28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
posto ne znam gdje bih postavio ovo pitanje, evo ovdje cu...zna li neko gdje se moze skinuti cijela tekma iz pariza, francuska-bih 1:1 ? ili ako neko vec ima na kompu, bio bi mu neizmjerno zahvalan da je uploaduje na net....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Naš komentator, slabiji snimak-
[youtube][/youtube]
Francuski komentator-odličan snimak
[youtube][/youtube]
imaš i ostatak utakmice
[youtube][/youtube]
Francuski komentator-odličan snimak
[youtube][/youtube]
imaš i ostatak utakmice
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
ja cu ipak skinuti sa komentarom francuza, al ovdje je samo 15 min klipa...gdje da skinem ostatak ? 
edit: skontao sam ipak...jos jednom hvala
prvi dio posta sam ipak izbrisao, ima svakakvih pacenika po forumu, pogresno ce razumit...

edit: skontao sam ipak...jos jednom hvala

prvi dio posta sam ipak izbrisao, ima svakakvih pacenika po forumu, pogresno ce razumit...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Principatus
- Kontakt:
Kako smo ih tu razvlacili, Lulic po ljevoj, Mujdza po desnoj sa Pjanicem i Miske kroz sredinu. Nismo imali sta da izgubimo i igrali smo kao protiv Luxa, a cim smo dali gol...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dzeko je to trebao rijesiti vec u prvom poluvremenu.Onolike neiskoristene sanse su nam morale na kraju dohakati.Principatus je napisao/la:Kako smo ih tu razvlacili, Lulic po ljevoj, Mujdza po desnoj sa Pjanicem i Miske kroz sredinu. Nismo imali sta da izgubimo i igrali smo kao protiv Luxa, a cim smo dali gol...
Pa su onda i Atkinson i Platimi mogli svirati qurcu,a ne penal.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Kako je interesantno slusati sa francuskim komentatorima. Dobro su se namucili u prvom poluvremenu. 
Neznam francuski, ali razumjem ono "uff", "ooohh" "attention".

Neznam francuski, ali razumjem ono "uff", "ooohh" "attention".

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da se nama vise nikada ne ponovi Francuska, jedva cekam dan da Platini ode iz Uefe. Francuska ce se boriti za trece mjesto jer ce i baraz biti njihov vrh !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Smuci mi se odmah, kad gledam ovu tekmu 

-
- Kontakt:
I meni isto,izbjegavam gledati i Džekin go,a kamoli njihov.Goalgetter je napisao/la:Smuci mi se odmah, kad gledam ovu tekmu

YNWA!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mujdza odigra utakmicu zivota i povrijedi ga onaj francuz. Puno bi nam znacio protiv Portugalaca.
Ali bolje ne misliti na to, idemo dalje.
Vrijeme je da neko ove brazilce spusti na zemlju,
digli se nesto u zadnjih 40-50 godina kao da su oni najbolji...

Kad ih je Bolivija mogla napuniti sto nebi i mi.calcio je napisao/la:Mujdza odigra utakmicu zivota i povrijedi ga onaj francuz. Puno bi nam znacio protiv Portugalaca.

P.S zalili se onomad na nadmorsku visinu a i u Svajcarskoj je povisoko.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hehe znam. Bolivija ima strasne rezultate na domacem terenu, zato sam ja predlagao da mi napravimo stadion u Lukomiru. Zamisli te ljepote da ides zicarom na utakmicuharishp je napisao/la:Kad ih je Bolivija mogla napuniti sto nebi i mi.calcio je napisao/la:Mujdza odigra utakmicu zivota i povrijedi ga onaj francuz. Puno bi nam znacio protiv Portugalaca.
digli se nesto u zadnjih 40-50 godina kao da su oni najbolji...![]()

Bi bilo skuba diving opreme za visoke nadmorske pripremecalcio je napisao/la:Hehe znam. Bolivija ima strasne rezultate na domacem terenu, zato sam ja predlagao da mi napravimo stadion u Lukomiru. Zamisli te ljepote da ides zicarom na utakmicuharishp je napisao/la:Kad ih je Bolivija mogla napuniti sto nebi i mi.calcio je napisao/la:Mujdza odigra utakmicu zivota i povrijedi ga onaj francuz. Puno bi nam znacio protiv Portugalaca.
digli se nesto u zadnjih 40-50 godina kao da su oni najbolji...![]()

I ST Galen je masala u .....Alpama.Dzeki bi i jos par njima pasalo.Ha Trebevic,Bjelasnica ha Alpe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa Brazil-BIH Na CANAL + HD,..
Namucit ce nas Brazil, samo ne daj Boze da nas raznesu kao Portugal. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sinoc sam malo pregledao France i nas,ovaj Arsen hvali BROJ 18 ,znaci Harisa...
- Goalgetter
- Kontakt:
Po meni, on je bio i jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrac u kvalifikacijama. Naravno, uklapao se je u sivilo reprezentacije protiv Francuza na Kosevu ili protiv Rumuna u Bukurestu, ali je ostatak utakmica odigrao jako dobro, a i par vaznih golova je postigao, kao npr. protiv Albanije ili Bjelorusije.ahmic je napisao/la:Sinoc sam malo pregledao France i nas,ovaj Arsen hvali BROJ 18 ,znaci Harisa...
Protiv Portugalaca mu nije bilo lahko, jer je Postiga uvijek vrsio pritisak na njega, jer nisu ni Portugalci bili glupi, znali su da je on bio taj koji je dijelio lopte na krila, ili na Misketa i Pjanica. Onakvih scena, kao onaj gol za 4-0 protiv Luxemburga, kad je Pjanic zabio bilo je dosta u kvalifikacijama, Medunjanin pronadje rupu, doda do Dzeke, a ovaj loptu direktno proslijedi na krilo.
evo za sada gdje mozemo gledat ZMAJICE :
http://liveonsat.com/LJ_foot_friendy_intl.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://liveonsat.com/LJ_foot_friendy_intl.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Protiv Francuske nam je sudio Craig Alexander Thompson.harishp je napisao/la:Dzeko je to trebao rijesiti vec u prvom poluvremenu.Onolike neiskoristene sanse su nam morale na kraju dohakati.Principatus je napisao/la:Kako smo ih tu razvlacili, Lulic po ljevoj, Mujdza po desnoj sa Pjanicem i Miske kroz sredinu. Nismo imali sta da izgubimo i igrali smo kao protiv Luxa, a cim smo dali gol...
Pa su onda i Atkinson i Platimi mogli svirati qurcu,a ne penal.

@ahmic
Nisu oni Zmajići nego Zmajevi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.