vratit jopu anicica i peru zovku,nek igrajuMandrake je napisao/la:Mara Aničić na stopera s Markićem onda kad je ovakva situacija (jedna varijanta)... Nije mi drago ovo čut, ali ako već mora ići, nek ga dobro plate ti Kinezi, vjerujem u Baku da će nam donijet pristojnu zaraduRosas7 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Damir Džidić odlazi u Kinu?
Dodatni problemi mogli bi zadesiti Slavena Musu, jer po posljednjim informacijama koje imamo Damir Džidić bi mogao otići u Kinu.
Kako saznajemo od izvora bliskom klubu Damir bi trebao pojačati klub koga vodi Blaž Slišković, a riječ je o klubu Qingdao Joonon.![]()
Al znači nama pod hitno treba stoper... ccc
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ne znam jesi pratio Branitelj ili imaš informaciju jel igraju njih dvojica dole ikako... jer netko mi je nešto bio govorio da Jopa Aničić ima neku tešku povredu...Rosas7 je napisao/la: vratit jopu anicica i peru zovku,nek igraju
A inače govore da ovih dana dolazi neki stoper iz Inter Zaprešića, pa vidit ćemo šta je to ccc

- diplomatija
- Kontakt:
veliki gubitak za zrinjski i za ligu je odlazak dzidica, bio je igracina i ljudina
A ove sezone je stvarno odličan bio, zabio 5 golova i to slobodnjake na Bilinom Polju i Grbavici, te penale sve... neka je otišao, zaslužio je transfer, ako ništa donio nam je 150 000 Eura u kasu... so they saydiplomatija je napisao/la:veliki gubitak za zrinjski i za ligu je odlazak dzidica, bio je igracina i ljudina

Trenutačna situacija sa kadrom, dok očekujemo to pojačanje/prinovu na mjestu stopera nakon odlaska Dameta. Sad će kapetansku traku vjerojatno preuzet Melher ili Mara Aničić... Još ovdje treba nadodat igrače koji će sudjelovat u rotaciji kad se netko ozljedi ili kartone skupi, a to su: Hadžić, Živko, Lamešić, Arežina, Ivešić, Drežnjak, Pehar, Jackson. Sve u svemu, opet ne izgleda loše, samo je klupa tanka... ali ima par dobrih mladih igrača kod nas, kojima treba dat šansu

Hahahahah što me nasmija,otišao kao slobodan igrač!Informiši se maloMandrake je napisao/la:A ove sezone je stvarno odličan bio, zabio 5 golova i to slobodnjake na Bilinom Polju i Grbavici, te penale sve... neka je otišao, zaslužio je transfer, ako ništa donio nam je 150 000 Eura u kasu... so they saydiplomatija je napisao/la:veliki gubitak za zrinjski i za ligu je odlazak dzidica, bio je igracina i ljudina

Einigkeit und Recht und Freiheit
to pise u novinama,al tu nesto ne stima....domorocki je napisao/la:Hahahahah što me nasmija,otišao kao slobodan igrač!Informiši se maloMandrake je napisao/la:A ove sezone je stvarno odličan bio, zabio 5 golova i to slobodnjake na Bilinom Polju i Grbavici, te penale sve... neka je otišao, zaslužio je transfer, ako ništa donio nam je 150 000 Eura u kasu... so they saydiplomatija je napisao/la:veliki gubitak za zrinjski i za ligu je odlazak dzidica, bio je igracina i ljudina
Mandrake je napisao/la:Trenutačna situacija sa kadrom, dok očekujemo to pojačanje/prinovu na mjestu stopera nakon odlaska Dameta. Sad će kapetansku traku vjerojatno preuzet Melher ili Mara Aničić... Još ovdje treba nadodat igrače koji će sudjelovat u rotaciji kad se netko ozljedi ili kartone skupi, a to su: Hadžić, Živko, Lamešić, Arežina, Ivešić, Drežnjak, Pehar, Jackson. Sve u svemu, opet ne izgleda loše, samo je klupa tanka... ali ima par dobrih mladih igrača kod nas, kojima treba dat šansu![]()
ekipa je ok,samo jos stopera kakvog dovest da popuni broj,a volio bi da bude iz nase skole
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
pa ima Miletic reprezentativac do 19 godina,al opet bi valjalo jos jednog dovest....Rosas7 je napisao/la:Mandrake je napisao/la:Trenutačna situacija sa kadrom, dok očekujemo to pojačanje/prinovu na mjestu stopera nakon odlaska Dameta. Sad će kapetansku traku vjerojatno preuzet Melher ili Mara Aničić... Još ovdje treba nadodat igrače koji će sudjelovat u rotaciji kad se netko ozljedi ili kartone skupi, a to su: Hadžić, Živko, Lamešić, Arežina, Ivešić, Drežnjak, Pehar, Jackson. Sve u svemu, opet ne izgleda loše, samo je klupa tanka... ali ima par dobrih mladih igrača kod nas, kojima treba dat šansu![]()
ekipa je ok,samo jos stopera kakvog dovest da popuni broj,a volio bi da bude iz nase skole
ma vratit zovku i anicica,nek igraju momci ,nisu losimagic je napisao/la:pa ima Miletic reprezentativac do 19 godina,al opet bi valjalo jos jednog dovest....Rosas7 je napisao/la:Mandrake je napisao/la:Trenutačna situacija sa kadrom, dok očekujemo to pojačanje/prinovu na mjestu stopera nakon odlaska Dameta. Sad će kapetansku traku vjerojatno preuzet Melher ili Mara Aničić... Još ovdje treba nadodat igrače koji će sudjelovat u rotaciji kad se netko ozljedi ili kartone skupi, a to su: Hadžić, Živko, Lamešić, Arežina, Ivešić, Drežnjak, Pehar, Jackson. Sve u svemu, opet ne izgleda loše, samo je klupa tanka... ali ima par dobrih mladih igrača kod nas, kojima treba dat šansu![]()
a igrali su dole koliko toliko...Mandrake je napisao/la:Ne znam jesi pratio Branitelj ili imaš informaciju jel igraju njih dvojica dole ikako... jer netko mi je nešto bio govorio da Jopa Aničić ima neku tešku povredu...Rosas7 je napisao/la: vratit jopu anicica i peru zovku,nek igraju
A inače govore da ovih dana dolazi neki stoper iz Inter Zaprešića, pa vidit ćemo šta je to ccc
koliko ste nesto poceli hvaliti da imate dobru ekipu, po imenima ste tanki 

ovo je mlada ekipa,ako pratis imalo nogomet znat ces ko su ovi igraci,momci imaju samo 2 porazaaS_Roma je napisao/la:koliko ste nesto poceli hvaliti da imate dobru ekipu, po imenima ste tanki

I ja sam čuo da Jopa ima tešku povredu, i da mu je čak karijera u pitanju.. Ali nadam se da će se oporaviti jer je solidan u odbrani ..Rosas7 je napisao/la:a igrali su dole koliko toliko...Mandrake je napisao/la:Ne znam jesi pratio Branitelj ili imaš informaciju jel igraju njih dvojica dole ikako... jer netko mi je nešto bio govorio da Jopa Aničić ima neku tešku povredu...Rosas7 je napisao/la: vratit jopu anicica i peru zovku,nek igraju
Kralju, ja kad nešto pišem, pišem obično sa argumentima... gore sam napisao tako kažu (so they say), ali evo poslušaj šta sam Damir Džidić - Dame kaže u intervju za RDV.domorocki je napisao/la:Hahahahah što me nasmija,otišao kao slobodan igrač!Informiši se maloMandrake je napisao/la:A ove sezone je stvarno odličan bio, zabio 5 golova i to slobodnjake na Bilinom Polju i Grbavici, te penale sve... neka je otišao, zaslužio je transfer, ako ništa donio nam je 150 000 Eura u kasu... so they saydiplomatija je napisao/la:veliki gubitak za zrinjski i za ligu je odlazak dzidica, bio je igracina i ljudina
http://****/web/article.aspx?a= ... 4581f02d1f
Ako hoćeš evo i sam ću ti napisat taj dio koji se odnosi na odštetu. od 00:41 do 00:55 sekundi, govori o odšteti.
Dame: "Zrinjski će dobit odštetu, trenutni iznos ja ne znam, to ću znat u roku par dana, ali uglavnom dogovorili smo se oko odštete i Zrinjski će za moje papire dobiti odštetu koji će platiti moj budući klub".
Tko se zadnji smije, najslađe se smije

Tako je Rosas7 i magic! Imamo juniore koji su uvijek u vrhu BiH lige, treba pogurat još kojeg, čuo sam i ja za tog Miletića... Najbolji primjer je Miličević, 93. godište, igra odlično stvarno. Imamo mi još Miličevića, Drežnjaka i Sesara u gradu, samo ih treba dobro stesatRosas7 je napisao/la:ovo je mlada ekipa,ako pratis imalo nogomet znat ces ko su ovi igraci,momci imaju samo 2 porazaaS_Roma je napisao/la:koliko ste nesto poceli hvaliti da imate dobru ekipu, po imenima ste tanki

Zrinjski-Kozara 4-0
Žuržinov,Krišto,Stojkić,Pehar,neznam na kakvoj je razini Kozara al mi smo pravo dobro odigrali pogotovo prvo poluvrijeme....
Žuržinov,Krišto,Stojkić,Pehar,neznam na kakvoj je razini Kozara al mi smo pravo dobro odigrali pogotovo prvo poluvrijeme....
Uff niste nas toliko trebali...magic je napisao/la:Zrinjski-Kozara 4-0

pa dobro ja sam samo rekao po imenima je to tanko, a te mlade momke ne osoram sto vise neg' znate i samo da rijetko koji se mladi igrac moze provuci kroz ovakvu ligu krkanskuMandrake je napisao/la:Tako je Rosas7 i magic! Imamo juniore koji su uvijek u vrhu BiH lige, treba pogurat još kojeg, čuo sam i ja za tog Miletića... Najbolji primjer je Miličević, 93. godište, igra odlično stvarno. Imamo mi još Miličevića, Drežnjaka i Sesara u gradu, samo ih treba dobro stesatRosas7 je napisao/la:ovo je mlada ekipa,ako pratis imalo nogomet znat ces ko su ovi igraci,momci imaju samo 2 porazaaS_Roma je napisao/la:koliko ste nesto poceli hvaliti da imate dobru ekipu, po imenima ste tanki
Zrinjski: Melher, Popović, Markić, Aničić, Stojkić, Krišto, Miličević, Marjanović, Ivešić, Žuržinov, Bekić (Još su igrali: Pehar, Muminović, Lamešić, Drežnjak, Jackson, Arežina, Sesar, Zeko, Martinović, Bibić).Avalanche je napisao/la:Uff niste nas toliko trebali...magic je napisao/la:Zrinjski-Kozara 4-0
Žuržinov,Krišto,Stojkić,Pehar,neznam na kakvoj je razini Kozara al mi smo pravo dobro odigrali pogotovo prvo poluvrijeme....jel znas mozda koji su sastavi igrali?
Kozara: B. Petrović, Bajić, Maletić, Gigović, Kovačević, Pejić, Stjepanović, Studen, Kojić, Ujić, Spasojević (Kozić, Damjanović, O. Petrović, Hodžić, Majdanac, Jandrić, Letić, Malbašić, Ćurić, Staničić).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.