Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
I Džeko je nedavno dvaput koliko ja znam počeo utakmicu, mislio sam i ja da će ući ili igrati od 1., sad ovako, pa će opet......
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 16 feb 2012, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Elegant je napisao/la:Ja sam misljenja da ce portiv Porta, Edin da odsjedi na klupi ! A sigurno ce igrati Nasri, Silva, Agurero, Baloteli*.
Ne bi me cudilo da i Tevez zaigra nakon ovog "pomirenja".

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
upravo to..Dzeko danas nije igrao zbog glupe taktike Mancinija,koje je ipak nekako demantovala sve nas,ali Porto nije zasluzio poraz to je sigurno! Dzeko mora biti strpljiv,i biti svjestan da do kraja nece igrati svaku utakmicu,usudit cu se reci da ce do kraja prvenstva i EL odigrati jos maximalno 10 utakmica..i neka da sve od sebe da ostavi sto bolji dojam kako bi na ljeto mogao otici u klub gdje ce ga postovati i gdje ce njegovi kvaliteti doci do izrazaja,kao sto bi to bio slucaj da igra u Interu,Juventusu,Milanu,Bayernu,Arsenalu.... vidjecemo sta ce biti,ali je Dzeko sasvim sigurno razocaran,gdje i ne bi bio..jedina utjeha su silni milioni koje zaradjuje u tom klubu i eto velika mogucnost da i u ovoj sezoni dodje do jednog ili dva trofeja,sto i nije mala stvar!THC je napisao/la:Sama njegova izjava: " Ne nadam se da ću igrati, sve govori"
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 16 feb 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
slažem se da edin nema isti tretman kao ova dva igrača ali aguero nije niti isti tip a Balo je ipak Mancinijevo dijete. To je kao da sada Plisek preuzme City!!!ZOI84 je napisao/la:Naravno da je nekad bilo i do Džeke, ali brate mili ne zabijaju svaku ni Kun, Balo, pa ih ne muštra ni približno kao DžekuMonolog je napisao/la:Džeko igra 90 minuta i ne zabije gol = krivi svi osim njega.
Džeko uđe u 2. poluvremenu = bolje da je igrao od samog početka ili da ga nije uvodio
Džeko ostane na klupi = Ne znam što ga nije uveo. Glupi Mancini.
4-IN-A-ROW
Balo je svojim ponasanjem,crvenim,zutim jako puno kostao ekipu.Tevez ma koliko ili ne bio kriv,on sa svojim odbijanjem ulaska u igru bi i kod Brace GG izgubio mjesto .Limuntos je napisao/la:znas sta je...posto mancini u svojoj ekipi ima 20 zvijezda od kojih ni jedan igrac ne vrijedi manje od 20 mil eura, oni svi moraju igrati...razlog ? da ne bude nezadovoljnih, jer su to ipak sve klasni igraci i hoce da igraju, a ne da 'lade muda na klupi...sta bi bilo da recimo u napadu igraju samo dzeko i aguero (u sustini su to i zasluzili, jer su najbolji napadaci i strijelci), sta onda sa balom i tevezom ? normala da bi se pobunili (ovaj drugi i jeste, pa ev nekako se vratio) i ko zna sta bi bilo...ovako, svi igraju, i ne samo u napadu...ev i kolarov, milner, johnson, de jong, savic itd...svi oni igraju pomalo...samo se hart ne mijenja...al jbg, taj mancinijev princip i nije nekad realan...na stranu to sto je edo nas, ipak je momak nadavao golova i podijelio asista, al dzaba...par tekmi ce igrat, al onda par tekmi i na klupu...i s tim se moramo pomirit, barem dok je mancini trener...il se eto pojedinci tjesite da ga je danas cuvao za revans i sve tako, dok jednom ne pocne tekmu....harishp je napisao/la:Pa koji ga je klinac onda dovodio.Golovi i asistencije sigurno nisu razlog za klupu,jer ih ima i vise nego dovoljno.Limuntos je napisao/la:sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za portosigurno ga i sad cuva za revans
![]()
jeste naivni, ljudi moji...
Dzeko je igrac kojeg svi normalni treneri boje kao protivnika i kojeg bi ga vecina zeljela da im je novcanik dublji.
Na osnovu minuta i neznanja Mancinija i odlican mu je ucinak,da ne govorim da je kod normalnog trenera koji zna maksimalno iskoristiti potencijal Dzeke.
Moj savjet mu je biti bezobrazan poput ibrahimovica ali sve u granicama pravilnika kluba.Dobro to skontati i od sad i ubuduce samo svoj posao.
Sto se tice tjesenja,to normalna konstatacija da ga je ko fol cuvao.Posto je ocito kod Mancinija sve nenormalno sva ta prica pada u vodu.
@Monolog Dzeko igra 90 minuta ili nesto manje,M.C izgubi zbog gresaka Savica ili takvih opet je kriv Dzeko po ''nekim strucnjacima''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jednostavno ga zabar ne voli i tu se sva prica zavrsava.
Moze on pricati koliko god hoce, da je Dzeko izuzetan napadac, da ima velike koristi od njega kad je to sve presipanje iz supljeg u prazno.
Ova rotacija ce dobrano uticati na Dzekinu formu ako vec odavno ne utice.
Moze on pricati koliko god hoce, da je Dzeko izuzetan napadac, da ima velike koristi od njega kad je to sve presipanje iz supljeg u prazno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omere ,ovo nije vise rotacija vec zayebancija.Omerbavarac je napisao/la:

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ubacice ga narednu utakmicu, tako da mozemo smatrati nekim vidom rotacije.harishp je napisao/la: Omere ,ovo nije vise rotacija vec zayebancija.
Za..bancija je ovo sve odavno postalo, od kako je Balotelli dosao na Etihad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mancini ga ne voli.
Eto, došli smo do najlogičnijeg zaključka.
@Omerbavarac,
Balotelli je došao u klub prije Edina, čisto da se zna.

@Omerbavarac,
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dok je dzeko bio u wolfsburgu, bio je hit u europi...samo ga barca od velikih klubova nije trazila...zabio 70 golova za 3 sezone (samo u prvenstvu), bio drugi najbolji strijelac kvalifikacija za SP, zabijao gdje god je stigao...i od svih klubova, on je izabrao city...doduse, samo su oni i nudili tolike pare...i mi mozemo govoriti da je on sad ojacao, da je poboljsao svoju igru, da je sad "kompletniji" al dzaba...ne igra mnogo, u prvenstvu zabio 10-ak golova, u repki u zadnje vrijeme nije dao ni 3 gola...i cijena mu je sigurno opala...nije u formi...da nije produzio onda ugovor sa wolfsburgom i ostao tamo do kraja sezone, mogao je k'o hadzija birati u koji klub ce preci, dzaba...al et...meni je bio bolji igrac dok je igrao u wolfsburgu...sad jedino moze biti dobro sto city nece traziti tolike pare za dzeku kao sto je wolfsburg trazio kad ga je prodavao, jer i ne vrijedi sad k'o prije....znaci da ipak postoji nada da ce otici odavde, a zaista, ako zeli da se spasi, bolje mu je nek ide...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
I da je Mancini trazio da se Edin dovede, tako da njemu moze zahvaliti sto nije u Wolfsburgu i truhne sa ostatkom ekipe, dok mu ugovor ne istekne, jer niko drugi ne bi imao para za njega.Monolog je napisao/la:Mancini ga ne voli.![]()
@Omerbavarac,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mancini uvijek ima (barem) jedan argument za ovo što radi - City je vodeći u Premiershipu. Čovjeku je sad dopušteno i da Harta stavi u špic.
Ja nisam ljubitelj Mancinija, to moram priznati. Al' smiješno mi je ovo "žabar ne voli Edina".
Jah, eto voli Teveza.
Aguero je bolji i od Edina i od Balotellija. Argentinac je u Premiershipu kao riba u vodi. Ne bismo nikad rekli da mu je ovo prva sezona. Odlično se kreće, sjajno se razumije sa Silvom i Toureom, zabija kada je potrebno...Dakle, ne vidim razlog zašto bi neko favorizovao Edina u odnosu na Aguera. Dobro, mi bismo imali jedan - Edin je Bosanac.
Al' Mancini tako ne gleda i sasvim je u pravu.
Balotelli je postigao nekoliko ključnih golova, te je odigrao nekoliko vrhunskih partija. Problem s njim je što nikad ne znaš kad će biti kontraproduktivan za svoju ekipu (crveni karton i slične stvari). Al' činjenica je da momak zabija i to je to. Manciniju je izgleda manje bitno šta ovaj radi van terena (gađanje ljudi strelicama za pikado, problemi sa pirotehnikom, posjeta zatvoru, glupiranje...), dokle god je na terenu iole normalan i ispunjava zadaću.
Džeko je stvarno imao nekoliko loših partija. Da, desilo se i da cijeli tim pobaci, te da vezni red ne funkcioniše. Al' kada se pogleda statistika jednog Silve koji je skupio 13 asistencija, te kada stvari makar malo bolje izgledaju kada su Aguero i Balotelli na terenu - onda je logično što Edin dobija manje šansi. Da, sigurno da bi imao više golova na kontu da je nastavio igrati i nakon onog famoznog meča kontra Tottenhama kada je uvalio 4 komada. Al' tada je Mancini razmišljao dugoročno - želio je imati 3 raspucana napadača, a ne jednog i po'.
Što se tiče prodaje - sumnjam da će ga se tek tako riješiti. Zašto? Pa kada jednog Teveza nisu željeli pustiti za manje od 28 miliona Eura, onda...
Ljudi imaju takvu finansijsku moć da bi radije pustili igrača godinu dana da 'ladi muda i davali mu platu, negoli da ga prodaju nekome. 

Ja nisam ljubitelj Mancinija, to moram priznati. Al' smiješno mi je ovo "žabar ne voli Edina".

Aguero je bolji i od Edina i od Balotellija. Argentinac je u Premiershipu kao riba u vodi. Ne bismo nikad rekli da mu je ovo prva sezona. Odlično se kreće, sjajno se razumije sa Silvom i Toureom, zabija kada je potrebno...Dakle, ne vidim razlog zašto bi neko favorizovao Edina u odnosu na Aguera. Dobro, mi bismo imali jedan - Edin je Bosanac.

Balotelli je postigao nekoliko ključnih golova, te je odigrao nekoliko vrhunskih partija. Problem s njim je što nikad ne znaš kad će biti kontraproduktivan za svoju ekipu (crveni karton i slične stvari). Al' činjenica je da momak zabija i to je to. Manciniju je izgleda manje bitno šta ovaj radi van terena (gađanje ljudi strelicama za pikado, problemi sa pirotehnikom, posjeta zatvoru, glupiranje...), dokle god je na terenu iole normalan i ispunjava zadaću.
Džeko je stvarno imao nekoliko loših partija. Da, desilo se i da cijeli tim pobaci, te da vezni red ne funkcioniše. Al' kada se pogleda statistika jednog Silve koji je skupio 13 asistencija, te kada stvari makar malo bolje izgledaju kada su Aguero i Balotelli na terenu - onda je logično što Edin dobija manje šansi. Da, sigurno da bi imao više golova na kontu da je nastavio igrati i nakon onog famoznog meča kontra Tottenhama kada je uvalio 4 komada. Al' tada je Mancini razmišljao dugoročno - želio je imati 3 raspucana napadača, a ne jednog i po'.

Što se tiče prodaje - sumnjam da će ga se tek tako riješiti. Zašto? Pa kada jednog Teveza nisu željeli pustiti za manje od 28 miliona Eura, onda...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jasno je da Mancini ne respektuje puno Dzeku,ali nije ni da ga sad nesto ne voli,na kraju krajeva on ga je i doveo u City kad to niko nije mogao,naravno zbog visine novca koju je Wolfsburg trazio! u ovoj sezoni Dzeko je vec dao 16 golova,imao je nekoliko maestralnih utakmica,i cinjenica da igra svaku utakmicu kao Aguero da bi do sada dao puno vise golova od njega,ali Mancini zeli rotirati sve igrace u timu tako i napadace i tu mi nista ne mozemo..zasad je rezultat na njegovoj strani,ima priliku da Cityu donese dvije titule,sto bi za njihove navijace bilo vise nego dragocjeno! e sad koliko ce do kraja igrati Dzeko,to niko ne zna,ali sigurno izmedju 10 i 12 utakmica,vjerovatno ce bar pola njih poceti od pocetka,i to je prilika da postigne jos 2-3 gola i sa cifrom od 20 golova zavrsi ovu sezonu,sto bi bio fantastican ucinak,pogotovo ako se uzme u obzir minutaza koju je imao(nekoliko utakmica je igrao po par minuta)..i moze postati prvi igrac iz BIH koji je osvojio titulu u Engleskoj ,sto bi bilo sjajno zar ne!? e sad sta ce biti na ljeto,otom potom,nije iskljuceno da predje u neki veliki klub(Arsenal,Juventus,Inter,Milan-ukoliko prodaju Ibrahimovica) i da tamo bude standardan i da pokaze svima da je jedan od najboljih napadaca Evrope... kako god Edin ima karijeru kakvu bi mnogi zeljeli,samo da osvoji u ovoj sezoni bar jedan trofej prvenstvo ili EL,a u buducnosti bice ih jos sigurno,mlad je tek mu je 26 godina,najbolje igracke godine!.. Uglavnom Dzeko treba ostati jak,stabilan,vrijedan i sve ce doci na svoje! on je bio i ostao ponos bh nacije,igrac koji moze biti primjer svim ostalim Bosancima i Hercegovcima kako se u zivotu moze uspjeti i na najbolji nacin prestavljati BIH u svijetu!
ekipa je nesložena,bezidejna i to je greška trenera..
većina igrača ih igra za sebe nego li za tim i kad je ono ture dodao agueru ja se iznenadio
Mančini pofali Džeku u utakmici Premiershipa kaže odigrao je za ekipu,a sljedeću utakmicu ga ostavi na klupi..
što samo po sebi implicira znači nemoj dodavat hebeš asistenciju nego samo rokaj,2-3 koraka i šut na go..
ne znam zašto šejhovi drže Mančinija tolike pare su uložili u ekipu,a igra im je čisto silovanje lopte..
većina igrača ih igra za sebe nego li za tim i kad je ono ture dodao agueru ja se iznenadio

Mančini pofali Džeku u utakmici Premiershipa kaže odigrao je za ekipu,a sljedeću utakmicu ga ostavi na klupi..
što samo po sebi implicira znači nemoj dodavat hebeš asistenciju nego samo rokaj,2-3 koraka i šut na go..
ne znam zašto šejhovi drže Mančinija tolike pare su uložili u ekipu,a igra im je čisto silovanje lopte..
26+23+10 = 70?Limuntos je napisao/la:dok je dzeko bio u wolfsburgu, bio je hit u europi...samo ga barca od velikih klubova nije trazila...zabio 70 golova za 3 sezone (samo u prvenstvu)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Odakle vam to Mančini? Svi ga u svijetu zovu Mancini, nidze veze. Da pise ManCHini, pa haj.
Sto se tice Edina, mislio sam stvarno da ga cuva za ovu tekmu al ocito da nije tako.
Da budemo realni, Aguero je bolji od Edina. Znam da nam je Edin najdrazi jer je nas, al treba biti iskren. Aguero je iznad njega, a i Mario je u neku ruku.

Sto se tice Edina, mislio sam stvarno da ga cuva za ovu tekmu al ocito da nije tako.
Da budemo realni, Aguero je bolji od Edina. Znam da nam je Edin najdrazi jer je nas, al treba biti iskren. Aguero je iznad njega, a i Mario je u neku ruku.
shandrlike-tandrlike
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Kako moRe bit' iznad njega kad mu nije ni do pazuha?reptile je napisao/la:Aguero je iznad njega

Mor'o......
Edin Dzeko pored Bolotellia nikad nece igrati, da dadne svaki put gol kada ga ubaci opet nece igrati, nije da ga Mancini ne voli, nego on Bolotellia gleda kao svog sina i veliku nadu Italijanske reprezentacije i ako ja mislim da s onom pameti nikad nece nista biti od njega. Edin ako voli fudbal trebao je otici u klub gdje mu je zagarantovano mjesto i gdje bi se mogao graditi kao igrac, izgradio je snagu u City-u sto jest jest i nista drugo. Pare unistavaju danasnji fudbal i igrace. Moj Edine razumijem da si poletio za novcem kao sto bi svako uradio, ali jbg zbog toga bi mogao unistiti svoju karijeru, a po meni si jedan od najboljih napadaca
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Ljudi Ljudi Ljudi smirite se malo.. Edin je zelio da ode iz Wolfsburga. Edin nije poletio za parama, vec je City jedini klub koji je cashirao ta 32 mill za Edina. Da je to mogao uraditi Milan / Juve ili slicno Edin bi tu sada igrao...
Edin je bas skroman momak, i 100% sam siguran da pare nisu bile glavne u ovom transfersu.
A sada sto Mancini zeli i forsira Marija umjesto Edina, to je nesto drugo, i ja bih sam zelio da Edin ode u neki drugi klub gdje ce mu igra i taktika pasati bolje.
Nema nista gore nego citati vase komentare "kako je edin otisao za parama" probudite se malo i podmazite te klikere.
Edin je bas skroman momak, i 100% sam siguran da pare nisu bile glavne u ovom transfersu.
A sada sto Mancini zeli i forsira Marija umjesto Edina, to je nesto drugo, i ja bih sam zelio da Edin ode u neki drugi klub gdje ce mu igra i taktika pasati bolje.
Nema nista gore nego citati vase komentare "kako je edin otisao za parama" probudite se malo i podmazite te klikere.
G BUSSA BUSS
Edin mozda jeste skroman, al zato ima onog Irfana...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.