FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
stize li tutula na kosevo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Stize Liga prvaka.diplomatija je napisao/la:stize li tutula na kosevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
pasa moj ti ocigledno nisi sarajevskog humora vidio ocima, pa naravno da smo mi transparentom aludirali upravo na Fergusona(to je neka nasa zajebancija, kontas, niko osim pitara ne shvata osbiljno), a ova slika tvoja govori o ne profesionalnosti i nista drugo, iako je malo smijesno, bas kao kad su vam dosli oni plavi salovi fK Sarajevo, hahahahahaFK Sarajevo je napisao/la:Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.
Slika govori hiljadu rijeci:
http://prntscr.com/65qer" onclick="window.open(this.href);return false;
i sta smo sad ustanovili, ko je pravio te salove glup je nije profesionalan i nije informisan;
ko je stavio ovaj grb glup je nije profesionalan i nije informisan
ko je rekao za JOvica "sir" glup je ne konta sarajevski humor i nije informisan
- diplomatija
- Kontakt:
u cemu?FK Sarajevo je napisao/la:Stize Liga prvaka.diplomatija je napisao/la:stize li tutula na kosevo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Salove su vjerovatno pravili Kinezi,a ovu salu su valjda smislili Englezi.Nije to nikako isto.tu i tamo je napisao/la:pasa moj ti ocigledno nisi sarajevskog humora vidio ocima, pa naravno da smo mi transparentom aludirali upravo na Fergusona(to je neka nasa zajebancija, kontas, niko osim pitara ne shvata osbiljno), a ova slika tvoja govori o ne profesionalnosti i nista drugo, iako je malo smijesno, bas kao kad su vam dosli oni plavi salovi fK Sarajevo, hahahahahaFK Sarajevo je napisao/la:Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.
i sta smo sad ustanovili, ko je pravio te salove glup je nije profesionalan i nije informisan;
Brate zna se ko je najveci klub u drzavi,ovim malim je sigurno cast kad ih ovako uporedeFK Sarajevo je napisao/la:Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.

Zna li ko kako je igrao Buba

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
U skidanju snijega sa krova zapadne tribine.diplomatija je napisao/la:u cemu?FK Sarajevo je napisao/la:Stize Liga prvaka.diplomatija je napisao/la:stize li tutula na kosevo
jebol vas tito, fino se igrajte..
Jel bio ko na tekmi danas, dajte utiske?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
DE SI PASHA SARAJEVSKItu i tamo je napisao/la:pasa moj ti ocigledno nisi sarajevskog humora vidio ocima, pa naravno da smo mi transparentom aludirali upravo na Fergusona(to je neka nasa zajebancija, kontas, niko osim pitara ne shvata osbiljno), a ova slika tvoja govori o ne profesionalnosti i nista drugo, iako je malo smijesno, bas kao kad su vam dosli oni plavi salovi fK Sarajevo, hahahahahaFK Sarajevo je napisao/la:Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kazu da su se Diatta i Krpic dobro pokazali.sjever je napisao/la:Brate zna se ko je najveci klub u drzavi,ovim malim je sigurno cast kad ih ovako uporedeFK Sarajevo je napisao/la:Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.
http://prntscr.com/65qer" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Zna li ko kako je igrao Buba
- plava laguna
- Kontakt:
a ne mogu brate kad kaze za frajer, "Sir Dragan Jovic", hahahah jednostavno moram skrenuti mu paznju, eto priznaj i ti da je dobio 1 iz originalnosti , pa brateeeeeee . evo necu vise majke miVanBasten je napisao/la:jebol vas tito, fino se igrajte..
.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Oko cega se vi raspravljate

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
za tvoju informaciju Ultrasi su Jovića prozvali Sir kad je uzeo titulu (Amar je još bio u Japanu) tako da on taj nadimak ima več odavno, prije vašeg transa, a ovim našim klocevima želim da svaku tako izgube do kraja, valjda će onda selje tipa Sarajčića otići iz klubatu i tamo je napisao/la:a ne mogu brate kad kaze za frajer, "Sir Dragan Jovic", hahahah jednostavno moram skrenuti mu paznju, eto priznaj i ti da je dobio 1 iz originalnosti , pa brateeeeeee . evo necu vise majke miVanBasten je napisao/la:jebol vas tito, fino se igrajte..
.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako bolan mozes tako nesto reci pa manijaci su najoriginalnijitravnicanin je napisao/la:za tvoju informaciju Ultrasi su Jovića prozvali Sir kad je uzeo titulu (Amar je još bio u Japanu) tako da on taj nadimak ima več odavno, prije vašeg transa, a ovim našim klocevima želim da svaku tako izgube do kraja, valjda će onda selje tipa Sarajčića otići iz klubatu i tamo je napisao/la:a ne mogu brate kad kaze za frajer, "Sir Dragan Jovic", hahahah jednostavno moram skrenuti mu paznju, eto priznaj i ti da je dobio 1 iz originalnosti , pa brateeeeeee . evo necu vise majke miVanBasten je napisao/la:jebol vas tito, fino se igrajte..
.

Svaka cast Sir Draganu i momcima da ovako nastave

-
- Kontakt:
nije lose za prvu tekmu 7-1 hh.samo laganini bit ce ovo dobro
- diplomatija
- Kontakt:
U skidanju snijega sa krova zapadne tribine.[/quote]
ne mozete vi ucestvovati, nemate ni tribine ni krova, neka druga disciplina mora biti hah
ne mozete vi ucestvovati, nemate ni tribine ni krova, neka druga disciplina mora biti hah
nemoj tako oni su divovi njima ne treba stadiondiplomatija je napisao/la: ne mozete vi ucestvovati, nemate ni tribine ni krova, neka druga disciplina mora biti hah

još jedno pitanje- po čemu ste to vi najveći klub u Bosni i Hercegovini ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zašto je Sarajevo najveći bh. klub,zato sto:
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- su sve gore navedene činjenice neoborive.
Moglo se i ovdje jos stvari staviti ali i ovo je dovoljno.
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- su sve gore navedene činjenice neoborive.
Moglo se i ovdje jos stvari staviti ali i ovo je dovoljno.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 15 feb 2012, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
I Haskić zabio, fino.
Valjda sada ponovo uđe u seriju dobrih igara i počne ponovo zabijati. Sada je još jača konkurencija za poziciju napadača, tako da će se morati dodatno potruditi da zaigra u prvom sastavu i u drugom dijelu sezone.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Dave, fera, TETRAPAK i 42 gosta.