Igra ako si stavio cpu vs. cpu na PES-u ili FifiFozgen je napisao/la:Kako ba ne igra? U sta ti gledas? Kod mene Dzeko igra.teodolit je napisao/la:Pih evo ipak neće igrati, šteta baš sam se nadao.Soni je napisao/la:Igra l' Dzeko?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Igra ako si stavio cpu vs. cpu na PES-u ili FifiFozgen je napisao/la:Kako ba ne igra? U sta ti gledas? Kod mene Dzeko igra.teodolit je napisao/la:Pih evo ipak neće igrati, šteta baš sam se nadao.Soni je napisao/la:Igra l' Dzeko?
Nije kod mene, eno je sa onom tvojom šaruljom igraju se. Roma je meni srcu draga ali mislim da nema nikakve potrebe da se spominje na temi od našeg svemogućeg Edina Džeke.harishp je napisao/la:Gdje Roma,da nije u inter toto kuputeodolit je napisao/la:Pih evo ipak neće igrati, šteta baš sam se nadao.Soni je napisao/la:Igra l' Dzeko?
Alucard je napisao/la: Igra ako si stavio cpu vs. cpu na PES-u ili Fifi
Valjda moze sebi priustiti PSP od nekih 173 hiljade eura hefticno sto prima,sta mislis ti moze li.teodolit je napisao/la:Nije kod mene, eno je sa onom tvojom šaruljom igraju se. Roma je meni srcu draga ali mislim da nema nikakve potrebe da se spominje na temi od našeg svemogućeg Edina Džeke.harishp je napisao/la: Gdje Roma,da nije u inter toto kupu![]()
Nego raja hajmo napraviti kakvu akciju kupovine PSP-a za Džeku da kad je na kupi može raspucati sa Barcom ili haj nek bude s Romom.:D
![]()
MA ja se nebi sekirao za Baria Malotelli-a dat ce on njegaGoalgetter je napisao/la:Mario Balotelli![]()
kimbo je napisao/la:Ceka se ulazak Johnsona![]()