vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogodio bi i ti kad bi ti neko tolike milione iskrcao za te igrace.RiNo je napisao/la:Mancini opet pogodio sa sastavom i izmjenama
Sta se smijes ? to je zalosno!Goalgetter je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je vise zao tebe a i mene, kod mene ista situacija majke mivrebac86 je napisao/la:Sta se smijes ? to je zalosno!Goalgetter je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znas sta je...posto mancini u svojoj ekipi ima 20 zvijezda od kojih ni jedan igrac ne vrijedi manje od 20 mil eura, oni svi moraju igrati...razlog ? da ne bude nezadovoljnih, jer su to ipak sve klasni igraci i hoce da igraju, a ne da 'lade muda na klupi...sta bi bilo da recimo u napadu igraju samo dzeko i aguero (u sustini su to i zasluzili, jer su najbolji napadaci i strijelci), sta onda sa balom i tevezom ? normala da bi se pobunili (ovaj drugi i jeste, pa ev nekako se vratio) i ko zna sta bi bilo...ovako, svi igraju, i ne samo u napadu...ev i kolarov, milner, johnson, de jong, savic itd...svi oni igraju pomalo...samo se hart ne mijenja...al jbg, taj mancinijev princip i nije nekad realan...na stranu to sto je edo nas, ipak je momak nadavao golova i podijelio asista, al dzaba...par tekmi ce igrat, al onda par tekmi i na klupu...i s tim se moramo pomirit, barem dok je mancini trener...il se eto pojedinci tjesite da ga je danas cuvao za revans i sve tako, dok jednom ne pocne tekmu....harishp je napisao/la:Pa koji ga je klinac onda dovodio.Golovi i asistencije sigurno nisu razlog za klupu,jer ih ima i vise nego dovoljno.Limuntos je napisao/la:sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za portosigurno ga i sad cuva za revans
![]()
jeste naivni, ljudi moji...
Nece, kupit ce oni sada i Hulka, vratit ce i Adebayora, neka ih, nek se nadu, kad imaš 5,6 vrhunskih napadaca, ne možes pogriješiti s izmjenama, ispadneš strucnjakEvolution87 je napisao/la:Sad nakon povratka Teveza opet se zakuhalo u napadu:
Aguero, Baljo, Tevez i Dzeko. Neko ce sigurno morati napustiti klub, a to ce najvjerovatnije biti Tevez ili Dzeko.
ZOI84 je napisao/la:Nece, kupit ce oni sada i Hulka, vratit ce i Adebayora, neka ih, nek se nadu, kad imaš 5,6 vrhunskih napadaca, ne možes pogriješiti s izmjenama, ispadneš strucnjakEvolution87 je napisao/la:Sad nakon povratka Teveza opet se zakuhalo u napadu:
Aguero, Baljo, Tevez i Dzeko. Neko ce sigurno morati napustiti klub, a to ce najvjerovatnije biti Tevez ili Dzeko.
Donekle si u pravu osim toga da nije u pitanju da li ce se neko naljutiti vec je do toga da ako igrac konstantno grije klupu cijena igraca pada I klub gubi. Cisti slucaj je Tevez kojeg nisu mogli utopiti bez gubitka a niko nece da uzme igraca koji skoro 6 mjeseci ne igra. Dakle u pitanju je cista ekonomska racunica. Proslo je vrijeme kad samo najbolji igraju u ovom modernom fudbalu. Igrace Dzeko, onoliko koliko bude bilo potrebno da se njegova cijena odrzi.Limuntos je napisao/la:znas sta je...posto mancini u svojoj ekipi ima 20 zvijezda od kojih ni jedan igrac ne vrijedi manje od 20 mil eura, oni svi moraju igrati...razlog ? da ne bude nezadovoljnih, jer su to ipak sve klasni igraci i hoce da igraju, a ne da 'lade muda na klupi...sta bi bilo da recimo u napadu igraju samo dzeko i aguero (u sustini su to i zasluzili, jer su najbolji napadaci i strijelci), sta onda sa balom i tevezom ? normala da bi se pobunili (ovaj drugi i jeste, pa ev nekako se vratio) i ko zna sta bi bilo...ovako, svi igraju, i ne samo u napadu...ev i kolarov, milner, johnson, de jong, savic itd...svi oni igraju pomalo...samo se hart ne mijenja...al jbg, taj mancinijev princip i nije nekad realan...na stranu to sto je edo nas, ipak je momak nadavao golova i podijelio asista, al dzaba...par tekmi ce igrat, al onda par tekmi i na klupu...i s tim se moramo pomirit, barem dok je mancini trener...il se eto pojedinci tjesite da ga je danas cuvao za revans i sve tako, dok jednom ne pocne tekmu....harishp je napisao/la:Pa koji ga je klinac onda dovodio.Golovi i asistencije sigurno nisu razlog za klupu,jer ih ima i vise nego dovoljno.Limuntos je napisao/la:sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za portosigurno ga i sad cuva za revans
![]()
jeste naivni, ljudi moji...
Naravno da je nekad bilo i do Džeke, ali brate mili ne zabijaju svaku ni Kun, Balo, pa ih ne muštra ni približno kao DžekuMonolog je napisao/la:Džeko igra 90 minuta i ne zabije gol = krivi svi osim njega.
Džeko uđe u 2. poluvremenu = bolje da je igrao od samog početka ili da ga nije uvodio
Džeko ostane na klupi = Ne znam što ga nije uveo. Glupi Mancini.
Je*i ga kolega moderatoru, ima i ovog na forumu, pretjerivanja. Ali treba biti realan, i reci da ovo fakat nije udure sta Mancini radi. Pa mater mu je*em nisam posta kako treba na forumu napiso ima godina, i ne bih ni pisao da me ovaj zabar vako ne je*e po zivcima.Monolog je napisao/la:Džeko igra 90 minuta i ne zabije gol = krivi svi osim njega.
Džeko uđe u 2. poluvremenu = bolje da je igrao od samog početka ili da ga nije uvodio
Džeko ostane na klupi = Ne znam što ga nije uveo. Glupi Mancini.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505, Jegres i 22 gosta.