FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Desni bek ce biti pojacanje u rangu sa Husicem.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nije drugi tim ali je kombinovan sa prvotimcima i igracima iz druge postave!!Hoomer je napisao/la:Kakav drugi tim bolan ?? prvotimci sve samihordeezla je napisao/la:Brate ovo nije prva postava a i jovic je najavio jos dva pojacanja!!Hoomer je napisao/la:Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ??
ja koji veze nemam sa fk. sarajevom znam ko je prvotimac a ko ne, kakav drugi tim čovječe
, realno sva tri "pojačanja" jedino sto se Husić moze nazvati takvim a za ostalu dvojicu nisam bas nesto siguran, a do pocetka sezone ostalo je jos jedva 20.tak dana i cisto sumnjam da ce doci jos neko jer naprosto pripreme su u toku, valja uigrati ekipu pripremit je itd.
- kupus army
- Kontakt:
Eto Matko ga dade 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
matko ce biti prvi strijelac sarajeva,kod nas tamam kada je usao u formu zavrsila je polusezona.matko nije zaboravio igrati lopte samo su mu trebale jedne komplet pripreme i vjerujem da ce biti pravi.meni je licno zao sto nije ostao kod nas nadavao bi se golova al s u p a k jovic je to vec unaprijed izrezirao ko fol otjerao ga a u sarajevo ga doveo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
2:0 comor
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Igral Buba ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne!Sarajlijc@ je napisao/la:Igral Buba ?
Završeno prvih 60 minuta na Koševu. Sarajevo je slavilo sa 2:0. Na teren izleze druge ekipe oba tima
- FK Sarajevo
- Kontakt:
- pitardogroba
- Kontakt:
Bas mi je drago sto ga je matko zabio
U drugih 60 minuta Dragan Jović je na teren izveo sljedećih 11: Pantić, Šehović, Zrnanović, Dupovac, Škoro, Diatta, K. Handžić, Bjraktarević, Krpić, Haskić i Faris Handžić.

U drugih 60 minuta Dragan Jović je na teren izveo sljedećih 11: Pantić, Šehović, Zrnanović, Dupovac, Škoro, Diatta, K. Handžić, Bjraktarević, Krpić, Haskić i Faris Handžić.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad ce ga zabit Diatta,Krpic i Haska 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
3:0 Krpic
- pitardogroba
- Kontakt:
4:0 Haris Handzic
- kupus army
- Kontakt:
Sarajevo ce imati paklen napad u narednoj polusezoni,evo danas samo Obuca se nije upisao u strijelce.Mislim da ce Haris Handzic izboriti mjesto u prvih 11 kod Jovica,evo danas dva zabio.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- pitardogroba
- Kontakt:
Ukupnim rezultatom od 7:1 Sarajevo je savladalo Travnik danas na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.

pitardogroba je napisao/la:Bas mi je drago sto ga je matko zabio![]()
U drugih 60 minuta Dragan Jović je na teren izveo sljedećih 11: Pantić, Šehović, Zrnanović, Dupovac, Škoro, Diatta, K. Handžić, Bjraktarević, Krpić, Haskić i Haris Handžić.
Ukupnim rezultatom od 7:1 Sarajevo je savladalo Travnik danas na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.. .A slobodno se moze reci ovaj drugi tim je 10 puta vise pokazao od pocetnih 11,momci lete kratko receno razvaljuju,ko je bio danas ovih drugih 60 min je imao bas sta da vidi ! Momci svaka cast !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ukomponovat ce to sir Dragan Jovic.Bit ce to spoj mladosti i iskustvaIskren je napisao/la:Ukupnim rezultatom od 7:1 Sarajevo je savladalo Travnik danas na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.. .A slobodno se moze reci ovaj drugi tim je 10 puta vise pokazao od pocetnih 11,momci lete kratko receno razvaljuju,ko je bio danas ovih drugih 60 min je imao bas sta da vidi ! Momci svaka cast !

FK Sarajevo je napisao/la:Ukomponovat ce to sir Dragan Jovic.Bit ce to spoj mladosti i iskustvaIskren je napisao/la:Ukupnim rezultatom od 7:1 Sarajevo je savladalo Travnik danas na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.. .A slobodno se moze reci ovaj drugi tim je 10 puta vise pokazao od pocetnih 11,momci lete kratko receno razvaljuju,ko je bio danas ovih drugih 60 min je imao bas sta da vidi ! Momci svaka cast !.Krpic vec izgleda kao dostojna zamjena za Obucu
.
cij sir Dragan hahahahahah, nemoj tako pa da komsije smo, majka mu stara... hahahahahah
originalno nema sta. hahahah boli te briga, najjaci ste. hahahhahah oplakah
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Znaci Alex Ferguson je titulu sir takodje dobio po Amaru Osimu,moguce vi ste ipak velik klub,poznat u cijelom svijetu.
Slika govori hiljadu rijeci:
http://prntscr.com/65qer" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika govori hiljadu rijeci:
http://prntscr.com/65qer" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.