fera je napisao/la:ja sam cuo da ce prvenstvo biti odlozeno dok se ne odigra ta utakmicaMonolog je napisao/la:Da, igraće se utakmica za vrijeme Evropskog Prvenstva.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
fera je napisao/la:ja sam cuo da ce prvenstvo biti odlozeno dok se ne odigra ta utakmicaMonolog je napisao/la:Da, igraće se utakmica za vrijeme Evropskog Prvenstva.
Carlo je napisao/la:rio više te ima na ovoj temi nego na temi scuma. da nisi možda postao jedan od nas? ohladi malo.
Andy Carrol 31 utakmica 23 godine.the scouser je napisao/la:Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
Manje više ista je situacija kao prije par sezona, a milion članaka bilo o tome kako se okrećemo vlastitoj školi i omladincima.
Carroll i Henderson svojom cijenom su prvotimci, nisu dovedeni kao mlade nade i talenti, već da konkurišu za startnih XI, Kelly je rezervni desni bek,pa je razumljivo da će dobiti šansu, Spearing davno prošao kategoriju mladih igrača, ovo ostalo je svo kusur dobijalo.Henderson je napisao/la:Andy Carrol 31 utakmica 23 godine.the scouser je napisao/la:Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
Manje više ista je situacija kao prije par sezona, a milion članaka bilo o tome kako se okrećemo vlastitoj školi i omladincima.
Henderson 30 utakmica 21 godina.
Martin Kelly 13 utakmica 21 godina.
Jay Spearing 13 utakmica 23 godine.
Coates 6 utakmica 21 godina.
Johno Shelvey 5 utakmica 19 godina.
John Flanagan 4 utakmice 19 godina.
Jack Robinson 2 utakmice 18 godina ( 2 mjeseca bio povrijeđen ).
ja sam uvijek za to da se daje sansa mladim igracima al ima ljudi među kojima si i ti mozda koji bi da stalno igraju mladi igraci svejedno bili nezadovoljni i rekli da je klub neambiciozan jer igra sa juniorima a nema prave seniorske igrace... ja se sjecam kako su svi bili protiv kinga i njegove odluke da flanno odigra utakmicu protiv sunderlanda...the scouser je napisao/la:Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
Sad ja ispadoh neki ser.onja po tebi...jednostavno mislim da je bolje da je priliku dobije Shelvey nego Henderson, i Sterling nego Maxi. Nisam ni za kakav ekstrem, ni da mladi stalnoj igraju, ni da mladi nikako ne igraju. Meni je lično bilo drago kada god Flano igra.fera je napisao/la:ja sam uvijek za to da se daje sansa mladim igracima al ima ljudi među kojima si i ti mozda koji bi da stalno igraju mladi igraci svejedno bili nezadovoljni i rekli da je klub neambiciozan jer igra sa juniorima a nema prave seniorske igrace... ja se sjecam kako su svi bili protiv kinga i njegove odluke da flanno odigra utakmicu protiv sunderlanda...the scouser je napisao/la:Ja sam mislio da smo promjenili tu politiku oko mladih igrača, ali evo prođe više od pola sezone Shelvey ne može da dobije šansu pored poluživog Hendersona, Flanagan i Robinson zaboravljeni totalno, čini mi se ni da protiv Odlhama nisu igrali. Coates dobijao šansu kada nije bilo drugog rješenja, a o ovim ostalim (Sterling, Coady...) da ne govorim.
nije bitno sta se radi i kako se radi neki ljudi ce uvijek biti nezadovoljni...
Konačno da se složimo u nečemu.Henderson je napisao/la:Ima mjesec dana kako govorim da bi Shelvey trebao imati prednost u odnosu na Hendersona, ali niko me ne pita. Shelvey ima sve bolje od Hende sada, ali je Hendo bio institucija za njega na početku sezone. Međutim, njega je konstantno igranje kao i povratak Gerarda uništilo. On je poslije Reine odigrao najviše utakmica za klub ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.