**** ja vama svima mater retardiranu i roditelje
Ova 2 bisera mi se cine naj nedojebanija, nedorasla, malomna itd.Pa ti zaključiKo ti prci mater

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
**** ja vama svima mater retardiranu i roditelje
Ova 2 bisera mi se cine naj nedojebanija, nedorasla, malomna itd.Pa ti zaključiKo ti prci mater
Jel to nemaš pametnijeg posla?nerminh74 je napisao/la:Sta je ono ovdje tema?!
Hoćeš da kažeš da preferiras raspravu o nekoliko maloumnika koji osuđuju ovaj izvrsni potez sutona nego da se piše o tvom klubu?Barney Stinson je napisao/la:Jel to nemaš pametnijeg posla?nerminh74 je napisao/la:Sta je ono ovdje tema?!
a sta se cudis ? Cim se na nasem podforumu napise vise od 5 postova dnevno eto ti prijetnji kao skrenulo se s teme , kao na podforumu HKK svaka recenica mora sadrzavati barem jedno spominjanje imena Siroki da nebi bilo off topic .Barney Stinson je napisao/la:Jel to nemaš pametnijeg posla?nerminh74 je napisao/la:Sta je ono ovdje tema?!
pokušavaš zadržati diskusiju na temi i odmah to nekom smeta samo zato što sam ja to napisao a ono sam ja zasljepljen mrznjomkksiroki je napisao/la:a sta se cudis ? Cim se na nasem podforumu napise vise od 5 postova dnevno eto ti prijetnji kao skrenulo se s teme , kao na podforumu HKK svaka recenica mora sadrzavati barem jedno spominjanje imena Siroki da nebi bilo off topic .Barney Stinson je napisao/la:Jel to nemaš pametnijeg posla?nerminh74 je napisao/la:Sta je ono ovdje tema?!
Meni je osobno zalosnije to sto netko tko je iznad njega to dozvoljava nego on koji to radi jer njegova kronicna mrznja Sirokog mu ne dozvoljava drugaciji pristup ovom podforumu.
hehhehee,saberi se malo,na ABC portalu svako može uzeti nick npr.Široki,Pecara,Bevanda,Škripar i napisati nekakvu glupost da bi malo zakuhao,to se inače često radi na portalima.problem je što ti ne znaš da li je to stvarno neki Širokobriježanin ili neki Sarajlija koji želi da ovi prvi ispadnu loši momci,a možda čak i Banjalučanin koji želi da zakuha...znači nemaš pojma ko to piše i zato ne diprImp je napisao/la:Nisam se nigdje pronašao. Samo sam ti rekao kako stvari stoje.Jer pišeš ne realno. Zgrozio sam se na ova 2 komentara. U mojim očima nema ništa jadnije nego ovako psovati, prijetiti ili prozivati nekog preko interneta.
EDIT: evo "Pecara" je dao primjer kako se to radi. A ne kao ona 2 "gospodina" koja sam naveo. Oni su najveci primjer tih nedojebanih, maloumnih i šta već kažeš.
Bavio se advokaturom u Zadru, Splitu tako nestoAdmir_Sa je napisao/la:mala digresija
gdje je martin vanjak?
meni se prije cinilo da se ovaj lik bukvalno igro kosarke, a tako mu dobro islo. kad ga onako pogledas ma ni k od kosarkasha, izgled shuta komican, a frajer trpao samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.