Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

RKO
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la RKO » 16 feb 2012, 00:14

Arsenal je u padu definitivno, razlog je NOVAC! Bez para nema ni igara. Ne pamtim kad je Arsenal imao slabiji sastav...ovi danas sto igraju nebi vidili ni klupe onom starom dobrom Arsenalu.
Politika kluba je takva kakva je i ovo su rezultati te politike.

S druge strane Milan se uzdize polako i "komponuje" ekipu. Imaju veliki potencijal i uz par pametni pojacanja zadrzat ce se u vrhu dugo vremena ;)
Uz Real,Liverpol,United,Juventus i Barcelonu najveci fudbalski tim

Nisam znao gjde napisati na kojoj temi ali sta vi mislite o tome da su Walcott, Lennon i Adam Johnson braca??? :lol: :lol: trkaci spusteni glava :lol: :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 feb 2012, 00:15

tony-mortale je napisao/la:sad ispada da se pravim pametan zbog milanove podjede, ali i na početku sezone sad ovdje pisao da bi arsenalu najbolje bilo da promjeni trenera jer je došlo do zasićenja, da se arsen pogubio i da ništa novo on više ne može donijeti arsenalu i svi ste me ovdje "popljuvali",
da su pametni već bi počeli tražiti zamjenu a pustiti wengera da završi ovu sezonu i lijepo mu se zahvaliti, dao je veliki doprinos arsenalu, vjerovatno je i najveći trener kluba, ali svakoj priči dođe kraj, a njegova je očito pri samom kraju
slažem se, možete vi vjerovati u njega koliko hoćete i suditi prema njegovom mudrom izgledu ali ne sudi knjigu po koricama :mrgreen: On ima znanje ali nema dovoljno jak tim da nešto napravi. E ako nije uspio napraviti jak Arsenal za ovo vrijeme dok je tu pa da osvoji koji trofej nek sam sebi da nogu ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 feb 2012, 00:17

tony-mortale je napisao/la:sad ispada da se pravim pametan zbog milanove podjede, ali i na početku sezone sad ovdje pisao da bi arsenalu najbolje bilo da promjeni trenera jer je došlo do zasićenja, da se arsen pogubio i da ništa novo on više ne može donijeti arsenalu i svi ste me ovdje "popljuvali",
da su pametni već bi počeli tražiti zamjenu a pustiti wengera da završi ovu sezonu i lijepo mu se zahvaliti, dao je veliki doprinos arsenalu, vjerovatno je i najveći trener kluba, ali svakoj priči dođe kraj, a njegova je očito pri samom kraju
Nisam te ja popljuv'o. Možda se nisam slag'o (a ne sjećam te se), al' sigurno te nisam zbog toga uvrijedio. A što se tiče Wengera, ne bih volio da ode, jer to ne bi bio više isti Arsenal, al' eto...Svako ima svoje mišljenje. Ja se samo "bojim" šta će biti nakon Wengera. Da ne bi slučajno došao kakav Boas ili neki trener ,koji forsira defanzivu.

A kad smo već kod zamjene Wengeru, volio bih 2 (dokazana) čovjeka vidjeti na njegovom mjestu.
1. slika
2. slika

A ostali ako dodju, dodju. AKO (odnosno kad bi) Wenger već mora ići, onda bi mi bila želja vidjeti nekog od njih dvojce na klupi Arsenala.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 feb 2012, 00:27

ma sve ok drag vam je svima zbog starih zasluga, ali zar ti želiš da gledaš ovaj arsenal i u budućnosti, jer on bolji izgleda nemože napraviti jer već godinama je na istom nivou ili čak i stagnira, zahvaliti mu se, dati tribini njegovo ime, staviti mu spomenik ispred stadiona, šta god, neku funkciju u klubu, ali na trenersko mjesto neko novi mora doći jer arsenal ima sve, bogati, velika baza navijača, polsuje se pozitivno, velik klub koji će lako privući velika imena, samo pronaći sad pravog čovjeka da to sve vodi i nema zime
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 feb 2012, 00:27

Joachim Low uopste nije za Arsenala,jer jedna je stvar voditi repku,druga klub.Da nebi puno prico o tome,citsti primjer Jurgen Klinsman,.Druga je stvar kad vode klub pa repku,npr.Capelo,Hitzfeld itd... ;)Sto je Otmar Hitzfeld izjavio nakon preuzimanja Svicerske,da mu je to ko penzija..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 16 feb 2012, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 feb 2012, 00:28

Edin.- je napisao/la:Svi smo se mi nadali da mozemo iznenadit milan ili bar bod donijet iz Italije. Ali ljudi su nam jestnostavno bukvicu ocitali.
Jel' se ovo Boris Bilic registrov'o na forum :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 feb 2012, 00:29

iznervira i mene Wenger ali nije on glavni krivac u ovome, vec svi oni koji se u piramidalnom sistemu nalaze iznad njega.

nije mi problem progutati ovaj poraz koliko god on bio bolan vec ono sto rade od ovog kluba i polagano odumiranje uvjerenja da bolje sutra nece biti tako skoro!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 feb 2012, 00:37

Wenger je večeras ubio ono malo vjere u meni što sam imao u njega, definitivno ukoliko Arsenal misli ići naprijed moraju dovesti novu krv, ima mnogo boljih trenera od Arsena htjeli mi to priznati ili ne. Ali ukoliko će onim tokmacima u upravi cilj biti zarađivanje para i hvaljenje velikim bankovnim računima i plusevima onda trener može biti bilo ko ali do trofeja neće doći. Do trofeja neće ali sigurno bi došlo do nekog pozitivnog šoka. Igrači se Wengera ne boje, to je sasvim jasno. On nema plan B. On izmjene planira 10 dana unaprijed. On nema muda i nije sposoban da razmišlja u hodu i već godinama igra pogrešnu taktiku i od veznih igrača pravi **** na krilima. Walcotta je potpuno ubio igranjem krilne pozicije, Arshavina još više. Nasrija također (dok je ovaj igrao kod nas). Mi igramo s krilima, a prava krila nemamo od odlaska Piresa i Ljungberga. Odbrana nam je godinama smiješna (čast pojedincima), sredinu nikad jadniju nismo imali. Nikad. Nemamo kreativca u sredini. Imamo jednog kvalitetnog napadača. I kada on ne igra i ne pogađa ne igra i ne pogađa i Arsenal. Wenger pokušava pravit pitu od govana, ali ne ide to tako.

Jedina Arsenalova karta za bolje sutra je da ih kupi Alisher Usmanov, ali s obzirom da Kroenke posjeduje preko 67% dionica teško će se to dogoditi. Usmanov je nudio 100 miliona funti za pojačanja bez ikakve naknade ali moralne vertikale iz naše uprave su to odbile. Očito je da ne žele napredak kluba. Mislim da se Herbert Chapman i radnici Woolvich fabrike koji su stvorili Arsenala dans prevrću u grobu, a kako i ne bi. I nadam se da će ove šuge smrdljive biti toliko moralne pa navijačima vratiti novac od karti. To je NAJMANJE što mogu uraditi.

I ovo govorim teška srca, ali stvarno teška. Mislim da bi Robin van Persie trebao otići, da osvoji nešto i da pokaže svoju klasu da ga ne može svaki debil nazivati prosječnim igračem. Zaslužio je više od ovoga.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 feb 2012, 00:41

xaviesta je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:Svi smo se mi nadali da mozemo iznenadit milan ili bar bod donijet iz Italije. Ali ljudi su nam jestnostavno bukvicu ocitali.
Jel' se ovo Boris Bilic registrov'o na forum :mrgreen:
Mozda jest, al' ja ne drkam na messija.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 feb 2012, 00:44

@tony-mortale: Slažem se, ali ne bih volio da se zbog trofeja dovede u pitanje stabilnost kluba. Možda ćete reći da sam žrtva propagande onih na čelu kluba. Možda, ali svejedno ne bih volio. Onaj ko navija, navijaće pobjedjivali ili gubili.

@trxel: Prije reprezentacije i Low je trenir'o par klubova. Stuttgart npr., gdje je otprilike sličan sistem rada, kao i u Arsenalu. Ne mogu garantovati da bi donio uspjeh, ali svidja mi se ono što i kako to on radi.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Klare

Post Postao/la Klare » 16 feb 2012, 00:44

Arnelinho gdje je Tuchel :? , kad već vidim da si duboko zagazio na Njemačko tlo. :D
Svakako da su ta dvojica majstori svog zanata, nema sumnje da bi igra išla na veći nivo, pogotovo se Kloponja tu uklapa, međutim vezani su dugoročnim ugovorima, a mogu reći da im Bogami nije ni loše. :D

Slušajte šta vam Valencia kaže, o Engleskoj je itekako informisan 8-), za razliku od Njemačke teritorije. :mrgreen:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 feb 2012, 00:47

Edin.- je napisao/la: Mozda jest, al' ja ne drkam na messija.
Salim se malo, no hard feelings ;)
Don't hate what you don't understand.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 feb 2012, 00:48

Bosco je napisao/la:I ovo govorim teška srca, ali stvarno teška. Mislim da bi Robin van Persie trebao otići, da osvoji nešto i da pokaže svoju klasu da ga ne može svaki debil nazivati prosječnim igračem. Zaslužio je više od ovoga.
zasluzuje covjek puno bolje od ovog trenutnog, volio bih da ode u real, dobicemo dobre pare, a trpace barcu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 feb 2012, 00:51

Klare je napisao/la:Arnelinho gdje je Tuchel :? , kad već vidim da si duboko zagazio na Njemačko tlo. :D
Svakako da su ta dvojica majstori svog zanata, nema sumnje da bi igra išla na veći nivo, pogotovo se Kloponja tu uklapa, međutim vezani su dugoročnim ugovorima, a mogu reći da im Bogami nije ni loše. :D

Slušajte šta vam Valencia kaže, o Engleskoj je itekako informisan 8-), za razliku od Njemačke teritorije. :mrgreen:
Ejs sad. :D Preuzeo Kloppovo remek djelo i da ga stavljam u koš sa njim. Ne ide. :D

A tačno... ovog Kloppa sam zapazio još dok je komentir'o na DSF-u (čini mi se :? ) Bundesligu. Stalno sam se pit'o šta će on tu, što ne stave npr. Hitzfelda, kad ono on neki genije. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 feb 2012, 00:52

cala je napisao/la:
Bosco je napisao/la:I ovo govorim teška srca, ali stvarno teška. Mislim da bi Robin van Persie trebao otići, da osvoji nešto i da pokaže svoju klasu da ga ne može svaki debil nazivati prosječnim igračem. Zaslužio je više od ovoga.
zasluzuje covjek puno bolje od ovog trenutnog, volio bih da ode u real, dobicemo dobre pare, a trpace barcu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vođa zna.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 feb 2012, 01:01

cala je napisao/la:
Nema tog covjeka koji ce pomoc Realu da utrpa Barceloni ovih godina. :)
Iz Arsenala u Barcelonu dolaze da trpaju Reala. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 feb 2012, 01:08

bparena je napisao/la:
cala je napisao/la:
Nema tog covjeka koji ce pomoc Realu da utrpa Barceloni ovih godina. :)
Iz Arsenala u Barcelonu dolaze da trpaju Reala. :)
Dolaze i da osvoje ligu pa ništa :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 feb 2012, 01:16

JA NE SHVATAM NEKE LJUDE, PISU KAO DA SU SE IZNENADILI??

Ovo je realnost Arsenala, doveli su nekoliko talenata i nekoliko prosjecnih igraca. Talenti ce mozda biti igraci ali jos nisu, prosjecni igraci u godinama nece biti niti su sada. Znaci, Arsenal nema igrace za velike utakmice i to je to.

Sa druge strane, Milan je imao i dovodio dokazane igrace. Ne volim Milan, u Italiji sam uvijek navijao za Inter, ali treba biti realan, ljudi su mnogo bolji i zasluzeno pobijedili.
Zlatan Ibrahimovic jeste najbolji spic na svijetu. Lik vec preko 10 godina drzi formu a igrao je u vise razlicitih klubova. Malo je igraca koji kao Ibra uvijek i svugdje igraju vanzemaljski! To je i vise nego dokaz da covjek stvarno ZNA! On sam vrijedi pola Arsenala.
Mislim da je Seedorf osvojio vise trofeja nego svi igraci Arsenala zajedno.
Samo navodim primjere da neki shvate kakve igrace ima i dovodi Milan, za razliku od Arsenala. :roll:

Veceras je Ibra ubio Arsenal i dokazao Wengeru koliko g-ovno je pojeo kad je htio Ibru prvo na probu pa tek onda da potpise. Ibra kaze, ne ne, to je za mene uvreda, mene neces probavati pa makar nikad ne potpisao. I Wenger ne popusti. Kasnije ljudi iz Ajaxa odvedose Ibrahimovica.... dalje znamo.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ko-se-k ... ovic/74754" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad smo vec kod Ajaxa, mislim da je Ajax napravio 3 puta vise velikih igraca nego Arsenal i to sa vise razlicitih trenera pa su se tjerali treneri i dan danas se tjeraju kad ne ide. navijaci nijednog igraca ne prozvase ciganom jer je otisao u trenutno bolji tim ili da igra za vise para. Suarezu pjevali himnu Liverpoola, a Ajax je ostavio na pola sezone. To su LJUDI za razliku od ovih nafuranih Engleza i ovih nasih navijaca Arsenala. Ono kao, mi smo veliki?! nidje veze, na osnovu cega veliki?
Za Ajax mi nije cudno, Ajax MORA tako ali Arsenal NE MORA, zato se svo vrijeme cudim.

J@bes trenera koji vise prica o parama nego o fudbalu. Ko o cemu ku*va o postenju!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 feb 2012, 01:25

Nisam od onih koji se nasladjuju tudjim mukama ali vec sam pisao na ovoj temi prije da vama treba drugi trener koji bi i odrijesio klupsku kesu za nekog boljeg igraca a ne ponasao se kao da trosi svoj novac. Wenger je vec odavno fulao pojam modernog nogometa i vec odavno je izvjesno da vam treba novi trener. Ovo shvatite kako hocete ali sa moje strane je dobronamjerno ;) Nije toliko bitan poraz veceras koliko su bitni vasi rezultati u zadnjih 6-7 godina sto u Engleskoj sto u Evropi

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 16 feb 2012, 01:53

Arsenal went to Italy 4 - nothing. :(
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.