Henry je napisao/la:Mislim da bi odlicno dosao De Jong.Ipak je on igrac poteza i zna loptu podvaliti.
Nipošto. On je sebe kod Mancinija precrt'o jednom za svagda onim golom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Henry je napisao/la:Mislim da bi odlicno dosao De Jong.Ipak je on igrac poteza i zna loptu podvaliti.
A da zaboravio sam na to.Vlak je napisao/la:Henry je napisao/la:Mislim da bi odlicno dosao De Jong.Ipak je on igrac poteza i zna loptu podvaliti.
ZA ovako brzu igru , koju naravno MAncini praktikuje, i veoma ofanzivnu mislim da bi mu Ibricic bio ko kec na desetku!!Henry je napisao/la:A da zaboravio sam na to.Vlak je napisao/la:Henry je napisao/la:Mislim da bi odlicno dosao De Jong.Ipak je on igrac poteza i zna loptu podvaliti.
Rahimic bi bio ovdje pravi djoker sa klupe.
ni lazar popovic se ne bi naigrao u cityuEdin TM87 je napisao/la:Sad ce uc' Kolo Toure jer je masio kljucni penal protiv Zambije![]()
![]()
Neka ga sladak je sa onim salominacefindecko je napisao/la:smiješan trener! BJEŽI DŽEKO, ja bih preplivo more da ga više nikad ne vidim. Ni na televiziji!
BILO GDJE!
Sto se dovodi zakljucak da je kompletna EPL prdez ''oko'' i u centru svemiraEdo_77 je napisao/la:Ova ekipa Citija u Evropskim okvirima je zaista prdež u svemiru!
Stream nema garant nikakav sa njima dvojcom ili ???rogeRF je napisao/la:City dobar (malo je reci), vidi se tu napredak u odnosu na nekoliko prethodnih utakmica. Mislim da samo jos Zabaleta tu fali.![]()
P.S. Kakav je samo ugodjaj gledati ovako dobru utakmicu uz prepoznatljivi komentatorski dvojac Sasa Vugdalic i Adis Hadzic (po ko zna koji put mijesa Balu i Yayu).
Nece ti on moc zaspat veceras kad cuje sta si mu sve opsov'o.bogy_tm87 je napisao/la:a kako psujem manciniju zbog dzeke nije svjestan , ebo mu onaj celavi napaceni crnac ma..r u P***
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 21 gost.