Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jooooj boze i Mancini se kurci ko ****... Sada opet Tevez? i sta sad? sad ce biti napad Aguero - Tevez a Mario i Dzeko ce biti na klupi, a Mancini ce vise forsirati Maria tako da Edin ispada iz ekipe?
Edin pici roki iz te ekipe, to je MC Solo Team. gdje svi hoce da daju gol i gdje je nabacaj mjesto u Mexicu.
Edin pici roki iz te ekipe, to je MC Solo Team. gdje svi hoce da daju gol i gdje je nabacaj mjesto u Mexicu.
G BUSSA BUSS
Jbte.Pasha_car_aga je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Kaže Edo:"ne znam šta da se nadam. Ne nadam se da ću igrati. Mancini često rotira - igram pa ne igram, tako da zaista ne mogu sa sigurnošću reći da li ću zaigrati. Mislio sam da ću nastupiti i protiv Aston Ville, ali nisam. Međutim, to je manje bitno ko igra, najbitnije je da ekipa prođe".Ovo baš zvuci razocaravajuce, moj Edine zbog svojih i naših zivaca mijenjaj klub, ako ikako možeš
K..ac je manje bitno ko igra i nas Edo poceo ko kakva zena, a iz ovog se vidi da je haman izgubio samopouzdanje![]()
Zao mi je naseg Ede, on je jedan od 5 najboljih centarfora na svijetu
Pa ako je njemu svejedno onda mu je svejedno.
Prosto ne razumijem.
Ovo je ono "nemas ti Dzeko pojma sta za tebe valja" .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobra vijest jedinaGoalgetter je napisao/la:EDIN NAJAVLJEN OD PRVE MINUTE PROTIV PORTA: INTERESUJE NAS SAMO PROLAZ!
Izvor?Goalgetter je napisao/la:EDIN NAJAVLJEN OD PRVE MINUTE PROTIV PORTA: INTERESUJE NAS SAMO PROLAZ!
- Goalgetter
- Kontakt:
Klikni na link, ovo je Edinova oficijelna web stranica.ZOI84 je napisao/la:Izvor?Goalgetter je napisao/la:EDIN NAJAVLJEN OD PRVE MINUTE PROTIV PORTA: INTERESUJE NAS SAMO PROLAZ!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ja mislim da ovo znaci da je samo najavljen u timu protiv Porta, a nezna se jos da li je u 1. postaviGoalgetter je napisao/la:Klikni na link, ovo je Edinova oficijelna web stranica.ZOI84 je napisao/la:Izvor?Goalgetter je napisao/la:EDIN NAJAVLJEN OD PRVE MINUTE PROTIV PORTA: INTERESUJE NAS SAMO PROLAZ!

Misli i Sarulja,pa uvijek napravi pizdarije kad uleti u djetelinu.twostepsfromhell je napisao/la:Ja mislim da ovo znaci da je samo najavljen u timu protiv Porta, a nezna se jos da li je u 1. postaviGoalgetter je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:EDIN NAJAVLJEN OD PRVE MINUTE PROTIV PORTA: INTERESUJE NAS SAMO PROLAZ!
Klikni na link, ovo je Edinova oficijelna web stranica.
Ako se kaze ''najavljen od prve minute onda automatski podleze 1.postavi''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mislim da ovo znaci da je samo najavljen u timu protiv Porta, a nezna se jos da li je u 1. postavi
[/quote]
Misli i Sarulja,pa uvijek napravi pizdarije kad uleti u djetelinu.
Ako se kaze ''najavljen od prve minute onda automatski podleze 1.postavi''.[/quote]
Harship, svojim komentarom si mi popravio dan cijeli

Misli i Sarulja,pa uvijek napravi pizdarije kad uleti u djetelinu.
Ako se kaze ''najavljen od prve minute onda automatski podleze 1.postavi''.[/quote]
Harship, svojim komentarom si mi popravio dan cijeli

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Dzeko klupa...ovo postaje sve smijesnije...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ne igra Edin, toliko o "cuvao ga za Porto" lol.
i Dzeko i Aguero klupa...
Imam želju da Baloteli dobije crveni i da City izgubi 

- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko i Aguero na klupi 

e ti i tvoj izvorGoalgetter je napisao/la:Dzeko i Aguero na klupi

Dabogda ispali, hajmo PORTO aleeeeeeeeee, i nek Jedinstvo uzme prvenstvo i to je kraj za zabara
- twostepsfromhell
- Kontakt:
evo ga u prvoj postaviharishp je napisao/la: Misli i Sarulja,pa uvijek napravi pizdarije kad uleti u djetelinu.
Ako se kaze ''najavljen od prve minute onda automatski podleze 1.postavi''.

A otkud info da nije u prvoj? Na klupskoj web stranici nista, kao ni na oficijelnoj FB stranici.
Ne kontam u cemu je fazon, lik mu zabija u zadnje 3 utakmice, fino odigra i onda ga 2 utakmie za redom stavlja na klupu... Dabogda izgubili veceras mater im..
Gdje pise da je Edin na klupi ?