Ali nemojte mi onih koje se ne racunaju, jer onda i mi racunamo onu 1946..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svaka vama cast na 2-3 trofeja vise od nasBaja_Zvjerka je napisao/la:Najbolji klub je onaj koji ima najvise titula.. Ajde vi meni lijepi moji recite ko ima najvise titula u BiH ???![]()
Ali nemojte mi onih koje se ne racunaju, jer onda i mi racunamo onu 1946..
Sve u svemu nije loše, nije ni nešto sjajno ali mi se čini da bi moglo izaći na dobro. Da se Travnik nije branio kao da je ne znam kako važna tekma još i teren mali pa kad se skupe na svojo polovici jbg nije baš lako proči. Obuću nije išlo, promašio je dva mrtva zicera i to prvi u prvom napadu. Matko meni super a bogami sigurno je i spreman, meni jedino Suljić loš baš loš ne znam šta se šejtanu desi. Ostali solidno. Žao mi je što drugu nisam gledao al Travnik kasnio pa smo se baš smrzli. I mene interesuje ako je ko gledao drugu da šta napiše.VanBasten je napisao/la:jebol vas tito, fino se igrajte..
Jel bio ko na tekmi danas, dajte utiske?
Drugo za cistu 10 ...Strasna borba,trka milion prilika,sjajna igra prvenstveno H.Handzica,Krpica, CRNJE pa i Haskica ja da se pitam izveo bih ovih drugih 11 protiv Slobode i s garanciom potvrdio da bi ova druga ekipa Slobodi bar 3 uvalila al Jovic se pita ko ce igrati i koliko ! Sve u svemu odusevljen sam nakon dugo vremena nastupom,igrom i zalaganjem igraca Sarajeva !Pitar sa Kariba je napisao/la:Sve u svemu nije loše, nije ni nešto sjajno ali mi se čini da bi moglo izaći na dobro. Da se Travnik nije branio kao da je ne znam kako važna tekma još i teren mali pa kad se skupe na svojo polovici jbg nije baš lako proči. Obuću nije išlo, promašio je dva mrtva zicera i to prvi u prvom napadu. Matko meni super a bogami sigurno je i spreman, meni jedino Suljić loš baš loš ne znam šta se šejtanu desi. Ostali solidno. Žao mi je što drugu nisam gledao al Travnik kasnio pa smo se baš smrzli. I mene interesuje ako je ko gledao drugu da šta napiše.VanBasten je napisao/la:jebol vas tito, fino se igrajte..
Jel bio ko na tekmi danas, dajte utiske?
PS. Malo smo utažili žeđ za Saraj`vom
FK Sarajevo je napisao/la:Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.
Slika govori hiljadu rijeci:
http://prntscr.com/65qer" onclick="window.open(this.href);return false;
Husić je juče bio poslije Suljića najgori, osim asistencije slabo pravo. Ali siguran sam de će se popraviti do početka prvenstva .mma_hz je napisao/la:Otkrovljenje sezone sto se tice nas ce biti H.Handzic..![]()
![]()
sad je potpuno spreman i zeljan igre to se jucer odlicno vidjelo...![]()
![]()
Krpic,Matko,Husic su odlicno odigrali ,al ovo naravno nije dovoljan pokazatelj kolika ce nam oni ustvari biti pojacanja ,al bar imamo naznake da bi mogli biti korisni u ovoj polusezoni...pgt kad ga Matija zabi hehh
Zna li se ime tog beka, godine ?dzenan01 je napisao/la: Husić je juče bio poslije Suljića najgori, osim asistencije slabo pravo. Ali siguran sam de će se popraviti do početka prvenstva .
Ovih dana bi trebao doći taj desni bek, ako ne uspije u Švicarskoj .![]()
P.S. U nedjelju protiv Iskre .
Dok se transfer ne realizuje sa imenom se nece izlaziti u javnostbagrcavi je napisao/la:Zna li se ime tog beka, godine ?dzenan01 je napisao/la: Husić je juče bio poslije Suljića najgori, osim asistencije slabo pravo. Ali siguran sam de će se popraviti do početka prvenstva .
ma dobro brate,s obzirom da je tek nedavno pristupio Sarajevu i da je jos uvijek slabo spreman mislim da je pruzio sasim pristojnu partiju,a vidi se da tu ima dosta prostora za napredak ..dzenan01 je napisao/la:Husić je juče bio poslije Suljića najgori, osim asistencije slabo pravo. Ali siguran sam de će se popraviti do početka prvenstva .mma_hz je napisao/la:Otkrovljenje sezone sto se tice nas ce biti H.Handzic..![]()
![]()
![]()
Krpic,Matko,Husic su odlicno odigrali ,al ovo naravno nije dovoljan pokazatelj kolika ce nam oni ustvari biti pojacanja ,al bar imamo naznake da bi mogli biti korisni u ovoj polusezoni...pgt kad ga Matija zabi hehh
To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 danaSarajlijc@ je napisao/la:Dajte na pm ime tog beka.
Ma ne znas ni tiFK Sarajevo je napisao/la:To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 danaSarajlijc@ je napisao/la:Dajte na pm ime tog beka..
Ne znam samo koliko je tacno,necu da dizem hajkuSarajlijc@ je napisao/la:Ma ne znas ni tiFK Sarajevo je napisao/la:To je vrijeme proslo,strpi se jos 2-3 danaSarajlijc@ je napisao/la:Dajte na pm ime tog beka..
koliko sam ja pratio ovog husica on je vezni al trkac,borac na terenu ne treba od njeg ocekivat neke extra poteze,da ce nam biti od koristi hoce sigurnomma_hz je napisao/la:ma dobro brate,s obzirom da je tek nedavno pristupio Sarajevu i da je jos uvijek slabo spreman mislim da je pruzio sasim pristojnu partiju,a vidi se da tu ima dosta prostora za napredak ..dzenan01 je napisao/la:Husić je juče bio poslije Suljića najgori, osim asistencije slabo pravo. Ali siguran sam de će se popraviti do početka prvenstva .mma_hz je napisao/la:Otkrovljenje sezone sto se tice nas ce biti H.Handzic..![]()
![]()
![]()
P.S. U nedjelju protiv Iskre .![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.