 asistencija za 17 minuta i covjek ne srlja jednostavno odigrao je finu partiju nocas.
Watson 11p
Sve u svemu losa utkamica jako sam nezadovoljan vecerasnjim izdanjem, ali pobjeda je pobjeda ebiga

Deng 23p,10 ast, 4 skoka,
Boozer 23p,15 skokova,5 asistencija...odlicna utakmica , samo onaj promasaj ga je ebao pravo

Noah 15p,16 skokova(8 ofanzivnih), 2 blokade...jos jedna odlicna partija Noaha koji u zadnje vrijeme igra odlicno i ako je slabo poceo utkamicu sa par profulanih zicera

Mike James 8p 6 asistencija za 17 minuta i covjek ne srlja jednostavno odigrao je finu partiju nocas.
Watson 11p
Sve u svemu losa utkamica jako sam nezadovoljan vecerasnjim izdanjem, ali pobjeda je pobjeda ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dajte ba pa ovo i djeca citaju svaki komentar te majku ovom te ocu onom.Pa ako sad necemo bit zadovoljni kad cemo.Prvi omjer ,prvi u asistencijama,drugi u skkovima ,ponajbolja odbrana lige.Sve to uz povrede i dosta tekmi bez DR1.Zamislite omjer Heata da im je ovoliko falio James ili OCT bez Duranta.
Jutros udjoh prvo na forum i uz vase onoliko psovanje pomislih poderali ih 20 razlike.Pa nismo ovoliko trazili mane ekipi kad su jedva u play off ulazili.Dajte malo vise postivanje prema igracima koji nam donose ovako lijepe rezultate.Dobit Bostona sa 3 igraca iz kuce slavnih plus Rondo nije mala stvar.Jos bez DR1.Niko ne napisa sinoc bilo sta od statsa omjer skokova,gresaka,asista itd.Dajte da nam komentari poslije tekmi budu ko nekad da neko ko nije gledao malo dobiju uvid u utakmicu.Sinoc Booz fenomanalan protiv onakve odbrane 11-15 sut,ali vise se spominje jedan profulan zicer ja mislio 5 ih profulo koliko ga napadoste.
Ajmo malo pozitive i malo vjerovat treneru i ekipi.Ko zna mozda ove godine ponovo premase nasa ocekivanja.
Jutros udjoh prvo na forum i uz vase onoliko psovanje pomislih poderali ih 20 razlike.Pa nismo ovoliko trazili mane ekipi kad su jedva u play off ulazili.Dajte malo vise postivanje prema igracima koji nam donose ovako lijepe rezultate.Dobit Bostona sa 3 igraca iz kuce slavnih plus Rondo nije mala stvar.Jos bez DR1.Niko ne napisa sinoc bilo sta od statsa omjer skokova,gresaka,asista itd.Dajte da nam komentari poslije tekmi budu ko nekad da neko ko nije gledao malo dobiju uvid u utakmicu.Sinoc Booz fenomanalan protiv onakve odbrane 11-15 sut,ali vise se spominje jedan profulan zicer ja mislio 5 ih profulo koliko ga napadoste.
Ajmo malo pozitive i malo vjerovat treneru i ekipi.Ko zna mozda ove godine ponovo premase nasa ocekivanja.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:Dajte ba pa ovo i djeca citaju svaki komentar te majku ovom te ocu onom.Pa ako sad necemo bit zadovoljni kad cemo.Prvi omjer ,prvi u asistencijama,drugi u skkovima ,ponajbolja odbrana lige.Sve to uz povrede i dosta tekmi bez DR1.Zamislite omjer Heata da im je ovoliko falio James ili OCT bez Duranta.
joj daj molim te pa nisi pratio tekmu, ali kad pratis onda isto tako reagujes nemoj zezati ba..Pa sta sad malo titu Boozeru reko da popusi, malo smo Brewera psovali,Lucasa i za losu igru kakve sad ima to veze?...pa igra je bila losa , na momente brilijantna , ali u sustini losa utakmica skroz ...Nista dema posto vidim da si se promjenio, da li je to sto nisi gledo utakmicu ne znam, ali necemo vise ni komentarisat utakmicu ovdje i to je to...a ko je ba Boozera napao? napisao tito da popusi, ja napisao u toku onog fulanja ljudi su napravili 11:2 i nismo ga nesto kritikovali, vec jednostavno kad ne ide ne ide onda i ono profulas...U prvih 3-4 minute smo 3-4 zicera cista profulali i jako lose otvorili utakmicu i normalno da ces biti ljut..samo eto ti si sad nesto drugaci od nas ebiga, a eto necemo vise izvini pokusat cemo pratiti tebe ebiga,a nesto mi se nakon ovog vala vise i ne komentarise ko zna i hocu li vise
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma radi sta hoces,sta se ljutis odmah ja sam isti ko i prije.A hoces li komentarista pa naravno da hoces kao da ces otic zbog mene.Uostalom nisi zbog mene tu vec zbog Bullsa.
Uostalom i pravila foruma su takva da se to zabranjuje ali eto tolerise se.
Ja sam uz ekipu 48 minuta,pogledaj sta sam poslije poraza u Bostonu pisao.Uostalom i sam Thibs radi na tom da budu ekipa koja igra 48 minuta isto.Tako da sacekate malo pa vidite,,a ne 3-4 minute lose igraju i odmah im sve na kamaru.
Gledam nesto proteklih sezona vazda su nas napadali da velicamo Bullse,precjenjujemo itd,ove sezone bolje misljenje o Bullsima imaju navijaci drugih ekipa.
Uostalom i pravila foruma su takva da se to zabranjuje ali eto tolerise se.
Ja sam uz ekipu 48 minuta,pogledaj sta sam poslije poraza u Bostonu pisao.Uostalom i sam Thibs radi na tom da budu ekipa koja igra 48 minuta isto.Tako da sacekate malo pa vidite,,a ne 3-4 minute lose igraju i odmah im sve na kamaru.
Gledam nesto proteklih sezona vazda su nas napadali da velicamo Bullse,precjenjujemo itd,ove sezone bolje misljenje o Bullsima imaju navijaci drugih ekipa.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Izvini molimte sto smo Lucasa kritikovali, , zato sto Brewer nas SG profulao 3-4 zicera ispod kosa i na kraju zato sto nismo igrali dobro..pa ko to kaze da mi nemamo fino misljenje o nasoj ekipi?...ja ovdje jos nikad nisam nikog vidjeo da je je za ikakvu losu partiju prigovorio Dengu,Rosu,Noahu,Gibsonu i td, pa nije ni sinoc ...To sto Lucasu se ospuje to je druga stvar, a ni Boozeru se ne psuje vec se onako kaze da nema mozga i mozda ono malo usput mu se sta zdrma
...sto to ti si citavo vrijeme bio drugaci od nas , odnosno evo od mene da prvo krenem od sebe ?...covjek ne moze reci da smo zadnjih 5 utakmica izgubili protiv playoff ekipa i odma imas lose misljenje o svojoj ekipi....normalno da nemam, ali logicno je da smo izgubili i da treba da te zabrine ta cinjenica i sinoc kako smo igrali da je bila koja druga ekipa da bogda bi dobili pa ti se sad ljuti koliko god hoces sto mislim tako jer je to realno po prikazanom sinoc ...Isticala su se tri igraca koja su nas odvela do pobjede Boozer,Noah i Deng fenomelani nema dalje , Mike James takodjer svaka cast covjeku treba da ostane tu, a da se kutarisemo Lucasa obavezno, jer ocigledno svojim divljanjem nervira vecinu nas i ako zna on proigrati finih akcija, ali ne moze niko gledati situacije gdje on zeli da glumi Rosa 
i jos nesto ne znaci da mi manje volimo od tebe ekipu ako pojedini nekad nesto ruzno kazemo ili ako nismo zadovoljni igrom...neko malo drugacije dozivljava ovu igru.. znaci neko se manje, a neko vise nervira, ali u sustini svi mi nasim momcima vjerujemo..Pa ja takodjer ne volim kad se Boozer kritikuje ali ja razumijem da je to samo trenutno u tim trenutcima kad momci izgube zivce

i jos nesto ne znaci da mi manje volimo od tebe ekipu ako pojedini nekad nesto ruzno kazemo ili ako nismo zadovoljni igrom...neko malo drugacije dozivljava ovu igru.. znaci neko se manje, a neko vise nervira, ali u sustini svi mi nasim momcima vjerujemo..Pa ja takodjer ne volim kad se Boozer kritikuje ali ja razumijem da je to samo trenutno u tim trenutcima kad momci izgube zivce

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 17 feb 2012, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ok za Lucasa on nije za Bullse sinoc je Noah 5-15 sutao i opet je Booz kritikovan a imao je 11-15.Ali znam Noah odbrana i sve to ga vadi.SaltCityAttack je napisao/la:Izvini molimte sto smo Lucasa kritikovali, , zato sto Brewer nas SG profulao 3-4 zicera ispod kosa i na kraju zato sto nismo igrali dobro..pa ko to kaze da mi nemamo fino misljenje o nasoj ekipi?...ja ovdje jos nikad nisam nikog vidjeo da je je za ikakvu losu partiju prigovorio Dengu,Rosu,Noahu,Gibsonu i td, pa nije ni sinoc ...To sto Lucasu se ospuje to je druga stvar, a ni Boozeru se ne psuje vec se onako kaze da nema mozga i mozda ono malo usput mu se sta zdrma...sto to ti si citavo vrijeme bio drugaci od nas , odnosno evo od mene da prvo krenem od sebe ?...covjek ne moze reci da smo zadnjih 5 utakmica izgubili protiv playoff ekipa i odma imas lose misljenje o svojoj ekipi....normalno da nemam, ali logicno je da smo izgubili i da treba da te zabrine ta cinjenica i sinoc kako smo igrali da je bila koja druga ekipa da bogda bi dobili pa ti se sad ljuti koliko god hoces sto mislim tako jer je to realno po prikazanom sinoc ...Isticala su se tri igraca koja su nas odvela do pobjede Boozer,Noah i Deng fenomelani nema dalje , Mike James takodjer svaka cast covjeku treba da ostane tu, a da se kutarisemo Lucasa obavezno, jer ocigledno svojim divljanjem nervira vecinu nas i ako zna on proigrati finih akcija, ali ne moze niko gledati situacije gdje on zeli da glumi Rosa
Ti porazi protiv play off ekipa pa neki su i bez DR1,bitan je play off.Sjecas se Bulls-Heat 4-0 u reg. sezoni a ko udje u finale.Tad im je bitnije.
To sto mi nismo isti to je super nebi ni valjalo da smo isti onda bi bili klonovi itd.Ja imam svoje misljenje ti svoje itd ,nema tu nista lose to nam daje sirinu.Bitno je da mi normalno komuniciramo i da se ne vrijedjamo.To je dobro.
A da sam zadovoljan ovom sezonom do sad jesam.Cak pocinjem razmisljat da ova ekipa moze dalje nego sto sam mislio.Sjetices se kako je bilo ruzno dobijes npr Boston a zines od Bobcatsa.Ove sezone toga nema melju ove slabije ekipe i to je super.Od jacih moras nekad izgubit.Ovoj ekipi samo fali rezervni play ali razigravac a ne tipa C.J.
I naravno zdrav Rip.
Ajde ba mozda ove ili iduce budes slavio titulu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hajd bola pa zna se na koga se zuga vecinom, ali u sustini je ono jako losa partija bila sinoc ko je gledao cijelu utakmicu, a salt sigurno zna o cemu pricam. Toliko zicera i katastrofalnog suta pogotovo u 1. pol. ne moze da te ne nasekira. To ne znaci da ne volimo svoje Bullse...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma znam ali sjecas se prosle sezone koliko su ruznih utakmica dobili,gade ti se za gledat a oni dobiju.Ove je jos manje takvih utakmica.Sjecam se prosle sezone prozivali ih na ESPN ono fol niko ne odigra ruznije utakmicu za gledat a da dobije.Tu na stranu igre DR1Titova-Juga je napisao/la:Hajd bola pa zna se na koga se zuga vecinom, ali u sustini je ono jako losa partija bila sinoc ko je gledao cijelu utakmicu, a salt sigurno zna o cemu pricam. Toliko zicera i katastrofalnog suta pogotovo u 1. pol. ne moze da te ne nasekira. To ne znaci da ne volimo svoje Bullse...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dema care nismo kritikovali Boozera...u onim trenutcima kad je on profulao kos prije toga imali smo 16 razlike, ali bas tad se ta prednost topila i igra je bila ocajna i taj njegov zicer je zacinio sve ono negativno sto se desavalo..nije niko sad mu nesto psovao ebiga, jer i do tada je imao dobru partiju...ma hajde necemo sad oko toga se vise raspravljat uglavnom idemo dalje, a izgleda da se ocekuje ubrzo povratak Rosa i Ripa
...Rip bi mogao prije all stara, ali najvjerovatnije ce poslije , jer nece biti potrebe da se trosi u ovih preostlaih par domacih utkamica

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.