UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
101
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 161

bear grylls
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la bear grylls » 05 feb 2012, 11:48

Borba sinoc je bila ok i mi smo malo imali prevelika ocekivanja. Trebali smo ipak pretpostavit da condit nece ulaziti u razmjene sa diazom tu jer ipak je njegova muay thai a ne cisto box.navijao sam za diaza i zao mi ga je iskreno al nije dobio ovu borbu i netreba se nista zamjeriti conditu jer ovo nije vise pride ovo je sport ovdje se ide nekad na rezultate a nije bio uopste toliko pasivan zadavao je te low kick udarce koristio sjajan footwork i udarao na kontru ne mnogo jednostavno dovljno da ga ne uhvati diaz i pocne sa onim svojim serijama. Na kraju mu je diaz imao leđa ali nije uspio da zavrsi rear naked choke steta zao mi je diaza ako je istina ono sto je na kraju reko steta za sport steta al mozda boks dobije novog contendera :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 feb 2012, 10:14

zao mi je diaza malo... jos kaze lik dosta mi je ovog sranja odo... ko prati ufc duze vrijeme jasno mu je zasto je condit pobjedio i kako ali i meni je glup taj kriterij totalno... od ostalih borbi treba izdvojiti sjajan stand-up werduma izdominirao je nelsona a roy je jos jednom pogaza da ga ni udarac voza ne moze srusiti :D
volio bi vidjeti borbu condita protiv rory macdonalda ako nekim slucajem GSP izgubi tu borbu zanaslov koja bi trebala biti nekad u novembru...
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 feb 2012, 10:30

kolega diaz pozitivan na necete vjerovati ( :P ) marihuanu :D stvarno da covjek ne povjeruje kako diazu da se to desi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
legenda :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 feb 2012, 13:33

Otkud to inace fin uvjek bio :D
Gotivim Diaza obojicu stvarno al mislim da pravi sportista ne bi ovo trebao radit.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2012, 09:54

MakeTZ je napisao/la:Otkud to inace fin uvjek bio :D
Gotivim Diaza obojicu stvarno al mislim da pravi sportista ne bi ovo trebao radit.
ma ne znam sta bi ti rekao ja tu ne mogu biti objektivan nikako... covjek je jedan od najizdrzljivijih sportista na planeti sigurno... preplivao je od alcatraza do kopna 2 puta ne znam koliko se jos ljudi moze pohvaliti tim...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 feb 2012, 15:35

Ma meni je glupo da je trava zabranjena koda mu daje neku prednost(ionako ima dozvolu za duvanje ima ima neku bolest stanje neznam iskreno o cemu se radi) :mrgreen: ,bolje da svi odu naduvani da malo opuste zivce ipak se valja udarat pred toliko ljudi :mrgreen: ,al eto kad vec zna kako je nije to trebao radit makar mjesec prije. Citao sam negdje da ima sistem da se pocne cistit 10 il sedam dana ranije pije mnogo vode i trci stalno(pomaze i to sto nema gram masti na sebi :D ) al eto par puta u karijeri mu to nije upalilo. Sljedece sedmice prva presica jones vs evans trebace i to pratiti varnice ce da lete sigurno.

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 13 feb 2012, 13:24

Zna li neko sta je sa Denisom i njegovim povratkom u UFC?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 feb 2012, 11:59

FMBosnia Admin je napisao/la:Zna li neko sta je sa Denisom i njegovim povratkom u UFC?
sve sto znamo pise na ovoj i temi bh borci. trebalo bi biti da je potpisao ugovor ja sam ga vidio na jednoj od prethodnih ufc priredbi bio je u uglu kolege iz golden glorya bas kao sto je i rekao... a rekao je da ce nakon toga sjesti sa celnicima da potpise ugovor... valjda ga je potpisao ako jeste nekad u aprilu bi se valjda trebao boriti... kad je denis u pitanju nista nije sigurno

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 14 feb 2012, 13:56

DANA WHITE KOMENTIRAO DIAZOV POZITIVAN TEST

Razočaran sam

UFC predsjendik Dana White se oglasio po pitanju Diazovog pozitivnog testa na marihuanu..

U poprilično oskudnoj izjavi za medije Dana White je izjavio kako je razočaran Diazovim pozitivnim testom.

„Više sam nego razočaran Diazovim pozitivnim testom na marihuanu. Sada je sve u rukama Atletske Komisije Nevade.“ – rekao je White u svom obraćanju javnosti.

Zasad još nije poznato kakva bi kazna mogla snaći Nicka Diaza, ali s obzirom da mu je ovo drugi prijestup u pet godina, moguće je da dobio i do godinu dana suspenzije. Diaz je poznat po svom neobuzdanom duhu, a ovo je još jedan dokaz njegove samovolje i nesportskog ponašanja.

Dana White u svojoj izjavi je bio dosta škrt na riječima tako da ne znamo hoće li UFC na neki način kazniti Diaza.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 feb 2012, 16:45

Jel zna netko jel se sutra Diego Sanchez bori??

Negdje sam cita da ce bit nekakav UFC u srijedu i da bi on triba bit borba veceri ali eo gledam po wikipedi nista nepise.

Gledam i na Sherdogu ali nemogu nac :roll: :roll: a uvjeren sam da sam vidio na Fejsu da je borba u srijedu i da se nece placat gledanje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 14 feb 2012, 16:53

Tritolone je napisao/la:Jel zna netko jel se sutra Diego Sanchez bori??

Negdje sam cita da ce bit nekakav UFC u srijedu i da bi on triba bit borba veceri ali eo gledam po wikipedi nista nepise.

Gledam i na Sherdogu ali nemogu nac :roll: :roll: a uvjeren sam da sam vidio na Fejsu da je borba u srijedu i da se nece placat gledanje.

Sa srijede na cetvrtak UFC on Fuel ;)

Bore se Jake Ellenberger i Sanchez + De Fries vs. Stipe Miocic, Herman vs. Struve na main cardu
RIP SALE VILENJAK

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 feb 2012, 16:58

E hvala :D nisam sanja onda :D :mrgreen:

Diego mi je najdrazi borac bilo bi mi glupo da propustim borbu.

Oho i Miocic se bori, izgleda da ce dobra vecer bit :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 feb 2012, 21:03

Tritolone je napisao/la:E hvala :D nisam sanja onda :D :mrgreen:

Diego mi je najdrazi borac bilo bi mi glupo da propustim borbu.

Oho i Miocic se bori, izgleda da ce dobra vecer bit :D
http://www.ufc.com/event/UFCFUEL1#/fight" onclick="window.open(this.href);return false;

evo cijeli fight card. sasvim solidne borbe za ovaj tip eventa... vjerovatno ce opet nadmasiti ufc on fox. cudo je kako oni na foxu nemaju srece :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 feb 2012, 11:15

Ronda Rousey je ovih dana vrlo oštro komentirala testiranje boraca na droge kao što su recimo marihuana. Dakako, razlog ove teme bio je nedavno pad Nicka Diaza kojem je u tijelu pronađen THC, zbog kojeg će UFC-ov borac vrlo vjerojatno biti suspendiran na godinu dana.

Rousey smatra da je testiranje na droge napad na osobne slobode svakog borca.

“To je invazija na privatnost borca. Ne vjerujem da se radi uopće o nečemu što je u skladu sa zakonima i Ustavom. Nema pravog razloga zašto testiraju borce i pokušavaju ih pokoriti vlastitim političkim idejama”, izjavila je Rousey u razgovoru za MMA Srcaps radio dodavši:

“Jednako tako mogu odrediti kako nije u redu da su borci promiskuitetni pa će nas testirati na genitalne bolesti, herpes ili gljivice.”

Inače olimpijska judašica koja će vrlo skoro imati priliku postati prvakinja Strikeforcea tvrdi da takve stvari nemaju veze sa sportom.

“Mogu odrediti i da seks prije braka nije dozvoljen pa ćemo ići na ginekološki pregled. Te stvari nemaju nikakvu vezu sa sportom. Svatko tko je dovoljno glup da može izjaviti kako ti pušenje trave pomaže u sportu, vrlo vjerojatno nikada nije pušio travu. Ta ti biljka zapravo snižava testosteron, a niti na bilo koji drugi način ti ne pomaže”, zaključuje Rousey.

Atletska Komisija, pak, ima drugo objašnjenje i razloge zbog kojih nije dopušteno konzumiranje droga kao što je marihuana. Prema njima, THC povećava toleranciju na bol i tako pomaže borcima prilikom meča, ali i smanjuje njihove reflekse što ih dodatno ugrožava.

ne znam bas koliko smanjuje reflekse vjerovatno to sve zavisi od osobe do osobe al toleranciju na bol itekako povecava... cura je legenda btw :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 feb 2012, 12:46

RIP Mike Bernardo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 feb 2012, 03:08

Stipe "Croatian Sensation 8-) " Miocic nastavlja dominirat

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 feb 2012, 03:15

Tritolone je napisao/la:Stipe "Croatian Sensation 8-) " Miocic nastavlja dominirat
De Fries ne zna zamahnuti kako treba, ko vjetrenjaca :lol: :lol:
Svaka cast Stipi Majoskiku :lol: ali bi i on malo uzdrman odma na pocetku....samo da ga ovo ne ponese previse ko Gonzagu kad je KO Mirka.

Inace Miocic uopce ne izgleda kao teskas a ima 109kg.
Dobar event, fini borbi do sad ;)
RIP SALE VILENJAK

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 feb 2012, 03:17

Kako ga Stipe istuće, jao jao. ;) Dobra noć, dobre borbe, bar za mene...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 feb 2012, 11:56

RKO je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Stipe "Croatian Sensation 8-) " Miocic nastavlja dominirat
De Fries ne zna zamahnuti kako treba, ko vjetrenjaca :lol: :lol:
Svaka cast Stipi Majoskiku :lol: ali bi i on malo uzdrman odma na pocetku....samo da ga ovo ne ponese previse ko Gonzagu kad je KO Mirka.

Inace Miocic uopce ne izgleda kao teskas a ima 109kg.
Dobar event, fini borbi do sad ;)
dobar je stipe zna sve po malo... treba ga staviti sa denisom da se bori... pogledah jutros sve borbe osim sanchezove. vrijedi spomenuti pobjede stuvea i manjivara pored brze pobjede miocica.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 feb 2012, 12:10

Ja zaspa posli Stipe..eo sad vidim da je Diego izgubio :(

Steta, ali treba priznat da to vise nije onaj stari Diego nabrijan do kosti.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.