Adi Adilovic.braoolyo je napisao/la:Na primjer?fukara87 je napisao/la:Znaci ako Avdukic ode tamo gdje vi kazete, on vise nece vidjeti Reprezentacije, jer su ga progurali i to dobroo, a mnogo boljih golmana ima u Premier ligi od Avdukica
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Upravo tako Adi Adilovic, Tino Divkovic, Denis Mujkic, dosta bolji od Avdukica 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako zaobidjete proamericku politiku covjek je pametno uradio.
Ako ne moze da igra u najatraktivnijim-najjacim ligama otisao je da uzme dobru lovu.
Tamo ce ta ga max docekaju i ispostuju
Moje misljenj u svakom slucaju bolje od Azerbejdzana , Tadzikistana ... gdje sve ne idu ovi nasi na probe hehehe
Ako ne moze da igra u najatraktivnijim-najjacim ligama otisao je da uzme dobru lovu.
Tamo ce ta ga max docekaju i ispostuju

Moje misljenj u svakom slucaju bolje od Azerbejdzana , Tadzikistana ... gdje sve ne idu ovi nasi na probe hehehe
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
propuh je napisao/la:Ako zaobidjete proamericku politiku covjek je pametno uradio.
Tamo ce ta ga max docekaju i ispostuju![]()
Tako je. Otisao covjek za parama, da moze sebi obezbjediti siguran zivot koliko toliko.
Nego , jadna nam je liga kad jednog od najboljih golmana i golmana repke prodajemo u Iran.
On je jos dobro i prosao u kakve sve zabiti ovi nasi igraci idu.
Daj budite ozbiljni dok je šehić bio, jedini se mogao nositi sa avdukićem.. kada je šehić otišao Avdukić je bio sigurno najbolji golman u ligi... pozivi za A selekciju sve pokazuju 

Jest al preko steleTHC je napisao/la:Daj budite ozbiljni dok je šehić bio, jedini se mogao nositi sa avdukićem.. kada je šehić otišao Avdukić je bio sigurno najbolji golman u ligi... pozivi za A selekciju sve pokazuju

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dobro mislim da nije bolje od Azerbejdzana,to je isto veoma obecana zemlja,bas kao i Kazakhstan i Indonezija.Uz Iran to su tri zemlje gde se lova nasim igracima lagano uzima bez obzira na kvalitet.propuh je napisao/la:Ako zaobidjete proamericku politiku covjek je pametno uradio.
Tamo ce ta ga max docekaju i ispostuju![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Za kakvu ovo cifru ode ??
vrijednost mu je 625.000 eura a ode za 105.000 eura
očito se prodaje za djabe, jedino Željo očito moze odbijati mizerne ponude a ta ponuda za Avdukića je svakako mizerna, mislio sam da Borac ima neki standard, eto trenutacno najbolji golman lige ode za djabaluk ... jadno 

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Avdukic daleko najbolji golman u premijer ligi kakav divkovic i mujkic a Adilovic kozja liga
A. Hadzic , Nurkovic, Bilobrk Dujkovic solidni golmani u premijer ligi Avdukic on je daleko najbolji bez konurencije
A. Hadzic , Nurkovic, Bilobrk Dujkovic solidni golmani u premijer ligi Avdukic on je daleko najbolji bez konurencije
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Borac i sa ovim iznosom treba da bude zadovoljan ako se uzme u obzir da je Avdukić igrao u 100. ligi svijeta, da mu je ugovor isticao za par mjeseci i da na ljeto puni 31 godinu.
Pretpostavljam da je sljedeće golmansko pojačanje Borca Tripić iz Rudara.
Iako me ne bi iznenadilo da im dođe onaj pitarski golman što je branio za Partizan u CL, a u Prijedoru primio peticu.
Iako me ne bi iznenadilo da im dođe onaj pitarski golman što je branio za Partizan u CL, a u Prijedoru primio peticu.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne dao vam bog da dode taj Tripic. On je kanta od golmana kakva se rijetko vida. Bolje da vam brani neki junior ako vec mislite na njega.Bianconeri1988 je napisao/la:Borac i sa ovim iznosom treba da bude zadovoljan ako se uzme u obzir da je Avdukić igrao u 100. ligi svijeta, da mu je ugovor isticao za par mjeseci i da na ljeto puni 31 godinu.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Eto nek tvoj Divkovic nije dobio poziv u mladu preko stele.. Pa taj mali ne samo da ima 15 kila viska (izgleda ko neki medzed iz sume kad rasiri sape), on je primio gol od Svaba kroz noge sa tri metra iz mrtvog ugla.. Pa to bi moglo ono djete od 15 godina sto brani za Slaviju odbranitifukara87 je napisao/la:Jest al preko steleTHC je napisao/la:Daj budite ozbiljni dok je šehić bio, jedini se mogao nositi sa avdukićem.. kada je šehić otišao Avdukić je bio sigurno najbolji golman u ligi... pozivi za A selekciju sve pokazuju
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- SarajlijaTM
...i to bas u teheran
salu na stranu,veci vam je hendikep nego kad je nama otisao seha,a stao karic na gol.samo to vi nemate nekog gusu
i to za pisljivih 100000€,nebitno koliko mu je godina ili sta,opet je trenutno jedan od najboljih golmana lige,ako ne i najbolji

salu na stranu,veci vam je hendikep nego kad je nama otisao seha,a stao karic na gol.samo to vi nemate nekog gusu
i to za pisljivih 100000€,nebitno koliko mu je godina ili sta,opet je trenutno jedan od najboljih golmana lige,ako ne i najbolji
Bgt sto je pisljivih za golmana od 31 godinu, i sto napisa momak gore u prethodnom postu, on ide iz 100-te lige na svijetu. Ne je*e nas niko ni 5 %.SarajlijaTM je napisao/la:...i to bas u teheran![]()
![]()
![]()
Nego,pored svega toga moras imati i malo ljudskosti u sebi, pa skontati da Borac nikad tom golmanu koji je na zalasku karijere nece moci dati platu kao taj klub iz Iranske lige, pa pustiti covjeka da ide, da zaradi sebi nesto para za zivot. I to je bitan faktor.
A ja se opcenito poserem na nasu ligu kad prodajemo igrace u te zemlje,Iran,Kazahstan i sta ja znam vec..... Kako to nasi susjedi Hrvati lijepo rade, Njemacka,Italija,Francuska,Engleska....
Stručnjak sa šatro nickom u pokusaju pokusava biti zanimljivbagrcavi je napisao/la:ode on u TeheranElegant je napisao/la:Otisao za neki Iranski tim da potpise, mislim stvarno je zalosno da igraci iz nase lige idu "Bogu iza nogu" u tamo neke klubove.racBo je napisao/la:Sta je ovo?
Otisao izgleda Avduka...?![]()
![]()
![]()
![]()

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- SarajlijaTM
pa bas zato sto dajemo igrace za sicu i jesmo 100ta liga na svjetu izmedju ostalog,e kad bude abd 10 klubova pa svaka utakmica bude odlucujuca to ce biti lijepo gledatiFKKrajina je napisao/la:Bgt sto je pisljivih za golmana od 31 godinu, i sto napisa momak gore u prethodnom postu, on ide iz 100-te lige na svijetu. Ne je*e nas niko ni 5 %.SarajlijaTM je napisao/la:...i to bas u teheran![]()
![]()
![]()
Nego,pored svega toga moras imati i malo ljudskosti u sebi, pa skontati da Borac nikad tom golmanu koji je na zalasku karijere nece moci dati platu kao taj klub iz Iranske lige, pa pustiti covjeka da ide, da zaradi sebi nesto para za zivot. I to je bitan faktor.
A ja se opcenito poserem na nasu ligu kad prodajemo igrace u te zemlje,Iran,Kazahstan i sta ja znam vec..... Kako to nasi susjedi Hrvati lijepo rade, Njemacka,Italija,Francuska,Engleska....
jednostavno,mislim da je avdukic za borac vrijedniji od 100 milja eura,mozda vrijeme i pokaze drugacije,vidjecemo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Avdukić je vrijedniji, normalno, isto kao i što je Šehić vrijedniji od onih 400 hiljada, ali fazon je što naša liga i naši klubovi ne znače skoro ništa pa zato i prodajemo igrače ispod njihove realni vrijednosti.
Ukoliko želimo da u skorije vrijeme igrače prodajemo za milionske iznose neminovno je smanjenje lige kako bi se popravio kvalitet.
Ukoliko želimo da u skorije vrijeme igrače prodajemo za milionske iznose neminovno je smanjenje lige kako bi se popravio kvalitet.
Ž '21!
Jeb.o ga Iran. Bas je otisao u zemlju u kojoj ce uspijeti. Sad neka se oprosti sa reprezentacijom. Trebao je izgurati i ovu polusezonu u Borcu pa traziti angazman negdje u Evropi. Ipak je on na sirem reprezentativnom spisku. Razumijem ja da para busi gdje burgija nece ali mi je zao jer je kvalitetan golman. On i Sehic su bili blago ove jadne lige.
Mislis da bi on mogao negde u Evropi da nadje angazman ?PL BiH -1 je napisao/la:Jeb.o ga Iran. Bas je otisao u zemlju u kojoj ce uspijeti. Sad neka se oprosti sa reprezentacijom. Trebao je izgurati i ovu polusezonu u Borcu pa traziti angazman negdje u Evropi. Ipak je on na sirem reprezentativnom spisku. Razumijem ja da para busi gdje burgija nece ali mi je zao jer je kvalitetan golman. On i Sehic su bili blago ove jadne lige.

Jeste on kvalitetan golman to stoji,najbolji u ligi nakon odlaska Sehica,ali mislis da je on imao neke preporuke da stane na gol nekog Evropskog tima(a da iole valja i da ce mu sigurno isplacivati platu).U Evropi se nije proslavio nesta preterano,par odbrana ali ipak sila primljenih golova protiv Maccabia ipak nije neka referenca,iako ne mozemo reci da je kriv za golove.Pozivanje u reprezentaciju kao treceg golmana isto nije neka referenca,jer lik ima 31 godinu,druga stvar je kada npr.Sehic dobije poziv za istu jer je mlad,kada Tomovic ako ikada dobije jer je mlad,Divkovic...ali za Avdukica to i nije bas nesta narocito.
Za njega je istok bio sudjen,ja sam misljenja da on nije mogao u neki jaci tim da ode pa da brani,pod jacim podrazumevam neke klubove iz Madjarske,Ceske,Slovacke prve lige jer u jeku finansijske krize u tim klubovima niko ne bi rizikovao.Ovako Iranci,Azeri,Kazakhstanci,Kinezi,Singapurcani,Indonezani koji imaju da placaju igrace imaju tu prednost,jer svakodnevno se susrecemo sa raznim natpisima kako evropski klubovi ne isplacuju redovno.Opet kazem cak i da je bila ponuda iz Evrope,nije ona nesta "masna" kao ova iz Irana,i logicno je da igrac u 31.godini koji nije imao inostranog angazmana ranije ide tamo.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.transfermarkt.co.uk/en/marij ... 62027.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamjena za Avduku je vec stigla.Marijan Antolovic,23 godine,skoro 2 metra visok,dosao iz Legije na pozajmicu.
Prije toga branio za Cibaliju.
Ako je suditi po pricama,strasan golman.Mada morace dobro zapeti da bi dostigao naseg Avduku.
Zamjena za Avduku je vec stigla.Marijan Antolovic,23 godine,skoro 2 metra visok,dosao iz Legije na pozajmicu.

Ako je suditi po pricama,strasan golman.Mada morace dobro zapeti da bi dostigao naseg Avduku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.