JA NE SHVATAM NEKE LJUDE, PISU KAO DA SU SE IZNENADILI??
Ovo je realnost Arsenala, doveli su nekoliko talenata i nekoliko prosjecnih igraca. Talenti ce mozda biti igraci ali jos nisu, prosjecni igraci u godinama nece biti niti su sada. Znaci, Arsenal nema igrace za velike utakmice i to je to.
Sa druge strane, Milan je imao i dovodio dokazane igrace. Ne volim Milan, u Italiji sam uvijek navijao za Inter, ali treba biti realan, ljudi su mnogo bolji i zasluzeno pobijedili.
Zlatan Ibrahimovic jeste najbolji spic na svijetu. Lik vec preko 10 godina drzi formu a igrao je u vise razlicitih klubova. Malo je igraca koji kao Ibra uvijek i svugdje igraju vanzemaljski! To je i vise nego dokaz da covjek stvarno ZNA! On sam vrijedi pola Arsenala.
Mislim da je Seedorf osvojio vise trofeja nego svi igraci Arsenala zajedno.
Samo navodim primjere da neki shvate kakve igrace ima i dovodi Milan, za razliku od Arsenala.
Veceras je Ibra ubio Arsenal i dokazao Wengeru koliko g-ovno je pojeo kad je htio Ibru prvo na probu pa tek onda da potpise. Ibra kaze, ne ne, to je za mene uvreda, mene neces probavati pa makar nikad ne potpisao. I Wenger ne popusti. Kasnije ljudi iz Ajaxa odvedose Ibrahimovica.... dalje znamo.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ko-se-k ... ovic/74754" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad smo vec kod Ajaxa, mislim da je Ajax napravio 3 puta vise velikih igraca nego Arsenal i to sa vise razlicitih trenera pa su se tjerali treneri i dan danas se tjeraju kad ne ide. navijaci nijednog igraca ne prozvase ciganom jer je otisao u trenutno bolji tim ili da igra za vise para. Suarezu pjevali himnu Liverpoola, a Ajax je ostavio na pola sezone. To su LJUDI za razliku od ovih nafuranih Engleza i ovih nasih navijaca Arsenala. Ono kao, mi smo veliki?! nidje veze, na osnovu cega veliki?
Za Ajax mi nije cudno, Ajax MORA tako ali Arsenal NE MORA, zato se svo vrijeme cudim.
J@bes trenera koji vise prica o parama nego o fudbalu. Ko o cemu ku*va o postenju!