RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Haj da je Sevko nebi se ni cudio ali Hiros je pojacanje

-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma Hiros me je odusevio sto tehnikom sto preciznoscu pred praznim golom. Sta reci? Covjek ubica. Nakon one blamaze nebi ga u stiglice poveo a ne na tekmu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
a jesteli vidili kajtaza i lopte prema golmanu.....sa centra nije dosla ni do sesnesterca, I on se nesto buni i dere na svoje igrace hehehe jao konja majko moja. 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kajtaz treba da sjedne. Hvala njemu, odigro je tovar utakmica ali nije to to vec odavno.
Jazvin treba da igra u prvoj postavi a Kajtaz jeste iskusan i sve to - ali nemojmo se zavaravat vise.
Jazvin treba da igra u prvoj postavi a Kajtaz jeste iskusan i sve to - ali nemojmo se zavaravat vise.
ono je Kodro bio a Kajtaz se deraoRodjeni_BRato je napisao/la:a jesteli vidili kajtaza i lopte prema golmanu.....sa centra nije dosla ni do sesnesterca, I on se nesto buni i dere na svoje igrace hehehe jao konja majko moja.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Moze li mi iko od raje sto ga je pratio reci malo vise o Mirzi Cemalovicu.
Ja se nesto uopste ni ne sjecam kakav je. Znam da mu je 18 godina i znam da igra u napadu najvise... i da ga familija gura - ali jeli barem cemu?
Znam da u napadu sad imamo samo Hirosa, Brkovica i Okica - od kojih ni jedan nije pokazao nista haman. Brkovic, s obzirom da je mladji, mozda i bude nesto vise. Znam da nam treba jos taj jedan bolji napadac - i sumnjam da Cemalovic moze to da doprinese ...
Ja se nesto uopste ni ne sjecam kakav je. Znam da mu je 18 godina i znam da igra u napadu najvise... i da ga familija gura - ali jeli barem cemu?
Znam da u napadu sad imamo samo Hirosa, Brkovica i Okica - od kojih ni jedan nije pokazao nista haman. Brkovic, s obzirom da je mladji, mozda i bude nesto vise. Znam da nam treba jos taj jedan bolji napadac - i sumnjam da Cemalovic moze to da doprinese ...
Za prodor (trk) i sut Hirosa vazi ona "necemo nista reci samo cemo
....
Al eto necemo biti negativni pa cemo se nasmijati
... zali boze karte avionske i kreveta u hotelu ,a pogotovo terena na kojima je trenirao ..
Al eto necemo biti negativni pa cemo se nasmijati
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 feb 2012, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
e kada se vrate u mostar dati im drugi zadatak, a to je čišćenje terena u Vrapčićima....

nego u koliko sati se očekuje povratak rođenih u Mostar?

AlemC85 je napisao/la:e kada se vrate u mostar dati im drugi zadatak, a to je čišćenje terena u Vrapčićima....![]()
![]()
![]()
A ljepote
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sad kad se gospoda vrate sa puta bujrum lopate u ruke i uklanjajte snjeg...
Bila bi loša fora da nam se nakon ovog internacionalnog izleta vrate ufurani glava,,,
poznavajući nas i naš mentaLITET vrlo realna opcija ...
zato lopate u ruke i teren da nam blista...

Bila bi loša fora da nam se nakon ovog internacionalnog izleta vrate ufurani glava,,,
poznavajući nas i naš mentaLITET vrlo realna opcija ...
zato lopate u ruke i teren da nam blista...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
hirošu za kaznu i pomoćni dat daa izlopata

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
i Kodro da mu pomognenem73 je napisao/la:hirošu za kaznu i pomoćni dat daa izlopata![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
Koliko ih je ovakvo izdalo klub, otislo negdje drugo za sicu vise, kakvo inostranstvo kakvi bakraci. FUJ !ra1981 je napisao/la:Riad Demić u Slobodi iz Tuzle.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:To sto je rahmetli Ceca se pokazao kao ljudina i igracina i sada se "profitira" na tome nema nikakve veze sa ko je kome brat. Meni braca nisu zato molim lijepo svak nek prica u svoje ime.
UPRAVO TAKO DRUZE !
Analic je napisao/la:Ma nek su vama turci braca nek vam je to glavna rasprava.
A samo jedan se sjetio dana oslobodjenja Mostara. Bravo narode.
Svim normalnim mostarcima sretan dan oslobodjenja naseg grada Mostara. A balije i usaste, a i ovi treci mars u zemlje kojima se divite i ne vracajte se.
Pohvaljujem za post !
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 16 feb 2012, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mont0 je napisao/la:Daj nam Medvescak da se igramo
Samo je li moguće da ni na našoj stranici ne znaju kako se zvao Ćeća ? Pa čitam samo Nedžad, a počeli i ovdje po forumu to pisati.
Who dares, wins !
kada stignu ujutro abd odmah u akciju, tako da Bandović čisti golove, knele i laki bekovske strane, kodro i kompanija sredinu terena, a okić, hiroš i pehlić navalu..........

tan i Mirza će čistiti ulaze ispred svlačionica........
P.S. Treba naručiti jedan kontigent dobrih lopata, vrlo povoljna cijena 10 KM.......

tan i Mirza će čistiti ulaze ispred svlačionica........
P.S. Treba naručiti jedan kontigent dobrih lopata, vrlo povoljna cijena 10 KM.......

- el-fighter
- Kontakt:
Dosta su se "loptali", sad nek "lopataju"
Drago mi je da su i ove pripreme odradjene na veoma dobar nacin i nadam se da cemo to vidjeti u utakmicama Premijer lige. Za Velez je velika stvar da se pojavljuje u medjunarodnim utakmicama, pa makar bile i prijateljske. Ugled kluba ponovo raste i dobro bi bilo da zadrzimo kontinuitet igranja po Evropi.
Drago mi je da su i ove pripreme odradjene na veoma dobar nacin i nadam se da cemo to vidjeti u utakmicama Premijer lige. Za Velez je velika stvar da se pojavljuje u medjunarodnim utakmicama, pa makar bile i prijateljske. Ugled kluba ponovo raste i dobro bi bilo da zadrzimo kontinuitet igranja po Evropi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Ako ovako nastavimo mozda nas i neki investitor uprati
Velez MOstar naj veci i najjaci klub u Hercegovini a mozda i u cjeloj BiH. 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.