Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

meskalin
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2012, 23:53

Bianconeri1988 je napisao/la:Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.

gle to ti je isto da ja kazem da je Ibrahimovic najbolji napadac danasnjice, a svi znamo da nije tako... jbg ali ipak to je vase misljenje respect ;) derbi odlucuje ko osvaja scudeto :)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 15 feb 2012, 23:54

meskalin je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.

gle to ti je isto da ja kazem da je Ibrahimovic najbolji napadac danasnjice, a svi znamo da nije tako... jbg ali ipak to je vase misljenje respect ;) derbi odlucuje ko osvaja scudeto :)
hhahahha pa ko je bolji od njega? :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 15 feb 2012, 23:55

Po meni Ibrahimovic je uz dva-tri igraca najbolji igrac danasnjice...Nema boljeg od njega, samo nekoliko njih koji su tu negdje sa njim...

Derbi ne odlucuje pobjednika...ima jos mnogo da se igra :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 feb 2012, 23:57

meskalin je napisao/la:

Prvenstvo je već odlučeno, a odlučile su ga sudije! ;)

Za Milan se u najmanju ruku sviraju diskutabilni penali, dok se za Juve ne sviraju penali kao kuća.

Mi ćemo vas mlatnuti u derbiju kao oba puta ove sezone i doći će neka levatska ekipa protiv koje nam sudija neće svirati par čistih penala kao što to nije uradio u posljednja dva kola, a Milanu čim zaškripi zabit će ga Zlatan iz penala.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 feb 2012, 00:09

Bianconeri1988 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Prvenstvo je već odlučeno, a odlučile su ga sudije! ;)

Za Milan se u najmanju ruku sviraju diskutabilni penali, dok se za Juve ne sviraju penali kao kuća.

Mi ćemo vas mlatnuti u derbiju kao oba puta ove sezone i doći će neka levatska ekipa protiv koje nam sudija neće svirati par čistih penala kao što to nije uradio u posljednja dva kola, a Milanu čim zaškripi zabit će ga Zlatan iz penala.
Ma daj i da je vecerasnji penal sviran u Seria A vi bi isto reagirali nije bio penal i slicno.... ali znas sto meni nije apsolutno nikako jasno ali bas NIKAKO kako se neko moze zaliti na ne sviranje penala i slicno kad vam je bivsi clan osudjen na zatovor, klub protjeran u Seriu B, 2 lige ukradene itd itd.... biti manji od makovog zrna i kad je ono sto se dogodi nije istina ice na stetu Juventusa, a to mogu zahvaliti upravi koja je okaljala ime kluba.... i to jos kad vidim neki ga nose kao profile pic na forumu.... po meni pateticno... i nemoj te se pravdati ovo ono nije bilo tako nisu osudjeni itd itd... i jos hvaljenje s 29 osvojenih ligi pa mislim stvarno ..... Silva, Vidic, Ferdinand, Terry, Puyol, Carvahlo itd itd koji su bolji od Ćelare :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 feb 2012, 00:09

ma ne moze nam penal biti izgovor za vec prelose partije protiv malih ekipa...pa neko rece ovo je vec deseti remi, pa bolje i 3 poraza da smo imali a jos 2 pobjede nabrali negdje, to bi bilo 3 boda vise nego sad..

ovih 3-5-2 je bezopasno protiv malih ekipa, kod 3-5-2 najjace oruzje je brza transformacija i stvaranje viska igraca, ali kad se protivnik u svakom momentu brani sa 4-5 igraca nema teorijeske sanse da ti stvoris taj visak, jos pogotov mi koji nemamo ni brzog kreativnog igraca prema naprijed a ni rasnog strijelca...sve se bojim da cemo ispasti iz ove trke za skudeto. Ako nista ove tekme pokazuju da Konte nije upravu kada kaze da se ne mora dovoditi skup igrac, bgm kesa se mora odrijesiti za ove deficitarne pozicije ( Hazard/Gece i jedan klasan napadac bi preporodili ovu ekipu). Dakle protiv malih ekipa vani treba igrati 4-3-3, a kuci mozda cak i 4-2-4 jer kostace nas ovi remiji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 feb 2012, 00:12

Ja kažem
1.Messi 2.Ronaldo 3.Ibrahimović

Štoperi
1.T.Silva 2.Chiellini 3. Pique ;)

Ovim remijem je Juventus ostavio Milan u utrci za Seriju A, a nakon večerašnje predstave Milana a i Juventusa siguran sam da još možemo do titule 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 16 feb 2012, 00:12

@ultrasstyle_tz
U potpunosti se slazemo...de sad fino kazi kako da postam sliku iz my pictures ovdje na forum...pocetnik sam :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 16 feb 2012, 00:13

realno milan ima bolju i kvalitetniju ekipu nego mi,ali to nije uvijek presudni faktor. Ne moze se porediti Zlatan, Pato, Robinho sa vucinicem,koji je cisti promasaj,on je doveden da daje golove,a ne da odigra dvije kvalitetne lopte,i da ga mi zbog toga hvalimo,on jednostavno nije igrac za velike stvari,kao ni giach,ni esti,ni matri.to je **** cinjenica,jer da nije dobili bi bolognu,parmu,sienu,pa je li tesko toliko proci zaccarda i santacroce-a. Vezni red nam je po jacini negdje tu sa milanom,prva ekipa,sa cinjenicom da oni imaju mnogo vecu sirinu. Kod stopera smo tu negdje,Licht je ipak bolji desni bek.Imamo boljeg golmana,ali realno milan ima siri izbog igraca.

Moram conte poceti racunati na krasica i eliu,jer nam jednostavno trebaju,treba neko da moze ubrzati igru,promijeniti ritam,individualno nesto uraditi.

I vadimo se na penale,na sudije,objektivno giovincu je trebao vise biti penal sviran nego pirlu.i dosta sa tim.sto nisu zabili tri gola,pa ne bi penal bio kriv. I par Nesta-Thiago Silva je klasa za nase,treba biti realan,igramo prelose,prelose,svaku utakmicu se patimo,zadnja kvalitetna je bila u kupu protiv milana a u ligi se i ne sjecam vise
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 feb 2012, 00:15

Ma Juve je veliki tim, ja iskreno jedva cekma da se vrati u LP i da gledam derbije Juve - Real , a ne Zenit -Benfica, ali ono sto se desilo ne moze se zaboraviti, a to je kriv onaj gmaz civkati i uprava

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 16 feb 2012, 00:17

i uvijek nam je neko kriv,sto nije kriv vidal sto ne zna dodati loptu,ili matri koji uopste nije zainteresovan za igru. Ovakva igra vucinica,koji igra preko kurca,bi kod trenera sa vecim autoritetom davno bila sakcionisana,sjetite se Maura Camoranesija i Capella kada je Mauro poceo se vucarati po terenu

A bojim se da bi nas ta mala Benfica razbila trenutno,jer su aimar,gaitan,cardozo genijalci za nase napadace
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 16 feb 2012, 00:20

recite mi kako mislite da budemo prvaci,kada nas prvi napadac,nasa udarna igla,nas jedini napadac da mizernih 9 golova u 22 utakmice,u kojima je igrao....kakoooooooooooooooo?

mi smo morali zabiti gol iz igre,i nije opravdanje to sto nam nije svirao penal,ali nije uredu da bude prisutan strah kod sudija da nesto sviraju za nas

i cini mi se da protiv ovih malih ekipa igramo da ne izgubimo,a ne igramo na pobjedu.

nismo iskoristile kikseve milana,ali mislim da ce biti kasno kada konte uvidi da quagliarella mnogo vise uradi na terenu nego mirko vucinic,bice kasno kada se sjeti da elia i krasic postoje,i onda ce opet sudije biti krive

I GIOVINCO JE SVJETSKA KLASA
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 16 feb 2012, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 feb 2012, 00:20

meskalin je napisao/la:
Ma daj i da je vecerasnji penal sviran u Seria A vi bi isto reagirali nije bio penal i slicno.... ali znas sto meni nije apsolutno nikako jasno ali bas NIKAKO kako se neko moze zaliti na ne sviranje penala i slicno kad vam je bivsi clan osudjen na zatovor, klub protjeran u Seriu B, 2 lige ukradene itd itd.... biti manji od makovog zrna i kad je ono sto se dogodi nije istina ice na stetu Juventusa, a to mogu zahvaliti upravi koja je okaljala ime kluba.... i to jos kad vidim neki ga nose kao profile pic na forumu.... po meni pateticno... i nemoj te se pravdati ovo ono nije bilo tako nisu osudjeni itd itd... i jos hvaljenje s 29 osvojenih ligi pa mislim stvarno ..... Silva, Vidic, Ferdinand, Terry, Puyol, Carvahlo itd itd koji su bolji od Ćelare :D
Ne provaljuj se, samo ću ti to reći! Pojma nemaš, najgore mi je kad mi **** počne pričati o poštenju, i tvoj klub je osuđen 2006, 80-tih je izbačen iz lige zbog namještanja zato ne pričaj. To što se dešavalo u prošlosti nema veze sa ovom sezonom, Juventus je platio ceh i odradio je kaznu koju nije zaslužio što je nedavno i dokazano na sudu, ali vidi se da o tom pojma nemaš pa nećemo na tu temu jer naprosto ne znam kako slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo. Libo mene taki šta se dešavalo u prošlosti, ja sam ti samo naveo šta se dešava u ovoj sezoni, jasno mi je što ti ne želiš da prihvatiš činjenice nabrajajanjem ovih štopera, čuj Carvalho na listi, a nigdje Pique. Razlog da te ne shvatam ozbiljno i proglasim nebitnim.

@Montero

Glavni krivci što nismo pobjedili ove dvije utakmice su sudije koje nisu svirale dva čista penala, zar je to toliko teško shvatiti. Kad je penal treba da se svira, tu nema opravdanja, je li Pirlo možda kriv što nije mogao da udari loptu zato jer ga je sa leđa udario igrač Parme? Normalno da nije, kriv je sudija koji nije svirao penal.
Ž '21!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 feb 2012, 00:23

Bianconeri1988 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Ne provaljuj se, samo ću ti to reći! Pojma nemaš, najgore mi je kad mi **** počne pričati o poštenju, i tvoj klub je osuđen 2006, 80-tih je izbačen iz lige zbog namještanja zato ne pričaj. To što se dešavalo u prošlosti nema veze sa ovom sezonom, Juventus je platio ceh i odradio je kaznu koju nije zaslužio što je nedavno i dokazano na sudu, ali vidi se da o tom pojma nemaš pa nećemo na tu temu jer naprosto ne znam kako slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo. Libo mene taki šta se dešavalo u prošlosti, ja sam ti samo naveo šta se dešava u ovoj sezoni, jasno mi je što ti ne želiš da prihvatiš činjenice nabrajajanjem ovih štopera, čuj Carvalho na listi, a nigdje Pique. Razlog da te ne shvatam ozbiljno i proglasim nebitnim.
ejjj pa ko bi se vise sjetio, chatm na fb i na forumu samo....a ove sto sma nabrojao sam iz cuga napisao :))) sta bi bilo da sam se sjetio sviju, pa nebi ga bilo ni medju prvih 10 :lol: Milan je isto platio kaznu i oduzimanjem bodova, pa do titule lige sampiona ;) ciao

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 16 feb 2012, 00:25

Kazu nemamo para, koliko se ja sjecam Juve je mozda i najvise potrosio u ljetnom mercatu od svih klubova. Treba nesto promijeniti,jer imamo idealnu priliku da osvojimo titulu,a igramo kao ****

a mozda je meni tesko samo da prihvatim da vise nismo world class tim,ovo vise nije juve od prije 6 godina,**** ga to je realnost

i cini mi se da protiv ovih malih ekipa igramo da ne izgubimo,a ne igramo na pobjedu.
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 16 feb 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 feb 2012, 00:27

meskalin je napisao/la:
ejjj pa ko bi se vise sjetio, chatm na fb i na forumu samo....a ove sto sma nabrojao sam iz cuga napisao :))) sta bi bilo da sam se sjetio sviju, pa nebi ga bilo ni medju prvih 10 :lol: Milan je isto platio kaznu i oduzimanjem bodova, pa do titule lige sampiona ;) ciao
slika

Arrivederci!
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 16 feb 2012, 00:32

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

sto alex ne igra,sta je ovo vise conte,sto alex ne igra,trebamo traziti odgovor na ovo
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 feb 2012, 00:36

Joj @Montero šta si se naložio :mrgreen: :lol:

Dobivamo Cataniu u subotu, Milana sljedeće sedmice prcamo 0:3 i onda Bolognu. 8-)

Nije kriv Conte, imali smo igru, loptu, stvarali prilike, 75% utakmice se igralo na polovici Parme, ali ne možeš protiv bunkera, trebali su nam svirati dva čista penala, ali direktiva naredila da se za Juve ne smije svirati i to je to, tako da trebamo biti i zadovoljni sa ovim remijem s obzirom kakvo nas suđenje prati u nastavku prvenstva.

Alex je star, ima 37 godina, mislim da je to odgovor zašto ne igra. :D
Ž '21!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 16 feb 2012, 00:53

Milan nema bolju ekipu nego mi ! Tuci Bolognu kako god znas Conte!
MENI MOJE, A VAMA VASE

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 16 feb 2012, 00:58

Šta vam je ljudi, ponovo ćemo preslušati Milan i to na San Siru . Ja sam još uvijek uvjeren da možemo do titule i da imamo dobre šanse za to, ali i ako je ne osvojimo neću biti razočaran. Samo da Conte posloži neke stvari i biće to udure .

Moj Conte, ne boje se sudije svirati penal, već NEĆE .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.