FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitardogroba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitardogroba » 12 feb 2012, 11:06

maksi je napisao/la:
pitardogroba je napisao/la:Manite se ovi suplji prica tipa ispadanje iz lige, raspadamo se, nismo uigrani itd... Zadrzali glavne igrace tj. oko njih 15 koji su najvise igrali i doprinijeli da se sad nalazimo na 3. poziciji. Jedino nismo zadrzali Kojasevica.

Sto se njega tice igrao je toplo hladno. Neke utakmice dobro odigra, postigne vazne golove , asistira a neke utakmice pegla loptu, sebican itd . Raja mu je psovala sta je stigla.

Kada se prisjetimo auto gola Dupovca u zadnjim sekundama utakmice protiv Veleza, auto gola Zrnanovica protiv Zelje, ponistena 2 gola protiv Leotara , 1 gol protiv Sirokog, promasen prazan gol K.Handzica protiv Borca i kada sve to sagledamo mogli smo imati i vise od ovih 29 bodova.

Otpustili smo 15 igraca. 10 od 15 igraca nije ubiljezilo ni 1 minute. Maksumic, Dzafic i Smigalovic su nesto malo odigrali. Po mom misljenju trebali smo barem zadrzati Pehlica.

Doveli smo Jovica, dobrog trenera. Uprava radi svoj posao i treba ih pustiti. Potpisali smo ugovore sa Krpicem, Diattom, Celigijom, Husicem , Matkom, F. Handzicem i Plakalom. Od Handzica i Plakala nemozemo ocekivati nesto posebno. Potrebna su nam 2 beka i 1 krilo. Ako uspijemo na tim pozicijama dovesti iskusne i provjerene igrace, ne vidim razlog zasto sa takvom ekipom ne bi izborili evropu. Eto toliko od mene.
Žalosti majko draga, jaka ste i vi ekipa kad ste spali da vam je Matko pojačanje pa on u Zvijezdi nije utakmicu sve skupa sastavio, uspio vam ga Jović uvalit ko nama
Sta ocekujes, da Sarajevo preuzme neki bogati seik i da kupimo 5-6 extra igraca i platimo obestecenje za njih ???
Nego dovedi igraca koji je bez kluba i pokusaj ga prodati, uzeti kakvu lovu za njega i to ti je to.Tesko je naci dobrog igraca koji je bez kluba i jos da dodje u nasu ligu.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 12 feb 2012, 11:14

Žalosti majko draga, jaka ste i vi ekipa kad ste spali da vam je Matko pojačanje pa on u Zvijezdi nije utakmicu sve skupa sastavio, uspio vam ga Jović uvalit ko nama
Nije to nikakvo mjerilo.
Emir Obuca npr u Celiku je slabo i igrao, ponekad bio strijelac, tako i Adilovic, a sad obojica ubijaju za svoje klubove, a takvih primjera imas koliko hoces, Matko je pravi igrac sto ce i pokazati. ;)

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 12 feb 2012, 11:28

aS_Roma je napisao/la:
Nije to nikakvo mjerilo.
Emir Obuca npr u Celiku je slabo i igrao, ponekad bio strijelac, tako i Adilovic, a sad obojica ubijaju za svoje klubove, a takvih primjera imas koliko hoces, Matko je pravi igrac sto ce i pokazati. ;)
Može li mi iko od vas potvrditi koliko puta su išli i vraćali se Obuća,škoro,maksumić?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 feb 2012, 18:57

THC je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Nije to nikakvo mjerilo.
Može li mi iko od vas potvrditi koliko puta su išli i vraćali se Obuća,škoro,maksumić?
Obuci je ovo treci mandat, Skoro je isto triput bio, a za Maksumica Bog zna :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 feb 2012, 15:37

Tivra se Dajdža treći dio Van Cipelić...
Da nam na bude tako i sa Matkom :? :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 feb 2012, 16:33

slika

Igrači FK Sarajevo su trenirali na pomoćnom terenu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase". Teren je očišćen i zahvaljujemo se svim navijačima, koji su pomogli da se teren očisti.

U srijedu sa početkom u 14h odigrati će se prva pripremna utakmica u Sarajevu protiv FK Travnik.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 feb 2012, 17:15

Moze li mi neko reci nesto vise o Fadilu Čizmiću, jer je dosao iz Sarajevo u Jedinstvo iz Bihaća na posudbu, pa me zanima moze li zadovoljiti u Prvoj ligi FBiH?

Hvala unaprijed
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 feb 2012, 17:19

Ja mislim da on od prosle godine nije nas igrac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 13 feb 2012, 17:20

NeRi_K je napisao/la:Moze li mi neko reci nesto vise o Fadilu Čizmiću, jer je dosao iz Sarajevo u Jedinstvo iz Bihaća na posudbu, pa me zanima moze li zadovoljiti u Prvoj ligi FBiH?

Hvala unaprijed
Čizmić je bio član šampionske generacije juniora Sarajeva i potpisao ugovor, ali se baš i nije naigrao u prvom timu .
Skupio je svega 3 nastupa. Igra na poziciji štopera, a u kupu ga je Plišek koristio na desnom beku i mogu ti reći da je bio sasvim solidan. Iskreno, nisam upoznat sa kvalitetom federacijske lige, ali mislim da bi trebao izboriti mjesto u timu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 13 feb 2012, 17:36

Nije nakav extra kvalitet. Bio je duze vrijeme na posudbi u Gorazdu pa ga MV vratio. Kao sto rece dzenan odigro samo 3 tekme. Nesvidja mi se kod njega sto je nedisciplinovan van terena..Nadam se da ce izboriti mjesto u Jednistvo.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 14 feb 2012, 10:09

jesmo li ono i prošlo prvenstvo otvorili sa Slobodom u gositma?

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 14 feb 2012, 20:40

Bistrik je napisao/la:jesmo li ono i prošlo prvenstvo otvorili sa Slobodom u gositma?
Ne.. igrali smo protiv celika i zijanili 2:1
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 feb 2012, 23:51

evo nesto gledam rasporede utakmica, i mislim da iako u prvom kolu igraju Zeljo - Siroki, ipak da ce po meni najzanimljivije biti upravo u Tuzli,(mozda ce u sa biti bolja tekma).
Sloboda nikako ne smije izgubiti jer tesko da moze otkinutu koji bod sa strane tako da ukoliko zeli da osigura opstanak definitivno mora pobjediti u Tuzli, kako zbog samopouzdanja, takodje zbog atmosfere u klubu, ipak dva poraza na pocetku bi bila katastrofalna, ne dolazi u obzir,
s druge strane FKS ako misli ozbiljno konkurisati za europu MORA uzeti Slobodu, tu im se lomi s obzirom da imaju tezak RASPORED i jednu VISE GOSTUJUCU utakmicu od konkurenata +DERBI na kosevu, a derbi su sanse uvijek 50-50 tako da ni to NIJE DOMACA tekma, komplikovano...
u svakom slucaju prvo kolo ce NAJVISE znaciti mislim upravo Slobodi i FKS, Zeljo i Siroki imaju vece brige i lahko im se vratiti na kolosjek i u slucaju poraza...
licno bih volio da TV prijenos bude iz Tuzle pa da gledam...
,... isti post sam ostavio i na temi FK SLOBODA...

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:06

Za sada protiv Travnika na pomcnom je 0:0, Obuca imao jednu sansu jedan na jedan, utakmica malo kasnila zbog kasnjenja Vezira, mi poceli u sastavu :Adilovic, Torlak,Trebinjac,Beli,Comor,Husic,Vucina,Suljic,Obuca,Matko,Sesar!
:D

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:08

Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ?? :?
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 15 feb 2012, 15:11

Hoomer je napisao/la:Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ?? :?
Brate ovo nije prva postava a i jovic je najavio jos dva pojacanja!!
:)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 feb 2012, 15:11

Hoomer je napisao/la:Pa jeli vama iko dosao osim tri imena ??? gdje su ta "zvucna" imena koja su najavljivana ?? necete valjda sa ovim igrackim kadrom uci u polusezonu ?? :?
Tri ali vrijedna ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:16

hordeezla je napisao/la:
Brate ovo nije prva postava a i jovic je najavio jos dva pojacanja!!
:)
Kakav drugi tim bolan ?? prvotimci sve sami :mrgreen: ja koji veze nemam sa fk. sarajevom znam ko je prvotimac a ko ne, kakav drugi tim čovječe :? , realno sva tri "pojačanja" jedino sto se Husić moze nazvati takvim a za ostalu dvojicu nisam bas nesto siguran, a do pocetka sezone ostalo je jos jedva 20.tak dana i cisto sumnjam da ce doci jos neko jer naprosto pripreme su u toku, valja uigrati ekipu pripremit je itd.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 15 feb 2012, 15:17

Ako Matko i Husić nisu za našu ligu zvučna pojačanja onda bi trebali početi tražiti pojačanja u ligi petice. Kada se fudbal elementarno ne poznaje onda ne treba komentarisati.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 15 feb 2012, 15:22

Batistuta je napisao/la:
Ako Matko i Husić nisu za našu ligu zvučna pojačanja onda bi trebali početi tražiti pojačanja u ligi petice. Kada se fudbal elementarno ne poznaje onda ne treba komentarisati.
Neznate voditi normalnu raspravu ?? Husić ok. dok je Matko potonuo jednostavno, kada je u Zvijezdi bio obicna nula gdje nista nije pokazao mislis da ce u Sarajevu ?? njegovo vrijeme je ocito proslo nije isti kao 2007., godine idu, visak kila itd., ako u Zvijezdi nije nista pokazao sigurno nece ni u Sarajevu gdje je konstantan pritisak na rezultat i velika očekivanja su uvijek ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], tajsamja i 8 gostiju.