Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2012, 23:00

vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2012, 23:01

RiNo je napisao/la:Mancini opet pogodio sa sastavom i izmjenama
Pogodio bi i ti kad bi ti neko tolike milione iskrcao za te igrace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 16 feb 2012, 23:02

koji je znalac ovaj mancini :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
inače, gledam sa starim tekmu, i rekoh mu sve izmjene koje će bit, kaže on, ma ući će džeko..
kad sam pogodio sok mi donese :lol: :lol: :lol:
BJEŽI DŽEKO KO BOGA TE MOLIM!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 feb 2012, 23:02

Goalgetter je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:sta dzaba potrosi 2 sata, Zena htjela sex, ma nemoj cekam Dzeke, Dzeke ni na mapi Engleske, Zena zaspala, a ti Vrebac bacaj ga sada!!! **** li ti Macini prvo Zenu, pa onda sav ostali zenski rod Stariji od 18 a mladi od 45!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sta se smijes ? to je zalosno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 feb 2012, 23:04

vrebac86 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Sta se smijes ? to je zalosno!
Meni je vise zao tebe a i mene, kod mene ista situacija majke mi :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 feb 2012, 23:05

Imam neki gadan osjecaj da u narednim sedmicamaa Edina nece biti ni na klupi. Jer fakat Aguero, Balo, Tevez (morat ce ga staviti barem na klupu ako ga zele prodati na ljeto) .. hmmm .. ne znam sta da kazem osim nedaj se Ines :oops:
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 feb 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 feb 2012, 23:05

Edine mijenjaj klub...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 16 feb 2012, 23:07

harishp je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za porto :lol: sigurno ga i sad cuva za revans :lol: :lol: jeste naivni, ljudi moji...
Pa koji ga je klinac onda dovodio.Golovi i asistencije sigurno nisu razlog za klupu,jer ih ima i vise nego dovoljno.
znas sta je...posto mancini u svojoj ekipi ima 20 zvijezda od kojih ni jedan igrac ne vrijedi manje od 20 mil eura, oni svi moraju igrati...razlog ? da ne bude nezadovoljnih, jer su to ipak sve klasni igraci i hoce da igraju, a ne da 'lade muda na klupi...sta bi bilo da recimo u napadu igraju samo dzeko i aguero (u sustini su to i zasluzili, jer su najbolji napadaci i strijelci), sta onda sa balom i tevezom ? normala da bi se pobunili (ovaj drugi i jeste, pa ev nekako se vratio) i ko zna sta bi bilo...ovako, svi igraju, i ne samo u napadu...ev i kolarov, milner, johnson, de jong, savic itd...svi oni igraju pomalo...samo se hart ne mijenja...al jbg, taj mancinijev princip i nije nekad realan...na stranu to sto je edo nas, ipak je momak nadavao golova i podijelio asista, al dzaba...par tekmi ce igrat, al onda par tekmi i na klupu...i s tim se moramo pomirit, barem dok je mancini trener...il se eto pojedinci tjesite da ga je danas cuvao za revans i sve tako, dok jednom ne pocne tekmu....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 feb 2012, 23:08

Ako suti i trpi- ne valja. Sigurno mu nije svejedno, i sve se ovo nakuplja u njemu, sto ce i odraziti na igru kad se zabar smiluje i dadne priliku Edinu.
Ako lane protiv Mancinija, ne valja. Zavrsit ce k'o Tevez.
Postoje 2 realne opcije: Dzeko da napusti ovaj cirkus vodjen klovnom Mancinijem, il' da u cirskus dodje neko ko ce od njega znati napraviti ozbiljnu FUDBALSKU ekipu, koja ce imati i glavu i rep. Znam da me Mancinijevi rezultati sad za sad demantuju, al' ova ekipa ne lici ni nasta. Ni 2% od onoga sto bi mogla biti, kada bi bila vodjena na pravi nacin.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 feb 2012, 23:10

Sad nakon povratka Teveza opet se zakuhalo u napadu:
Aguero, Baljo, Tevez i Dzeko. Neko ce sigurno morati napustiti klub, a to ce najvjerovatnije biti Tevez ili Dzeko.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 feb 2012, 23:12

Onaj osjecaj kad otvaras temu a vec znas kakvi su komentari :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 16 feb 2012, 23:13

Sama njegova izjava: " Ne nadam se da ću igrati, sve govori" ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 feb 2012, 23:14

Evolution87 je napisao/la:Sad nakon povratka Teveza opet se zakuhalo u napadu:
Aguero, Baljo, Tevez i Dzeko. Neko ce sigurno morati napustiti klub, a to ce najvjerovatnije biti Tevez ili Dzeko.
Nece, kupit ce oni sada i Hulka, vratit ce i Adebayora, neka ih, nek se nadu, kad imaš 5,6 vrhunskih napadaca, ne možes pogriješiti s izmjenama, ispadneš strucnjak :D
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 16 feb 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 feb 2012, 23:14

Džeko igra 90 minuta i ne zabije gol = krivi svi osim njega.
Džeko uđe u 2. poluvremenu = bolje da je igrao od samog početka ili da ga nije uvodio
Džeko ostane na klupi = Ne znam što ga nije uveo. Glupi Mancini.

:mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

emir_

Post Postao/la emir_ » 16 feb 2012, 23:15

edin danas nije bio potreban. Balo se odlicno trudio i kada sam mislio da je vrijeme za promjene eto ti gola. vjerovatno u revansu!!!!
4-IN-A-ROW

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 feb 2012, 23:16

ZOI84 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Sad nakon povratka Teveza opet se zakuhalo u napadu:
Nece, kupit ce oni sada i Hulka, vratit ce i Adebayora, neka ih, nek se nadu, kad imaš 5,6 vrhunskih napadaca, ne možes pogriješiti s izmjenama, ispadneš strucnjak :D
:lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 16 feb 2012, 23:16

Limuntos je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:sta ono bi poslije a.ville ? mancini cuvao dzeku za porto :lol: sigurno ga i sad cuva za revans :lol: :lol: jeste naivni, ljudi moji...
Pa koji ga je klinac onda dovodio.Golovi i asistencije sigurno nisu razlog za klupu,jer ih ima i vise nego dovoljno.
znas sta je...posto mancini u svojoj ekipi ima 20 zvijezda od kojih ni jedan igrac ne vrijedi manje od 20 mil eura, oni svi moraju igrati...razlog ? da ne bude nezadovoljnih, jer su to ipak sve klasni igraci i hoce da igraju, a ne da 'lade muda na klupi...sta bi bilo da recimo u napadu igraju samo dzeko i aguero (u sustini su to i zasluzili, jer su najbolji napadaci i strijelci), sta onda sa balom i tevezom ? normala da bi se pobunili (ovaj drugi i jeste, pa ev nekako se vratio) i ko zna sta bi bilo...ovako, svi igraju, i ne samo u napadu...ev i kolarov, milner, johnson, de jong, savic itd...svi oni igraju pomalo...samo se hart ne mijenja...al jbg, taj mancinijev princip i nije nekad realan...na stranu to sto je edo nas, ipak je momak nadavao golova i podijelio asista, al dzaba...par tekmi ce igrat, al onda par tekmi i na klupu...i s tim se moramo pomirit, barem dok je mancini trener...il se eto pojedinci tjesite da ga je danas cuvao za revans i sve tako, dok jednom ne pocne tekmu....
Donekle si u pravu osim toga da nije u pitanju da li ce se neko naljutiti vec je do toga da ako igrac konstantno grije klupu cijena igraca pada I klub gubi. Cisti slucaj je Tevez kojeg nisu mogli utopiti bez gubitka a niko nece da uzme igraca koji skoro 6 mjeseci ne igra. Dakle u pitanju je cista ekonomska racunica. Proslo je vrijeme kad samo najbolji igraju u ovom modernom fudbalu. Igrace Dzeko, onoliko koliko bude bilo potrebno da se njegova cijena odrzi.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 feb 2012, 23:17

Monolog je napisao/la:Džeko igra 90 minuta i ne zabije gol = krivi svi osim njega.
Džeko uđe u 2. poluvremenu = bolje da je igrao od samog početka ili da ga nije uvodio

Naravno da je nekad bilo i do Džeke, ali brate mili ne zabijaju svaku ni Kun, Balo, pa ih ne muštra ni približno kao Džeku

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 16 feb 2012, 23:17

Mančini, htio bih samo da ti se naj.ebem mame zbog tvog "poštenog rotiranja". Znam da ne čitaš, ali eto mora se ovo napisati.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 feb 2012, 23:18

Monolog je napisao/la:Džeko igra 90 minuta i ne zabije gol = krivi svi osim njega.

Je*i ga kolega moderatoru, ima i ovog na forumu, pretjerivanja. Ali treba biti realan, i reci da ovo fakat nije udure sta Mancini radi. Pa mater mu je*em nisam posta kako treba na forumu napiso ima godina, i ne bih ni pisao da me ovaj zabar vako ne je*e po zivcima. :twisted:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505, Jegres i 22 gosta.