Kako ce ih Thibs naribat zbog ove odbrane

ma anita bil se ti udavalaBernardBarnjak je napisao/la:na ok za mjesto ali odakle pare za pivo i jelo?
stani u red jaraneAdmir_Sa je napisao/la:jel udata Anita![]()
znas sta me najvise brine?... da smo mi u zadnjih 5 utakmica protiv ekipa preko 500 haman pa izgubilidema je napisao/la:Jedna ekipa je u NBA prosle sezone bila bez 3 vezana poraza.
Ove godine 1 ekipa nema 2 vezana poraza u NBA.Bullsi su sve tvrdja ekipa za dobit.Sve su jaci konstantniji i bolji.Jos kad postanu 48 minuta ekipa kakvu Thibs zeli.Jos malo pa ce borba za titule ove tesko ali od iduce ocekujem da se ukljuce.Tek ce sljedece sezone NBA liga bit dobra.
nista posalji nam broj racuna, a mi sa foruma cemo organizovat kakvu sergijuSaltCityAttack je napisao/la:ma nije udata kakvi
samo ovo sto ona je nista ima jedan covjek iz Tuzle paket koji se zove Lexus club odnosno 12 ulaznica ..posto on ima kompaniju tako da je taj paket za njegove radnike, njega, njegovu djecu..naprimjer ti sad taj paket da uzmes kostalo bi previse, ali on nekad proda to nasim ljudima po povoljnoj cijeni..Ne znam nisma nikad pitao kcerku mu i njega koliko kosta, ali znam da nasim ljudima dadne tu sobu, i mjesta za utkamicu za 1200 dolara...to je jako jeftino sta imas..ispadne 12 ljudi znaci po 100 $ ticket za onakvo mjesto je odlicno i sve sto imas... doijes 3 parkinga, dobijes svoju sobu koju koristis prije utkamice tu imas svu vrstu hrane, alkohola i drugih stvari sto koristis besplatno sa svojim drustvom.
Evo bas sam danas dobio ponudu od kcerke mu da li sam zainteresovan za utkamicu Bullsa protiv Bostona.ebiga ako nadjem jos 11 ljudi mozda i uzmem ovo.
I have a penthouse suite for tomorrows bulls game that includes 12 tickets 3 vip parkin passes for only $1200 thats $100 a ticket but you have to buy the whole suite for $1200. Are You Interested?
to mene uopste ne brine .Imali su u tim utakmicama povrede itd.Uostalom bitno je bit prvi a Thibs je prepametan.Zasto se trosit protiv npr Heata pod svaku cijenu kad se isto pise pobjeda kao i kad dobijes Hornetse.A prosle sezone su sve pobjedjivali pa u play offu porazi od Heata.SaltCityAttack je napisao/la:znas sta me najvise brine?... da smo mi u zadnjih 5 utakmica protiv ekipa preko 500 haman pa izgubilidema je napisao/la:Jedna ekipa je u NBA prosle sezone bila bez 3 vezana poraza.
Ove godine 1 ekipa nema 2 vezana poraza u NBA.Bullsi su sve tvrdja ekipa za dobit.Sve su jaci konstantniji i bolji.Jos kad postanu 48 minuta ekipa kakvu Thibs zeli.Jos malo pa ce borba za titule ove tesko ali od iduce ocekujem da se ukljuce.Tek ce sljedece sezone NBA liga bit dobra....dobili smo Knicske oni nisu 500. ali ce biti pa ih mogu racunati kao playoff ekipa..zijanili od Atlante,Indiane,Miamia,Phile,,Bostona ...ne znam mozda je i bolje da njih ne pobjedjujemo i ne otkrivamo previse karte, jer prosle sezone smo ih sve oderali u regularnom dijelu sezone, a poslije smo vidjeli sta se deislo protiv Miamia ..ali opet kazem nekako me zabrinjava pomisao da smo zijanili zadnjih 5 tekmi od ekipa koje su u playoffu sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.