Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 04:38

Noah veceras 22p, 11 skokova, 4 blokade, 1 ukradena i 3 asistencija... ulazi u onu svoju pravu formu kakav je bio pocetkom prosle sezone prije povrede...dakat u zadnjih nekoliko utakmica haman nam najefikasni igrac :)...bas me interesuje njegov prosjek zadnjih 10tak utakmica jer igra puno puno bolje ofanzivno, a i defanzivno

Kako ce ih Thibs naribat zbog ove odbrane :)...odkad ih ja nisma vidjeo da su primili preko 100p uhhhhh
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 feb 2012, 04:43

Jel' nam ovo prva tekma u sezoni da idemo preko 120 :D ? Srećom smo imali KK-a koji zna zabiti slobodna, pogadjali su trice pred kraj odakle su htjeli... Svaka cast Dengu, stvarno dobra partija, bez obzira na lošiji procenat šuta... Korver 4-5 tricu pucao 8-) Noah sjajno igra u zadnje vrijeme, brojke mu rapidno raste, samo neka ovako nastavi. Jedva cekam da se Rizo Ruža vrati, a i Hamilton pa da pravo lice pokazemo, ali smo i ovako veoma zajebani :)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 06:57

Evo jedna slika da budemo svi ljubomorni :)..razlog svakako je jer se radi o nasoj djevojci Aniti Halilovic koja ima sezonsku ulaznicu i to na kakvom mjestu :)...spravom mozemob iti ljubomorni, pa haman da se nalazi na parketu ebiga :)

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 feb 2012, 09:57

na ok za mjesto ali odakle pare za pivo i jelo?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2012, 10:55

BernardBarnjak je napisao/la:na ok za mjesto ali odakle pare za pivo i jelo?
ma anita bil se ti udavala :lol: :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 feb 2012, 12:34

jel udata Anita :roll: :D
nema potpisa

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 feb 2012, 13:54

sta joj je Rusmir Halilović? :)
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 15 feb 2012, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2012, 13:54

Admir_Sa je napisao/la:jel udata Anita :roll: :D
stani u red jarane :lol: :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 15 feb 2012, 13:57

Bullsi imaju prednost. :P
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 feb 2012, 13:58

Kao da vam smeta ako je udana?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 feb 2012, 15:25

Jedna ekipa je u NBA prosle sezone bila bez 3 vezana poraza.
Ove godine 1 ekipa nema 2 vezana poraza u NBA.Bullsi su sve tvrdja ekipa za dobit.Sve su jaci konstantniji i bolji.Jos kad postanu 48 minuta ekipa kakvu Thibs zeli.Jos malo pa ce borba za titule ove tesko ali od iduce ocekujem da se ukljuce.Tek ce sljedece sezone NBA liga bit dobra.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 16:03

ma nije udata kakvi :)

samo ovo sto ona je nista ima jedan covjek iz Tuzle paket koji se zove Lexus club odnosno 12 ulaznica ..posto on ima kompaniju tako da je taj paket za njegove radnike, njega, njegovu djecu..naprimjer ti sad taj paket da uzmes kostalo bi previse, ali on nekad proda to nasim ljudima po povoljnoj cijeni..Ne znam nisma nikad pitao kcerku mu i njega koliko kosta, ali znam da nasim ljudima dadne tu sobu, i mjesta za utkamicu za 1200 dolara...to je jako jeftino sta imas..ispadne 12 ljudi znaci po 100 $ ticket za onakvo mjesto je odlicno i sve sto imas... doijes 3 parkinga, dobijes svoju sobu koju koristis prije utkamice tu imas svu vrstu hrane, alkohola i drugih stvari sto koristis besplatno sa svojim drustvom.

Evo bas sam danas dobio ponudu od kcerke mu da li sam zainteresovan za utkamicu Bullsa protiv Bostona :).ebiga ako nadjem jos 11 ljudi mozda i uzmem ovo.

I have a penthouse suite for tomorrows bulls game that includes 12 tickets 3 vip parkin passes for only $1200 thats $100 a ticket but you have to buy the whole suite for $1200. Are You Interested?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 16:20

dema je napisao/la:Jedna ekipa je u NBA prosle sezone bila bez 3 vezana poraza.
Ove godine 1 ekipa nema 2 vezana poraza u NBA.Bullsi su sve tvrdja ekipa za dobit.Sve su jaci konstantniji i bolji.Jos kad postanu 48 minuta ekipa kakvu Thibs zeli.Jos malo pa ce borba za titule ove tesko ali od iduce ocekujem da se ukljuce.Tek ce sljedece sezone NBA liga bit dobra.
znas sta me najvise brine?... da smo mi u zadnjih 5 utakmica protiv ekipa preko 500 haman pa izgubili :)...dobili smo Knicske oni nisu 500. ali ce biti pa ih mogu racunati kao playoff ekipa..zijanili od Atlante,Indiane,Miamia,Phile,,Bostona ...ne znam mozda je i bolje da njih ne pobjedjujemo i ne otkrivamo previse karte, jer prosle sezone smo ih sve oderali u regularnom dijelu sezone, a poslije smo vidjeli sta se deislo protiv Miamia ..ali opet kazem nekako me zabrinjava pomisao da smo zijanili zadnjih 5 tekmi od ekipa koje su u playoffu sigurno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 15 feb 2012, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2012, 16:21

SaltCityAttack je napisao/la:ma nije udata kakvi :)

samo ovo sto ona je nista ima jedan covjek iz Tuzle paket koji se zove Lexus club odnosno 12 ulaznica ..posto on ima kompaniju tako da je taj paket za njegove radnike, njega, njegovu djecu..naprimjer ti sad taj paket da uzmes kostalo bi previse, ali on nekad proda to nasim ljudima po povoljnoj cijeni..Ne znam nisma nikad pitao kcerku mu i njega koliko kosta, ali znam da nasim ljudima dadne tu sobu, i mjesta za utkamicu za 1200 dolara...to je jako jeftino sta imas..ispadne 12 ljudi znaci po 100 $ ticket za onakvo mjesto je odlicno i sve sto imas... doijes 3 parkinga, dobijes svoju sobu koju koristis prije utkamice tu imas svu vrstu hrane, alkohola i drugih stvari sto koristis besplatno sa svojim drustvom.

Evo bas sam danas dobio ponudu od kcerke mu da li sam zainteresovan za utkamicu Bullsa protiv Bostona :).ebiga ako nadjem jos 11 ljudi mozda i uzmem ovo.

I have a penthouse suite for tomorrows bulls game that includes 12 tickets 3 vip parkin passes for only $1200 thats $100 a ticket but you have to buy the whole suite for $1200. Are You Interested?
nista posalji nam broj racuna, a mi sa foruma cemo organizovat kakvu sergiju :lol: pa da svako da po malo i skupit tih 1200 dolara, pa ti za nas u vip lozi uzivaj jarane :lol: :mrgreen: kad vec mi ne mozemo bit tamo :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2012, 16:38

:)
ma kakvi vidjet cu uglavnom ne idu oni svaku utkamicu svi pa uvjek bude kod njih tih ulaznica i moze se od njih uzeti taj paket..uzet cu sad tu iza 27 februara taman ce mi doci neko drustvo iz St Louisa, i New Yorka pa cemo jos skupiti ovdje ove raje sto ima i oticemo ebiga..fakat je lijep ugodaj ovo bio sam jednom ovako ..dobijes ebiga svoju sobu sve unutra imas uzivas 3-4 sata pred tekmu ebiga...mislim za takvo nesto 12 ticketa za 1200 dolara je djabaaaaaaa ...pa da kupis obicnu ulaznicu na sami vrh da odes ti je 75$ ticket...recimo sto rece moj drug kad su Bullsi igrali sa Bucksima na gostovanju kaze ide na utkamicu tamo..Kaze ebote kod njih 20 dolara ulaznica haman pa si dole skroz, kaze sta flai 1 sat vozit ,a kupili kaze 10 ulaznica, a ovako bi nas kaze u Chicagu ispalo blizu 2000$ takvih 10 ulaznica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 feb 2012, 19:22

SaltCityAttack je napisao/la:
dema je napisao/la:Jedna ekipa je u NBA prosle sezone bila bez 3 vezana poraza.
znas sta me najvise brine?... da smo mi u zadnjih 5 utakmica protiv ekipa preko 500 haman pa izgubili :)...dobili smo Knicske oni nisu 500. ali ce biti pa ih mogu racunati kao playoff ekipa..zijanili od Atlante,Indiane,Miamia,Phile,,Bostona ...ne znam mozda je i bolje da njih ne pobjedjujemo i ne otkrivamo previse karte, jer prosle sezone smo ih sve oderali u regularnom dijelu sezone, a poslije smo vidjeli sta se deislo protiv Miamia ..ali opet kazem nekako me zabrinjava pomisao da smo zijanili zadnjih 5 tekmi od ekipa koje su u playoffu sigurno
to mene uopste ne brine .Imali su u tim utakmicama povrede itd.Uostalom bitno je bit prvi a Thibs je prepametan.Zasto se trosit protiv npr Heata pod svaku cijenu kad se isto pise pobjeda kao i kad dobijes Hornetse.A prosle sezone su sve pobjedjivali pa u play offu porazi od Heata.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 12:58

Znaci veceras protiv Bostona, nadam se da cemo ih utabat u zemlju. Rose i Rip opet nece igrat izgleda, ali to nema veze jer svejedno ih trebamo dobiti u United Centru.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 feb 2012, 18:41

Volio bi da Mvp zaigra veceras vise nego ista, da spusti malo Rajona na zemlju, ali siguran sam da Thibs nece rizikovati, i ne treba naravno. GOOO BULLS !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 feb 2012, 02:22

vec 3 zicera profulana odlicno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 feb 2012, 02:28

Moramo agresivniji bit u odbrani, ovo mi se nimalo ne svidja
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.