Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- paolomontero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
JEDNOM RIJECJU: OVO JE SRAMOTA DANAS BILO...
jednostavno nemamo igre.i kada dodjemo do protivnickog gola imamo mamlaze u napadu koji ne mogu pogoditi nista.Podsjecaju me na lazara popovica. Giach i Esti nisu igraci za ekipu koja hoce da dominira u italiji,jednostavno nisu. Kada kazu da je Matri trenutno ono najbolje sto italija ima,onda je italija u kurcu. 10 remija u sezoni,pa sta nam je vise,ne mozemo levate da dobijemo. Danas je conte pogrijesio. Trebao je poceti za quagliarellom,de ceglie umjesto estija..ne znam previse sam iznerviran.
ne znam koji vrag pricate protiv giovinca danas je pravio smijesnim igrace juventusa, pa i pirla.definitivno treba da se vrati u juventus,i ne da on bude back-up vucinicu,nego vucinic njemu. Vidal bi konacno mogao sastaviti dva tacna pasa,pa da i mene a i ostale navijace iznenadi
katastrofa
U meču u kome ponovo nije bilo Miloša Krasića, čak ni na klupi, giach glumi maradonu.sto vise ne igraju elia i krasic.krasic je za ova nasa krila nani,jebote neka mu se vrati samopouzdanje i zaigrace kako treba
trenirali bi oni meni veceras,po snijeg 30km trcali
i gledam milan,i povrh svega komentator kaze da se henry i zlatan znaju iz juventusa,pa koji levati nama rade na tv-u,negdje u evropi bi za to otkaz dobio
kada konacno pocnemo igrati u napadu Elia-Matri-Quag (Alex) mozda cemo nekog i dobiti
i mirko vucinic,cisti promasaj,realno gledajuci,cisti **** promasaj
sramota
jednostavno nemamo igre.i kada dodjemo do protivnickog gola imamo mamlaze u napadu koji ne mogu pogoditi nista.Podsjecaju me na lazara popovica. Giach i Esti nisu igraci za ekipu koja hoce da dominira u italiji,jednostavno nisu. Kada kazu da je Matri trenutno ono najbolje sto italija ima,onda je italija u kurcu. 10 remija u sezoni,pa sta nam je vise,ne mozemo levate da dobijemo. Danas je conte pogrijesio. Trebao je poceti za quagliarellom,de ceglie umjesto estija..ne znam previse sam iznerviran.
ne znam koji vrag pricate protiv giovinca danas je pravio smijesnim igrace juventusa, pa i pirla.definitivno treba da se vrati u juventus,i ne da on bude back-up vucinicu,nego vucinic njemu. Vidal bi konacno mogao sastaviti dva tacna pasa,pa da i mene a i ostale navijace iznenadi
katastrofa
U meču u kome ponovo nije bilo Miloša Krasića, čak ni na klupi, giach glumi maradonu.sto vise ne igraju elia i krasic.krasic je za ova nasa krila nani,jebote neka mu se vrati samopouzdanje i zaigrace kako treba
trenirali bi oni meni veceras,po snijeg 30km trcali
i gledam milan,i povrh svega komentator kaze da se henry i zlatan znaju iz juventusa,pa koji levati nama rade na tv-u,negdje u evropi bi za to otkaz dobio
kada konacno pocnemo igrati u napadu Elia-Matri-Quag (Alex) mozda cemo nekog i dobiti
i mirko vucinic,cisti promasaj,realno gledajuci,cisti **** promasaj
sramota
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Prolazio igrače !? Iskreno, ja nisam vidio nijedan njegov prodor . A o onom šutu ne treba trošiti riječi, ja da sam trener dobro bi mu se naj.ebo mame za ono, jer je imao 2 slobodna igrača .Italia je napisao/la:Nisam gledao prvih 25 minuta (namjestao, tj. pokusavao namjestiti arenu 4), al ostatak prvog i citavo drugo je odigrao koliko toliko pristojno.. poredimo li ga sa djakarinom.. prolazo igrace, imao onaj jedan dobar sut, nije kiksao.. po meni ok on igra..dzenan01 je napisao/la:Samo molim Boga da ne otkupimo Estigaribiju i mrtvog kloca Đakerinija.
Konte daj već jednom priliku Eliji i Krasiću pa da ih vidimo **** ga ti. Za ovu dvojicu kloceva već znamo da ne znaju .
Što se tiče Sebe, ne znam šta očekujete od njega !? Možda, da ustane i kaže ne sudija nije penal, ja sam simuliro, daj mi karton

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- paolomontero
- Kontakt:
Jebote giacherrini konte,hocemo eliu.trebamo neku peticiju potpisati.pa mozda ce stipe simunac i branescu prije elie zaigrati kako je krenulo
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Pao je kao pokošen i pokušao simulirati penal, nije bilo nekog kontakta, sad sam baš pogledao nekoliko puta, ali haj to manje više, ali ono udaranje Lichtsteinera je bilo jadno i samo zbog tog poteza ja ga nikad ne bi vratio, ionako mi je bilo svejedno, ali nakon ovoga mi je baš omrzao.dzenan01 je napisao/la: Što se tiče Sebe, ne znam šta očekujete od njega !? Možda, da ustane i kaže ne sudija nije penal, ja sam simuliro, daj mi karton
A sad sam nekoliko puta gledao ovaj detalj sa Pirlo, ovo je bio penal, ali i Pirlo je napravio grešku što nije udario loptu, ali moguće da je izgubio snagu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ne kontam kako neko nemoze vidjeti da je ono penal na Pirlu?? haj nema veze i onako ga necemo dobiti do kraja sezone ... Smjesno je ovo.. Ciste penale se nesviraju vec par tekmi, sumnjivo!!!
To ce nas i na kraju kostati, i to nema nikakve veze kako smo mi igrali ako je bio cist penal mora se svirati.......,.,.,.,.,.,.,.,.
Kako sam jos ljut,,,,,,,,,
jedva cu veceras zaspati a treba raniti :roll
jos mi imamo sve u svoje ruke, sad treba odma pobjediti Cataniu i vratit se na tacan put. Idemo,.
Forza Juve

To ce nas i na kraju kostati, i to nema nikakve veze kako smo mi igrali ako je bio cist penal mora se svirati.......,.,.,.,.,.,.,.,.
Kako sam jos ljut,,,,,,,,,

jos mi imamo sve u svoje ruke, sad treba odma pobjediti Cataniu i vratit se na tacan put. Idemo,.
Forza Juve

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bespotrebno se nerviramo,okrenuti se što prije novim utakmicama,sljedećih 4-5 utakmica mogu biti odlučujuće,sada je definitivno da ne smijemo kiksati protiv Catanie i u nadoknadi protiv Bologne,a i na San Siru moramo zapeti i odigrati kao što znamo.
Marotta je pričao o Giovincu prije utkmice,kaže da je on važan za JUVE i za reprezentaciju,šta je želio reći,mislim da vam je jasno.
Marotta je pričao o Giovincu prije utkmice,kaže da je on važan za JUVE i za reprezentaciju,šta je želio reći,mislim da vam je jasno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
LOLharebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)
Chiellini 7 (najbolji defanzivac Serie A a možda i top 3 svijeta, šteta za stativu)

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vaš najbolji igrač ne može meda pored Chiellinija, tako da ako najbolji napadač na svijetu ne može meda protiv Chiellinija to znači da je Chiellini najbolji štoper.meskalin je napisao/la:LOLharebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)
Chiellini 7 (najbolji defanzivac Serie A a možda i top 3 svijeta, šteta za stativu)
Zato penalty boy furaj!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
meskalin je napisao/la:LOLharebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Joj ljudi sta da kazem za vecerasnju tekmu...
1.Odbrana solidna, ali smo mnogo bolji u odbrani kada igramo sa 4 igraca nazad...
2.Veznjaci...Pirlo nekad igra nonsalantno te jedna njegova izgubljena lopta na sredini moze da nas kosta prvog poraza...Marchisio i Vidal jos mogu i moraju napredovati...
3.Krila...Giacherini je po meni jako dobar igrac na gostovanjima, ali veceras nije zadovoljio...Estigarribia treba da je na klupi jer se izgubi kad dodje u priliku za gol...Elia i Krasic moraju da vise igraju...Vucinica rotirati na poziciji centarfora i krilnog igraca...
4.Napad...Quagliarella mora igrati vise...Boriello mi se nesto i ne svidja tako da ga ne bih otkupio na kraju...Matri i Quagliarella da imaju barem pribliznu minutazu...
Nema ocajavanja...Juventus je to...velike dobijamo, nad malim kiksamo, ali idemo da im dokazemo nasu snagu...nemojte vise da vidim one postove na kojima se odricete titule...bicemo uz nas klub do kraja i sami sebe ohrabrivati da cemo uzeti scudeto jer i dalje smo u jako dobroj poziciji da u tome uspijemo...
Forza Juve <3
1.Odbrana solidna, ali smo mnogo bolji u odbrani kada igramo sa 4 igraca nazad...
2.Veznjaci...Pirlo nekad igra nonsalantno te jedna njegova izgubljena lopta na sredini moze da nas kosta prvog poraza...Marchisio i Vidal jos mogu i moraju napredovati...
3.Krila...Giacherini je po meni jako dobar igrac na gostovanjima, ali veceras nije zadovoljio...Estigarribia treba da je na klupi jer se izgubi kad dodje u priliku za gol...Elia i Krasic moraju da vise igraju...Vucinica rotirati na poziciji centarfora i krilnog igraca...
4.Napad...Quagliarella mora igrati vise...Boriello mi se nesto i ne svidja tako da ga ne bih otkupio na kraju...Matri i Quagliarella da imaju barem pribliznu minutazu...
Nema ocajavanja...Juventus je to...velike dobijamo, nad malim kiksamo, ali idemo da im dokazemo nasu snagu...nemojte vise da vidim one postove na kojima se odricete titule...bicemo uz nas klub do kraja i sami sebe ohrabrivati da cemo uzeti scudeto jer i dalje smo u jako dobroj poziciji da u tome uspijemo...
Forza Juve <3
Zadnja izmjena: beki, dana/u 15 feb 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Druze nadji jos nekog ko ce zaustaviti Ibru, a vas se Silva pati sa JUVETOVIM napadom koji je ocajan...meskalin je napisao/la:LOLharebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neću prežaliti ako izgubimo Scudetto zbog ovih nesviranih penala, ovo je gore što nam sad rade neko kad smo se tek vratili iz Serie B, kad se sjetim utakmica protiv Cagliarija, 3. kolo odmah dva penala za Cagliari, zatim protiv Napolija, dva skoka u bunar Lavezzija i Zalayete i dva penala. To ti se zove strah od Juventusa, čim smo u vrhu odmah se svira protiv nas, a protivnički navijači na svakoj tekmi pjevaju kako znamo samo krasti i namještati, a koje ironije dešava se upravo suprotno.
Uz ova dva večeras penala, ovo je 7. ili 8. očigledan koji nije sviran ove sezone, to je sigurno još 6 bodova na našem kontu.
Trebamo biti ponosni što nam je Conte trener, u svakoj izjavi pokazuje da je pravi Juventino, da sa velikim J, čovjek nema dlake na jeziku i večeras im je fino rekao da sudije nemaju damu da sviraju čiste penale za Juventus.
Ali eto te žalbe očigledno donose kontra efekat, protiv Siene se Marotta žalio kako traži poštovanje prema Juventusu jer nam nije sviran penal, a večeras nam nisu svirana 3, nakon ove izjave Contea ne bi me čudilo da za Catanicu u subotu sviraju 2 nepostojeća penala.
Uz ova dva večeras penala, ovo je 7. ili 8. očigledan koji nije sviran ove sezone, to je sigurno još 6 bodova na našem kontu.
Trebamo biti ponosni što nam je Conte trener, u svakoj izjavi pokazuje da je pravi Juventino, da sa velikim J, čovjek nema dlake na jeziku i večeras im je fino rekao da sudije nemaju damu da sviraju čiste penale za Juventus.
Ali eto te žalbe očigledno donose kontra efekat, protiv Siene se Marotta žalio kako traži poštovanje prema Juventusu jer nam nije sviran penal, a večeras nam nisu svirana 3, nakon ove izjave Contea ne bi me čudilo da za Catanicu u subotu sviraju 2 nepostojeća penala.
Ž '21!
Chiellini igra na pozicji na kojoj treba 80% mozga i 20% snage, na njemu se vidi da je izrazito glup igrac i sve sto radi radi na snagu, a koliko je dobar pokazuje dosadasnje stanje Juventusa ( vrijeme od vracanja u Seria A, pa uzmite i repku Italije od kad su se povukli Nesta i Canavaro)Arogantni je napisao/la:Druze nadji jos nekog ko ce zaustaviti Ibru, a vas se Silva pati sa JUVETOVIM napadom koji je ocajan...meskalin je napisao/la:LOLharebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti se našao praviti pametan i govoriti ko je glup, a Chiellini u posljednjih 5 godina svake godine izabran za najboljeg italijanskog štopera kako od navijača tako i od stručnjaka.
Ako je Chiellini glup onda je Ibrahimović najgluplji jer tom glupom Chielliniju ne može ništa.
Ako je Chiellini glup onda je Ibrahimović najgluplji jer tom glupom Chielliniju ne može ništa.
Ž '21!
Igraju istu poziciju, samo sto je Kjelini jedno vrijeme bio prinudjenmeskalin je napisao/la:Chiellini igra na pozicji na kojoj treba 80% mozga i 20% snage, na njemu se vidi da je izrazito glup igrac i sve sto radi radi na snagu, a koliko je dobar pokazuje dosadasnje stanje Juventusa ( vrijeme od vracanja u Seria A, pa uzmite i repku Italije od kad su se povukli Nesta i Canavaro)Arogantni je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Buffon 6 (nije imao posla)
Druze nadji jos nekog ko ce zaustaviti Ibru, a vas se Silva pati sa JUVETOVIM napadom koji je ocajan...

Nemoj misliti da kazem da je Silva los igrac.... Definitivno 2. stoper svijeta...
A sto se tice JUVETA vidio bi Silvu sa Molinarom, Grigerom i Legrotaljetom, a u reprezentaciji na SP2010 nije imao s kim igrati... ZAto sad kad se vratio Barzalji u reprezentaciju, a Criscito i Maggio poceli gurati ima s kim igrati, a to se moglo vidjeti i u kvalifikacijama jer je Italija primila skroz malo golova....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
K'o da je tenis, pa da sam igra. Dovoljno si sve rekao, nije Chielini igrac koji moze da napravi nesto da se pobjedi, ali je igrac koji sprijeci poraz, sto mu uostalom i jeste posao. Ibru ustopa, ne vidi se na terenu. A objektivno Ibrahimovic je najbolji klasicni napadac na svijetu.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Ne znam šta napadate Vučinića, pa on jedini i zna nešto sa loptom jbt.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Subjektivno svi govorite, ali to je vase pravo, jer je vas tim, vas forum ... al brate ruku na srce 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Al' brate ruku na srce Ibrahimović je nula od napadača kad igra protiv Chiellinija. Doslovno je smiješan.
Ž '21!
@Bianconeri1988 Nemoguce je to dokazati nekome ko ne navija za tim, nego za pojedince...nekome ko ne gleda nogomet onim ocima kojim ga gledamo mi...nego samo gleda svoj tim...nemoguce je to dokazati osobi koja nije realista nego slijepac pred stvarnoscu...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.